Nelias eventyrtre

IMG_2083_1

De av dere som har fulgt meg i over ett år, husker kanskje den nydelige dåpsgaven Nelia fikk av tante Anette? Et eventyrtre! Og ikke et hvilket som helst tre, men et japansk kirsebærtre, som i mine øyne er dette det vakreste treet i verden. Disse blomstene ♥ 

IMG_2048

Jeg tok bilder til bloggen da det kom i jorden etter dåpen i april, og rundt denne tiden i fjor, var det tre små blomster på det. Jeg har vært bekymret helt siden, livredd for at jeg skulle gjøre noe galt med det eller at vi hadde plantet det feil slik at det ville dø, men SE på det nå da! Det spirer og gror, og jeg blir så glad! Når Nelia blir eldre, eller kanskje veldig snart, skal vi sitte under treet hennes og lese eventyr. Og det som er så vakkert, er at treet vil vokse i takt med henne. Et nydelig gavepåfunn fra verdens beste søster ♥ 

IMG_2061

/ annonse / Nå skal jeg avgårde til Sandefjord for et nettmøte hos blush.no! Følg meg gjerne på snapchat i løpet av dagen – carobergeriksen – og chaten hos blush må dere bare delta på! Følg med HER for mer informasjon 🙂

– ha en nydelig fredag, fineste lesere – 

51 kommentarer

 1. Anette S.

  Åh, så koselig:-) vi skal også plante kirsebærtre til lillegutt i år som kan vokse i takt med ham. Elsker blomstene – fineste som finns! Tror vi kommer til å gå for et hengende da, synes de er så fine og så har vi en nabo å ta hensyn til så vi må ha noe som ikke blir for høyt:-)

 2. Åh, kirsebærtrær er det fineste som finnes! Utrolig fin gave, uten tvil 🙂

 3. Kjersti

  Ååå så herlig et bilde❤️ Den snekkerbuksen så veldig fin ut Kommer det outfits bilder?å hvor den er kjøpt
  Ha en nydelig dag

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Ja, det kommer 🙂

   Klem!

 4. Nelia er bare såå nydelig ❤ Kakaoen du la ut på snap så kjempegod ut, kommer der oppskrift? 😀

  1. Caroline

   Tuusen takk 🙂 Lille skjønne <3

   Det er veldig enkelt: jeg bruker en melkestemaer til å stemae melkeskum, så bruker jeg bare regia sin lettkakao, blander inn to poser i en slik kopp + litt salt 😉

   Klem!

 5. Beautiful pictures!

 6. Det er det søteste jeg noen gang har sett! Kjente et hint av tårer som presset på i to sekunder over hvor søtt dette innlegget var! Dette kommer jeg til å ha i bakhodet når noen av venninnene mine får barn<3 Takk for innlegget:)

  1. Caroline

   Å, tusen takk! Skjønne du! <3

 7. Hei! Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men har lagt merke til at det er en «liten boks» i høyre hjørne like under menyen, som følger med når jeg blar nedover siden. Antageligvis skal det kanskje forestille en søkeboks, siden det kommer opp «Search for:» når jeg holder musepekeren over. Vet ikke om det er sånn hos bare meg, men den har vært der en stund og tenkte du kanskje ville vite om det. 🙂 Kirsebærtreet deres var forresten nydelig! 🙂

  1. Caroline

   Så merkelig, den får jeg (heldigvis) ikke her. Skal ta det opp 🙂

   Tusen takk 🙂

   Klem til deg!

 8. Så utrolig fint tre og for en fantastisk gave å gi 🙂

  1. Caroline

   Jeg er så enig <3

 9. Fantastisk flott:-)

 10. Andrine

  Skrev ikke du i et innlegg for ganske lenge siden at du skulle begynne å svare på spørsmål og ellers bare snakke, i videoer? Om du ikke har så hadde det vært veldig gøy om du begynte med det 🙂

 11. Hei Caroline 🙂
  Treét til Nelia er aldeles nydelig❤️ Jeg tenkte faktisk på det når du/dere skrev noe om at dere kanskje flytter nærmere familie en eller annen gang i fremtiden. Er det mulig å flytte det? Eller på en eller annen måte få med seg noe fra det, som kan plantes et nytt sted?

  Likte godt antrekket! Har sagt før at du kler veldig godt jeans, og dette var ikke noe unntak.
  Ha en fin kveld!

  1. Caroline

   ja, det er mulig å flytte det , heldigvis 🙂 vi spurte på hagesenteret og det skulle ikke være noe problem 🙂

   tusen takk, det er et snekkerskjørt 🙂

   Klem!

   1. Så bra Ville vært synd å flytte fra dåpsgaven.
    Så at det var skjørt altså, bare gikk litt fort i svinga og skrev jeans når jeg egentlig mente denim.

    Klem

 12. Det treet er så nydelig! Og det er jo en helt genial gave 🙂

 13. Nydelig tre og god tanke bak 🙂 Jeg lurer på en ting. Jeg har fått inntrykk av og hørt LK sakt/skrevet at du ikke snakker stygt om noen eller tenker vondt om noen. Jeg har så lyst å være snill mot alle, men det er vanskelig. Og noen ganger må jeg bare få ut aggresjon, som blir stygg snakking om en annen person. Tips til hvordan bli et snillere menneske og tips til hvordan se det beste i de rundt?

  1. Hvis du trenger å snakke stygt om en annen person for å få ut aggresjon, vil jeg anbefale deg å snakke med profesjonelle.

   1. Aleksandra

    Nå er jeg «en av de profesjonelle» som du hinter til her, Maren, og jeg må si at jeg er litt overrasket over at du anbefaler folk å søke hjelp om de har negative tanker om andre. Selvfølgelig er det opp til en hver å søke hjelp om de føler de trenger det, men å kjenne på negative følelser ovenfor andre er på ingen måte uvanlig eller patologisk.

    Emilie, Jeg syns du skal kjenne etter følelsene dine og akseptere at de personene du ikke kommer overens med, kommer du rett og slett ikke overens med. Det er hverken mer eller mindre enn det. Du har sikkert mange andre i livet ditt som du heller vil bruke tid med, og det å prioritere bort mennesker i sin omgangskrets hører til i voksenlivet. Bare aksepter at du ikke liker dem. Videre kan du tenke at du vier dem tid og opperksomhet ved å snakke dem ned, og at de som hører på sannsynligvis også får et negativt bilde av deg i samme slengen. Det å forholde seg lit likegyldig til folk du er i konflikt med demper konflikten litt. Å baksnakke dem for bagateller styrker bare ditt negative forhold til dem. Likegyldighet på den andre siden, er en bekreftelse ovenfor deg selv at disse menneskene ikke betyr så mye for deg i livet ditt, derfor er de heller ei viktige å snakke om.
    Lykke til 🙂 Så fint du tenker på dette, jeg tror det er noe absolutt alle kan bli flinkere til!

  2. Hei! Nå er ikke jeg akkurat Caroline, men jeg har vært i samme situasjon før. Dette høres veldig ut som et nøytralt svar, men jeg skal si at det hjelper. Det å tenke positive tanker i forveien gir positive konsekvenser. Så enkelt som det! En annen ting er å holde de negative ordene for seg selv og heller snakke om det du liker i stedenfor det du hater. Dette kan være VELDIG vanskelig i begynnelsen, men etterhvert innser du at man kan faktisk mestre det og du vil kjenne direkte glede! Jeg er på din side, lykke til:D

  3. inamalina

   Jeg synes du er på god vei bare ved å tenke på det og ønske det jeg ☺ du er sikkert en god person. De fleste er ikke snille og gode i alle sammenhenger heller, det er nok ganske normalt å tenke/ snakke stygt om andre innimellom. Men å være obs på det er flott ☺

 14. Så nydelig det er. Ja det er en kjempe flott gave.
  En annen ting som er kjekt.En vennine av meg anbefalte til oss da vi hadde vår datter. Kjøp en flaske vin (rød) som dere sparer til hennes 18 årsdag. Vinen må vœre fra det året hun var født (2013). Her i USA så er det 21 årsdagen. Vi har en 1994 flaske som vi skal åpne i år

  1. Caroline

   Mamma og pappa gjorde det samme med meg og Anette 🙂 Bare at vi drakk vinen på bryllupsdagen vår <3

 15. Så vakkert tre og fantastisk fin gave Håper dere får mange fine kosestunder under Nelias eventyrtre :-))

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 <3

 16. Victoria M. Solgaard

  Hei 🙂 Så vakkert tre, sett både gode og dårlige tider fra treet på Snapchat 🙂
  Kom over en artikkel på en annen blogg som er litt basert på deg:
  https://checkout.blogg.no/1432914730_anoreksi_og_angst_p_s.html

 17. åh, såå nydelig! skikkelig smart dåpsgave 🙂 bare trist hvis dere flytter en gang !

  1. Caroline

   Nei 🙂 Det går helt fint å grave det opp og ta med seg <3

 18. For en nydelig gave 🙂 Elsker slike trær! Vi har et stort et hjemme i hagen, og det er så vakkert å se det blomstre 🙂 Synd det bare varer i noen uker..

  1. Caroline

   Ja, det skulle blomstret hele sommeren 😉

 19. Virkelig et eventyrtre ja!!:) <3 Helt nydelig! Fikk lyst til å plante et slikt i den fremtidige hagen vår;)

  God helg til dere!:)

  1. Caroline

   God helg til deg også <3

 20. Dette må være de fineste blomstene som finnes! Eventyrtre <3

  Hvor er det utrolig fine snekkerbukseskjørtet (hehe!) du har på deg fra? Ser veldig gjerne flere bilder av det 🙂

  Håper du har hatt en fin dag i Sandefjord og på kamp!

  1. Caroline

   Det er fra Mango 🙂 Det kommer flere bilder om ikke mange dagene 🙂

 21. For et koselig innlegg. Fikk faktisk tårer i øynene. Lille Nelia vokser opp med noen fantastiske foreldre. God helg <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Hanne 🙂 Koselig å høre at du har det inntrykket <3

   God helg til deg også 🙂

 22. Nydelig tre! Men jva gjør dere når de flytter, som jeg har fortstått at dere har i tankene – på sikt!? Trist å etterlate en så fin gave, men litt vankelige å pakke ned i en eske 😉 Den dagen keg bor et sted hvor jeg vet jeg skal bo til jeg bæres ut – da skal ungene også få hvert sitt tre. Det er utrolig koselig!

  1. Caroline

   Når vi flytter så graver vi det opp og tar det med oss 🙂

 23. For et nydelig tre og en nydelig tanke av din søster! <3
  Jeg skulle dog ønske at annonsen kunne komme i neste innlegg i stedet, fikk følelsen av å være del av noe veldig vakkert (treet, historien, tanken bak) og så bli vekket opp av "Annonse!", om du skjønner. Selv om jeg jo selvsagt forstår at å markedsføre er en del av jobben din. Helheten hadde bare blitt så mye bedre- i mine øyne- om du ikke avsluttet akkurat dette fine innlegget med en annonse.

  1. Caroline

   Jeg skriver bare hva jeg skal i løpet av dagen, slik som jeg gjør i de fleste innlegg 🙂 Men Blush betaler meg for å delta på nettmøtet, og da må jeg skrive «annonse». Det er ikke slik at Blush har betalt meg for skrive det i innlegget, men sånn er reglene :/

   1. Tina A

    Ah, jeg skjønner 🙂 Det er godt du følger reglene, men synd det går utover «flyten» i innlegget. Men da bare later jeg som om de siste linjene ikke er der og drømmer meg bort igjen 🙂 Det er jo egentlig ikke så viktig, jeg bare henger meg opp i småting iblant.

 24. Ååå, du har så ufattelig fint hår, Caroline!! 🙂 hva slags krølltang bruker du til å lage de flotte krøllene?
  God helg <3

 25. For en vakker gave! Hvis dere har et bilde av Nelia foran treet på f.eks. dåpsdagen e.l. bør dere ta konfirmasjonsbildene under det også! Så kan man sammenligne og se hvordan de begge har vokst opp sammen 🙂 evt. et bilde hvert år for en liten kollasj ellernoe 🙂 Ønsker meg definitivt det i dåpsgave til mitt framtidige barn!

 26. ❤ Smelt ❤
  Det treet var jo bare helt nydelig, for en fantastisk fin gave! Så utrolig gøy at det finnes kreative sjeler! Det er sant som du seier, det vokser i tanke med Nelia, fantastik:)

 27. Det må være den koseligste gaven jeg har hørt om 🙂 Både på grunn av betydningen, men også fordi det er et fantastisk nydelig tre! 🙂 <3

 28. Thank you! You’re always making my day!

 29. June Pedersen

  Hva tenker du om å gi dette til en gutt? Skal jeg heller gå for Epletre? Selv om jeg synes kirsebærtre er 100 ganger finere 🙂

 30. Karoline

  Hei! Skal i dåp til niesen til kjæresten min før jul. Lurer på om du har noen gavetips etter å ha vært gjennom flere dåper selv. Gjerne noe litt annerledes, som betyr noe! På forhånd takk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *