four wheeler

Utsikt2

Så kom kvelden allerede, dagene går altfor fort! I dag har vi vært på batterijakt, fordi mannen jeg er gift med kanskje er den mest distré i hele verden. Han var sammen med en som bor her i går for å hjelpe til med å lage en liten film fra stedet. De dro ganske langt opp i fjellene, og der klarte han å legge igjen batteriet til dronen vår – det kameraet som kan filme fra luften. Så da måtte vi to på jakt i dag, og det er jo ikke akkurat så enkelt å huske hvilken fjelltopp du har lagt fra deg noe på, når alt er så likt. Vi brukte vel cirka to timer på å surre rundt og frem og tilbake, men da vi først fant rett plass, gikk vi rett på batteriet også. Takk og lov! Og så fikk vi en helt nydelig utsikt på kjøpet.

ATV1

ATV2

ATV4

Vi har leid en atv på deling med mamma og pappa denne uken, og det er SÅ utrolig gøy å kjøre den! 

Utsikt1


Nå venter nok en felles middag, håper å rekke og spise til solnedgangen 🙂 Sees i morgen ♥ 

40 kommentarer

 1. Er denne turen sponset?
  Hvis ikke, er det charter?

 2. Jeg følger mange på bloglovin, men dine innlegg funker nesten aldri 🙁 de andre bloggene funker helt fint!

  1. Bare ta vekk den rammen som bloglovin har på toppen (er et kryss i høyre hjørne), så kommer blogginnlegget opp 🙂 Den greia på toppen er jo bare i veien uansett, så like greit å ta den bort.

   1. åh, jeg har også problemer via bloglovin – men da må jeg teste ut om dette funker !

 3. Hei! Håper dere har en fin ferie! Har sendt deg en meld på Facebook. Kanskje den har havnet under «annet»? Nyt ferien videre!❤️ Stor fan!

 4. Iren Sørhage

  Hei. På snap hadde du en nydelig blå kjole, hvor er den fra?

 5. drittfrekk

  Hvorfor må dere drikke alkohol hver forbanna dag? Uansvarlig!!
  Tenk om noe skulle skje. Flaut

  1. Det er forskjell på å drikke et par glass til maten for smakens skyld og å drikke seg dritings. Unødvendig kommentar uansett, er lov å kose seg på ferie. 🙂

  2. Sånne kommentarer vitner om hvor trangsynte og ufattelige uptighte nordmenn er når det gjelder alkohol: Alkohol er enten djevelens verk og bør droppes totalt eller noe man bør drikke seg kanakas av hver helg slik at man sjangler rundt i miniskjørt og stilletter og vet hverken opp eller ned. Det finnes tydeligvis ikke noe i mellom. Norge er så langt unna Europa som det er mulig. Vi er hverken kontinentale eller sofistikerte. Det vitner denne type kommentar om.
   Jeg blir matt.

  3. So what! Mind your own business please!

  4. Drikker di hver dag? Og er det farlig å ta ett glass vin??

  5. Så når min mann og jeg er på ferie å vi tar oss ett glass vin «hver forbanna dag» så er vi to uansvarlige foreldre? Eller hva med de fleste andre familier som er på ferie å tar seg ett glass vinn er de også uansvarlige foreldre? Er forskjell på å ta ett glass eller drikke seg drita full. Dette blir nevnt kun fordi det er CBE som er på tur

  6. Cecilie!

   Hvor har du dette fra?
   Jøssenammen, snakk om å spy ut kvalme i kommentarfeltet.

  7. Å herregud!!
   Ta pillen din!!

  8. Dwightinha

   Og der kom den norske sneverheten med hensyn til god mat og vin igjen. For det første er det en privatsak om man velger vin eller annet, og for det andre kompletterer ofte vin mat til en høyere enhet! Dvs. om man er det minste interessert i gastronomiske nytelser da, og det vet jeg at ekteparet Eriksen er. De er da visserlig på ferie og bør nyte både stedets mat og vin, det skulle bare mangle. Uansvarlig? Neppe.

 6. Hei Caroline! Spørsmålet har jo ingen ting med innlegget å gjøre, men jeg spør allikevel.. 🙂
  Jeg lurer på hvor ofte Nelia er i barnehagen? Er hun der et par ganger i uken, hver dag eller kommer det ann på hvordan uken deres ser ut, kanskje?

  Bakte forresten ostekaken din til en konfirmasjon for noen uker siden og den falt i smak hos ALLE!
  Stor klem fra meg 🙂

 7. ÅÅ 🙁 innleggene dine funker ikke på bloglovin

 8. Ser ut som dere koser dere masse – morsomt å følge deg på Snapchat 🙂 Ha en fortsatt fin ferie! 🙂

 9. Det ser ut som dere har en fantastisk ferie! Ønsker dere alt godt! <3

  Ikke meningen å drive "selvreklame" men jeg ville satt umåtelig stor pris på hver og en som orket å ta seg tid til å lese dette innlegget: http://alenemammatil2.blogg.no/1433925564_livet_som_alenemamma.html og hjelpe oss på veien ved å dele det videre.

 10. Caroline

  Hei Caroline

  Du en utrolig dyktig og inspirerende person !

  Jeg lager medaljong-smykker der kjøperen får bestemme gravering (navn, bokstaver, tall og datoer) selv. Dette blir utrolig søte, stilrene, enkle og ikke minst personlige smykker.

  Se gjerne insta: carolineschoyen og under #yoursbycaroline

  Jeg har laget to stykker, både i gull og sølv, med «N» og «Nelia» gravert som en gave. Stiller ingen krav om reklamering. Hvis du vil ha smykkene, send meg gjerne en mail om hvor det kan sendes.

  Fortsatt god ferie !

  YOURSbycaroline
  Hilsen Caroline S Helgerud

 11. Hei, du vet at ATV er SKIKKELIG FARLIG!!??

  Det har vært mange dødsulykker, be aware!

  1. Jøss, et fremkomstmiddel som er farlig, jeg er sjokkert! No shit liksom 😛

  2. Så lenge du bruker hjelm å kjører forsiktig så går det bra.. Barna mine kjører dette til stadighet. Jeg har to krav til de.. Bruk hjelm og kjør forsiktig

 12. Sunniva

  Hei! Jeg lurte på om du merket noe forskjell på kroppen etter du begynte å spise lchf, om kroppen din ble noe slankere? Jeg har noe underhudsfett jeg gjerne skulle vert foruten for helsa sin skyld, men jeg er vel det som regnes som normalvektig 🙂

 13. Kristine

  Hei!

  Jeg elsker å lese bloggen din når du er på ferie! Du er den desidert beste bloggeren når det gjelder å lage gode og spennende innlegg på ferie 😀 Kos deg masse videre!

 14. åh, så herlige bilder! Ser fantastisk ut !

 15. Eksos rypa 😉 Fine bilder, bra dere fant igjen batteriet!

 16. Hei! Jeg er litt usikker på hva dette er, men hver gang jeg går inn på bloggen din, kommer antivirusprogrammet mitt opp. Oppdager trusler hver gang jeg går inn. Dette skjedde etter den ble hacket nå nylig. Kanskje verdt å sjekke? Vet ikke om noen andre har samme problem, men.
  NYT ferien, gleder meg til å se bilder 🙂

  Klem fra Ungarn

  1. Jo,får opp samme her

 17. Det kommer opp virus-advarsel på siden din 🙁

 18. Man kan alltid få för mycket inspiration för härlig vardagsmat!

  Hos http://www.3kockar7kids.se är det tre svenska proffskockar som tillsammans försöker inspirera familjer i sin vardagsmat.

  Väl värt ett besök! =)

 19. Hei 🙂
  Jeg har sett på birkenstock sandaler, men har noen spørsmål som jeg lurer på om du kan svare på.
  Som jeg har forstått er det en type som er bred/normal og en smal. Hvilken har du? I tillegg har jeg også hørt at det finnes en type som har mykere innersåle. Har du dette? og hvordan kan man isåfall se forskjellen? Har kikket litt på amazon.de, da de er veldig billige her. Men da er det heller ikke lett å få med seg detaljer som dette, som mykheten på innersålen.

  1. Du må velge sandal etter om du har bred eller vanlig/smal fot ikke etter hvordan fot Caroline har. Det er et trykket fotmerke på sålen i sandalen, fylt fot er smal/vanlig bredde på sandalen og den med bare konturen av «foten» er den brede varianten.
   Anbefaler deg å bestille Birkenstock på footshopping.com Bestilte der nettopp og fikk de levert på døren (Nord Norge) 1 uke etterpå. I tillegg veldig bra pris!

 20. Hei:-) ser ut som dere har det fantastisk på ferie. Jeg kan ikke vente til vi reiser til Tyrkia om to uker:-) alt er bedre enn 10 grader og regn i juni:-( jeg lurer på hvilken solkrem du bruker/anbefaler i ansiktet? Ender alltid opp med veldig uren hud etter en ferietur… Kos dere masse videre:-)

 21. Vilken utsikt! 🙂
  Tur att ni fann batteriet. Det är så lätt att lägga ifrån sig saker – skönt att man inte är ensam

  Ha en fin kväll & njuuut av det «oansvariga» vinglaset. Haters gonna hate. 😉

 22. Nice 🙂 Hvor er solbrillene fra Caroline? Har du link?

 23. Hvor er bohem playsuiten din i fra?

 24. Herlige Lefkos 🙂 her er det lett å kose seg. Anbefaler dere å ta turen innom Dramoundana (ute på piren) for en lunsj eller middag. Fantastisk god mat der.

 25. Hvor er dere?

 26. Ser herlig ut <3 Kos dere max på ferie og nyt tilværelsen, det fortjener dere 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *