at a private beach

katolaca

Kataolabe2

I dag fant vi tilbake til Kato Lako i Kyra Panagia, den fineste stranden med den mest kranglete veien frem. Men denne gangen hadde vi bedre fartøy, for i stedet for å bruke beina, kjørte vi atv nesten hele veien ned, og det var så gøy! Vi fikk ikke vært helt alene denne gangen, og ble ganske skuffet da det allerede var et par der da vi kom, men de ble sikkert like skuffet over at vi dukket opp. De gikk etter hvert, så da fikk vi stranden helt for oss selv 🙂 Vi avsluttet dagen med en lunsj på The Olive Garden like i nærheten, før vi suste tilbake til Lefkos. 


Carokato2

Kataodet

Katolakbea3

Katalabea


Tenk at vi har kommet til den nest siste kvelden vår her på Lefkos, det er bare så innmari trist! Timene og dagene har faktisk gått fortere her enn hjemme, og jeg skulle gjort mye for å fryse tiden eller bare for å få være her en hel uke til. Men vi har heldigvis et helt døgn igjen og over det, så det skal nytes til det fulle akkurat NÅ! 

KyraK

Kyrapafla

Kyrapama

Kyrapama2

Kyrapb

KyraPLk

kyrapSj

KyraTre

30 kommentarer

 1. Åh, det ser så utrolig idyllisk ut 🙂 Jeg har så lyst til å ta med meg min forlovede dit en gang 🙂

 2. Så fine bilder;) Fikk ikke lyst til å reise fra regntunge Trondheim… 😉

  Elsker bloggen din!! Innom hver dag, flere ganger til og med;)

 3. Åh, så herlig! Nyt det siste døgnet 🙂

 4. åh, der så det jo bare helt fantastisk ut ! Nyyt den siste dagen !

 5. Hei Caroline så fine bilder av deg
  du er en pen jente da

 6. Livet efter psykvård

  Efter några självmordsförsök och tragiska upplevelser är det här min berättelse om mig och min väg tillbaka. Jag är en sing & songwriter som aldrig gett ut något och Ni får följa med mig från början till slut… http://www.beretta.nu

 7. Kariann

  For noen flotte bilder! Og så moro å se det dere gjør på snap chat. Selv om du ikke har oppdatert bloggen tre ganger daglig har det bare vært fint. Da tror jeg at du bruker mer tid på familien og ferien og fortjener du! <3
  Kos deg masse, og god helg. 🙂
  Klem

 8. Kristin

  Ah- nydelige bilder! Takk for at du deler ferieglimt, det formelig stråler av beskrivelsene dine, det er så herlig!
  Nyt siste døgnet for alt det er verdt <3
  Og velkommen hjem til norsk sommer 😉

 9. Looks like paradise! Enjoy it 🙂

  http://www.dodolce.com

 10. Stilig bilde av deg der du sitter på stranda 🙂 Været og temperaturen her hjemme har steget, så overgangen blir ikke alt for stor 🙂 Mager trøst kanskje..

 11. hei!
  På bilde nr. 3 så synes jeg det ser ut som at du suger inn magen. Ribbene dine er så tydelige.
  Gjør du det, eller er det sånn man får når man trener og blir tynn? Hvis du suger inn magen så synes jeg det er synd, da du er så tynn og fin fra før.. Og fordi du signaliserer at det er sånn man skal se ut.. Ellers har du lagt ut mange fine bilder og jeg har lyst til å reise til Lefkos!

  1. Bodhild

   Herregud, la nå dama suge inn magen. Tipper du hadde gjort ALKURAT det samme. Veldig dobbeltmoralsk å rose noen for tynnhet, samtidig som du klager over at de søker å være tynn. Er jo sånne som deg som ønsker det, see?

   1. Elaine

    Om jeg husker rett har Caroline sagt selv at hun har noe utstående ribbein på magen. Dette er helt naturlig for henne og har ingenting med å suge inn magen å gjøre. Synes det er synd at man i det hele tatt tenker slik! Hun har jo også alltid vært slank, og vedlikeholder kroppen sin med trening og et sunt kosthold. Det blir da helt naturlig for henne å ha en slik midje. Simple as that.

  2. Jeg forstaar ikke braaket rundt de ribbeina. Jeg ser en nydelig bildet av en vakker kvinne, spiller ingen rolle om ribbene er synlige eller ikke. Tror ikke hun signaliserer noe. PS: Hadde jeg hatt hennes kropp, hadde jeg gaatt rundt naken 24/7 , bare for at andre kunne bli misunnelige:)

 12. So glad you like Lefkada island!!!!It is my favorite too!!!Wishing you a great weekend and enjoy your vacation!!!!

 13. Hei!

  Kunne du lagd en video der du viser hvordan du redigerer bildene dine? 🙂 De er så fine 🙂 Bruke f.eks OBS(Open Broadcast Software) og filme skjermen med det programmet 🙂

 14. Du er så vakker!!

  Skjekk gjerne ut bloggen min, (www.cizza.blogg.no ) Jeg kommenterer alltid tilbake.

 15. Åå så nydelige bilder❤️ Den stranda ser jo bare fantastisk ut☀️
  Lurte på hvor du hadde kjøpt det sorte skjørtet med frynser nederst som du hadde på en snap jeg så er så på jakt etter et sånt

 16. Hei, vakre Caroline!

  Jeg lurte på to ting:

  1. Hvor er det hvite matfatet (brettet) fra?
  2. Hvor er den skålen med små håndtak på ? Altså, skålen med youghurtnøtter i.

  Håper på svar!

 17. Omg, dette ser helt magisk ut! For en nydelig strand 🙂
  Nydelige bilder også!

 18. så helt fantastisk ut!! Knall fine bilder btw! 😀

 19. Må bare si det igjen; dere tar så fine bilder at jeg blir helt slått ut (!) Ser ut som dere koser dere, det skjønner jeg godt – Hellas er så vakkert. Og souvlaki er så gooodt!

  Masse lykke til med hjemreisen, vet fly ikke er helt favoritttransport :-/

 20. Det ser utså utrolig deilig. Får så lyst til og reise på ferie nå kjenner jeg. Skal så til Hellas neste år for og si det sånn. Og ser ut som det blir Lefkos gitt.

  http://www.josefine.blogg.no

 21. Haha, så dere kunne ikke hatt sex med en gang? :/

 22. Juanita

  Hei,
  jeg vet ikke om det er bare meg som har dette problemet, men jeg vil uansett si i fra. Når jeg bruker bloglovin, og jeg blar til din blogg, vises ikke siden. Den laster bare ikke, og det vises kun en blank side. Det har vært som dette i litt over en uke, og det er kun din blogg dette skjer med.
  Vet ikke om det er noe du kan gjøre noe med, men nå vet du iallefall om det, i tilfelle andre har sagt det samme.

  Ps: Denne kommentaren trenger ikke postes

 23. takk for at vi fikk se rompa di på skikkelig nært hold. Digg ass…..

 24. <3 vakker som få

 25. Kan jeg spørre litt privat…..? Er det mulig å ha sex på denne stranden? Jeg skal nemlig til Lefkas med kjæresten i august 😉

  1. Det er vel mulig å ha sex de fleste steder?

 26. Åh herregud det så herlig ut! Så idyllisk! Jeg vil også dit nåååå! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *