saturday morning moments

carolineberg eriksen saturday morning moments frokost lunsj egg i paprika

God ettermiddag! Håper dere hadde en fin kveld i går ♥ Jeg kom hjem fra Sandefjord akkurat i tide til å skifte klær på både Nelia og meg før vi dro videre på kamp. Skal innrømme at jeg ikke fikk med meg all verden, ettersom vi brukte store deler av andre omgang til å lete etter Kika, Nelias sjelevenn. Jeg holdt på å miste følelsen i begge armene da jeg innså at kosekaninen var borte, en søvnløs natt og til og med søvnløse år flimret for øyene på meg. Heldigvis kom en engel og knuste marerittet mitt, for hun hadde funnet Kika for oss. Takk og lov! Jeg fikk likevel med meg at det hele endte uavgjort, og etter et kjipt oppgjør, er det klart at husbonden fikk sove ut i dag. Han lå og dro seg til klokken nærmet seg elleve. Skal si det er noen som har det 😉 Så jeg har bare vært mamma fra klokken halv syv i dag, ikke gjort noe annet enn å leke og stelle med Nelia, og det har vært så koselig  Jeg har fått tatt noen bilder mellom slagene også, så de kommer her. 


carolineberg eriksen saturday morning moments 2

– Nelia har fått sin egen baby, som heter nettopp bebi, og det er klart at bebi må ha lue når det regner så kraftig som i dag! – 

carolineberg eriksen saturday morning moments

– fresh flowers every weekend – 

carolineberg eriksen saturday morning moments 3

– fikk ryddet i skapet til Nelia også, det var på høy tid – 

carolineberg eriksen saturday morning moments rydde i skap barnerom

carolineberg eriksen saturday morning moments fresh flowers kontorkrok

carolineberg eriksen saturday morning moments hugo ronaldo

carolineberg eriksen saturday morning moments frokost lunsj egg i paprika 2

Da Lars-Kristian våknet, laget jeg sen frokost til oss: eggefylt paprika sammen med litt nøtter, salat og blåmuggost. Fantastisk godt! Nå er det endelig Carolinetid og jeg skal ta meg en lang dusj før jeg skal rydde i klærne mine. Det er KAOS på rommet ved siden av soverommet, der hvor jeg har sommertøy, treningstøy og kosetøy, så jeg er nødt til å ta i et tak og rydde unna ting som skal gis bort. Perfekt syssel for en regnværsdag 😉 


Vi sees senere, ha en fin lørdag så lenge ♥ 

39 kommentarer

 1. Hei! Den frokosten så god ut! Kan du fortelle hvordan du lager den eggefylte paprikaen? 😀

  1. Caroline

   Absolutt 🙂 Det er veldig enkelt: del en paprika i to, ta bort topp og bunn, rens og skyll. Ha godt med smør i en stekepanne, legg på paprikaringene og kakk et egg oppi hver ring. La det stekes til det er hvitt, ha gjerne på lokk 🙂

 2. Always a pleasure seeing the lovely moments in your family! Your meal looks yummy and Nelia so cute <3 Happy Saturday!
  xx from Bavaria/Germany, Rena http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Thank you so much Rena 🙂

   And the same to you <3

 3. Always a pleasure seeing the lovely moments in your family! Your meal looks yummy and Nelia so cute <3 Happy Saturday!
  xx from Bavaria/Germany, Rena http://www.dressedwithsoul.com

 4. Rebecca

  Hvor har du kjøpt det bestikket? Synes det er så fint! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk! Bestilte det online, room21 🙂

 5. Cathrine R

  Det så ut som en ordentlig god frokost 🙂

  Jeg skulle gitt mye for å ryddet i eget klesskap, men tiden strekker rett og slett ikke tid i eksamenstiden. Med rundt ti timer lesing hver dag i snart en mnd, er jeg ganske lei 😉 Men, åtte eksamener er unnagjort og kun to igjen, så jeg ser heldigvis lyset i tunnelen 🙂 Og jeg er så glad for en slik fantastisk blogg som din som gir meg et lite pusterom mellom slagene 🙂

  Håper dere får en fin helg 🙂

  1. Caroline

   Det forstår jeg veldig godt! Tvitvi med de to siste 🙂

   Klem til deg 🙂

 6. Så mysigt! Och så vackra bilder 🙂

 7. Åhh, for en deilig frokost! 🙂 Kan du dele oppskrift på eggefylt paprika?
  Ha en kjempefin dag!

  1. Caroline

   Ja! Det er veldig enkelt 🙂 Del en paprika i to, ta bort topp og bunn, rens og skyll. Ha godt med smør i en stekepanne, legg på paprikaringene og kakk et egg oppi hver ring. La det stekes til det er hvitt, ha gjerne på lokk 🙂

   En fin dag til deg også, Marie 🙂

 8. Å, det hadde vært gøy å se det rommet også 🙂

  1. Caroline

   Jeg lover å poste bilder i fremtiden 🙂 Det er notert!

 9. Hei, jeg husker du skrev ett innlegg for lenge siden der du delte favorittøvelser for mage (2*8min med fem ulike øvelser). Det er noe jeg har brukt flittig og har fått resultater av den treningen. Så jeg lurte på om du kunne delt flere favorittøvelser med fokus på andre steder i kroppen som man kan utføre hjemme uten vekter osv. Hadde blitt veldig glad for det og det har gitt meg mye motivasjon med treningen! Fantastisk fin blogg forresten

  1. Hvor finner jeg denne mageøvelsen? 🙂 Link? 🙂

 10. Christine

  Hei! Jeg elsker slike ryddeinnlegg med bilder av fint resultat. Kanskje du kunne tenkt deg å lage et rydde-innlegg en gang med fine tips? 😉
  God helg!

  1. Caroline

   JA! God idé, jeg elsker jo å rydde :p

   God helg tilbake, Christine 🙂

 11. Så delikat frokosten så ut 🙂 Akkurat som maten smaker litt bedre når den er presentert på fint 😉 Rydde i skapet ja… Nå ble jeg minnet på at det trengs en stor opprydding i vårt walk-in-closet 😉 og skapene til barna og… Den som bare hadde hatt mer tid!! 😉
  Riktig god helg til deg og familien 🙂

 12. Ah, rydde i skapet mitt trenger jeg også! Men jeg har min første eksamen på jusstudiet på onsdag, så akkurat nå må det prioriteres…

 13. På snapstoryen din så er det et klipp av at Nelia står og ser på en vegg med bilder – er det «heia pappa» hun sier? 😀 Så utrolig skjønn <3

  1. Caroline

   Ja 🙂 Hihi <3

 14. Marianne P

  Hvor er marmorskålene/tallerknene fra? De er såååå flotte 🙂

 15. Precious moments!Food looks delicious!!!Nelia is a cutie!
  Wishing you a great weekend!

 16. Hvor er dine hvite tøysko fra? de du har på i tyrkia videoen 🙂

  1. Caroline

   Tror det er de fra zara 🙂

 17. Stakkars Nelia som må være oppe langt over sengetid 🙁

  1. Caroline

   Ja, hun har det fælt 😀

   1. Hihi 😀 ja gud forby !

 18. Kan du legge ut oppskrift på de paprikaene? Krysser fingrene!

  1. Caroline

   Se svar lenger opp 🙂

   1. Å, takk skal du ha!

 19. Hei Caroline! Tusen takk for super blogg!! Nå har jeg fått så mange komplimenter for at jeg har begynt å sminke meg daglig. Lurer bare på noe: Har du en god mascara å anbefale og en god strek og øyenskygge? tenker på sånn som ikke glir av og gnis utover ansiktet (for å si det på den måten), er det lurt å bruke vannfast mascara? Har du noen triks for ikke å få sminken til å falme iløpet av dagen? Jobber i aktivitetsskolen i Oslo 🙂

  Hilsen Inga

  1. Caroline

   Hei Inga! Så koselig å høre 🙂

   Jeg elsker produktene til Glo Minerals, så det er gjerne sminke derfra jeg bruker når det gjelder det meste, også mascara og evnt. liner 🙂 The balm sitt palette som heter nude tude er helt fantastisk! Spekket med nydelige skygger 🙂 Tipper du vil elske det 😉 For å få skyggen til å sitte lenge uten å streke seg utover dagen, kan du bruke en lid pimer under skyggen. Glo sin er veldig bra!

   For å få sminken til å sitte, bruker jeg en god primer under foundation, og deretter et settingpudder 🙂 Kikk gjerne på dette inlegget for mer informasjon http://carolinebergeriksen.no/2015/04/12/lets-talk-basic/ 🙂

   Klem til deg!

 20. albertine

  hei, jeg har tenkt og lag en blogg ommnoe jeg liker. har du noen tips hovrdan få lesere.
  Elsker bloggen din foresten.
  hilden 12 år gamle albertine

 21. Karianne

  hvor er den grå kurven med pledd i fra? Ønsker meg en sånn, hehe 🙂

 22. Hvor er marmoraskjettene fra? 😀 så fine og jeg har marmordilla!

 23. Hej! 🙂 Superfint inlägg! Jag undrar var frukostbrickorna kommer från (de som du serverade paprikorna på)?
  Jag önskar också att se ett ryddeinnlegg 🙂

 24. Spiser du brød selvom du går på LCHF?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *