new in my wardrobe

new in my wardobe caroline berg eriksen

Det er noe med dette at jenter aldri kan få nok sko, og dersom du nekter, så tror jeg likevel at du sjelden kan få nok 😉 Hjertet mitt gjør i hvert fall salto hver gang jeg ser et par som jeg vet er meant to be, og jeg starter umiddelbart å sette sammen antrekk oppi hodet mitt. Prøver å overbevise meg selv om at vi har en fremtid sammen, denne skoen og jeg. Det er jo nesten flaks at jeg traff Lars-Kristian, så jeg ikke endte opp med en hel masse sko i stedet, og bare det. Kattedamen er helt ut, dere har vel hørt om hun som ble gammel, alene med alle skoene sine? Haha, neida. Jeg ble jo lykkelig gift, skoelsker til tross, men jeg ønsker likevel nye par velkommen i ny og ne. 

new in my wardrobe pink caroline berg eriksen


Denne gangen ble det altså to par sneakers og et par høye. Litt usikker på om jeg kommer til å beholde de høye faktisk, jeg får tenke litt på det. I tillegg ble det to små, søte vesker som skal få være med til Hellas. 

IMG_1978_1

IMG_2012

sorte & hvite sneakers bianco / sneakers i rosa & gull bianco / sandaler bianco / dusrosa leopardveske / gullclutch mango 


Snart er det bare 1 uke til vi drar! Flere av dere har spurt hvor vi tar turen, og den går til Lefkos. Der har vi vært en gang tidligere, men den gangen var det kun for et par netter for å besøke mamma og pappa, fordi vi i hovedsak bodde i Pigadia. Mamma og pappa har vært der – hold deg fast – 16 (!!!) ganger, så det kommer kanskje ikke som en overraskelse når jeg sier at vi reiser med dem 😉 Anette blir også med, og det blir så fint! En lat familieferie. Hygge! 

27 kommentarer

 1. Haha, jeg elsker hvordan du beskriver forkjærligheten din for sko, nøyaktig sånn føler jeg det også nemlig 😀 Sko <3 Disse var superfine alle sammen, og jeg likte vesken med leopardmønster veldig godt også!

  1. Caroline

   Haha 😀

 2. Har du noen sko som du kan gå med hele dagen? Jobber slik at jeg må gå med sko inne, får litt vondt i føttene… Må ha litt tjukke/sterke såler, pga fare for å tråkke på sprøyter.

  1. Ida M.T.

   Har du prøvd MBT sko? Jeg har selv jobbet i helsevesenet i mange år og det er utvilsomt de beste skoene jeg noen gang har hatt

 3. Hei 🙂

  Der er det kjempe fint 🙂
  Du kommer til å like deg der. Får dere reisen sponset ?

  1. Caroline

   Vi har vært på Karpathos én gang tidligere, så vi vet at vi kommer til å like oss der 🙂 Om reisen hadde vært sponset så hadde jeg merket innlegget 🙂

 4. Lat familieferie blir det vel ikke for du trener jo på ferie, hvertfall det inntrykket jeg har fått av deg.

  Hvor lenge blir du borte?

  Høres herlig ut med ferie, min søster er i Florida og der skal hun være i litt over 5 uker, misunner henne veldig. Hadde vært herlig å vært der nå

  Ha en fin kveld

  1. Caroline

   Å ta seg noen lette treningsøkter synes jeg bare hjelper meg til å slappe ekstra godt av 🙂 Vi blir der én uke.

   Uff, 5 uker i Florida hørtes ikke feil ut :O

 5. Lat familieferie blir det vel ikke for du trener jo på ferie, hvertfall det inntrykket jeg har fått av deg.

  Hvor lenge blir du borte?

  Høres herlig ut med ferie, min søster er i Florida og der skal hun være i litt over 5 uker, misunner henne veldig. Hadde vært herlig å vært der nå

  Ha en fin kveld

 6. Hva er dine tanker om å fronte materialistisk lykke og å ha et så høyt forbruk som det du har? Tenker du ofte gjennom konsekvensene av handlingene dine og den påvirkningskraften bloggen din har?

  1. Dette lurer jeg på også.

   1. AndrineK

    Dette lurer jeg aldeles ikke på.
    Jeg synes det kommer tydelig nok frem gjennom bloggen hva som er av genuin verdi for Caroline, og hun har også flere ganger påpekt at materialistisk lykke er kortvarig og overfladisk.

   2. Astrid

    Men likevel har man behov for 100 par sko? Greit nok at materialistisk lykke ikke er det viktigste her i livet, men hvorfor fronte et slikt overforbruk? Hvorfor ikke fronte mer gjenbruk slik som for eksempel Jenny Skavlan gjør? Det har jo heller ikke en så veldig gunstig innvirkning på miljøet å støtte dette forbrukssamfunnet, med både kjøp og kast og overforbuk av ting man egentlig ikke har behov for. Så det hadde vært interessant å høre hvorfor denne materialismen jevnlig skal «mates».

   3. Kortvarig og overfladisk, javel. Så hvorfor trenger Caroline så uendelig mye av denne typen lykke?

    Hva med utfordre seg selv og begrense forbruket bittelitt? (Venter i spenning på hylekoret, feil bruk av janteloven, osv.. )

 7. Fryktelig trist og kjedelig at man ikke kan bla i noe arkiv lengre? Rett og slett umulig å bla seg bakover da? Hva er grunnen til at dere har valgt noe så uoversiktlig? :/ eller er bare ikke siden helt ferdig enda? 🙂

 8. Haha kan med hånda på hjerte si at jeg eier under 10 par sko. Og da har jeg tatt med vintersko og bunadsko 😉 hater regel rett å handle klær og sko til meg selv. Kan nesten ikke huske sist jeg kjøpte klær til meg selv. Liker heller å handle klær til mini på 18mnd 😀

 9. Silje B

  Hvordan er de sorte og hvite å gå i? Kan man gå i de en stund uten å få vondt i føttene? Myk eller hard såle?

  1. Jeg jobber på Bianco selv og gikk til innkjøp av disse nå nylig. Det er en kjempelett sko og jeg gikk hele arbeidsdagen med dem og kom hjem uten vondt under føttene (som jeg som oftest får etter jobb fordi jeg står hele arbeidsdagen). 🙂 de finnes også i knall blå med hvite striper! :))

 10. Syns absolutt du burde beholde de høye 😉 De var helt nydelig!

 11. Hei og god fredag!
  Jeg liker så godt at dere er så familiekjære og reiser på ferie slik dere gjør! Virker veldig koselig!

  God helg!

  1. Caroline

   Så hyggelig at du synes det, Sølvi! Tusen takk 🙂

   Håper du har en fin helg 🙂

 12. Aaah den leopardveska – ja takk!

 13. «Reply»-knappen ville ikke samarbeide med meg. Godt jeg ikke er alene om å eie (godt under for min del) under 10 par sko,Karina. Misliker skobutikker og bare det å prøve sko sterkt, og bruker de jeg har til de omtrent faller fra hverandre, haha. Så vi finnes 😉 (Skjønner at du Caroline kom med denne påstanden på fleip, men greit med en motvekt likevel.) Kanskje vi kunne startet en egen klubb eller noe. Ha en fin fredag!

  1. Caroline

   VESKA! Helt enig 🙂

   Haha, det var bare en spøk 😉

   Klem til deg, Tina!

 14. Hei 🙂
  Jeg har noen timer å slå ihjel i Siljan idag, lyst til å gå en tur? Høres sikkert helt villt ut å spørre, men jeg er bare veldig sosial 🙂 skjønner hvis du har bedre å gjøre 😛

  1. Caroline

   Søte deg! Takk som spør 🙂 Jeg har vært på farten hele dagen, bare hjemme noen timer tidligere før jeg dro til Sandefjord og før kampen :/ Håper du hadde et fint opphold her 🙂

   Klem og god helg 🙂

   1. Hei, så koselig svar å få. Det er vel en av mange grunner til at vi digger deg:)
    Jeg skal tilbake samme vei idag, så du kan jo sende meg en Mail eller svare her hvis du har lyst til å gå en tur i sola, jeg har med meg mine søte små 4-bente:)
    Uansett, ha en strålende dag!! Klem:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *