sommerferie 2015

DCIM100MEDIA

God kveld til deg! Ååååå, nå er vi i paradis! Endelig er det sommerferie, dette har vært så innmari etterlengtet! Vi har mer eller mindre døgnet hele gjengen, med unntak av Nelia, så nå er vi egentlig veldig klare for å si god natt. Jeg krøp til køys rundt elleve i går kveld, men fikk ikke sovet fordi jeg ventet på Lars-Kristian. Så da han kom i ett-tiden, fant jeg endelig roen, men så ringte klokken min to, og da måtte jeg opp for at vi skulle komme oss avgårde og ha god tid. Etterpå gikk det egentlig bare slag i slag, og jeg sover aldri på flyet, men jeg har vært overraskende våken likevel. Så gøy med seier til ODD i går forresten, og så før sommerferien i tillegg – hurra!  


Jeg tenkte å dele noen bilder med dere fra en veldig fin, men lang dag. Vi har bare brukt tiden på å slappe av og komme til oss selv, spist god mat, badet, pakket ut og snakket med gamle kjente. Vi har også hatt trøbbel med internett, men jeg håper å finne en kjappere løsning i morgen. Denne lille øya er ikke akkurat veldig oppdatert når det kommer til teknologi, så jeg må bare telle til hundre og smøre meg med tålmodighet når jeg sitter her og jobber. Men det har jo sin sjarm det også 😉 Her kommer et bildedryss fra dagen i dag: 

caroline berg eriksen lefkos klipper 3caroline berg eriksen lefkos dolphinscaroline berg eriksen lefkos three dolphinscaroline berg eriksen lefkoscaroline berg eriksen lefkos dolphins lars-kristian eriksencaroline berg eriksen lefkos dolphins matcaroline berg eriksen lefkos dolphins rose vinecaroline berg eriksen lefkos goatscaroline berg eriksen lefkos klipper 2caroline berg eriksen lefkos klipper 4

Vi sees i morgen tidlig! Tenk å få starte en helt ny uke her i disse omgivelsene – lykke! Sov godt, dere ♥ 

37 kommentarer

 1. såå fine bilder! Ser helt herlig ut 🙂 kos dere masse på ferie !

 2. Åh, det ser helt fantastisk ut! Gleder meg til masse oppdateringer herfra mens jeg lengter etter sommer og tur til Hellas jeg også 🙂

 3. Fantastiske Hellas!
  Ha en herlig ferie 🙂

 4. Katrine

  Såå deilig! Kos dere masse på ferie 🙂

 5. Åh så fin utsikt:) og så fint å se at Nelia koser seg 🙂 nå gleder jeg meg til vår reise til Hellas som bare er om noen dager! Kan jeg spørre om hvor varmt det er der? Når på dagen er det varmest:)

  Farah

 6. Ser heeeeelt fantastisk ut 😀 Blir sulten av å se bilder med så masse god mat-naaaammmm….. 😛 Kos dere plenty 😉

 7. Michelle

  Hei 🙂 Ser ut som om dere koser dere masse! Jeg lurer på hva dere gjør ang ferie, mat og barn. Har dere tatt med egen mat til Nelia eller kjøper dere til henne der dere er? Lurer veldig på dette til vi skal reise 🙂

  1. Barnet er jo 18 mnd, spiser vel det samme som de voksne regner jeg med 🙂

  2. Vi har reist masse med barn og når det så store er det ikke noe problem, da kan de jo spise de meste de har på restauranter. Vi har dog tatt med grøtpulver, da det er enkelt å blande til om kvelden/morgen på hotellrommet. Til mindre barn anbefaler jeg å ta med burkmat siden jeg har opplevd at mine barn ikke likt de utenlandske. I Italia har de feks kun kjøtt (lamm, gris, kanin eller hest!) og man må selv blande med feks ris. Nan-pulver finnes de fleste steder! På mange charter-sted har de også norske varer. God tur!

   1. Og så har vi faktisk tatt med noen burker leverpostei! Har vært vanskelig å finne pålegg til minis brødskiver.

 8. I think you are having your vacation in Greece!Welcome and have a pleasant stay!!!!Have fun!!!

 9. Ser fantastisk ut når du er hjemme igjen, kan du lage et innlegg om hvordan du synes det var på denne øya? Tips osv..

 10. Christine

  Nydelig!
  Hvor er antrekket fra? 🙂

 11. What’s the brand of your daughters shoes?

 12. Hei!

  Jeg lurer på hvordan dere legger til eller får musikk på snappene i MyStory. Det gjør liksom det lille ekstra, og i noen tilfeller er det også ganske morsomt 🙂

  Kos dere på ferie, det ser herlig ut! Klem

  1. katrine

   Det lurer jeg også masse på ! 🙂

  2. Det er ingenting spesielt de gjør på snapchat, de har bare på musikk der de er i bakgrunnen også filmer de. Caroline har svart på dette flere ganger 🙂

   1. Martha

    Takk for svar! 🙂 Jeg leser nesten ikke blogger lenger, og bruker i alle fall ikke tid på kommentarfelt. Men jeg skulle kanskje ha gjort det i denne sammenhengen. 😉
    Jeg har prøvd å filme med musikk fra mobilen før, men idet jeg har startet filmingen har musikken slått seg av pga. nettopp filmingen. Ser ut til at Snapchat har latt musikk gå gjennom i en senere oppdatering eller noe.

  3. Martine

   Du kan gjøre det ved å spille av musikk på din egen mobil, mens du tar opp film på snapchat 🙂

 13. Kariann

  Ønsker dere en fin og god ferie. 🙂 Kos deg og slapp av, samle litt ny energi. Du fortjener virkelig en avslappings/dovne i sola tur. 🙂 <3
  Og kjempe flotte bilder! Så moro å se og høre Nelia på snap når dere var med geitene. 🙂
  Kos dere! Så gleder jeg meg til å se mer fra turen når du har tid og sånt. 😉

  Klem Kariann

 14. Åhhh så utrolig fint det ser ut der 🙂 Kos dere masse og send gjerne noen varme solstråler hit til oss 😉 Titter innom bloggen din mens du er på ferie for å se om det kommer noen flere fine ferie bilder 🙂

 15. Victoria

  Likte så godt det stripete antrekket du reiste i. Hvor er det fra? God ferie 🙂

 16. Jeanette

  Hei 🙂 Er dere på Lefkos (Karpathos) ??

 17. Ser fantastisk ut! Forøvrig unner jeg deg FERIE- innlegg trenger du ikke stresse med. Nyt dagene med dine fine!

 18. Ser utrolig fint ut der dere er 🙂 kjenner jeg lengter etter sol og varme… Som flere andre over her, så kunne jeg tenke meg et innlegg om å ha med små barn på ferie til varmere strøk. Flyreisen, mat, varme osv ift barnet. Vi reiser med våre små for første gang til syden i høst, og det hadde vært så flott å få noen tips ettersom dere har reist med barn flere ganger 🙂 Ønsker dere ellers en super ferie! 🙂

 19. Åh, paradis! Krystallklart hav <3 Kos dere masse på tur 🙂

 20. Peder Alsaker

  Namnam, her var det mye snadder!

 21. Det ser helt nydelig ut! Kos dere masse og bare nyt 🙂 Skal til Hellas senere i sommer selv, så nå gleder jeg meg ekstra masse. Et spørsmål, bare: Er det Birkenstocks du har på deg på bildene over? Skal kjøpe meg det selv nemlig, så lurte på hvilken modell du har. Om det er den normale eller den smale?

 22. Hei! Ser veldig koselig ut der dere er <3
  Hvor lenge skal dere være der?

 23. Henriette

  Hvilken gresk øy er det dere er på?

 24. Ser herlig ut!! Har ikke fått med meg hvilken øy dere er på. Hvor er dere?

 25. Ser herlig ut!! Har ikke fått med meg hvilken øy dere er på. Hvor er dere?

 26. Så utrolig fint! Jeg skal til Karpathos i sommer. Hvor bor i Lefkos dere? Er det et sted å anbefale?

 27. det hotellet ser nydelig ut! vi vurderer en tur til Hellas i høst, kan jeg spørre hvilket hotell dere bruker og om dere er fornøyd?

 28. Katharina

  love Caroline . I hope you have a great holiday ? 🙂

  2013 you were in Rhodes , can you tell in which hotel you lived ?

  now since her on lefkos how you like it and Nelia ?

  In which hotel you live in Lefkos ?

  We would also like to do again next year in Greece holidays 🙂

  have a beautiful holiday.

  Greetings Katharina

 29. Hei Caroline! For et fint innlegg. Jeg lurte bare på hvor den hvite toppen på bildene er fra, den var så fin 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *