den siste dagen på stranden og avreise

caroline berg eriksen lefkos på vei til strand første

God morgen fine folk! Ååå, denne uken har vært så fin! Nå sitter vi hos Nikita og spiser frokost, gresk yoghurt med honning. Temperaturen er så deilig, vinden kysser huden og vi hører bølgene slår mot stranden. For en start på dagen! Det er så deilig her og det er alltid vemodig å reise hjem, men som alltid tenker jeg at det blir fint å komme tilbake normalen, både på bloggfronten og på alle andre fronter. Rutiner er min bestevenn, så det er mye å glede seg til hjemme også, selv om ferie er helt fantastisk. Deler noen bilder fra den siste dagen vår på stranden, og ettersom jeg har hatt et par dager fri mens jeg har vært på ferie – som forresten har vært helt nydelig – kommer det noen bildedryss herfra etter hvert.


caroline berg eriksen lefkos strand

caroline berg eriksen lefkos strand 2

caroline berg eriksen lefkos lars-kristian eriksen

caroline berg eriksen lefkos på vei til strand surf

Ville bare kikke innom for å ønske dere en fin søndag, så sees vi senere ♥ 

39 kommentarer

 1. Hvor er bikinitrusa fra?? 🙂

  1. Caroline

   fra victoria’s secret 🙂

 2. Hvor er bikinen fra?

  1. Caroline

   Den er fra victoria’s secret 🙂

 3. veronica

  hei hvor er bikinien fra 🙂

 4. Hei!

  Så masse fine bilder! Misunnelig!
  Jeg har et spørsmål: Er det noe galt med blogginnleggene dine i forhold ti Bloglovin? Jeg kommer meg aldri dirkete inn på blogginnleggene dine via Bloglovin, må alltid klikke direkte inn på bloggen. Er det bare meg?

  Tusen takk for svar <3

  1. Det funker hvis du trykker på krysset på bloglovin-vinduet/feltet øverst på skjermen.

  2. Caroline

   Det er flere som har sagt det samme, så jeg skal bringe problemet videre 🙂

 5. nyt og god flytur hjem fra Hellas

 6. Du er så flott, Caroline!! God tur hjem til dere alle<3

  1. Caroline

   Tusen takk, Hanne 🙂

   Klem!

 7. Ingeborg

  Hei, Caroline!
  Hvor er den røde kjolen fra som du hadde på deg på snapchat-storyen din? Den lange 🙂

  1. Caroline

   merket på den er aq aq, kommer flere bilder senere i dag 🙂

 8. Hei Caroline 🙂

  Først vil jeg bare si at du har en utrolig fin og nydelig blogg. Jeg synes det er så koselig å klikke meg innom og du gjør en veldig god jobb. En nydelig familie har du også.

  Jeg har et spørsmål ang mat og trening når det kommer til ferie. Jeg holder på å endre livsstilen min, og har i løpet av det siste halvåret blitt utrolig glad i trening og prøver så godt jeg kan å ha en sunt og balansert kosthold. Mitt spørsmål til deg er, hvordan balanserer du dette på en god måte når du er på ferie og må bestille mye mat ute?
  Jeg er så redd for å legge på meg hvis jeg tar en uke «fri», hvis du forstår hva jeg mener.

  Må også slenge på at du ser FANTASTISK ut! Sunn og frisk, jeg håper jeg kommer dit selv snart 🙂

  Jeg setter veldig pris på om denne kommentaren ikke blir offentlig. 🙂

  Vennlig hilsen Celine.

  1. Caroline

   Hei C! Tusen takk for så fin kommentar, jeg blir så glad 🙂

   Så flott at du har foretatt en livsstilsendring, det høres ut som du er kjempeflink 🙂 Jeg pleier å tenke at det du gjør på feire ikke har så mye å si, da det er flere hverdager enn feriedager 😉 Jeg spiser som regel det jeg vil når jeg spiser ute, og tar meg gjerne et par glass vin hver dag også. Samtidig overspiser jeg sjelden, men spiser meg passe mett og passer på å være aktiv i løpet av ferien. Da er det ganske umulig å ødelegge for seg selv, så jeg synes du skal kose deg med god samvittighet når du er på ferie 🙂

   Klem til deg!

   1. Tusen takk for svar, det skal jeg absolutt ha i tankene når ferien kommer 🙂

    Ha en fin dag videre, klem til deg også! 🙂

 9. Christine

  Så fine bilder 🙂 Hvor er bikinitrusene dine fra? 🙂

 10. Hei, det så jo bare helt fantastisk ut der
  Jeg bare lurte på hvem solkremer du bruker for ansikt og kropp?

  1. Caroline

   Jeg bruker solkremer fra hawaiian tropic 🙂

 11. Hvor er bikinien fra? 😀

 12. Åh, det ser herlig ut!

  Så deg akkurat på Gardermoen, jeg er litt for sjenert til å si hei, men ville bare si at du så helt smashing ut! Også Nelia da.. Hjerteknuser 🙂 Stjal meg til et par ekstra blikk!

  Håper ferien har vært super 🙂

  1. Caroline

   Så utrolig koselig å høre, Elise! Du kunne bare kommet bort for å si hei 🙂

   Håper du har hatt / får en fin ferietur 🙂

   Klem til deg!

 13. Camilla

  Må bare si det; gud for ei fin rumpe! Og herlige bilder! 🙂

 14. Hei 🙂 hvorfor har jeg ikke mulighet til å følge deg på bloglovin? Synes det er utrolig kjekt slik at jeg har alle bloggene på et sted, men det er jo ikke mulig på din blogg..

 15. Ser ut som dere har hatt en fantastisk ferie!

  Kommer heller ikke inn på bloggen på bloglovin, og må alltid klikke meg inn på din blogg for hvert innlegg.

 16. åh, så fin du er, Caroline!

  1. Caroline

   Tusen takk, skjønne du <3

 17. Hei, vakre Caroline!

  Jeg lurte på to ting:

  1. Hvor er det hvite matfatet (brettet) fra?
  2. Hvor er den skålen med små håndtak på ? Altså, skålen med youghurtnøtter i.
  (Disse spørsmålene gjelder ifra innlegget «Frikjent-siste episode». 🙂

  Håper på svar!

  1. Caroline

   Hei fine du! Alt er fra Riviera Maison 🙂

   Klem!

 18. solveig

  Hei! Har også problemer med innleggene dine angående bloglovin. Kommer inn på bloggen og innlegget, men det er helt hvitt, og må derfor gå inn på bloggen din manuelt. Håper du får fikset dette 🙂

 19. Gud bedre, om jeg hadde hatt din kropp skulle jeg ha tuslet rundt i bikini dagen lang om sommeren, selv om det her er 10 grader og regn 😉 Du ser super flott ut, og bikninen din er kjempe fin. Snart skal jeg også på nesten to måneders ferie til varmere strøk. Det gledes! Håper dere har hatt en super ferie :))

  1. Caroline

   Hahaha, søte deg :p Åååå, 2 måneder?!? Heldiggris 🙂 God tur når den tid kommer 🙂

   Klemmer 🙂

 20. Siv-Elin

  Nydelige bilder!! Hvilket kamera har dere? Og hvilket objektiv?
  Du er rålekker Caroline! 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Vi bruker litt forskjellige objektiv, men liker veldig godt 50 mm. Kameraet vårt er fra Canon – eos 6D 🙂

 21. Hei, jeg har vært inne på victorias’s secret sine sider nå.. og jeg finner ikke den trusen i dette mønsteret. Er det lenge siden du bestillte den, den er jo så fin? 🙂

 22. Utrolig fin bikini Jeg veit bikinien er fra Victoria’s secret! Men hva heter modellen på trusa?

 23. Hvilken strand er dette? Er på karpathos nå, og kunne trengt noen tips til fine strender, gjerne med solsenger og en lunsjplass!

 24. Hei! Vet du hva fargen på bikinitoppen din heter? Kan det være neon?

  1. Caroline

   Det husker jeg ikke, dessverre :/ Men det kan absolutt være 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *