flowy pants – perfect for those summer nights

caroline-berg-eriksen-black-flowy-palazzo-trousers-første

Hei til deg! Nå er jeg i Oslo i anledning en innspilling hvor min rolle er å være dommer, så dette blir veldig spennende 😉 Følg med på snapchat – carobergeriksen – håper at jeg får lov til å poste litt behind the scenes der! Ville bare kikke innom for å si tusen takk for alle de gode tilbakemeldingene den siste tiden, både etter gårsdagen siste innlegg og dagens første. Det er SÅ gøy med tilbakemelding, det betyr så mye for meg og driver meg mer enn noe annet!

Ville også vise dere et av mine seneste antrekk – med de mest comfy buksene på denne jord! De ser ut som et maxiskjørt, og jeg elsker dem! Tynne og luftige, det er vel en grunn til at de heter flowy 😉 Jeg har de samme i bronsefarge faktisk, de skal jeg finne frem og kanskje ta med i kofferten min til Hellas. 


caroline-berg-eriksen-black-flowy-palazzo-trousers-sittingcaroline-berg-eriksen-black-flowy-palazzo-trousers-le-specs-half-mooncaroline-berg-eriksen-black-flowy-palazzo-trousers-walking-turncaroline-berg-eriksen-black-flowy-palazzo-trousers-pumps-bianco

(annonselenker) sandaler bianco / bukse mango / skjorte mango / solbriller le specs ringer hasla / armbånd celine engelstad / jakke zara 


♥ 

21 kommentarer

 1. Bloggen din er et kjærkomment lite pusterom i hverdagen, og med din positivitet er du en sann inspirasjon! Du er dyktig i det du gjør!

  1. Caroline

   Tusen takk, Anne <3

 2. Skjønner godt at du blir lei av alle kommentarene på hvorvidt blogging er en jobb eller ikke, hadde blitt ganske lei hvis folk daglig fortalte meg at arbeidet mitt ikke var «hardt» nok til å kunne kategoriseres som jobb. Nå er jo du uten tvil Norges beste blogger mtp kvalitet på bilder, tekst og innhold, så jeg tror nok (vet) at ikke alle bloggere legger like mye arbeid ned i jobben sin, som det du gjør!

  Ser du valgte å beholde skoene forresten, de ser mye bedre ut på føttene, enn de gjorde på bildene du la ut tidligere, haha 😉 Dette ble en skravlete kommentar fra min side, håper du får en fin kveld! Blir spennende å se hva du er med på 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, LH! Jeg setter stor pris på tilbakemeldingene dine 🙂

   Og ja, jeg klarte ikke å la være :p Synes BARE det er koselig med litt skravling, jeg er jo akkurat sånn selv :p

   Klem til deg!

 3. Marianne

  Tippa det e norske talenter du skal vær dommer i

 4. Rå stilige sko 🙂 Du valgte å beholde de 😉 Det var lurt for de passer til mye! Blir spennende å høre hva du driver med i Oslo, kos deg 🙂 Forresten veldig hyggelig å høre at du setter pris på tilbake meldinger fra oss som digger/ liker bloggen din såååå godt 🙂 Ha en super fin torsdag :-))

  1. Caroline

   Haha, ja! Klarte ikke å la være 🙂

   Håper dagen din var fin, Anita 🙂 <3

 5. Hva du gjør med munnen din? Søt 🙂

 6. Mathilde

  Elsker å klikke meg innom bloggen din, du er så positiv og godt humør hele tiden 🙂 <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Mathilde 🙂

   Klem til deg!

 7. Var inne på mango si nettside å letet etter den flotte skjorta som du har på
  Deg, men vet ikke hvilken av de det er. Kunne du lagt ut link til den?:) da hadde eg blitt så glad 🙂

  1. Caroline

   Den er dessverre utsolgt :/

 8. Jeg lurer på når du skal komme til «normalen» igjen – jeg synes du klager hele tiden på at det er så travelt. De fleste har en travel hverdag, men du får det til å virke som om det er unntakstilstand hele tiden. Du trekker hele tiden frem hvor mye du jobber og hvor stressende dagene er, men likevel tar du deg tid til å reise til hytta til foreldrene dine, og til å reise bort på spa-helger o.l., så kanskje lager du det travelt for deg selv? Du tar deg tid til mye egenpleie, med både hår, negler og lepper osv. For meg virker det som om du kan nyte og oppleve mye, og at du er utrolig heldig med din livssituasjon. Jeg har forståelse for at du jobber 24 timer i døgnet og at du kan jobbe hvor som helst, og jeg er imponert, men du er ikke alene om å ha det slik. Kanskje bør du ikke love at bloggingen blir bedre når barnet ditt begynner i barnehagen (slik du sa tidligere) og når ditt og datt. Det virker som om du sier slikt bare for å holde på leserne dine.

  1. Caroline

   Spahelger? Når da? Og hvor ofte er dette? Jeg jobber selv om jeg er på hytta? Jeg jobber overalt. Men jeg har som sagt gitt opp å forklare meg, så dersom du ikke tror jeg jobber mye, så er det helt greit, Anna 🙂 Bloggen min er så bra som den kan være, og når jeg blar meg tilbake, må jeg si at jeg er veldig fornøyd med utviklingen den har hatt 🙂 Hva er det du synes som ikke har blitt bedre? Grunnen til at jeg nå blogger 2 ganger i snitt om dagen kommer av studiene som jeg må prioritere i stedet for det 3. innlegget som jeg noen ganger fikk tid til før etter at Nelia ble født 🙂

   «Alle» drar til frisøren og ordner neglene sine, jeg gjør også dette utenom arbeidstiden min, så dette er unødvendig å trekke inn 😉

 9. Katrine

  Får ikke opp et eneste bilde i innlegget! Bruker mac og safari, skjønner ikke problemet :O

 10. Hva i all verden skjer med siden din? Hacket i kveld?

  1. Caroline

   Ja, den ble hacket igjen, dessverre! Heldigvis fikk vi ordnet det 🙂

 11. Bildene vises ikke

 12. Sarperaz

  Har du hatt Restylane i underleppen også nå? Synes det er noe som begynner å se «off» ut etter du fylte på sist. Ta det ikke som kritikk er du snill, det er harmløs undring.

  1. Caroline

   Jeg begynner å lure på om det er fordi jeg har vært mer åpen om det at folk legger merke til det :p Jeg har tatt akkurat like mye som jeg pleier på samme steder, med like langt mellomrom mellom behandlingene som alltid, så det er bare vedlikehold og ikke noe forskjell 🙂 Kan jo være noe med måten jeg bruker munnen på også 🙂

 13. Dette var supert innlegg.

  Jeg sliter så med hodepine i etterkant av trening. Kun når det er intensiv løping hvor presser meg. Altså svett og rød i trynet. Drikker mye både før under og etter. Hodepinen kommer etter og går over med pparacet. Kvier meg for å makse…noen tips?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *