leo leopard

leop5

God morgen der hjemme ♥ Vi hadde en så fin kveld i går! Det var dekket stort langbord til oss på Three Dolphins, så vi var en stor gjeng, god mat og etter hvert begynte nabobordet å dele ut sangtekster og dra frem gitaren. Haha, veldig koselig. En kveld for minnebøkene! 

Tenkte å dele kveldens antrekk med dere, det ble en buksedress jeg har gledet meg til å bruke helt fra jeg bestilte den for noen uker siden. Fargen er så fin og gjør mye for huden 🙂 


leop4leop7leop3leop6caroline berg eriksen antrekk lefkos leopard jumpsuit walking 2leop9

(annonselenker) jumpsuit french connection / veske saint laurent  /sandaler asos / klokke daniel wellington / armbånd goodnight macaroon / ringer h&m 


Nå blir det strandliv her! Har nettopp gjennomført en powerwalk pluss litt trappetrening som tok en times tid i solsteken. Helt nydelig! Ha en fin tirsdag ♥ 

37 kommentarer

 1. Hei. ville bare si fra om at d er noe feil med innleggene dine når man følger deg på bloglovin, innleggene åpner seg ikke i webleseren. har hørt flere som har samme problem. funker fint når man går inn på bloggen din utenom bloglovin.
  ha en fin ferie:)

 2. Kjersti

  Vakre deg! 🙂

 3. Hei! 🙂 godt å se at du koser deg sånn i varmen, velfortjent!
  Men inleggene dine kommer opp på bloglovin, men det kommer ingenting når jeg trykker på inleggene! Og jeg må gå via innleggene på facebook for å få se det nyeste innlegget, for det øverste innlegget på bloggen nå er fra stranden i går! tenke bare jeg skulle si i fra! elsker bloggen din, du er helt fantastisk!

  Hilsen fast leser <3

 4. wow så fin du er 🙂 rigtig god ferie og husk at nyde den <3

  http://bycoba.com

 5. Ååh, ser skikkelig deilig ut med sol og varme altså! 🙂 Hvor lenge skal dere være?

 6. Hei! Hva gjør dere med Nelia på en kveld som du beskriver her? Har dere barnevakt? Er hun med hele kvelden (og legger seg i vognen på restauranten etterhvert)? Eller har dere henne på hotellrommet med babycall?
  Jeg spør fordi vi skal til syden i sommer med storfamilien og det hadde vært koselig å kunne få til noen kvelder rundt langbordet med de andre, og at ikke en av oss må gå hjem tidlig for å legge (og bli værende på rommet). Vi har barn på omtrent samme alder. Gode tips mottas med takk! 🙂 Kos dere videre på ferie – det ser deilig ut!!

  1. Trebarnsmamma

   Hei
   Jeg er ikke Caroline- men er trebarnsmor, så da svarer jeg deg likevel;)
   Jeg ville aldri hatt barnet på hotellrommet med babycall av sikkehetshensyn (brann, noe kan skje med babycallen osv).
   Vi pleier å forskyve dagen litt (er man i Hellas får man en time gratis) sånn at de kan være våken litt lenger enn vanlig. Og så spiser vi litt tidligere enn vi hadde gjort. Sånn kan barnet være med lenger enn vanlig. Ellers har vi lagt de i vogn. Gått på tur til de har sovnet og stilt vognen ved bordet. Her er det lurt å planlegge litt hvor man skal sitte slik at man velger et bord ute eller et bord hvor det ikke er så mye bråk (men ute er absolutt best. Stoler som blir dratt bortover gulvet inne er ofte en vekkerklokke..) Og så bare tatt det som det kommer. Om de våkner, eller er umulig å få til å sove så ikke stress med det. Noen barn tåler litt forstyrrelser i døgnrytmen, andre blir veldig sutrete neste dag. Om barnet tåler det fint så kan man gjøre det flere ganger. Hvis ikke er det gjerne ikke verdt det!

 7. Marthe Cecilie

  EEEEEEEEEEEEEllllllsssssssssskkkkkkk på antrekket, holy cow!! 🙂
  Smashing and beyond :)!!!
  L O V E

  Kos deg videre på ferie 🙂

  1. Marthe Cecilie

   Har du gjort mye med fargene på bildene, da den ser brunere ut på nettsiden.. greit å vite, likte den enda bedre på dine bilder 🙂

   1. Det er ganske tydelig at hun har gjort mye med fargene på bildene, syns jeg :/ Tviler på at en stilig dame som Caroline har lagt en tjukt lag med hvit øyeskygge rett under brynet, og kommet borti haka på veien…

   2. Caroline

    Det hvite området du sikter til er også på det originale bildet i raw-format, så det har nok ingenting med redigeringen å gjøre. Det stilles selvfølgelig på lys og farger, men jumpsuiten kommer riktig frem i bloggposten 🙂

 8. Nei, nei, nei
  Det ser overhodet ikke bra ut.
  Caroline , hvem tror du dine leserne er?
  Tror du virkelig at de som har råd til å kjøpe en slik veske som du har (for godt over 1000 euro) leser bloggen din? I så fall er det sikkert ikke mange slike. Derfor ser jeg ikke poenget med slike annonselenker til slike vesker. Vilken verden lever du i :)?

  1. AndrineK

   Det er lov å la seg inspirere av flotte, (noen ganger) dyre plagg/vesker og så finne et liknende rimeligere alternativ i butikken, vet du. Ingen som sier at man MÅ kjøpe denne vesken, eller noen veske for den saks skyld..
   Jeg tror forresten du ville bli overrasket over hvor mange som faktisk har, eller tar seg råd til slike dyre vesker. I hvertfall i denne verden.. (Trodde det bare fantes en?!)

   1. Sandra

    Derfor liker jeg veldig godt luksus vs budsjett innleggene hennes, du kan skåjekke ut de! 🙂

  2. Caroline

   Hei Anna!

   Jeg ser hvor mye som selges via de ulike lenkene, og det er flere som har kjøpt den vesken. Vi gjennomfører også brukerundersøkelser, så vi kjenner godt til hvem leserne mine er 🙂

   1. Hei!
    Med tanke på at ganske mange ser opp til deg, og vil så gjerne ha så mye som mulig av det du har, så forstår jeg at det kan være flere som har kjøpt den vesken for nærmere 16 000 kroner. Koste hva det koste vil. Bokstavelig talt.
    Det er sikkert småpenger for deg (du får jo ganske mye i gaver og sponset siden du har nå mange leser som du tipser op ditt og datt hele tiden), men jeg vil tippe at for mange at det enten mer enn månedenslønn eller over halvparten av lønna til noen.
    Sikkert noen som har spart i en liten evighet bare for å ha en slik veske som du har, det fremstår jo så kult å ha en slik.
    Men bare tenk om at alle hade hatt like høyt forbruk som det du har, hvordan hadde det gått?
    Synes ikke at det er bra at du oppførdrer (med disse linkene) folk til å kjøpe så dyre ting når det egentlig finnes gode vesker som koster i hvertfall under 3000 kroner.

   2. Hehe, og om hun ikke skriver hvor ting er i fra og hva hun har kjøpt og hva som er sponset er det galt det også. Kanskje Caroline bare skulle slutte å handle klær og vesker?

    Det er faktisk sånn at noen kan kjøpe dyrere ting enn andre, og om jeg vil ha en veske til 16 000 så må jeg spare en stund, eller jeg kan kjøpe en veske til en 1000-lapp. Livet er urettferdig, men at vesken til Caroline er fin er det ingen tvil om. Det er nok heller ingen tvil om at hun har jobbet hardt for den, og alt annet hun har, akkurat som alle andre må gjøre.

    Kos deg på ferie, Caroline <3

   3. Hi Caroline, in which Hotel do you stay now?

    Please, I wait for your answer 🙂

    Nice holiday,

    greets Karin

  3. Jeg leser bloggen hennes & jeg har den veska ,såååå

 9. love Caroline . I hope you have a great holiday ? 🙂 you look fantastic in your leopard all in one 🙂

  2013 you were in Rhodes , can you tell in which hotel you lived ?

  now since her on lefkos how you like it and Nelia ?

  In which hotel you live in Lefkos ?

  We would also like to do again next year in Greece holidays 🙂

  have a beautiful holiday.

  Greetings Katharina

 10. Du er meget smuk i det outfit, farver klæder dig 🙂
  I må nyde jeres ophold.

 11. Cathrine

  Du gløder! Så fin du er 🙂 Samtidig vil jeg si at dere har blitt gode på å ta bilder. Bra linjebruk 🙂

 12. Simona Macikaite

  Hei Caroline,
  Kan jeg spörre deg hvor kjøpte du din nye Mac ? Er det Mac Pro eller Air ?
  Har selv lyst til en ,men prøver å ikke takle for fristelsen så lett,
  Takk

 13. ååå, hvordan er det mulig å få SÅÅ fine krøller? Du har sikkert vist det i et innlegg.. må søke litt. Brukte du «rettetang» eller krøllstav? 🙂 <3

 14. Den var dødslekker til deg! Kastet meg inn på Bootz med en gang, men den var
  desverre utsolgt 🙁

  Kos dere videre!

 15. Skulle personligen aldrig kunna bära upp en sån byxdress, men gud vad du rockar den! 🙂
  <3

 16. Hei Caroline.

  Synes du er nydelig, og jeg håper dere koser dere mye nede i varmen. Jeg har et spørsmål som ikke har noe med innlegget ditt å gjøre, men håper det går fint at jeg spør.

  Vi skal til Kreste neste helg, og jeg har en datter på 9 mnd. Så da lurer jeg på når Nelia var liten, tok dere med middag til henne, eller fikk hun teste maten der dere var? Datteren min spiser litt av det samme som oss, men jeg er litt usikker på om den greske maten er ok for henne, så jeg har planer om å ta med mat til henne hjemmenfra. Og hvordan gjør dere det nå som dere er i Hellas? Får hun den greske maten?

 17. Så flott du var, Caroline! Jeg må si at dette kanskje er mitt favorittantrekk fra deg. Du ser virkelig fresh ut i den jumpsuiten;) Også må jeg rose deg for den inspirerende bloggen du har<3 Ha det fortsatt fint i Hellas

 18. Woow, du var virkelig utrolig vakker på disse bildene! Blown away!

 19. Hei!
  Ville bare gi beskjed om at hver gang jeg har gått inn på bloggen din etter siste hacking så kommer det opp at virusprogrammet mitt har blokkert en trussel. Det er bare din side som gir meg denne beskjeden. Har skjermbilde av beskjed om det skulle bli aktuelt.

  Silje

  1. Linda H L

   Jeg får også samme advarsel fra mitt anti-virus program! Jeg får advarsel på hvert innlegg som jeg klikker meg inn på siden her! «Infeksjon blokkert» får jeg besked om, vet ikke om den blokkerer ett pop-up vindu eller hva det er…

 20. Hei!

  Skal i bryllup i slutten av juni og aner ikke hva jeg skal ha på. Et raskt googlesøk og jeg fant et bilde av deg med en vakker lang kjole. Hvis du har lyst å selge en av dine vakre kjoler så rop ut! Mitt vanlige planleggende jeg har feila totalt denne gangen… 😛 Iiiiiik

 21. Ahh, høres helt perfekt ut! Og du ser jo smashing ut som alltid!
  Håper dere koser dere glugg og nyter de deilige dagene!
  Det hadde smakt godt med en ferie, men nå er jo baby rett rundt hjørnet og det er igrunnen ikke så gærnt det heller 😉

  Stor klem til dere alle <3

 22. WOW, den var lekker! Utrolig fine bilder også 🙂

 23. Jabbadabbado!

 24. Åh Caroline så vakker du er! Elsker stilen din, alt fra sporty til glam eller rett og slett hverdagsantrekkene dine! Må du ha en super ferie videre. Alltid stas med innleggene dine når du er på ferie synes jeg, hehe.

  -Sandra

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *