frokostfredag: ferskensmoothie

hoved

God morgen til deg og hei til fredag! Det er på tide med frokostfredag igjen, og denne gangen vil jeg dele oppskriften på en frokostsmoothie med dere, som gir en perfekt start på en solskinnsdag. Den er frisk, syrlig,  passe søt og veldig mettende. Jeg synes den blir ekstra god om du topper den med granola, bær eller hakkede nøtter, og i dag brukte jeg chiafrø og kokos som topping. Mmmm! En perfekt kombinasjon å slurpe i seg mot slutten av hele herligheten. 

IMG_4252


du trenger 

♥ 2 never isbiter ♥ 2.5 dl. kokosmelk ♥ 3 fersken ♥ saften av 1 sitron ♥ mandler, chiafrø, granola eller annen topping 

IMG_4230


slik gjør du 

Sleng alt i en blender og kjør til du får en passe flytende masse. Denne skal ikke være for fyldig, men er heller som en litt tyktflytende juice. Du trenger ikke å skrelle ferskenene først, skallet gir egentlig bare et fint fagrespill – synes i hvert fall jeg! Dessuten sparer du deg for en del jobb om du lar være 😉 Du kan selvfølgelig ha alt sammen i en bolle i stedet, dersom du vil lage en smoothie bowl. Men da anbefaler jeg at du legger til 1 fersken til og kutter ned på kokosmelken for å få den litt fastere. 

IMG_4305

NYT! Helst i sola, og gjerne etter en svett økt. Happy Friday, fineste mennesker ♥ 

[showhide type=»post» more_text=»show english translation» less_text=»show less»]

Can’t believe I keep forgetting to translate my blog posts! I am so sorry and I am getting myself together. I promise! 

Today I just wanted to say happy Friday with this amazing and tasty low carb breakfast smoothie. I post breakfast recipes every other Friday, so if you are wondering what to eat for breakfast one day, you can just go ahead and check my archive. 


you need 

♥ 2.5 dl. ice cubes ♥ 3 peaches ♥ 2.5 dl. coconut milk ♥ lemon juice from 1 lemon ♥ topping of your own choice 

Blend everything using a blender (surprise) and ENJOY! If you want to make a smoothie bowl, you can do that too. I recommend you add one peach and cut down on the coconut milk to get it thicker. 

HAPPY FRIYAY beautiful people!! 

[/showhide]

16 kommentarer

 1. Åh, så passande då jag har massor med persikor hemma.
  Har du prövat att göra smoothiebowls? Det är så gott & man kan toppa med exakt vad som helst. Älskar det! 🙂
  Ha en fin fredag, söta.

 2. Nam

 3. Miriam Christine

  NAM! Dette skal prøves ut! 😀

 4. Får ikke til å lese innleggene dine på bloglovin lengre, har ikke fått det til på de 2-3 siste. Er det et problem du vet om, eller er det bare hos meg det ikke fungerer? 🙁

 5. Hei Caroline!
  Denne skal jeg prøve i morgen, takk for tips!

  Over til noe annet som jeg har hatt lyst til å spørre om lenge. Hvor har du fått tak i den fine reima til kameraet ditt? Ble helt forelsket i den, da jeg ikke akkurat digger min egen som det står Canon på 🙂 håper på svar!

  God helg <3

 6. Nam, så digg! Er det noe jeg kommer til å lage flittig i sommer, så er det uten tvil smoothies! 🙂
  Synes det er godt året rundt, men nyter det litt ekstra sammen med sol og varme 🙂

 7. Hi Caroline! I just wanted to say I love your blog and the recipes (mmm always delicious). I noticed you buy canned coconut milk, which isn’t that healthy, unfortunately. If you’d like to know how to make a homemade coconut milk have a look at https://www.fitlifebymk.com/2015/06/04/homemade-coconut-milk/ for the recipe. It only takes few minutes and is so healthy and incredibly tasty! Let me know if you like it.

  xxx

  1. Why is canned coconut milk not that healthy?

  2. Why is canned coconut milk not that healthy?

   1. Canned food has a poisonous plastic coating ( Bisphenol or BPA) inside the can to keep it fresh. BPA is a toxic chemical – when tested on rats even the small amount killed them so you can get the idea how bad it is for humans as well. It’s also laden with preservatives, fillers and synthetic vitamins and these are all dangerous and harmful. Hope that clears it up for you!

   2. Lars-Kristian Eriksen

    I haven’t read the science you’re referring to but studies on animals isn’t always that relevant to humans. Especially rats and smaller animals have different physiologi than humans. It wouldn’t be allowed to use it if it was that harmfull to humans 🙂 Preservatives and fillers are used to keep the food fresh and safe to consume, and there are no synthetic vitamins in the coconut milk you buy in Norway.

 8. Nam nam! Den så god ut. Også var den veldig fin og se på 😀

 9. Michelle

  Hei 🙂
  På snapchat i går la du ut bilde av noe isformer, så lurte jeg på hvor du har fått tak i dem? Finner bare sånne bittesmå som ikke rommer noe nesten + hvor fikk du tak i de isspinnene ? 🙂

 10. Mm, dette var fristende! Jeg er på utkikk etter en ny blender, og lurer veldig på hvilken du har? Er du fornøyd med din? Spennende oppskrift, den skal jeg jammen prøve når en ny blender (som kan knuse isbiter…) er på plass 🙂

 11. Christine

  Hei. Jeg lurer på om du ofte har kun smoothie til frokost og når du evt spiser igjen da.
  Prøvde å ha kun smoothie til frokost men ble sulten igjen etter en halvtime/time. Og hvor kjøper du kokosmelka? 🙂

  1. Angelica Andrade

   Kokosmelk er fra vanlig matbutikk ☺️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *