date night outfits

caroline berg eriksen antrekk blondekjole bikbok 1

Jeg har jo helt glemt å vise dere antrekksbildene fra daten til Lars-Kristian og meg for en uke siden. Jeg hadde tatt med meg hæler og veske, men glemte kjolen jeg faktisk skulle ha på meg, så jeg stakk innom BikBok og falt pladask for denne med en gang. 


caroline berg eriksen blondekjole bikbok oslocaroline berg eriksen antrekk blondekjole bikbok 4caroline berg eriksen antrekk blondekjole bikbok 6caroline berg eriksen antrekk blondekjole bikbok 7caroline berg eriksen antrekk blondekjole bikbok 3

kjole bikbok / sandaler asos / veske saint laurent / øredobber / 


Noen av dere har etterlyst antrekksbilder av Lars-Kristian også, så det gjorde vi noe med 🙂 

caroline berg eriksen lars-kristian eriksen antrekk 3caroline berg eriksen lars-kristian eriksen antrekk 2caroline berg eriksen lars-kristian eriksen antrekk

blazer tiger / skjorte eton / tørkle bertoni / bukse polo sport / sko tommy hilfiger 


Ellers: for en deilig dag! Og så utrolig merkelig at det faktisk er mandag, har ingen mandagsfølelse over hodet, bortsett fra at jeg har startet uken på den eneste rette måten: med en svett økt. Det ble en lang powerwalk med mamma og den nye joggevognen i dag. Mamma lå ikke i vognen altså, bare så det er sagt 😉 Vi ble borte en time og tilbakela vel rundt 6 kilometer. Så ble det styrke på meg, en hel halvtime på nesten bare magen. Deilig! Nå har Nelia og jeg nettopp tatt en dusj, og snart blir det kveldsmat. Jeg vandret rundt i treningstøyet i litt for mange timer, det var seriøst like før jeg ikke fikk av meg treningsbhen fordi den var så klistret til kroppen.. Haha! Digg. 

Jeg ser på en lang kveld i dag, jeg har så spennende ting å få gjort, og så skal jeg lese litt pensum på sengen. Håper deres andre pinsedag har vært fin ♥ 

[showhide type=»post» more_text=»show english translation» less_text=»show less»]

I completely forgot to show you my outfit for date night a week ago. Actually I forgot the dressed I was suppose to wear, and that would usually be a disaster, but I just popped by BikBok and fell in love with this dress right away. Crisis averted! I also want to show you my handsome husband this time for a little change 😉 


I’ve had such a nice day at the cabin, the weather has been great and mum and I took Nelia for a ride in my new jogger stroller when an hour suddenly had past. When we got back I did some strength exercise, so it was very nice to hit the shower, kiss Nelia good night and get a glass of rosé wine from my mum just five minutes ago. Ah! Happiness! 

Other than this I am going to work for hours tonight. I am working on something really really cool and I can’t wait to tell you all about it! 

Hope your day was great. See you tomorrow ♥ 

[/showhide]

36 kommentarer

 1. Utrolig fin kjole! Jeg har en nesten lik med svart i stede for hvitt, men denne passer jo sommersesongen helt perfekt 🙂 Gøy med antrekksbilder av Lars-Kristian også! Veldig stilfullt 🙂

 2. Hei!
  Hvilken joggevogn har du kjøpt? Babyjogger?

  1. Caroline

   Jeg tester en fra b.o.b 🙂 Den er magisk så langt!

   1. Mamma til 2

    Vi har en BOB vogn, Reveloution tror jeg. Hatt den i snart to år og løpt MASSE med den. Minstemor nærmer seg tre år nå så hun begynner å bli i tyngste laget for meg å ha med på løpetur i vognen, men fordi vognen triller så utrolig godt og er så lett så går det fortsatt. Og så hjelper det at det er skikkelig god støtdemperne på den i forhold til de fleste andre vogner. Vi er superfornøyd og anbefaler den på det varmeste 🙂

 3. Skriv et innlegg om vogna da!! 🙂 vi har nettopp kjøpt oss tfk joggster twist..

 4. Fine er dere

 5. Jeg får opp denne feilmeldingen når jeg åpner bloggen din med Google Chrome:
  «Forbidden
  You don’t have permission to access / on this server.
  nginx/1.6.0 Server at carolinebergeriksen.no Port 8000»

 6. «Mamma lå ikke i vognen altså, bare så det er sagt ;-)» Hahahaha love it 😀
  Håper du nyter kvelden på hytta!

 7. Ser også på en arbeidskveld. Det slo meg plutselig at det hadde vært utrolig deilig å få noen tips og triks til hvordan man greier å få seg til å jobbe på kveldstid, når sofa og TV frister.

  1. Åh, ja, enig! Et slikt innlegg hadde vært suuupert. Ligger selv som et slakt i sofaen nå og trenger motivasjonsboost til å ta en kveldsøkt med pensumlesing 🙂

 8. Har du ikke en joggevogn? Er du ikke fornøyd med den lengre?

  1. Caroline

   Absolutt, men mannen i huste kjørte til den med bilen, så hjulene ble ødelagt. Jeg fikk tilbud om å teste en ny i mellomtiden, så da ville jeg jo gjerne det 🙂 Og dersom jeg skal skrive om den, tenker jeg at det kan være fint for dem som ikke har joggevogn enda, dersom det skulle vise seg at den er bedre eller like bra 🙂

   1. Ok, jeg har samme som deg og jeg er kjempefornøyd med den og kjøpte den etter du la ut artikkelen om den 🙂 Nå er nr 2 på vei og jeg ser frem til å bruke den masse i neste permisjon også 🙂
    Eneste som er, er at jeg føler stroppene rundt barnet begynner å bli for stramme selv når jeg har tatt de ut så langt jeg klarer. Har ikke lyst at mini skal ha de så stramme at det er ubehagelig heller. Og han er ikke noe spesielt lubben gutt, så synes det er litt rart man ikke kan ta de ut mer. Har du samme oppfatning eller passer Nelia fortsatt godt i vognen sist du brukte den?

 9. Hei! Synes den kjolen ikke passet helt til deg, den hadde passet bedre hvis den var mer tettsittende:) Den så veldig slapp ut 🙂

  1. Caroline

   Den var litt stor, dessverre :/ Men som sagt, så hadde jeg ikke noe valg. Enten denne eller treningstøy 😉 Og jeg synes denne var så fin 🙂

 10. såå fine bilder av dere begge to! Dere kan det å kle dere fint 😉

 11. Synes dere er så flinke til å ta vare på forholdet deres <3 Tror slike datenights, er en vitamininsprøytning for alle forhold 😉

 12. You both look flawless!!!Good looking couple!

 13. Veldig morsomt med antrekksbilder av Lars Kristian også, gjerne mer av det!

 14. Good lookin couple!

  Så herlig med kjærestekvelder – viktig å ta seg tid til slikt!

  Ha en nydelig uke søta!

 15. Normalt Er du veldig fin. Men Kjolen sitter slett ikke bra. Videre Fargen hvit hadde passet bedre med solbrun hud, her er du spøkelseaktig blek. Tommel opp for LK som ser super ut. Han må vi se mer av!

  1. Kristine

   Vær så snill, spar oss for slike unødvendig kommentarer. Utrolig uhøflig. Du ser kjempe fin ut, Caroline! Som alltid!

   1. Å hold no opp m nesevisa! Det er lov å si at kjolen ikke satt pent på uten at du må ta av som en Airbus. Caroline sier jo selv at den er stor til henne. Chillax!

 16. Synes dere er så fine! ❤️❤️ Prøver å få min ungdommelig utseende mann (54) til å kle seg litt mer trendy! Men, nei… Dongeribukse og college-genser. That’s it! Synes både ditt og LC sine antrekk var smashing!

 17. Ja til flere antrekksbilder av Lars-Kristian! :):)

 18. Jenny Catharina

  Hei, er det Bugaboo sin nye du skal teste? Jeg har nettopp kvittet meg med min fordi jeg ikke kan se barnet når man bytter til sportsdelen på MB. Så er så spent på den nye runneren. Uansett, håper det ble fornøyd! Ha en super tirsdag

 19. Elsker kjolen! Den kledde du virkelig;D

 20. Så gøy å se deg litt annerledes på håret! 🙂 Kledelig! 🙂 Og kjekt å se LK også, kler seg bra! Hjelper du har eller fixer han seg helt selv? 🙂

 21. Ah, den kjolen den er helt herlig! Har utrolig lyst på den selv 😀

 22. Jannicke

  Lo litt for godt av den «mamma lå ikke i vognen» kommentaren 😛 Ha en fortsatt fin uke 🙂

 23. Jeg synes du så helt fantastisk ut! Jeg liker at du ikke alltid er klassisk, men kaster deg litt ut på noe litt uventet. Det er vel da man får litt wow faktor! Ha en super flott dag!

 24. Så fine dere er 🙂 Jeg har også lyst på den kjolen etter å ha sett den på deg. Jeg har bare sett den hengende på hengeren i butikken, og da syntes jeg faktisk ikke at den var noe fin. Men du kledde den utrolig bra 🙂

 25. nå trenger du sårt sol på legga, Caro!!!!

 26. Cecilie

  Du ser smashing ut as always! 🙂

 27. Wow, so beautiful and chic , as always !

 28. Åå, nydelig kjole- og vakre du!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *