kennel for første gang

caroline berg eriksen kennel hundene

Lørdag! Vi er pakket og klare for avreise allerede vi, for Nelia og jeg skal avgårde til Sandefjord akkurat NÅ for å besøke Stine og Isabell 🙂 Det blir så koselig, for forrige gang vi så hverandre var over paraplydrinker på Amadores-stranden i vinter, så du kan si at det er på høy tid. Det er jo egentlig ganske ille at det skal være så vanskelig å få til et treff når vi nå bor en liten time unna hverandre, men sånn er det å bli voksen. Derfor er jeg så glad for at vi endelig fikk det til og klaffe, må nesten klype meg i armen! Vi blir der i noen timer før vi reiser til Gardermoen for natten. Så får vi heie på pappa fra veien, det blir for seint å få med seg kampen i dag. 


Det blir ekstra rart å si hadet til de vakre pelsdottene våre nå, for første gang skal de bo på kennel mens vi er bortreist, og jeg er ganske skjelven i hele kroppen på grunn av det. Men så er det en indre stemme som forteller meg at jeg er nødt til å ta meg sammen, for de er jo så flinke, de som driver kennel. Vær så snill og si at stemmen har rett! Vi har i hvert fall vært og kikket på stedet, og jeg tror de vil få det veldig fint. Med egen luftegård for seg selv, sammen selvfølgelig. Knoll og tott 

caroline berg eriksen hugo

De var hos dyrlegen i går for årets finpuss, så nå er tennene deres så hvite at du kan speile deg i dem, og neglene så nedfilet at du ikke hører de kommer tassenede engang. Og for Ronaldo er det ganske uvanlig, for han begynner virkelig å bli lubben på sine eldre dager. Han har alltid vært kratigere bygget enn andre tibber, men nå er det på kanten. Så her skal det trimmes mer når vi kommer tilbake! Nå skal han bli min nye joggevenn – enten han vil eller ikke. 

Vel, nok fra meg. Vi sees senere i kveld, håper jeg! Ha en nydelig lørdag 

38 kommentarer

 1. Spennende 😀 De er jo så heldige at de har hverandre!

 2. Ronaldo er så nydelig ❤ Smelt ♥

 3. Jeg skjønner deg veldig godt. I de aller fleste tilfellene har de det veldig bra på kennel. Vi har hatt våre hunder på kennel og vi ser at de trives der og har blitt tatt godt vare på. Første gang sendte jeg melding til han som drev kennelen hver dag og han oppdaterte meg veldig bra. Så det er noe du kan spørre om de vil gjøre så slipper du å gå å tenke på det. Det kommer til å gå veldig bra 🙂

 4. Mariann

  Hei 🙂

  Forstår deg godt, men er helt sikker på at det kommer til å gå fint! De har jo i tillegg hverandre 🙂 Vår hund storkoser seg på kennel, og er logrende glad hver gang vi kommer dit! Det er et godt tegn, tenker jeg.

  Lykke til <3

 5. Hugo og Ronaldo kommer nok til å få det kjempe bra på kennelen 🙂 Det er godt å lese at dere tenker på helsa/vekten til Ronaldo, føler mange dyreeiere tar litt for lett på overvekt hos kjæledyret sitt. Har du forresten tips til et feriested man kan dra til, mutters alene? Tenker å reise en tur til utlandet på sensommeren, alene med noen gode bøker 🙂

 6. Christine

  Velkommen til Sandefjord! Jeg får heie ekstra på LK på stadion i dag da,årets bortekamp hjemme i Sandefjord for meg!

 7. Jeanette

  det går nok så fint skal du se! De er hverfall sammen,så de har jo en trygghet i hverandre.

 8. De får det fint i kennel, og de får være sammen. Vår hund er av og til i kennel, og det går veldig bra. Mens vi er borte prøver jeg å ikke tenke på henne, og om jeg gjør det så stikker det til i magen.
  Vi får hjem en hund som ikke har lidd noen nød, og som er euforisk glad for å se oss.

 9. Grethe Svendsen

  Hei hei jenta miFørste gang jeg skriver på blogger din,men jeg er inne og titter hver dag vet duGlemmer aldri den første gangen jeg hadde min hund på kennel.Ringte hver dag fra Paris for å høre hvordan det gikk med henne.De trodde vel at jeg var gal,hihi.Det gikk sååååå bra med henne,så tror ikke du trenger å tenke på det.Hugo og Ronaldo skal jo være I sammen ogsåJeg ønsker deg,Lasse og vakre Nelia en kjempeflott ferie,kos dere masse med mamma,pappa og AnetteStor klem fra tante

  1. Grethe Svendsen

   Hei hei jenta miFørste gang jeg skriver på blogger din,men jeg er inne og titter hver dag vet du.Glemmer aldri den første gangen jeg hadde min hund på kennel.Ringte hver dag fra Paris for å høre hvordan det gikk med henne.De trodde vel at jeg var gal,hihi. Det gikk sååååå bra med henne så tror ikke du trenger å tenke på det.Hugo og Ronaldo skal jo være I sammen også. Jeg ønsker deg, Lasse og vakre Nelia en kjempeflott ferie.Kos dere masse med mamma,pappa og Anette.Stor klem fra tante

 10. Jeg syntes det var forferdelig da jeg måtte sende min hund til kennelen første gang. Men han ville ikke hjem derfra da jeg skulle hente ham igjen. Neste gang han skulle dit, ble han sååå glad at han hoppet rundt i ring og halen logret alle veier! Så hundene liker seg nok på kennel

 11. hei, Caroline!

  Vi har hatt hundene våre på kennel flere ganger, det har gått veldig bra hver gang. Vi bruker Standal i Nittedal. Det blir kanskje litt langt for dere, men der er de VELDIG flinke! Supre områder og ansatte!!
  Lykke til og god ferie!!!

 12. Hi Caroline,
  I love your Blog. You very inspire me in nutrition with your healthy recipes and I like your fashion style.
  Is it possible if you offer in your blog a language translator (with german) again? That would be very helpful!

  Thank you and nice greetings from Germany 🙂
  Laila

 13. Mathilde

  Hundene dine er såå fine altså <3 Det er alltid litt skummelt å dra fra hundene, men det går nok kjempe fint! Tenkte med engang du skrev "nå skal det trimmes" angående Ronaldo, at noen kommer til å slå seg hysteriske over at du skal slanke en hund.. men det er bare bra! Min rottweiler har nettop gått ned 8 kg, og hun har aldri vært lykkeligere! Hunder har det så mye bedre når de er i den formen de burde være 😀 Trening og helse er viktig så hundene får et langt liv med oss!

 14. En lurvig vän är det bästa sällskapet när man ska ta sig en springtur!
  Ha en fin lördag. Tack för all inspiration du ger.

 15. Doglover

  Hei,

  Vil si du har all grunn til å være skeptisk til kennel. Vi hadde vår kjære hund på kennel en gang, aldri mer!! Hunden var virkelig ikke seg selv når vi hentet den, det var grusomt å se hvor rar hele hunden var. I tillegg ble han syk der (mulig hunden var så stresset over å være der at han ble syk, men det er ikke bra uansett). Det gikk seg jo heldigvis til etter noen uker, men jeg utsetter aldri hunden min igjen for dette. Han er en ekstremt snill og god hund, og vi kunne ikke se for oss at han skulle forandre seg pga. et kennelopphold. Kennelen har godt renommé, vi var også på besøk før vi tok avgjørelsen om å plassere han der og alt så ut til å være i skjønneste orden. Jeg sier ikke dette for å være slem og skremme deg, men du vet aldri 100% hva som faktisk venter deg når du kommer tilbake. Hundene kan trives dårlig, kennelen kan være dårlig etc… Dine hunder er heldige som har hverandre i det minste, vår var alene. Lykke til!

 16. God tur til Hellas! 🙂 Sitter å drømmer meg bort på star tour og ving sine sider, og er så nære på å bestille reise til varmere strøk selv – istedenfor å være her i regnfulle Haugesund..

 17. Nice Pic!

 18. Hvor er buksen og genseren fra?

 19. Hvor er buksa fra? Så utrolig god ut

 20. Du er jo så opptatt av og holde deg selv i form, og holde deg selv slank, så for meg blir det litt snodig at du har en overvektig hund. Så mye som du løper, burde du hatt topp trente hunder også. At de er små er ingen hindring ) Næring og mosjon er like viktig for dyrene som for mennesket deres )))

  1. Det var jo en veldig undøvendig kommentar? Snakk om å være dømmende. Kanskje greit å feie for sin egen dør før man feier for andres.

   1. Hva mener du med og feie for egen dør? Jeg løper flere dager i uken, og har alltid med hundene, derfor kan jeg si det jeg sier!!!

   2. Caroline har da vitterlig med seg hundene på tur hun også. Igjen, fei for egen dør!

   3. Kanskje greit å lære seg hva et uttrykk betyr før man bruker det?

  2. Må si meg enig med Hege. Men veldig bra at du tar tak i problemet 🙂

 21. Høres ut som dere får en kos dag 🙂 Oi allerede ferietid og avreise på dere, håper dere får en superfin Hellas ferie med bedre vær enn her 😉 God tur :-))

 22. seff er du bekymret! det burde man være også!! – uansett så er kennel det siste utvalget man tar. uasnett hvor bra et sted liksom skal være, uansett hvor vante de er med hunder, uansett hva, så er ikke kennel ideelt. blir som en barnehage; man lover man skal passe på et barn hele tiden- med hele livet sitt- men allikevel skjer det fei, fordi man er menneskelig!

 23. Hei Caroline,
  Kan jeg få spørre hvilken kennel du bruker, og samtidig få høre hvordan du erfarer oppholdet når dere er tilbake?
  Må også benytte meg av kennel i sommer, og er alltid like skeptisk når jeg skal velge.
  Siden jeg ikke har bodd her så lenge kjenner jeg ikke til de forskjellige og har ingen anbefalinger å forholde meg til.
  Man greier liksom ikke å nyte ferien dersom man ikke føler seg helt trygg på at de firbeinte barna er i trygge hender<3
  Ellers så ønsker jeg dere en kjempe-herlig ferie med masse sol og hygge:)
  Klem fra meg

 24. Det går helt sikkert bra på Kennel. Selv har jeg alltid brukt hundehotell (som er litt mer luksus) for vår. Jeg er jo hysterisk når det kommer til hundens vel og ve, så jeg tar ingen sjanser. Der kjenner vi hele dagsrutinen deres, det er ingen bur, bare rom, og de legger ut masse bilder fra dagene, så vi får se at de er mye ute. Vi har brukt skoger dyrehotell, hvor man også kan betale noen kroner ekstra for at de får ekstra turer (i tillegg til det som er lagt inn), dagsturer i skogen, klipp, vask osv. Hunden vår elsker å være der, og han kommer alltid dødssliten hjem, fordi han har løpt og lekt så mye. De måtte begynne å gi han for for ekstra aktive hunder fordi han løp sp mye at hvis ikke hadde han gått ned så mye! I fellesferier har de også regler om at hundene må være der minst en uke, for å unngå for mye utskiftninger og stress for hundene som er der. Det syns jeg er et kvalitetstegn.

 25. Så nydelig det øverste bildet var! Så mye kjærlighet i ett bilde <3 God tur til dere! Alt kommer til å gå bra. Pust med magen og senke skuldrene og alt det der 🙂 Ha en nydelig søndag!

 26. Hvor ofte pleier dere å gå tur med de? Er det vanskelig med tanke på all reisingen, møtene og kampene? Altså en vanskelig kabal å legge? 😀

 27. Jeanette H

  Til deg som skal dra på ferie alene, L. H. Du kan dra hvorsomhelst. Finn et sted du syns ser fint ut. Jeg reiste alene i fjor. Til Alanya. Lykke til !!!!! Mvh. Jeanette.

 28. Det blir ju sådär, att det går längre mellan träffarna än vad man egentligen vill! Känner så väl igen mig. Ha en underbar dag!! <3

 29. Vi har en Tibetansk spaniel på snart fem år. Jeg hadde aldri sendt han på kennel for å selv dra på ferie. Før vi anskaffet oss hund, «allierte» vi oss med nær familie om hundepass. Hvis noen i familien ikke kan passe, da blir det heller ikke tur på oss.
  En tibbe er en selskapshund som trives best hos familien og er tryggest når den får være så nær deg som mulig. Jeg skjønner godt at du er bekymret. Håper det går bra med Ronaldo og den andre voffsen

 30. Anette S.

  God tur:-) Hundene kommer nok til å ha det kjempefint på kennel, de har jo hverandre i tillegg til flinke folk som passer godt på:-) Nyt dagene med sol og varme, slapp av og koooos dere:-)

 31. Det kommer nok til å gå kjempebra på kennel! Vår hund har vært på kennel flere ganger, og han har vært så fornøyd når han kommer hjem igjen, så det virker som at han har hatt det helt supert 🙂 Forresten ville jeg si fra at det ikke går an å lese bloggen din gjennom bloglovin. Siden er bare helt hvit, men alle andre blogger funker, og det går når jeg går inn på bloggen din utenom bloglovin :/ Jeg bruker google chrome hvis det har noe å si!

 32. Kristine

  Hvilken kennel bruker du? Bor i nærheten av deg og ser ikke for meg å bruke kennel, men hvis du har gode erfaringer etterpå. Del gjerne!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *