some things never get old

caroline berg eriksen dkny hatt

Nå er Nelia og jeg på vei hjem, men vi ville stoppe en tur innom oldemor på veien, så da ble vi litt senere enn planlagt. Det går plutselig litt for lenge mellom hver gang vi sees, og det er skremmende hvor fort tiden går, så det gjelder å passe på når du kan, selv om du kanskje føler at du ikke har tid. Vi må ta oss tid til familie, rett og slett. Det er så viktig. 

Jeg ville egentlig bare vise dere antrekket jeg hadde på meg her om dagen. Elsker denne hatten og kunne seriøst flyttet inn i den, men det ville nok blitt litt klamt med årene. Og disse buksene er et av de beste kjøpene jeg har gjort noensinne. De er så klassiske og fine, og passet til og med under graviditeten. De har overlevd i garderoben min i over 2 år, det må nesten være ny rekord! Skal aldri kvitte meg med dem! 


caroline berg eriksen dkny hatt 7caroline berg eriksen dkny hatt 4caroline berg eriksen dkny hatt 3caroline berg eriksen dkny hatt 6caroline berg eriksen dkny hatt 5caroline berg eriksen dkny hatt 2

bukse dkny / sandaler asos / skjorte h&m / veske 3.1 philip lim / hatt lindex / klokke daniel wellington 


Vi sees fra Siljan, dere! Håper dagen er fin ♥ 

33 kommentarer

 1. Kristine Holtmon

  Har du ikke tatt vare på klær i over 2 år? Hva er grunnen til dette?

  1. Har veldig få plagg i skapet mitt som er over 2 år gamle jeg. Blir veldig fort lei og jobben min krever kontinuerlig oppdatering av det jeg bruker til daglig.

 2. Wow, you own your wonderful pants are really already more than 2 years? They are perfect and your elegant outfit, too <3 Love it so much that you matched it with the gorgeous hat. Happy new week 🙂
  Lovely greetings from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Hei! Dette har ingen ting med innlegget å gjøre, men jeg må bare si det! Du var SKIKKELIG fin på håret (høy hestehale) på snappen til LK 🙂

 4. stilige bukser, og fiint antrekk <3

 5. Nydelig antrekk! Men jeg lurer på en ting for har lagt merke til at bildene dine har vært så fine de siste mnd! Har du blenderåpning f/1.4 eller 1.2? Og hva heter objektivet ditt? Og et siste: kan objektivet ditt ta veldig Close up bilder? Ble noen spørsmål, men objektivet mitt har begynt å leve sitt eget liv så leter etter et nytt ett og husker jeg riktig har du canon du også 🙂

 6. Nydelig antrekk! Men jeg lurer på en ting for har lagt merke til at bildene dine har vært så fine de siste mnd! Har du blenderåpning f/1.4 eller 1.2? Og hva heter objektivet ditt? Og et siste: kan objektivet ditt ta veldig Close up bilder? Ble noen spørsmål, men objektivet mitt har begynt å leve sitt eget liv så leter etter et nytt ett og husker jeg riktig har du canon du også 🙂

 7. Har du gjort noe nytt med håret nå? 🙂 Du ser helt smashing ut!!! Og er utrolig gøy å lese om din hverdag/ tanker, keep up the good work 😀

 8. En sånn hatt, nesten lik, kjøpte jeg på Primark på Gran Canaria. Og den er så fin. Desverre regner det hele tiden her I Stavanger, men snart reiser vi til Rhodos, og da skal den definitvt med I bagasjen. 🙂

 9. Kjempelekkert antrekk! Du stråler 🙂

 10. Randi Falch

  Nydelig antrekk! Dette kledde du virkelig godt. Skulle bare ønske at du kunne ta hatten litt lenger framover på hodet! Er så mye mer raffinert 🙂

 11. Så fint antrekk, denne hatten vil jeg også ha 😀 Og lekker bukse, det er så gøy med slike plagg som har holdt seg i garderoben lenge og som man alltid kan ta frem igjen!

 12. Skjønner godt at buksa er en favoritt- kjempefin var du!:)

 13. det er faktisk første gang jeg ser deg med et plagg som du har brukt før! trodde du aldri brukte et plagg (utenom treningsklær) om igjen, du har jo noe nytt hver dag 🙂 husker denne buksen fra tidligere 🙂

 14. Likte skjorta 🙂 Gjenbruk er bra! Fint med flere innlegg på samme dag 🙂

 15. Mathilde

  Så fint antrekk:D

 16. Hei Caroline 🙂

  Du ser veldig bra ut 🙂 Fint å se at du bruker klær du har gått med om igjen.

 17. Camilla

  Så snappen til LK! Du er alltid pen, men idag var du helt smashing! 🙂
  Måtte bare innom å skrive det før eksamenssøvnen inntas…

  Klem C

 18. For et super fint antrekk, Caroline ❤️ Stå på, du er dyktig!!

 19. Fant en ny serie på Netflix, The Americans. En av hovedrollene spilles av Kerri Russel og selv om jeg vet om henne fra før fikk jeg nesten sjokk da jeg så hvor lik dere to er. Så like at jeg har problemer med å konsentrere meg om handlingen, hehe.
  Forskjellen er at hun er så sint, mens du smiler hele tiden:)

 20. Helt sjukt at du handler/får så mye klær at du synes det er lenge at du har hatt buksa i 2 år. Det er overhode ikke bærekraftig. det hjelper ikke at man gir vekk klærne til fretex e.l, for folk som kjøper klærne der kjøper gjerne mer/tar dårligere vare på klærne/gir dem bort igjen fordi man fikk anskaffet dem billig. Et slikt forbruk bidrar til økt global klesproduksjon og -transport, og hvis vi alle gjør litt, kan vi kutte mye i forbruket.
  Jeg mister litt troa på menneskeheten når jeg hører at folk bytter ut garderoben sin hvert år, det er bare ikke nok ressurser i verden til at alle kan holde på sånn.

  1. Solfrid

   Er enig i dette. Caroline – du er et godt forbilde når det kommer til mange til (trening, kosthold etc), men dette er ikke bra. 2 år er virkelig ikke lenge.

  2. Jeg har nesten ingen klær som er veldig mye over to år, fordi de blir slitte i vask. Mulig jeg vasker feil, men det går hull på klær, og når det vises godt at de er slitt så kaster jeg de. F.eks. bukser kjennes fort for store ut etter en stund, og da føler man seg ikke lenger komfortabel i klærne, dermed bruker man de heller ikke. Hvorfor skal man ta vare på klær man ikke bruker bare for å være snill mot miljøet? Hva er forskjellen på å kaste framfor å slutte å bruke, å la det ligge?

 21. Dear Caroline, I love your blog. Could you please put back the translate options on your site since it was so easy to read your blog in English that way. I’d highly appreciate it. Thanks so much!

 22. Knut Laurits

  Disse bildene skriker god stemning, vår og deilige dager i parken! Du er fantastisk vakker, Caroline og på den siste tiden har du vært enda litt vakrere enn noen gang! Kanskje er det noe med at sommeren nærmer seg?
  Takk og lov for at det snart er sommer og at det helv**e kalt eksamensperiode snart er over – 3 eksamener på 7 dager igjen, før jeg flytter til Frankrike 1. august! Ready, set, go!!
  Ha en fin dag flotte Caroline!❤

 23. skal du farge lokkene dine blonde til sommeren igjen?:)

  1. Caroline

   Nei 🙂

 24. Jeg lurer på hvordan du får så fin glød og perfekt hud uten noen rynker eller noe!? Hva slags vidundersminke er det du bruker!?

  P.s. Pen som alltid!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Lyset i bildene har mye å si, og sminken også. Jeg har ikke noe særlig med rynker ennå, men får det jo når jeg lager grimaser og smiler bredt, for eks. rundt øynene 🙂 Du kan lese om basissminken min her i hvert fall: https://carolinebergeriksen.no/2015/04/12/lets-talk-basic/ Bruker også en highlighter fra glo (kremkonsistens) eller fra the balm (pudderform) enkelte plasser 🙂

   Klem!

 25. Til alle dere som sier at to år ikke er lenge. . . Dette kommer veldig an på plagget da. Hettegensere og jeans? Nei. 2 år er ikke lenge for de fex.

  Men visse plagg blir også ganske stygge etter gjentatt vasking :/ buksene jeg kjøper hos bikbok til 199 har _KORT_ levetid. Selv på 30 min og 30 grader tar det ikke lange stunden før fargen har forandret seg. Og jeg vasker ikke bukser før jeg må altså.

  1. men det er jo ditt valg å kjøpe billige drittklær. Du kan gjøre ditt for miljøt ved å gjøre bedre valg og kjøpe klær av god kvalitet. Det er ikke vanskelig.

 26. Hvordan får du bestandig så fine krøller i håret ditt?:-) Hvordan krølltang bruker du? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *