sunset in Lefkos

caroline berg eriksen nelia anette strand

God morgen, fine du! I går ble det en fridag på meg, jeg ble helt gal av det dårlige nettet og orket rett og slett ikke å miste solstrålene ved å sitte inne og prøve gjentatte ganger. Men i dag virker det som ting går litt fortere, så jeg prøver. Jeg føler alltid at noe mangler når jeg ikke får sagt hei til dere, så det er godt å kikke innom igjen 🙂 


caroline berg eriksen nelia anette strand 2caroline berg eriksen antrekk solnedgangcaroline berg eriksen antrekk solnedgang 2caroline berg eriksen antrekk solnedgang 4caroline berg eriksen antrekk solnedgang 3caroline berg eriksen antrekk solnedgang detaljercaroline berg eriksen antrekk solnedgang de tocaroline berg eriksen antrekk solnedgang lars-kristian havetcaroline berg eriksen nelia anette strand 3caroline berg eriksen antrekk solnedgang lasse

I går fikk vi faktisk sovet ut alle sammen, Nelia våknet ikke før klokken ti (!!) så det utnyttet vi og det var så deilig! Deretter var det bare strandkos, lunsj, mer strandkos, is, middag og natta. Typiske late sydendager som jeg virkelig nyter. 

caroline berg eriksen antrekk solnedgang 5

jumpsuit missguided / veske river island / klokke daniel wellington / sandaler h&m / ringer h&m 


I morgen skal Lars-Kristian og jeg kjøre ATV inn til et sted som heter Kira Panagia, det gleder jeg meg til! Planen er å jakte på den øde stranden som vi fant da vi var der for 3 år siden, den er så fin 🙂 

Håper dere får en fin torsdag, så sees vi senere ♥ 

50 kommentarer

 1. Oj!! Dette var veldig fine bilder!! Elsker det øverste, så mye liv 🙂 Burde du «fremkalle» og ha i en fin ramme, spør du meg 😀

  Kikket akkurat gjennom litt gamle innlegg, og dette var morsomt å lese når vi snakker om fine bilder: https://carolinebergeriksen.no/2009/12/27/jeg-har-pr%c3%b8vd-mitt-nye-kamera/

  Ja, helt riktig, du (og LK) er et levende bevis på at «øvelse gjør mester» 🙂

  Ha en fin ferie videre, jeg er veldig misunnelig på varmen dere har, selvom de siste dagene her også har vært ganske deilige 🙂 Varmen har endelig begynt å komme.
  Klem

 2. Du må virkelig ikke ha dårlig samvittighet for at du ikke får oppdatert like mye på ferie, dere fortjener virkelig litt fri! Du mister ingen lesere pga litt færre innlegg en uke 😀 Så flotte bilder forresten <3

 3. I think to get a working network belongs to the challenges in the vacation of each blogger, as I experienced many times the same 🙂 Love your wonderful pictures, thanks for sharing!
  xx Rena
  International Giveaway: Bags are More Than Fun for Me
  http://www.dressedwithsoul.com

 4. Katrine

  Himmel og hav for noen nydelige bilder <3

 5. Utrolig herlige bilder! Særlig det første er utrolig fint og stemningsfullt! <3
  Det ser virkelig ut som dere koser dere!! Jeg er selv på ferie nå, i Spania og nyter solen og sommeren!
  Kos dere masse videre i paradis! 🙂

 6. Anniken

  Nydelige bilder! Nyt ferien:)

  Vet ikke om det bare er hos meg, men innleggene dine kan ikke åpnes i Bloglovin’ for tiden?

 7. Nyydelig<3 Vakre mennesker i fantastisk solnedgang, får lyst på ferie nå 🙂

 8. Hei Caroline,

  ser ut som du koser deg på ferie 🙂 Det fortjener du! Jeg må si jeg er utrolig imponert over hvor hardt du jobber med bloggen- som er definitivt den beste bloggen!! Du er så profesjonell, og alltid så hyggelig i alle dine kommentarer, selv om mange av de ikke akkurat er av det hyggelige slaget! Vakker og nydelig er du alltid- alltid er fryd å lese hvert eneste ett av dine nye innlegg 🙂 Syns du hadde fortjent å ta deg en orntlig ferie uten opdateringer- selv om jeg vet forlk forventer det av deg. Du kan jo ikke alltid jobbe kjære deg. Når det er sagt så hadde jeg savnet deg veldig om du ble borte ett par uker 🙂

  Har ett spm til deg som du nok har fått mange ganger før- hvilken krølstav/tank bruker du for å fikse håret ditt nå? Det er så utrolig fint om dagen syns jeg 🙂 Og hvilke produkter bruker du før/ etter føning/ krølling? Og så the big question tilslutt; hvor lang tid bruker du på å fikse håret ditt hver dag?

  Nyyt resten av ferien din med den skjønne familien din <3

  Stor klem, Hilde

 9. Aleksandra

  Dere er virkelig to nydelige søstre. Smellvakre på hver deres måte. For dere er jo tross alt nokså forskjellige og det syns jeg er skikkelig fint! Jeg håper hverken du eller Anette misforstår dette, for jeg lurer bare, og mener absolutt ingenting vondt med det. Men dere har jo litt forskjellig kroppsbygning, hvor du er nokså slank med lett kroppsbygning og hun er fit og muskuløs (jeg mener; sjekk de leggmusklene *sikle*). Jeg syns dere er flotte begge to og bærer kroppen deres med stolthet! Men har denne forskjellen dere i mellom vært til stede hele tiden, (siden dere er søsken) eller er det mer et resultat av diett og trening? Er det slik at du kunne trent deg opp til større muskler, mens hun kunne trent seg til din kroppsfasong? Jeg lurer bare på dette ettersom jeg syns det er så interessant med gener og det medfødte potensialet, og hvordan vi velger å bruke det. Og det at jeg ser at min søster og jeg er nokså forskjellige og om dette skyldes at vi faktisk har arvet litt forskjellig anlegg eller om vi kunne blitt likere hvis vi gikk inn for det 🙂 Bare av nyskjerrighet, og siden både du og Lars-Kristian studerer innenfor helse, trening og ernæring tenkte jeg at dere er perfekte å spørre.
  Om du ikke får tid til å svare nå eller senere håper jeg uansett dere nyter ferien maksimalt. Dere er en så nydelig familie! Klem!

  1. Synes du ikke det er ganske opplagt at de fra naturens side har ulik kroppsbygning? Det er ikke noe merkelig med det, selv om de er søsken. Søsteren min er spe som et siv og er et hode lavere enn meg. Hun kunne ikke blitt som meg uansett hva hun gjorde. Det blir noe litt grafsete over spørsmålet ditt, selv om det var formulert på en hyggelig måte. Hvem er det som offentlig vil reflektere over ulikheter med dem man har kjærest? Sammenligne styrker og svakheter med dem man bryr seg om? I min verden driver man hvertfall ikke og måler seg selv med familiemedlemmer. Det er jo dem man kan være helt seg selv med uten vurderinger og sammenligninger.

   1. Aleksandra

    Jeg blir så utrolig sliten av mennesker som deg, Hege, som må lese alt det negative i andres meninger og tillegge folk motiver de ikke har. For det første så spurte jeg jo ikke deg, så hva du velger å dele eller ikke er jo ikke så veldig relevant. Caroline har en viss offentlighet og hun utdanner seg til personlig trener, derfor tenkte jeg at hun kanskje kunne svare. For det andre er det rart at du drar frem styrker og svakheter i kroppene her. Jeg ser ingen svakheter, men tvert imot to vakre kropper. Det er snarere du som bidrar til sammenligning. For det tredje er det rart at du opplever spørsmålet mitt som grafsete, jeg skriver jo klart at jeg ikke mener noe vondt med det og at Caroline ikke trenger å svare. Grunnen til at jeg spør er at jeg selv har en kropp som ligner Caroline, mens min søster er mer lik til Anette. Jeg har lenge tenkt at det er forskjellig som stammer fra de ulike hobbyene vi har valgt å drive med. Jeg danser, mens søsteren min spiller mye håndball og løfter vekter. Jeg lurte fordi jeg og søsteren min har snakket om at det er morsomt at vi er så forskjellige. Vi har diskutert om forskjellene oss i mellom skilles forskjellig arv, eller ulike hobbyer, og hvor mye trening kan endre på kroppstypen. Jeg vinklet spørsmålet over til Caroline og Anette fordi Caroline sikkert har bedre innsikt i de ulike aktiviteten de to driver med, enn hun har i aktivitetene jeg og søsteren min driver med. Det må være mulig å stille spørsmål som dette uten at du,Hege, trenger å bli krenket på andres vegne. Det er jo tross alt et spørsmål av ren nysgjerrighet og interesse for trening og ikke for å sammenligne folk. Hvorfor kan ikke du også si at begge kroppene er fantstisk fine, og at det faktisk ikke ligger noe galt i å innrømme at vi er forskjellige? Plutselig ble denne samtalen mellom oss to en diskusjon om kropp og hva som er styrke og svakhet, og det syns jeg er veldig dumt og tar bort fokus fra mitt opprinnelige spørsmål. Så denne gangen retter jeg det helt konkret til Caroline: 🙂

    Hvis du har tid og ikke minst lyst til å svare: hvor mye har trening, livsstil og kosthold å si på kroppsfasongen vår sammenlignet med arv? Kan jeg bli like muskuløs som søsteren mi, og kan hun få like lange, tynne muskler som meg dersom vi hadde byttet hobbyer? Eller har vårt genetiske grunnlag mye mer å si? 🙂 Og jeg skjønner godt om du ikke har tid til å svare nå som du er på ferie! Nok en gang, jeg syns dere er flotte, og det syns jeg meg og søsteren min også er, selv om vi er veldig forskjellige! 🙂

   2. Godt sagt!

   3. Helene

    Dette syns jeg ble et litt «teit» svar fra deg, Hege. Når du sier at man sammenligner styrker og svakheter så setter du det jo opp slik at den ene er svakere enn den andre osv. Det var det ikke Aleksandra som tok opp, men du. Aleksandra påpekte bare at de er forskjellige og lurte på om dette hadde noe med livsstil å gjøre – på en hyggelig måte , mens du begynner å snakke om styrke og svakheter. Det blir bare feil. Jeg er enig med Aleksandra – de begge er svært flotte på hvert sitt vis – UTEN å sammenligne slik du snakker om. For det er jo åpenbart at det ikke var ment slik fra Aleksandra sin side.

   4. Oi! Det var jo også en måte å tolke en hyggelig kommentar med interessante refleksjoner…

 10. For noen nydelige bilder <3 Ser at dere koser dere hvertfall 😉

 11. Fantastiske bilder! Og den jumpsuiten er fantastisk, så kledelig til deg! Godt at dere koser dere, og at du prioriterte solen foran bloggen – helt riktig etter min mening 🙂 Ha en nydelig dag videre – skal hilse fra regntunge Norge, som savner noen til å gjøre gjennomvåte! 😉

 12. Merethe

  Syntes jeg kjenner det kiler I magen av det første bilde hvor Nelia «flyr» oppi lufta <3
  Kos dere masse videre på ferie!

 13. Jeg får ikke opp innleggene dine når jeg bruker Bloglovin lenger. Er det mulig å få det fikset?

 14. Njut du av solstrålarna och ha en riktig semester.
  Vi förstår att det blir lite färre uppdateringar & det går bra. 🙂
  Du ska ju också få lov till att vara lite ledig.

  Väldigt fina strandbilder. <3

 15. Det øverste bildet var bare heeelt nydelig <3 kos dere masse videre 🙂

 16. Utrolig flotte bilder!! Det er noe med at dere er så flinke til å fange stemninger, og få fram følelser i bildene 🙂 særlig bildene med skjønne lille Nelia, man ser så godt de sterke følelsene som er mellom dere og barnet deres! Vakkert ❤️
  Unner dere en herlig ferie med masse avslapping og kos 🙂

 17. Jeanette

  Åh,herlighet så fine bilder! Kos dere masse videre

 18. Den som venter på noe godt, venter aldri forgjeves 🙂
  Utrolig nydelige bilder!
  Du må ikke ha dårlig samvittighet – vi har nok alle forståelse for at du
  tar «ferie» en dag, og det har dere saktens fortjent både du og LK 🙂

 19. Inger Marie

  Utrolig fine bilder av en vakker familie ! Må bare spørre om hvor den vakre kjolen til den ( vakre)søsteren din er fra ( ler alltid når lesere som om hvor ting er fra, men nå måtte jeg krype til korset 😉 )
  Ha en fortsatt fin ferie :-)))

 20. Vakre bilder av vakre mennesker!
  Nyt resten av ferien.

 21. Ser helt fantastisk ut!! Kos dere masse 🙂 Lurer bare på om du har noen hotelltips på Lefkos/Karpathos? Skal bestille nå så fort så mulig, så hadde vært så kjekt med noen tips.
  På forhånd: tusen takk 🙂

 22. Hvem er du på ferie med egentlig? Kos deg mye vakre deg!

  Stor klem fra kulden.

 23. Elisabeth H

  Hvor er din søsters kjole/kaftan fra??

 24. Fine bilder, og kor lik sin pappa jenta er.

 25. Vakre dere! Perfekt familie <3 Hvor er kjolen til Anette fra?

 26. Hei.
  Nyt ferien.
  Jeg reiser til parga om noen dager.
  Stort sett vært i italia og spania fordi jeg liker god mat og vin:) men har du noen tips om hva man absolutt bør spise i Hellas og er det mulig med noe god hvitvin der? Evt hva?
  Nyt ferien. Håper på svarm

 27. På svar… skulle det stå:)

 28. Helene Viktoria

  Hei 🙂 Så utrolig vakre bilder! Jeg holder for tiden på å redigere mitt digitale magasin og ville bare tipse deg om denne https://flixel.com/ måten å redigere bilder på. Det heter cinemagraphic, og det gir et helt nytt liv til bilder, og det er SÅ enkelt å lage. Verdt å sjekke det ut hvertfall 🙂 Bare et lite tips 🙂

 29. hvordan går det ann og være så pen som deg caroline

 30. Vet ikke om dette spørsmålet har blitt stilt før og om du har svart på det, men bare lurte på om det er Lars-Kristian som tar bildene av deg eller om du har en fotograf med deg som tar bildene?

 31. Fantastiske vakre bilder av dere alle:) Nyt ferien og hverandre det har dere fortjent.
  Her er det enda 5 uker til ferie men nedtellinga har definitivt begynt. Heldigvis har
  det vært knall vær her i Drøbak noen dager nå.
  Ikveld var det en utrolig flott solnedgang i rosa toner,det lover vel bra til i morgen
  håper jeg 🙂
  Ha en fortsatt fin ferie 🙂

 32. Så lekker du er! Har du krøllet eller rettet håret med no spesielt her? Så fin på håret:)

 33. Så fantastiske fine bilder!

 34. WOW! Søstra di er rett og slett stunning!! For en utrolig vakker, dame, utstråler renhet og lykke!! Og for noen bein!! fikk skikkelig girlcrush her haha 😀

 35. Så herlig det øverste bildet var!
  Ser fantastisk ut med ferie, gleder meg til det er min tur. Fortsatt to uker igjen med studier..
  Du kledde så godt å ha skulderlangt hår, har du vurdert det igjen? Jeg synes man ser mer voksen og sofistikert ut med kortere hår og du var fantastisk flott uten så lange extensions!

 36. Wow, for noen flotte bilder!! Nydelige kjoler / jumpsuit på dere begge også <3

 37. så fin Nelia er! Hva heter playsuiten du har på deg? Finner den ikke på missguided, den er så nydelig!

  1. Jeg fant den på asos.com

 38. haha måtte le litt da det første bilde minnet meg litt om dette: https://9gag.com/gag/ad66OOQ/father-you-betrayed-me

  heldigvis lyktes dere mer enn de på dette bilde gjor!

  Nydelig antrekk du hadde på deg Caroline!

 39. For noen nydelige bilder! Det øverste var så utrolig søtt 🙂
  Så godt å høre at dere koser dere på tur! Vi drar snart til varmere strøk også, men til Mallorca 🙂

 40. Maagiske bilder, Caroline!!
  Kan jeg spørre hvilket objektiv du bruker?

 41. Kjenner at nå savner jeg virkelig denne øya. Har vært der 10 – 11 ganger (har kommet ut av tellinga,,,) MEN har aldri vært helt nede ved Kato Lako, bare mange ganger på Kira. Det er så vakkert der, stranda og med kirken og den røde kuppelen.

 42. Så utrolig flotte bilder! Dere er fantastiske fotografer altså! Kan du ha et innlegg om kamera igjen etterhvert? lærer så mye av det 😀
  Nyt den siste dagen og håper dere får en fin og rolig hjemreise 😀

 43. You’re a beautiful lady. Thank you for sharing, you’re so generous! Bi-sous!

 44. For en utrolig flott søster du har. Stunning! Hun minner virkelig om en vakker huldra med sitt lange nydelige hår. Dere har fått et snilt genmateriale…hehe. Ha en fin helg. ;D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *