a little peace of mind

j

Fem små minutter daglig med dype drag og senking av skuldrene anbefales til alle som stresser. Jeg er ekstremt dårlig på dette selv, men nå som jeg er på hytta er det mye lettere for meg å huske på det, så disse dagene har jeg vært flink. Vi har hatt så fine dager her, og det er alltid litt leit å reise hjem. Heldigvis er det bare litt over en uke til vi sees igjen, og da er vi på vei til Hellas. Åååå, tenk på det! Her kommer et lite bildedryss fra gårsdagen. 


lc

d

e

h

i

g


Jeg har forresten kun én negativ ting å si om denne tiden av året: brunsnegler. Jeg tror jeg kaster opp! Det var like før jeg tok svalestup ned i en diger haug av dem, etter å ha sklidd på en tykk, klissete kladd under joggeturen min i går. Dersom jeg ikke hadde hatt vognen å støtte meg på, kan jeg love deg at jeg ville ligget nesegrus fortsatt. Det var helt seriøst en haug av dem samlet på et sted, og det er sånn cirka ingenting i verden som gjør meg mer uvel. Bortsett fra det tror jeg akkurat nå er favorittårstiden min. Det kjennes ut som at det bare går fremover, vær og temperatur kan bare bli bedre, og de lange, lyse kveldene flere. Det føles plutselig som døgnet får litt flere timer, og det er jo akkurat det jeg trenger! 

– 

Jeg blir sittende å jobbe til den fine utsikten her i noen timer til, før vi setter kursen hjemover til Siljan og pappa. Vi så på hele kampen på tv i går – heia pappa! Hihi, lille vakre ♥ Ha en fin dag, dere! 

30 kommentarer

 1. åh, så herlig det ser ut! Alltid digg å komme seg litt på hytta og få senket skuldrene <3 Her er det to uker igjen med eksamensjobbing, og så er det FERIE! Jeg gleder meg sånn <3

 2. Åh, så koselig det ser ut på hytta deres 🙂 Og helt enig med deg ; brunsnegler? Yuck!! 😀

 3. Kristine

  Hei!

  Hvor i Hellas skal dere? Skal dere på det samme hotellet dere var på for noen år tilbake på Rhodos? 🙂

 4. Just perfect!

 5. Det så virkelig herlig ut, kos deg masse videre Caroline !:)

 6. Lovely pictures 🙂

 7. Zen! Så deilig det ser ut på hytten Caroline, er deg vel unt! <3 Jeg har det akkurat likt som deg når det kommer til brunsnegler. Hadde ingen problemer med dem frem til jeg var med en venninne hjem for 13 år siden. Bestemoren hadde en gedigen hage på over to mål. Vi fikk betalt 50 kroner for hver BØTTE (!) med brunsnegl vi plukket, og selvom jeg ikke hadde noen problemer med plukkingen der og da, fikk jeg i ukene som fulgte en enorm reaksjon hver gang jeg så en brunsnegl.. De er SÅ gufne! Usj!

 8. Elisabeth

  Ja kjempe viktig å ta seg tid til å slappe av også. Eg har eksamen i morgen, så no skal eg øve i hele dag. Akkurat slik eg har gjort i noen uker. Så er utrolig sliten. Men etter i morgen er det ferie 😀 Den kjolen på forje innlegg var utrolig nydelig. Har du bh under eller er det au natural? 😉 Ka størrelse har du ?

 9. Hei Caroline! For noen fiiine bilder, og så heldig du er som har tilgang på et lite mini-paradis hvor man kan koble helt av 🙂 Og Nelia er så skjønn, og er blitt så stor jente 😀
  Et helt annet spm: Hvor er solbrillene dine fra? De du hadde på deg på «fridagen» din? Jeg savner søkefunksjonen på den nye layouten, for da kunne man jo bare søke opp, men jeg forsøker meg på en kommentar i stedet. Ha en fantastisk dag, Caroline!

 10. Hva er frokosten din? :-*

 11. Synnøve

  Jeg lurer på noe, som kanskje er litt rart . Ikke ta dette negativt (for det er det ikke ment som!), men du lever jo av å ha en blogg med pene bilder og å selv fremstå ren og pen. Dette er jo en del av det inntrykket du gir – at du er opptatt av å ha det rent og ryddig og selv se fin ut. Det er overhodet ikke noe negativt i det, virkelig. Jeg bare lurer på om det å få barn gjør at man blir mindre opptatt av det? Selv er jeg veldig renslig, på grensen til litt for mye, og om jeg en gang får barn, er dette med «ekle» ting noe jeg faktisk bekymrer meg over, hvor dumt det enn høres ut. Hvordan har du taklet det?

 12. Hvor er det service fra ? Det med seilbåt 🙂

 13. Åhh dere er en så fin og koselig familie! Unner dere alt det gode ♡
  Jeg har et lite spørsmål til deg caroline og håprr du kan gi meg litt tips 🙂
  Jeg skal på hotel i oslo til helgen sammen med kjæresten, vi ser hverandre 1gang i uken ca så vi tenkte det var koselig å få til når vi først kan. Men jeg har sååå lyst til å overraske han eller gjøre noe for han som gjør han lykkelig og glad. Han har alltid med seg blomst, sjokolade, gaver osv omtrent hver gang bi møtes, men jeg føler det er så mye vanskeligere med å gjøre noe for gutter haha 😀 jeg har kjøpt mye til han så han har alt han trengrr og jeg har kjøpt alt keg kan føker jeg.. har du noe forslag til hva jeg kan gjøre for han som du tror han blir glad for? Håper på svar fine deg 😀

 14. There is no auto translation anymore on the site. Cannot read your blog 🙁

  1. Go to google.com, search for carolinebergeriksen and you’ll see «translate this page» 🙂

 15. Hvor er den sklien fra og hva koster den.

 16. Så utrolig deilig for deg/ dere å ha så flott feriested 🙂 Alltid hyggelig å være sammens med familien og tenker det er stas for foreldrene dine også å få være sammen med barnebarnet sitt 🙂 Varmen lar seg virkelig vente på her til lands, så Hellas hørtes ikke dumt ut! Ha en fin tirsdag 🙂

 17. Ja, selvfølgelig, husbonden var bortreist i helga…

  1. Hva er det for en kommentar å komme med? Etter det hun har opplevd tidligere, er det utrolig forståelig at Caroline ikke har lyst til å være alene i huset når Lars Kristian er borte. Og det er vel ikke galt å benytte anledningen til å tilbringe tid med familien?

   Kjære vene, så mange irriterende mennesker det finnes i denne verden.

   Håper du koser deg masse på hytta, Caroline (og det ser det ut som du gjør!) <3

  2. Tonje H

   Er det mulig…??

 18. Dwightinha

  Den hytta ser så koselig ut!
  Snegleår i år visstnok. Personlig synes jeg det har vært hvert eneste år. I hvertfall plukker jeg snegler hver kveld hele sommeren for å holde styr på hagen. Men i år øyner jeg nytt håp etter å ha oppdaget nyvinningen Snegleslukeren. En handy liten støvsuger som kan bæres på ryggen og suge opp de sleipe skapningene uten kliss!

 19. Hei! Så lekkert det glasset med frukt og noe ser ut. Håper du vil dele oppskriften:)

 20. Så koselig! Jeg lurte på hvor mange prosent av kosten vil du anbefale at skal bestå av karbohydrater for barn/unge? Barna mine er sunne og friske, men jeg og mannen min ønsker å legge om til lavkarbo grunnet hans overvekt. Det blir vanskelig hvis ikke barna da også må redusere men hvor mye er forsvarlig?

 21. Hei! Du har et par rosa sandaler i filmen fra tyrkia, når du har på den rosa kjolen fra Cameo, hvilket merke er disse sandalene? 🙂

 22. Benedicte

  Det ser så herlig ut på hytta deres ☺ Selv finner jeg ikke roen på samme måte som jeg gjør på hytta. Nesten magisk å komme ut dit. Kan sitte i timesvis og glo ut mot havet
  Kan du fortelle litt om Hellasturen? Kan ikke huske å ha lest noe om det.
  Stå på videre vakre du

 23. Hei 🙂 Kan jeg spørre hvor i Hellas dere skal? Vi vurderer også Hellas i sommer, men det er SÅ mye å velge i. Har lest at du har vært i Hellas tidligere også, kanskje du har noen tips? 🙂

 24. Elsker looken med strittet hår, det burde du ha oftere. Elsker forsåvidt krøllene og, men kjekt å se denne looken også 🙂

 25. Wow, such amazing photos! I miss water so much. Here, in Prague, we dont have many lakes, nor the seaside….Beautiful photos, really! Few days ago made those healthy chips for my children. They are great, maybe you can try them:) https://www.goodfoodclinic.com/sweet-potato-fries/
  Have a nice day!!!

 26. Yessenia

  åååh, den maten så jo helt herlig ut! Hva er det? Hva er den sausen? Ønsker deg en riktig god dag videre Caroline 🙂

  1. Caroline

   Det var det også! Mamma lager de beste salatene 🙂 Så er det koteletter grillet av mestergriller pappa (marinert i hvitløksmarinade) samt peppersaus 🙂 NAM!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *