mitt feriemust for glatte legger

caroline berg eriksen efi summer legs

Jeg er avhengig av glatte legger hver dag hele året året, men likevel kjennes det ekstra viktig å passe på om sommeren. Det kjipeste jeg vet, er å oppdage kaktusleggene mine når jeg allerede sitter på utelunsjen med kort shorts, eller når jeg allerede er på stranden for å være der hele dagen. For det har jo faktisk hendt at jeg glemmer å barbere meg, til tross for at  det er en ting som er viktig for meg.  Etter at jeg startet å bruke , glemmer jeg det så og si aldri. Denne er rett og slett helt genial, jeg har den hengende i dusjen og bruker den hver dag – dermed har jeg også glatte legger hele tiden. I tillegg er den enkel å ta med seg på ferie, og det holder lenge med 1 barberblad for 14 dager. 


IMG_3265

Barberbladene er omringet med et stykke som allerede inneholder både såpe og aloe vera, slik at alt du trenger er denne i dusjen og ingenting annet. Diger tommel opp, jeg elsker den og er helt avhengig. 

caroline berg eriksen efi summer legs intuition

Aloe veraen i høvelen er hundre prosent naturlig, parabenfri og mildt parfymert, i tillegg er den beriket med vitamin e for å revitalisere og ta vare på huden din på en skånsom måte. Høvelen er veldig enkel å håndtere og god å holde i, gir et jevnt resultat, og leggene blir bare så utrolig myke! Tommel opp for en 100 prosent resirkulerbar embalasje også. 

caroline berg eriksen efi summer legs intuition legger nærme

Du kan også prøve hvis du vil, en prøvepakke er nesten helt gratis, du betaler kun 39,- i porte, og du kan bestille . Du vil automatisk bli abonnent og deretter motta 2 x 3 pakker med bladrefill hver fjerde måned til prisen av 312,- Dersom du ikke vil fortsette, må du si opp selv innen 2 uker. Les gjerne mer om du vil prøve 🙂 

43 kommentarer

 1. Julie Nøstvold

  Denne har jeg brukt en stund nå, etter du sist hadde et innlegg om den, og jeg synes den er kjempegod å bruke. Jeg er superfornøyd.

 2. Det är inte helt gratis när man måste betala frakt för att få den. Denna typen av marknadsföring är förbjuden jf. forskrift om urimelig handelspraksis. Ordet «gratis» ska inte användas när det inte är gratis! Trodde att du hade lärt efter att du fick tips om detta när du gjorde reklam för Get Inspired 😉

  1. Karoline H

   Hun skrev aldri at det var gratis, men NESTEN helt gratis! Les innlegget før du kommer med kommentarer som ikke er relevante.

   1. Caroline

    Jeg skrev først at det var gratis å bestille, men endret det da jeg ble gjort oppmerksom på at det ikke kan stå når du betaler portoen på 39,- 🙂

 3. Hei! Lurte bare på om du husker ca prisen på Mulberry medium Lilly? Finner ikke priser som er oppgitt i norske kroner noen steder 🙁
  Ha en fin kveld videre! 🙂

  1. Christine

   Valutakalkulator på nett er jo enkelt og greit å bruke 🙂 Bare google så finner du flere!

  2. 10 000 kr, jeg sjekket prisen på den i går faktisk. Ekspeditøren sa den hadde steget mye i pris i det siste.

 4. Henriette

  Denne bruker jeg hver eneste dag og er helt frelst! Super er den 😀

 5. Vet du om det er den samme som var for noen år siden? Lurer på om det eventuelt har blitt endret litt på innholdet i såpen/lotionen. Jeg har ikke spesielt sensitiv hud, men jeg ble rød og fikk veldig kløe på leggene. Oppfattet den som veldig sterk :/

  1. Jeg fikk også små prikker og det svei litt etterpå da jeg hadde på meg bodylotion. Derfor sluttet jeg med denne og gikk over til vanlig barbering. Jeg har ikke spesielt sensitiv hud, men opplevde likevel det samme som deg..

  2. Det samme skjedde med meg, og jeg prøvde den i fjor sommer. Svei og klødde, ble rødprikket etterpå. Bruker nå vanlig skum og vanlig høvel.

  3. Enig med deg. Jeg tålte den heller ikke..

   1. Tips: ta på mandelolje etter barbering, etter dusj, når huden fortsatt er litt fuktig. Hjelper godt uansett hvordan barberblad du bruker 🙂

  4. Sara Elle

   De har desverre byttet formel, ja! Jeg begynte å bruke denne for to år siden og ble helt frelst, men de har gjort noe med den såpen rundt, og nå får jeg ofte røde prikker på bena av den..!

 6. Bruker du fortsatt denne? https://www.coverbrands.no/pfb-vanish-2-oz

  Jeg synes bikinilinjen er så vanskelig å få fin! Synes alltid det er noen små-hår som jeg ikke får ordentlig bort eller at det er rødt og nuppete. Har aldri prøvd noen produkter(slik som lenken over) før og lurer nå på om det faktisk funker eller om vi her blir solgt noe vi ikke trenger. I tillegg lurer jeg på om den du annonserer for i dag kan brukes i bikinilinjen? Gjør du? Virker kanskje litt stor og klumpete? Vanskelig å komme til? Håper på svar 🙂

  1. Rød og nuppete bikinilinje?…Bruk Bac Avay hånddesinfeksjon fra Vitius apotek.Jeg påfører alltid denne på området umiddelbart etter barberingen, uansett om jeg har brukt Efi eller Shaihøvelen min.Da unngår jeg rød og irritert hud med nupper 😉

  2. Hei Moa!

   Jeg bruker pfb vanish og er superfornøyd, da jeg også tidligere har slitt med nupper. Anbefales på det sterkeste, føles kjølende og hindrer rødhet og ingrodde hår 🙂

   1. Caroline

    Jeg er også fornøyd med den fortsatt 🙂

   2. Takk for alle svar her! 🙂

 7. Christine

  Da har jeg bestilt,for å prøve den ut. Er lei av Gilette,så håper denne er bedre. Funker den på intimområder også?

 8. Til «J»
  Nå står det jo inne i annonsen at det koster kr 39 for frakt og ekspedisjon da. Regner med at de som bestiller leser igjennom annonsen før de trykker på «abboner». 🙂
  Så jeg ser ikke på dette som noe stort problem ihvertfall

  mvh b

  1. Nå er det ikke du som bestemmer hva som er lov og ikke lov i markedsføring av produkter, da. Lovverket er der for å beskytte forbrukere, og det er relativt uinteressant at du synes at noe er greit, hvis det ikke er i henhold til reglene som gjelder for reklame og markedsføring.

   Jeg synes det er greit at folk påpeker hva som er lov og ikke lov. Det er ikke akkurat personkritikk, dette er jo en annonse Caroline har skrevet og fått betalt for, og ikke en personlig anbefaling.

 9. Henriette

  Blir såpen fort borte? Eller holder den en stund? Ofte synes jeg at såpehøvler mister all såpe etter bare et par ganger :/

 10. Benedicte

  Huff ja denne har jeg prøvd… Var sår på leggene i flere dager = og det var umulig å bruke den til noe annet enn leggene. Men men, smaken er som baken 😉

 11. Brukt min i over ti år nå og jeg elsker den fortsatt like mye! Haha…
  Ekstra service tilbyr de også. Jeg har fått nytt håndtak en gang fordi de oppgraderte den (den forrige var mindre og lettere å pakke ned i toalettmappen, men nå er det mye bedre håndgrep på den), så byttet de den fordi jeg ødela den (!?!), og så fikk jeg ny i fjor fordi jeg hadde vært så god kunde 😀

 12. Hei på deg! Jeg er ny leser og synes matoppskriftene dine er så inspirerende, takk :)) Jeg går på lav karbo som en livsstil, og trives godt med det. Lurer på en ting; hvor kjøper du kakaopulveret og bakekakao? 🙂 Lyst å prøve meg på Chai sjokolade pudding, og den sjokoladekaken som du la ut her på bloggen 🙂
  Klem H.

 13. Hei på deg! Jeg er ny leser og synes matoppskriftene dine er så inspirerende, takk :)) Jeg går på lav karbo som en livsstil, og trives godt med det. Lurer på en ting; hvor kjøper du kakaopulveret og bakekakao? 🙂 Lyst å prøve meg på Chai sjokolade pudding, og den sjokoladekaken som du la ut her på bloggen 🙂
  Klem H.

 14. Har du evt. testet Shai-høvlene? 🙂 Tenkte om du kanskje kunne svart på hvordan denne høvelen er i forhold!

 15. Hei! Det var et par ting jeg ikke skjønte helt og håper du kan forklare:) Der var hvor lenge 1 blad funker, mente du at etter de 2 ukene på feire, må det byttes? Og det med forsendelse av nye blader, 2 pakker med 3 blader. Betyr det da at de egentlig vare holder i 3 månder, så må man kjøpe fler selv til den siste måneden? For jeg vil veldig gjerne prøve, men må vite det først:)

 16. Har brukt min siden forrige gang du hadde innlegg, og er kjempefornøyd! Liker godt både at den har «såpe» og bladet fungere leeeenge. Barberer hver dag, og har mange refil liggende nå;-)

 17. Det enkleste er å vokse.
  Det er jo kjedelig når du skal på ferie og må barbere leggene og annet annenhver dag.

 18. Er prøvepakken helt gratis?

  1. Det er jo bare å gå inn på annonsen å lese. Stort sett alle som har reklame for en vare «gratis»så må du betale frakt. Ikke uvanlig i det hele tatt , men selve varen er gratis. Så det er jo riktig. Virker som du er litt ute etter å prøve å få igang noe med kommentarene dine ,både på annonsen , og reklame for matkassen, som CBE ikke er ansvarlig for.

   1. Tina A

    Jeg ønsket å gjøre Caroline oppmerksom på det, og ser at bruken av «gratis» er rettet opp i innlegget nå. Det er bra! 🙂 Det er godt mulig jeg ikke burde ha sagt noe om det med Adams Matkasse, men jeg ønsket bare å gjøre Caroline oppmerksom på det også. Kanskje var det skjedd en glipp, og det kunne eventuelt være noe Caroline ønsket å bringe videre til dem. Jeg ønsket ikke å «få igang» noe mer enn det og beklager igjen om jeg virker slitsom og masete. Det var ikke meningen.

 19. Ser Adams Matkasse også reklamerer med at noe er «gratis» på siden din. Jeg får inntrykk av at kanskje denne fruktkassen egentlig ikke er helt gratis, men er betinget av at man kjøper noe? Det er vel Adams Matkasse som er ansvarlig for annonsen, men likefullt synd at du får navnet ditt knyttet opp mot noe som for meg virker som villedende markedsføring . Om det er jeg som har misforstått noe her, så beklager jeg maset. Skjønner at det kan gå litt fort i svingene når du har mye som foregår på en gang.

 20. Jeg har brukt denne i 7-8 år og er kjempe fornøyd med den 🙂 Leggene blir utrolig myke da den har aloe vera i seg og heller ikke tørr hud! Godt håndtak og man kutter seg ikke!! Ved bruk hverdag holder den ikke til neste forsendelse, det er eneste minuset! Kan virkelig anbefale å prøve ut gratis pakken 🙂 Koster 39 kr i porto, men det er det verdt 🙂

 21. Bestilte den rulleren du anbefalte sist, og det begynner å bli en stund siden, men jeg har ennå ikke fått den!

 22. Byttet ut denne med MrRazor den gangen du reklamerte for de, og har ikke angret. Min erfaring med efi er at den ikke duger til annet enn leggene, samt atsåpen blir borte for raskt.

 23. Barbere leggene hver dag? Stresssssss.

 24. Tester dette merket ikkje på dyr, ettersom du går god for det? 🙂 syns det er så vanskeleg å finne slike dyrevennlege produkt!

 25. Hej Caroline

  Jeg læser din blog dagligt, fordi jeg godt kan lide den. Men jeg håber sådan, at du vil fjerne «Reading more» funktionen igen. Den er jeg ikke fan af, da jeg synes, at den gør din blog meget mindre læsevenlig.

  Venlig hilsen
  Mette

 26. Hvilken nettside kjøper du det på ? Kan man kjøpe det i butikken ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *