let’s just stay inside

caroline berg eriksen mandelgrøt stue interiør victorias secret pysjamas 2

Jeg vet ikke hvordan været er hos deg, men her øser regnet ned, og det er nok til at jeg vil pakke meg inn i myke klær og sokker, spise noe godt og bare være inne. Evig takknemlig for at jeg kan jobbe hjemmefra når været viser seg fra denne siden, selv om jeg ikke kan bli sittende akkurat her. Jeg satt forresten på rumpa altfor mange timer i går, nesten så jeg er støl i dag. Jeg fant ikke engang tiden til å trene, selv om jeg gikk i treningstøyet hele dagen. Jeg skal ha for entusiasmen, planen var å trene helt fra jeg stod opp, men det ene avløste det andre, og så var det plutselig leggetid. Sånn kan det gå 😉 Jeg tok det igjen i dag tidlig og var på mølla rett etter halv syv. Håper å få til en liten økt til senere i dag, jeg trenger energi når været tynger meg ned! 

caroline berg eriksen mandelgrøt victorias secret pysjamas

Mandelgrøt er det en stund siden sist jeg spiste til frokost, men fy søren så godt det er! I dag toppet jeg det med kesam pasjonsfrukt, og den slår faktisk kesam lime langt ned i begeret. Hadde aldri trodd jeg skulle finne noe som var bedre enn den. Vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg hvis det viser seg at denne kun er sesongbasert også. IKKE GJØR DET MOT MEG! 


caroline berg eriksen mandelgrøt stue interiør victorias secret pysj

Uansett, jeg runder av her og ønsker dere en fin regnværsdag! Her blir det samme tralten som i går (okay, nå følte jeg meg som en 90-åring, ikke spør hvor det ordet kom fra) …  med jobb og studier. Så blir det en tur inn til byen for litt bilder senere i dag om været blir bedre. Og så! Så skal jeg starte å pakke til ferie allerede! Jeg er så treig på den fronten, så denne gangen skal jeg ha god tid! Hvis jeg rekker 😉 

43 kommentarer

 1. Det regner her i Hof i Vestfold også. Tenkte egentlig å gå en topptur i dag, men spørs om det heller blir en styrkeøkt på treningsmatta eller en god gåtur senere i dag. Akkurat nå frister det ikke å gå utenfor døra igjen akkurat. Nettopp spist en god lunsj med grove rundstykker med egg på, og en god smoothie.

  Været får en til å bare ville være inne, men vi får da satse på at vi får fint vær i dagene som kommer.

  Ha en fin dag videre 🙂

  1. Caroline

   Høres ut som du har en fn dag tross regnet 😉 Håper du får en god styrkeøkt også 🙂

   Klem til deg!

 2. Hei Caroline! Fast leser som elsker bloggen din. Synes den bare blir bedre og bedre 🙂 jeg lurer på om du kunne skrevet et innlegg på hvordan få til treningsøkter om morgenen? Spiser du før trening, og isåfall hva? Er virkelig imponert over hvordan du klarer å trene «før soloppgang»! Jeg trener 2-3 ganger i uken og løper mye, men kjenner at kroppen føles mye lettere og treningsklar på kveldene. Alle fartsrekordene mine er også tatt etter kl. 19 😉 Det hadde vært veldig deilig å få til morgentrening men kroppen føles alltid som en potetsekk 😉 håper du får en fin dag inne i regnet! Klem

  1. Caroline

   Hos meg er det omvendt, jeg er så daff og utladet om kvelden at en morgenøkt gjør susen for meg 😉 Får så mye energi fordelt utover dagen, men vi er jo skrudd sammen forskjellig 🙂

   Jeg spiser ikke før trening om jeg hiver meg på mølla før klokken åte, det orker jeg ikke :/

   Kan se om jeg får til et innlegg, og når jeg tenker meg om, så har jeg egentlig skrevet noe allerede, som du kanksje kan kikke på her: http://carolinebergeriksen.no/2014/10/22/8-triks-kom-deg-opp-pa-morgentrening/

   Klem til deg!

 3. Kjære kjære Caroline – kan du gi oss oppskriften på denne i forbindelse med en frokostfredag? Hørtes fantastisk ut.

  La regnet øse ned, la det renne strie strømmer … jada, det regner og det regner, MEN da har’n litt bedre samvittighet for å være inne å kose seg, sant 😉

  Ha en fantastisk dag likevel!
  Varme klemmer til deg <3

 4. Skal prøve å ikke gni det for mye inn, men i Trondheim er det strålende sol! Endelig har vi fått litt godvær og jaggu fikk humøret seg en oppsving også:) deilig hvor mye overskudd man kan få av fint vær.

  Skal snart runde av på jobb og kanskje ta med meg lillehunden på løpetut 🙂 har ikke rukket det enda i år, så nå er det på tide.

  Håper du får en superfin dag og får gjort unna mest mulig gjøremål. Ta gjerne bilder av kofferten når du pakker. Er gøy å følge med på hva som kan være greit å ha på ferie 🙂

  Klem fra meg <3
  http://sofiemortensen.com

  1. Caroline

   Ååå, så deilig! Håper sola kommer tilbake hit snart også 😀

   Bilder skal bli!

   Klemmer 🙂

 5. Ååå Caroline! Du kan kunsten å skrive, jeg elsker innleggene dine. Såå fine formuleringer + rent og pent språk, fantastisk! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Dorte! Det er så koselig å høre 🙂

   Håper du har en fin dag! 🙂

   Klem!

 6. Jeanette

  jeg tror ikke kesam med pasjonsfrukt er sesongbasert heldigvis.synes også den er god! Men synes faktisk at lime er den beste.
  Tenkte jeg skulle si takk for super blogg og supre oppskrifter.Jeg la om til lavkarbo sist høst,og det er seriøst det beste kostholdet man kan ha! Jeg savner ikke ris,pasta og poteter i det hele tatt.Kunne aldri sett for meg å spise det igjen.Elsker at man holder seg mett så lenge på denne kosten,er så overrasket over at det går an å være så lenge mett.Spesielt uten å få noe sug etter noe søtt innimellom måltidene.

  Det er utrolig mye godt å spise på dette kostholdet,og etter at jeg begynte har alle mine blodprøver blitt mye bedre.Før produserte kroppen min for mye insulin,noe som var hovedgrunnen til at jeg valgte å gå over på lavkarbo.Etter åtte uker på lavkarbo,produserte ikke kroppen lenger for mye insulin,og jeg hoppet i taket av glede!

  Da følte jeg hverfall at jeg hadde gjort en skikkelig god innsats for kroppen min! Jeg fulgte kosten til punkt og prikke,og hadde vel aldri trodd at mye fett i kosten faktisk skulle senke mitt litt for høye kolesterol.
  Jeg tror også at det er enkelte mennesker dette kostholdet passer bedre for enn andre,mye har med gener å gjøre.Min kropp har reagert veldig bra på denne kosten hverfall.

  Jeg har mer energi,jeg sover utrolig mye bedre enn jeg gjorde før og jeg kan kose meg med god og hjemmelaget mat hver eneste dag.
  Jeg tror ikke det hadde vært så lett om det ikke hadde vært for bloggen din,siden jeg finner så mye bra oppskrifter her.Dessuten visste jeg jo hva du spiser og ikke spiser,så da var det mye lettere for meg å legge om kosten.
  Da legen sa at jeg må legge om til lavkarbo tenkte jeg bare at jaja,det er jo samme kosthold som fotballfrue har,ser jo greit ut det liksom.Og det var greit også!

  Jeg var jo lenge en som bare trodde lavkarbo var tull,at fettet tettet blodårene osv.Men om man faktisk leser om dette å setter seg skikkelig inn i det,så forstår man alt så mye bedre.Det er jo så å si umulig å legge på seg av dette,med mindre du spiser masse karbo i tilegg.

  Nå ble dette en mye lengre kommentar enn jeg hadde tenkt,men sånn blir det i blant!

  1. Caroline

   Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en så lang og fin kommentar, Jeanette! Tusen takk 🙂 Det er så gøy å høre at du har funnet et kosthold som passer deg, ingenting er bedre enn det! Og jeg er så enig: det er et hav av deilig mat, og det er svært sjelden jeg savner noe jeg også 🙂 Og skulle jeg savne en hvetebolle, så spiser jeg det gjerne 😉 Veldig bra at du har senket kolesterolet, du er jo så flink som har holdt deg til dette 🙂

   Håper du fortsetter å følge med 🙂

   Klem til deg!

 7. Hei på deg 🙂
  Har du smakt Kesam Bringebær da? OMG!
  Den spises glatt som den er, men pleier å ha kokos i for å toppe det hele :))

  1. Ja, Kesam Bringebær!!! Den er helt utrolig god! 🙂 Bare synd den er så vanskelig å få tak i.

  2. Caroline

   Den har jeg ikke smakt :O Den må jeg smake!! :O Meny?

   1. Astrid

    Bringebærsmaken selges kun i Coop systemet….

   2. Benedikte

    Coop Extra har iallfall den med bringebær 🙂

   3. Anette

    Jeg finner den bare på coop obs

   4. Lisa D

    Jeg har kjøpt den på Kiwi og spar 🙂
    NAM!

 8. It´s raining here as well but I started my day with an power walk. Feelt amazing when I came home ;D

 9. Jane (Danmark)

  Hej Caroline,

  Det er kjedeligt når det er regn og blæst.
  Det er det også i Danmark og jeg føler mig som en 100 årige, man har lyst til blive i sengen…..
  Vi trenger til sol og varme, håber det kommer snart.
  Hav en fin dag.

 10. Her i Trøndelag er det virkelig sommervær og herlig temperatur! Det var helt herlig å gå ut fra eksamenslokalet til slikt fint vær. 😀

 11. 45 minutes of cardio and 30 minutes of strength, all before 8am? I need your motivation! Cosy, lazy days are the best, hope you get time to relax soon! xxx
  Lucy @ La Lingua; Food, Sunshine, Italy

 12. kesam med bringebær er enda bedre jeg fant den hos Coop prix

 13. Høres ut som ein herlig dag!!
  Samme gråe og våte været her – eg kronisk sjuk så dagene tilbringes i senga/sofaen likevel.
  Her går det i tvserier og god mat, fin kveld til deg 🙂

 14. Må bare si at jeg føler du nå virkelig viser personligheten din gjennom bloggen! Den er fortsatt like strøken og fin som den alltid har vært, men innleggene er morsommere og mer personlig. Love it! Stå på videre, flinke caroline! Digger å følge dere på snap, søtere og morsommere par skal en lete lenge etter!

 15. Cathrine Sandquist

  Jaja, du ratt å krølle håret da, hehehehe.

  1. Caroline

   Ja, jeg stod opp tidlig for å trene og ordne meg 🙂

   1. Emilie

    bestilte swiss-rulleren min for ca 1 uke siden, men har enda ikke fått den. brukte rabatkoden som sto på bloggen din og alt var greit. hvor lang tid tok det før den kom til deg? plis svar på en spørsmålsrunde! takk, og klem.

 16. Her har det også pøsregnet i dag, fysj for et vær! Det så ut som en deilig og passende kosedress for en dag som denne, hihi 🙂 Og ja, kesam pasjonsfrukt er såå god, men jeg liker faktisk lime bedre! Ser noen anbefaler bringebær over her, den må jeg få tak i 😀 YUM!

 17. Jannicke

  Hei

  I Østfold er det kaldt, grått og vått, men heldigvis opphold og ett glimt av sol når junior spilte fotballkamp 🙂

  Jeg lurer på hva slags type tre Nelia sitt tre er. Vi driver å skal plante litt forskjellig i hagen og jeg synes det er så nydelige blomster på treet hennes 🙂

  1. Jannicke

   Jeg fant ut av det 🙂 Måtte bare slå på pc’en og søke litt på bloggen 😉

 18. Johanne

  Ble heller nesten skuffet over kesam pasjonsfrukt jeg, den smaker jo helt likt som yoghurt med smak av melon og pasjonsfrukt fra Tine… Den som er på stort beger vet du! Savnet også den tykke konsistensen som vaniljekesam har, denne var jo akkurat som vanlig yoghurt 🙁

 19. Kristine

  Du MÅ prøve kesam med bringebær! Den er helt fantastisk:D

 20. Kathrine

  Hei 🙂 hvor er genseren fra? den ser så god ut!

  1. Caroline

   Den er Boozt 🙂

 21. Hei…har bare et spørsmål… Har du noe tips til nettbutikker som selger lange festkjoler til å f.eks bruke i bryllup? På forhånd takk….:)

 22. Høres ut som det blir en hyggelig tur! Reiser snart på tur med hele familien selv:) Ingenting er som ferie med alle sine nærmeste på samme sted.
  Kan jeg spørre om hvor pysjbuksa og genseren er fra? Var så fint 🙂

  1. Caroline

   Pysjbuksa er fra VS og genseren er fra Mango 🙂

 23. Hei!
  Kesam med lime smak er ikke sesongbasert i alle butikker 😀 Jeg finner den på blant annet Meny, Kiwi og Coop obs utenfor sesong! 🙂

 24. Hvor er den fine rosa genseren fra? 🙂 så så myk og behagelig ut!

  1. Caroline

   Den er fra Boozt 🙂

 25. kan du lage et innlegg om hvordan du tilberedte mandelgrøten?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.