sommersalg hos get inspired

Get inspired sommersalg caroline berg eriksen løpe

Akkurat nå er tidenes salg i gang hos Get Inspired, og du får en hel haug med treningsinspirasjon til kjempesnille priser. I mine øyne er Get Inspired den nettbutikken med det absolutt beste utvalget innen treningstøy i Norge, alltid nyheter, gode priser, fantastisk kjapp leveringstid og nydelige små beskjeder til de sporty jentene som handler hos dem – noe som alltid gjør meg ekstra glad ved hver leveranse 🙂 


Get inspired sommersalg caroline berg eriksen havet

Get inspired sommersalg caroline berg eriksen detaljer

Get inspired sommersalg caroline berg eriksen hoppe

Get inspired sommersalg caroline berg eriksen asics joggesko

shorts her / topp her / asics joggesko her 


Jeg er opptatt av en aktiv ferie, for det blir mye kos og late dager, og jeg starter derfor så mange dager som mulig med en powerwalk og litt styrke, eller en med en løpetur i sola. Denne ferien var intet unntak, og jeg hadde selvfølgelig med meg tøy fra Get Inspired i kofferten. Elsker denne fargen! Den gir ikke bare motivasjon, men så fin hudfarge også 😉  


Ved siden av dette, har jeg flere favoritter som du finner på salget, her er et utvalg 

sommersalg get inspired-2

1. tights kari traa 2. tights nike 3. tights röhnisch 4. tights kari traa 5. treningsbag kari traa 6. jakke kari traa 7. jakke kari traa 8. jakke helly hansen 9. shorts kari traa 10. genser kari traa 11. treningsbh stay in place 12. shorts nike 13. singlet kari traa 14. topp röhnisch 15. joggesko nike 16. treningsbh röhnisch 17. joggesko asics 18. joggesko asics 19. joggesko new balance 


Sjekk ut resten av sommersalget HER og bli inspirert til en aktiv sommer 🙂 

25 kommentarer

 1. Hvor er nike skoene fra?

  1. Caroline

   De er også fra Get Inspired 🙂 Usikker på om de har dem enda, kunne ikke finne dem :/

 2. har du aldri hatt idrettskade noen gang?

  1. Caroline

   Jeg har hatt løperkne og slimposebetennelse :/

 3. Hej Caroline,

  Jag tycker du är väldigt fin kvinna ! Gillar din blogg och blir mycket inspirerad från dej !
  Du har så mycket energi och är så positiv!
  Jag önskar jag kunde träna som dej men känner mej för tjock och gammal :)) !
  Det är väldigt trevligt att läsa din blogg fast min norska är inte så bra ;).

  1. Caroline

   Så fantastisk fint å høre, Iva! Tusen, tusen takk 🙂 Du er aldri for tykk eller for gammel til å trene! Håper du finner inspirasjon til å starte 🙂

   Klem til deg!

 4. Karoline

  Hei! Håper dere har hatt en like fin ferie som bildene gir uttrykk for, og god sommer videre! Ville bare si at jeg tror det er noe feil med profilen din hos bloglovin, innholdet i innleggene dine er umulige å åpne derfra. Jeg følger deg der fast, og har vært sånn i noen dager nå:) Klem

  1. Caroline

   Tusen takk for at du sier ifra, jeg skal sende problemet videre, flere som har sagt det samme :/

   Klem tilbake!

 5. I love you! You look great! Go girl!

  1. Caroline

   Thank you so so much, Audrey 🙂

 6. Just PERFECT!!!!

 7. Hei, kan jeg spørre hvilken du bruker i shorts og t shirt. Greit å sammenligne evnt hvilken str jeg trenger:)

  1. Caroline

   Jeg har xs i topp og s i denne shortsen 🙂 bruker som regel xs i treningstøy fra get inspired 🙂

 8. Den röhnisch shortsen var virkelig lekker! Kan du si meg hvordan den er i størrelse? Er så kjipt å kjøpe for stor eller liten Bruker xs/s til vanlig ☺️

  1. Caroline

   Den er normal til litt liten, avhengig av hvor trang du ønsker den skal være 🙂 Jeg har small i min 🙂

 9. Utrolig kule bilder! 🙂

 10. Victoria

  Hei! Sykt tilfeldig spørsmål på dette innlegget. men hvordan festet dere uroet i Leandervuggen dere hadde til Nelia? Har et selv og vett ikke helt hvordan jeg skal få festet det.
  Og har du noen gang vasket selve vugga? Ble den isåfall stygg etter vask? Redd den skal krølle seg, og se rar ut.

  1. Caroline

   Jeg brukte fisketråd og hang den fast i festet i taket 🙂 Laaaang tråd, men det synes jo ikke 🙂

   Har kun vasket himmelen, ikke selve sengen 🙂 Ettersom selve senger er lin (?) vil jeg tro den retter seg fort ut når du strekker den ut etter vask 🙂

   Klem!

   1. Victoria

    Okey:) tusen takk for svar! Kjempe koselig å sitte å kikke gjennom gamle innlegg fra dere ventet Nelia når man driver med redebygging selv:)

   2. Caroline

    Så hyggelig at kikker litt, det var en kjempefin tid <3 Masse lykke til fremover 🙂

    Klem!

 11. Å som jeg savner det å kunne løpe meg en tur igjen! Tenker langsiktig, og neste sommer håper jeg det går! Der var så masse fint på salget – satt og tittet i går kveld. «Sparer meg» til jeg er tilbake for fullt, da skal jeg ha nytt treningstøy som belønning!!

  1. Caroline

   Krysser fingrene for at neste sommer er din sommer 🙂

   Klem til deg i sola 🙂

 12. Marianne

  Hei! Hvilke av röhnish anti shake tightsene er dine favoritter nå? 🙂 Har lurt på å prøve en av de, men usikker på hvilken som er best 🙂

 13. Superfine bilder! Inspirerende 🙂 x

 14. Det så veldig deilig ut med ferie :)) og nydelig jente dere har.

  Kunne du noengang dratt på ferie og tatt HELT FERIE? Hehe. Har fulgt bloggen din i mange år, og du oppdaterer alltid uansett hvor du er 🙂 Topp for oss lesere, men syns virkelig du hadde fortjent en hel uke med FRI 🙂 leserne dine går ingen plass 😉

  Syns du er virkelig inspirerende 🙂

  Klem fra meg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *