langkjøring til ny guilty pleasure

langkjøring caroline berg eriksen mølle sportsmaster drop dead diva 2

I dag hadde jeg en kjempedeilig økt, jeg bare løp i rolig tempo til jeg ikke gadd mer. Jeg hadde planer om en rask tur på 45 minutter, men ettersom jeg har startet med en ny guilty pleasure innen kategorien tv-serier du kun ser på alene eller med en venninne, ble det plutselig lenger enn planlagt. 

langkjøring caroline berg eriksen

Jeg tilbakela 15 kilometer med en gjennomsnittshastighet på ca. 10 km. i timen, så det var en behagelig tur med stabil puls, og jeg stoppet nok opp et par ganger fordi jeg fulgte md på serien 😉 Men det er jo egentlig en gyllen regel dersom du jogger og ser på noe samtidig: det er ikke lov til å stanse for å se. Likevel er det ganske umulig noen ganger. Det skjer helt automatisk! 


langkjøring caroline berg eriksen mølle sportsmaster drop dead diva

Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg plasserer macen min for å se på serier når jeg løper, og helt øverst ser dere svaret på det 🙂 Der står den helt stabilt og trygt, ingen fare for ødeleggelser. 

langkjøring caroline berg eriksen mølle sportsmaster drop dead diva 3

Men over til min nye guilty pleasure: drop dead diva! For en skjønn serie! Skikkelig goofy søt, og jeg som er så følsom, gråt jo faktisk underveis i et par scener. At det går an! Den er i hvert fall litt avhengighetsskapende, jeg er nødt til å finne ut av hva som skjer! Serien handler om Debbie som omkommer i en bilulykke, men som blir brakt tilbake til liv i kroppen til en annen som også døde nylig. Denne jenta heter Jane, og var en intelligent, overvektig advokat. Jeg får litt Legally Blonde-vibber av serien, og jeg elsker det! 

Nå er det sen middag her, sånn blir det som regel dagen før oppskrift-onsdag 😉 Håper dere har hatt en fin dag ♥ 

68 kommentarer

 1. Ingrid Cecilie

  haha ja, jeg syntes jeg kjente igjen serien fra snap storien din! har selv nettopp startet på serien, for et par dager siden, og den er superherlig! føler den er litt halvveis en jenteversjon av serien «Suits» 🙂 Gøy er den hvertfall 🙂

  1. Caroline

   Hihi, ja 😀

 2. Hærlig serie, har sett alle sesongene, du har mye å glede deg til

 3. Inger m

  Syns dongeriskjorta du hadde på deg for ett par innlegg siden var knallfin! Hvor er den fra?
  Ellers liker jeg bloggen din kjempegodt 🙂

  1. Caroline

   Den er fra HM 🙂

   Koselig at du liker bloggen <3

 4. Når man har gått inn på innlegget og skal trykke på kommentarer er det en annonse som er VELDIG nært, er det ikke mulig å få til et litt større mellomrom her? Eller er meningen å få ekstra klikk på annonsene?

  1. Caroline

   Har notert det ned på listen over ting som må endres. Gjorde det faktisk for et par dager siden 😀

   1. hannah

    Så bra 🙂

 5. Jeg husker første gang jeg så Drop Dead Diva, og jeg trodde den første delen var en film. Jeg har nå sett ferdig alle episodene, og startet på nytt igjen. En annen tv-serie jeg anbefaler er White Collar som også finnes på Netflix.

 6. Takk for serietips! 😀

  1. Caroline

   Bare hyggelig 🙂

 7. Den serien er helt fantastisk! Mye å se fram til. 🙂

 8. Hei. Hvor finner du denne tv-serien? 🙂

  Må si jeg blir skikkelig inspirert av deg. Løper selv på tredemølla hjemme, men i dag løp jeg mens jeg såg Kardashians 😀 Jeg bruker ikke pcen da, men ipad. Tiden går utrolig fort da 🙂

  1. Caroline

   Jeg ser den på Netflix 🙂

   Hyggelig at jeg kan inspirere deg, det setter jeg veldig pris på 🙂

   1. Miriam

    Takk for svar 🙂 Da blir det netflix på tredemølla i dag 🙂 Har som regel brukt tv2 sumo, men er ikke så mye å se på lenger :p

  2. Charlotte

   Du finner den også på Popcorn-time! 🙂 der ligger det flere sesonger 🙂

 9. Hvor ser du serien? 😀 *måsedennå*

  1. Caroline

   Netflix 🙂

 10. Ilaria //

  Hei. Jeg leser bloggen din fast. Har lagt merke til at du har mange – særlig på instagram – ekstremt unge følgere. Jenter ned i 11-års alderen (!!!)
  Lurer bare på om du har noen tanker rundt dette? Jeg synes det er så rart… Bloggen din er flott, men at barn er interessert i den, og i deg og din familie, forbauser meg. Jeg husker selv hvordan det var å være 11, 12, 13 osv, jeg og venninnene hadde ofte «girlcrush» på de større jentene, men dette var jenter som var kanskje et par- fem år eldre. Det er jo ikke noe «farlig» ved lese din blogg, men at disse barna er så hodestups «forelska», dvs i nesevis beundring for deg…du er jo en voksen kvinne med mann, barn, hus, jobb…
  intensiv trening, spesial kosthold med lavt inntak av karbohydrater, klær til voksne kvinner… Er dette noe for jenter i 11-års alderen??
  Har du noen tanker om dette? Er jo ikke din «skyld» at disse barna følger deg og beundrer deg, så er bare nysgjerrig på om du har gjort deg opp noen tanker 🙂
  Klem.

  1. Caroline

   Hei Ilara 🙂

   Jeg har 346k følgere på instagram, så jeg har nok følgere i alle aldre, fra 10 – 90 (satt på spissen). Som du sier så har jeg ingen kontroll over hvem som følger meg, annet enn ved å selve påvirke følgermassen ut i fra hva jeg skriver om og deler bilder av. Brukerundersøkelser på bloggen viser, om jeg husker riktig, at under 1 prosent av leserne mine er under 17 år. Så de er nok heller unntaket enn regelen 🙂

   For øvrig driver jeg ingen form for intensiv trening, og følger heller ingen spesial diett ut i fra min oppfatning. Jeg spiser normal mat, men med litt mer fett, og litt mindre karbohydrater enn statens råd. Det er ingenting ekstremt med det, og det er det heller ikke med treningsmengden min. Jeg tror nok en 11-åring kunne hatt verre forbilder, men samtidig så er det ikke gunstig om de på noen måte kopierer meg 🙂

   1. Det burde vært mange flere som deg Caroline. Du er et fantastisk forbilde for 11-åringer! Du har aldri frontet slanking eller kroppspress. Du fronter det å spise sunt med kunnskap om maten og du holder en god form ved hjelp av trening. Og trening er kun positivt (man må selvfølgelig spise nok for å få god trening).

    Dessuten påvirker du meg til å tenke mer positivt, jobbe hardt og være snill mot andre mennesker 😉

    Hvis noen får noe annet ut av bloggen din kan jeg ikke forstå annet enn at det ligger noe annet bak og noen dypere problemer hos disse.

    Hilsen Sara, 28 år 🙂

 11. Drop Deadl Diva er en fantastisk serie jeg så den ferdig i vinter og du kan bare glede deg!!! 🙂

 12. Hei Caroline! Forsøkte å finne innlegget ditt ang din pulsklokke men fant det ikke. Hadde vært supert med noen tips da eg nylig fikk meg slik selv. På forhånd takk! 😉

  1. Caroline

   Her har du det: https://carolinebergeriksen.no/2014/02/06/suunto-ambit2-s/ Tenkte å lage et oppdatert innlegg også, med suunto ambit 3, men så har det klikket helt for den :O Så nå bruker jeg 2s igjen 🙂

   1. Tusentakk for svar ! Må få legge til at du er en stor inspirasjon Caroline!! 😉 ha en fortsatt fin uke 😉

 13. Åh, Drop Dead Diva! For et herlig persongalleri og sprø handling! 6 episoder er det, du kan bare glede deg! 🙂 🙂

  1. Caroline

   Gleder meg 😀

 14. Hva var poenget med å si at hun var overvektig? Det har jo ingenting med serien å gjøre.

  1. I starten av serien er det jo ganske vesentlig, mtp reaksjonen til Debbie når hun oppdager sin «nye» kropp… Du trenger ikke å lete frem negativitet, der det ikke finnes..

   1. Caroline

    Jeg finner det vesentlig, ettersom Debbie var såpass overfladisk og opptatt av det ytre. Det fremgår også som relevant i den ene episoden jeg så tidligere, hvor Jane drar fordel av å selv være overvektig fordi hun har fått en klient som også er det 🙂 Jeg vet ikke hvor sentralt dette er utover i serien, men i starten er det i hvert fall et tema 🙂

 15. Har et spm til Lars-Kristian, ettersom han/du studerer til å bli ernæringsfysiolog. Dine egne preferanser mtp LCHF tilside, hva tenker du om 5:2 «dietten» som en form for å gå ned i vekt? Har trent 3-4 dager i uken i over 12 mnd nå, gikk ned ca 10 kg i starten, men nå har vektnedgangen stoppet opp, og jeg har til og med gått litt opp i vekt :/ Vet det er vanlig at vektnedgangen stopper opp, men mtp at jeg fortsatt er overvektig er det fryktelig frustrerende å legge inn så mye arbeid, uten resultat.. Prøver å ligge på ca 1500 kcal daglig.

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Hei!

   Jeg har ikke satt meg så veldig inn i 5:2 dietten, men slik jeg forstår det så er det en form for periodisk faste? 2 dager uten mat, og så 5 dager hvor man spiser fritt?

   Jeg kjenner til faste annenhver dag, en forsker ved navn Krista Varady har studert dette en del og hennes studier viser at det er effektivt for å gå ned i vekt, men samtidig bevare fettfri masse.

   1. Ja, er en form for periodisk fasting med maks inntak på 500 kcal på fastedagene. Skal lese litt på forskningen til Krista Varady, kanskje det er en form som passer meg bedre 🙂 Takk for svar!

   2. Lars-Kristian

    Du kan lese studiene hun har publisert her: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=varady+alternate+day+fasting

    🙂

 16. Hvor ser du den? Netflix? 🙂 Liker også å løpe til serier så kanskje jeg også skal begynne på denne!

  1. Caroline

   Ja 🙂

 17. Så kjempe fine treningsklær 🙂 Sommerlig og fresh farge, I like :-)) Genialt å sette mac’n som du gjør, vil tro at løpingen går så mye fortere når du løper inne.

  1. Caroline

   Ja, både og 🙂 Intervaller går helt klart fortere inne, men langkjøring ute kan få fin fart fordi jeg hører på musikk og får konsentrert meg helt 😉 Når jeg ikke har med barnevognen da, med den kan det gå saktere igjen, for den krever en god del mer enn når jeg løper alene :p Løper automatisk saktere når jeg ser på serier, så derfor varierer jeg mellom det og musikk. Serier et par ganger i uken maks 😉

 18. Du er så flink, skikkelig inspirerende! 🙂 Bør bare si at det ikke er trygt å ha macen slik dersom du har hodetelefonene plugget inn, og ikke trådløse som deg 😮

 19. Hei!

  Jeg lurer på hvorfor du tror at det er slik at du som ifølge blogglisten.no har ca 47000 lesere (per dag? )får kun 20-35 kommentarer på innleggene dine?

  1. Det kan ha noe sammenheng med at toppbloggere får mye «dritt/søppel» i kommentarfeltet, og fjerner en det så blir det vel kanskje ikke fullt så mange kommentarer 🙂 Ikke at jeg vet om dette er grunnen da, men syntes å ha lest tidligere at L.K. gjennomgår og filtrerer kommentarene før de evt ender opp på bloggen. 🙂

  2. Henriette

   Det er nok mange «spøkelses-lesere». For eksempel meg selv. Dette er første gangen jeg legger igjen en kommentar, og jeg har lest bloggen helt fra starten! De fleste nyter bloggen og leser gjennom uten å legge igjen en kommentar kan jeg tenke meg. Om du tar Sophie Elise som et eksempel, så er det 90% hat i kommentarfeltet hennes, og de resterende 10% virker å være svært unge ut i fra hva de skriver («verdens peneste jente i hele verden, jeg ser sånn opp til deg. Åhhhh kan du pliiiz følge meg?! <3<3<3"). Tenker meg at Caroline har en del eldre lesere, som ikke føler behovet for å legge igjen slike kommentarer. Men jeg burde absolutt bli bedre selv – Caroline fortjener skryt for arbeidet hun gjør!
   Kenza (største bloggeren i sverige) ligger på rundt 50-80 kommentarer på bloggen, men er igjen en del yngre enn Caroline og Sverige satser jo ganske mye mer på bloggere enn hva Norge gjør.

 20. Åå, Drop Dead Diva <3 Jeg har sett alle sesongene, og det på ganske kort tid.. Ble såå avhengig!! Lurt å gjøre noe produktivt mens du ser på 😉

 21. Hei Caroline☺
  Utrolig fint treningstøy! Hvor kan må få kjøpt det?

 22. Hei! Er på utkikk etter nye (trådløse) hodetelefoner, hvilke er det du har?

 23. Så fresh treningstopp! Hvor kjøpte du den? 🙂

 24. Hei! Har blitt daglig rutine å titte innom bloggen din! Syns den er så pen og oversiktlig. Du har jo små mange fine bilder og alltid noe positivt å si. Hurra for deg! ♥ Tommel opp for en bra treningsøkt, det er alltid deilig, når det er sagt lurer jeg veldig på hva slags mølle du har, hva den kostet og om du er fornøyd med den? Er den brukervenlig og den type ting? Ha en super kveld!
  Stor klem fra Martine

 25. Elisabeth

  Så du spurte om tips til interiør nettside. ☺️room21.no har mye fint

 26. Elisabeth L

  Har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg lurer bare på hvor jeg finner kategorien arkiver på bloggen nå? Jeg leser fra samsung galaxy notebook, og finner den ikke igjen.

 27. Hei Caroline,

  Du er jo så utrolig inspirerende på treningsfronten, og derfor har jeg et lite forslag til noe som iallefall jeg hadde satt stor pris på. En type «7 dagers trening med Caroline», der du kan komme med forslag på aktiviteter man kan gjøre. Da tenker jeg ikke veldig spesifikt altså, for det er jo stor forskjell på hvilket utgangspunkt man har, men bare forslag til typer aktiviteter man kan gjøre iløpet av ei uke, også kan man velge selv hva man faktisk gjennomfører og hvor intensivt man tar det. En dag kan feks være noe så enkelt som en tur i mark, en dag med langkjøring, en dag med magetrening(der vi kanskje får gjensyn med tips du har delt tidligere) osv. Skjønner at dette innebærer mye arbeid, men det skader jo ikke å dele ideen uansett tenker jeg!

 28. Elsker serien! Har akkurat begynt på den selv, og det er helt umulig og stoppe, helt avhengig! satt med tårer i øynene og en klump i halsen da Jane drømte at hun sa til Grayson at hun var Deb. Endelig tenkte jeg, men neida;) Gled deg til du kommer lenger ut i serien 😀

 29. Kariann

  Drop Dead Diva er bare fantastisk! Og det morsomme her var jo at Atle og ble hekta. Hehe.
  Nå er jeg og lille klar for en skikkelig trilletur. Må finne noe mer energi. 😉
  Ønsker deg en fin dag! 😀

 30. Hvor er toppen og tightsen fra?

 31. Hei 🙂
  jeg er en fast leser hos deg ^^ alltid sående å lese bloggen din 🙂
  det jeg lurer på hvor du har fått tak i klokka de 😀

 32. Så nydelig treningstøy! 🙂 Hvor får man kjøpt det? 🙂

 33. malene røstgård

  Hei. lurte på om du kunne lage et innlegg om dine topp ti beste seriene du anbefaler? Er kjempe glad i serier. 🙂 Kjempe fint innlegg 🙂 Den serien skal jeg begynne å se på 🙂

 34. Jeg vil tro at trenings klærne til Caroline er fra Get Inspired 🙂 Har iallfall sett den toppen der, de har masse fint treningstøy 🙂 Ta en titt…

  1. Caroline

   Det stemmer 🙂 Så mye fresht, alltid! 🙂

 35. Spørsmål om noe helt annet (mulig du har skrevet om det før, men fant ikke): Hvor er den rosa bilen til Nelia fra? Vet du om de har tilsvarende for gutt?

  1. Caroline

   Vi kjøpte den på jollyroom 🙂 Vet de har eller har hatt i både blå, grå og rød 🙂 Finnes i div. lekebutikker også 🙂

 36. Den serien er så utrolig søt! Så koselig 😀 Har sett hele, så jeg veit hvordan det går 😉

 37. Åh, den serien er så utrolig søt!! Jeg har sett alt som har kommet ut, og du har mye å glede deg til 🙂

 38. hei. lurte på åssen tredemølle du har?

 39. Superkjekt med treningsinnlegg!
  Du har ikke lyst til å lage et innlegg med enkle og godt forklarte øvelser/økter som kan gjøres i hjemmet da? Gjerne med noen manualer eller annet utstyr som ikke er dyrt, gjerne link?
  Hadde gjort det litt enklere og mer motiverende for oss som er alene med barn 😀

 40. Henriette

  JEG ELSKER DEN SERIEN! Hahah! Er rett og slett EØS avhengig! Er på sesong 4 og gru-gleder meg til å bli ferdig med den!

 41. Hei! Hvor kan man få tak i/bestille slik drikkeflaske med navn som du har på bildene over?

 42. Anbefaler på det sterkeste Orphan Black på Netflix <3 Det er en helt syk serie, som egentlig ikke kan beskrives – må sees! Eneste jeg kan sammenligne den litt med er OITNB, som også er en ganske syk serie – som begynner snart :)) iiiiiiiik 😀

 43. Hei,

  Hva slags type tredemølle har du? Jeg er på utkikk etter en god en 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *