denim dungaree skirt

cfbhaji

snekkerkjole mango / genser mango / veske mango / boots bianco by camilla pihl 


Det er bare et par timer siden jeg kom hjem fra dagens Oslotur, der jeg blant annet var en etterlengtet tur hos Nikola for å heise extensionshåret mitt og for å friske opp fargen. Rakk akkurat å kjøre hjemover i tide til å bli sittende i rushen, så det var jo kjempekjekt 😉 Hev meg rundt og slang sammen en enkel middag til hele familien som alle sammen slukte, og nå hadde jeg så lyst på en løpetur sammen med Nelia, men så løper tiden fra meg i stedet! Søren altså, i dag gikk timene for fort. Jeg får heller jogge alene etterpå, men først må jeg skyndte meg og rekke kveldsstellet, vi ser alltid på Ole Brumm på Disney Channel før leggetid klokken syv 🙂 

18 kommentarer

 1. Hei Caroline!
  Ville bare si at jeg elsker stilen din, du er alltid så bra ut:)
  Men lurte på en ting, du går jo ofte i «tynne» klær, altså skjørt, kjoler o.l. nå på våren / tidlig sommeren, og blir du ikke veldig kald? Går du slik hele dagen eller tar du bare bildene med disse klærne?

  1. Caroline

   Tusen takk, Oline! Jeg har ikke vært noe kald i det siste, men noen ganger hender det at jeg fryser litt når vi tar bilder 🙂 Har gjerne en jakke på meg, og noen ganger er ikke denne med på bildene 🙂 Går slik hele dagen som regel 🙂

 2. katrine

  Hva tenker du om hudfarga strømpebukse? Sånn motemessig? 😀

  1. Caroline

   Tenker at det er et nei 😉

 3. «Fri som en bjørn kan bli…» Såååå koselig!! Det elsker de minste her og 😉 og mor får den sangen på hjernen omtrent hver kveld… 😉

  1. Caroline

   Åååå, jeg vet 😀

 4. Silje B

  For en inspirerende og livsglad person du er! Begynte å følge bloggen din for noen år siden fordi jeg kjeda meg og bare var innom noen blogger, men nå har du jammen meg blitt favoritten! Snakk om gjennomført blogg. Synes også, uten å kunne sette fingeren på hvorfor, at bloggen har blitt mye bedre den siste tiden. Gøy å følge dere på snap også!
  Keep up the good work!

  Også et lite spørsmål til slutt: hva synes Nelia om å være med på joggetur? Bruker hun å være våken eller sove? Fint at du tar med henne på trening, og ikke bruker henne som unnskyldning for ikke å trene:)

  1. Caroline

   Så utrolig koselig å høre, Silje! Nå ble jeg så glad 🙂

   Nelia elsker å være med på tur, og det er så koselig 🙂 Vi prater litt underveis, ellers er hun veldig opptatt av å titte rundt seg, spesielt på bilene og «pepp peppene» 😉

   Klem til deg!

 5. Utrolig kult antrekk! Hadde aldri sett for meg at et dungaree skjørt kunne vært kult, men du klarer det hver gang 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Christina 🙂

 6. Oi, den veska så plastik ut! Kult antrekk ellers!

 7. Du ser fantastisk ut som vanlig! Jeg har lest bloggen din i over seks år, i hvertfall, men er altfor dårlig til å kommentere..
  Den er så gjennomført, profesjonell og ikke minst; en fantastisk avkobling.

  Jeg oppdaget Lars Kristian sin blogg nå i dag, og fikk ikke til å kommentere der, så jeg slenger det like så godt inn her. Så vanvittig bra den er! Jeg studerer selv medisin, og fant den både informativ og interessant å lese. Spesielt det siste innlegget om vaksinering, et utrolig viktig tema. Det er en drøm å lese et innlegg med så god dokumentasjon og argumentasjon, det burde blitt sendt i posten til alle og enhver 😉 Blir helt imponert over kunnskapsformidlingen hans.

  Takkkkk til dere begge to! 🙂

  1. Caroline

   Jeg blir så glad, Elise! Tusen takk for så fine ord 🙂

   Og tusen takk fra Lars-Kristian også! Det er alltid koselig med slike tilbakemeldinger 🙂

   Klem til deg!

 8. Her går det også i Ole Brumm før det er natta 🙂 En koselig kosestund for liten og stor <3

  1. Caroline

   Ja, så absolutt 🙂

 9. Pernille

  Hei!
  Har vært opptatt i det siste så kom innom bloggen først idag:) men ellers pleier jeg å være innom nesten hver dag;) Du er den desidert største favoritten, og hadde jeg møtt deg hadde jeg med glede gått bort for å spørre om et bilde ( venninna mi så deg på Strømstad spa en gang, hun er ett år yngre enn meg, jeg er 14 og hun turte ikke å gå bort for å spørre om bilde. Vet at du er hennes store forbilde også…:))

  Du er et STORT forbilde!!!:):):):):):):):):):

  1. Caroline

   Tusen takk, Pernille! Det er veldig hyggelig å høre 🙂

 10. Hei, elsker bloggen din
  Har fullt den i snart over ett år nå

  Hilsen Emilie
  PS: gjerne sjekk ut bloggen min.
  Snehvit03.blogg.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *