let’s play

lekeplass skien tullis nelia caroline berg eriksen 5

Er ikke Skien en fantastisk nydelig plass? Hvem skulle tro at det var her jeg ville ende opp da jeg som liten drømte om å bli musicalstjerne på Broadway med diger villa, rosa sportsbil og fem chihuahuaer? I hvert fall ikke jeg 😉 Neida, nå overdriver jeg. Som liten hadde jeg utrolig mange drømmer, og denne var vel bare én av femti, men likevel, det er rart hvor livet tar oss og hvor vi ender opp tilslutt. 

lekeplass skien tullis nelia caroline berg eriksenlekeplass skien tullis nelia caroline berg eriksen 4lekeplass skien tullis nelia caroline berg eriksen 2lekeplass skien tullis caroline berg eriksen strøm lunsj 6lekeplass skien tullis nelia caroline berg eriksen 6lekeplass skien tullis nelia caroline berg eriksen 3

Etter en times tid på lekeplassen sammen med andre barn, menn og fruer fra laget, dro vi tre videre til Strøm og spiste middag. Det er så utrolig hyggelig nå som Nelia sitter og spiser sammen med oss, og virkelig koser seg. Jeg nyter det! 

lekeplass skien tullis caroline berg eriksen strøm lunsj 3lekeplass skien tullis caroline berg eriksen strøm lunsj 7lekeplass skien tullis caroline berg eriksen strøm lunsj 2lekeplass skien tullis caroline berg eriksen strøm lunsj 5lekeplass skien tullis caroline berg eriksen strøm lunsjlekeplass skien tullis caroline berg eriksen strøm lunsj 4

Vi hadde en helt nydelig dag i går, og som jeg nevnte, så var det helt skjønt å bare ta helt fri. Jeg kjenner at jeg trenger det innimellom. Både fordi jeg ønsker å levere et så godt produkt jeg bare kan, og da er jeg avhengig av et hode som kan tenke, jeg trenger å være kreativ og impulsiv. Men også fordi studiene gnager i meg. Jeg hater å gjøre ting halvveis, og lesingen min har vært nettopp halvveis fordi jeg aldri har vært hundre prosent tilstede når jeg endelig har fått lest. Så jeg trenger en skjerpet hjerne, for dette er noe jeg virkelig vil. Og på sikt vil det styrke bloggen min, for jeg har så mye jeg vil dele med dere når det gjelder trening, og jeg vil så gjerne ha den rette kunnskapen og jeg vil lære. Så det kan være at jeg plutselig tar en fridag midt i uken om jeg føler at jeg trenger det med tanke på studiene. Jeg har eksamen i november, og når den er over, er jeg SÅ klar for å kicke ass på bloggen igjen – bedre enn noensinne 😉 Men jeg håper dere synes jeg gjør en god jobb nå også, for jeg koser meg med det. Jeg elsker å blogge og elsker jobben min, så jeg skal ingen steder altså, men noen av dere har merket at jeg ikke oppdaterer 3 ganger hver eneste dag lenger, som jeg jo gjorde en periode. Det henger rett og slett sammen med at jeg har blitt mamma, studerer og vil levere det beste jeg kan, og alt hver for seg tar en god del tid. Så vet dere det 🙂 Takk for at dere følger med, det betyr så mye for meg! 

Nå er vi på hytta! Skrives herfra om litt igjen ♥ 

41 kommentarer

 1. Så gøy det er å se slike stemningsbilder av deg og skjønne, lille Nelia <3 Det er så rart, og så fint at vi får følge med henne i oppveksten. Synes det er veldig stas at dere vil dele så mye med oss 🙂
  Når det kommer til å ta seg en pause i ny og ne, synes jeg ikke du skal ha noe dårlig samvittighet. Det er sunt å trekke seg tilbake for en liten stund for å samle tankene og få fokuset på plass. Å gjøre noe halvveis er aldri en god følelse, så jeg forstår deg godt! Stå på, det du gjør er bra nok 🙂

  STOR klem fra meg <3
  https://sofiemortensen.com

  1. Martine Fimreite

   Hei Caroline . Jeg så deg i stad på bensinstasjonen ved mosseporten kjøpesenter . For en nydelig datter du har. Jeg hadde så lyst til å hilse men hadde ikke tid da men jeg er kjempe stor fan av bloggen din. Følger med på den vær dag. Dere har så nydelig hjem

   1. Caroline

    Tusen takk, Martine! Da får jeg bare håpe at våre veier krysses ved en annen anledning 🙂 Hihi, hun ville gjerne strekke på beina etter å ha sovet fra Siljan til Moss 😉

    Klem til deg og fortsatt god pinse 🙂

  2. Caroline

   Så hyggelig at du synes det, Sofie! Tusen takk <3 Veldig godt å høre at du forstår også! Takk for at du følger med 🙂

   Stor klem!

 2. Lovely sunny day with the family!!!
  Wishing you a great week!

  1. Caroline

   Thank you so much, Lela! A great week to you too 🙂

 3. MonicaM

  <3 Skien <3 Savner Skien ofte, min hjemme by:) Men Tønsberg ekke værste:P
  Så stor Nelia har blitt:) Hun er skjønn 🙂

  1. Caroline

   Hehe, nei, det er vakkert der også 🙂 Tuusen takk!

 4. Så flott du er Caroline <3 Du ser ut som om du virkelig nyter livet og setter pris på de flotte stundene. Du er en flott person, aldri la noen få ødelegge det. Nelia er også heldig som har en så flott og inspirende mor som deg. Jeg heier på deg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anine! Så veldig hyggelig å høre 🙂

   Klemmer til deg og fortsatt god pinse 🙂

 5. Når innleggene du skriver er så fine og inspirerende har det ingenting å si hvor mange det er per dag/uke 🙂 Jeg håper og tror virkelig at alle har forståelse for at livet ditt er travlere nå enn det var før, og at det naturligvis synes litt på bloggen. For å være ærlig så tenker jeg ikke så mye over det, og jeg har lest bloggen din siden den hadde rosa (selvlaget?) blogg.no-design, hehe 🙂 Du er i en klasse for deg selv, rett og slett.

  1. Caroline

   Så hyggelig at du har fulgt med så lenge, Linda! Det setter jeg så stor pris på 🙂

   Tusen takk for så fine ord, de tar jeg med meg videre!

   Stor klem 🙂

 6. Sååå fine bilder! Hvilket objektiv bruker dere 🙂 ?
  Det er helt lov å ikke blogge 3 ganger til dagen, og absolutt lov å ta seg litt fri innimellom – alle andre jobber kan jo det, så da burde du også kunne tillate deg en gang i blant i din jobb 🙂

 7. Synes absolutt ikke det har noe å si at du ikke oppdaterer så ofte som tre ganger om dagen, du gjør en god jobb uansett! 🙂

 8. Marianne Ma.

  Det er mye arbeid bak en blogg også, tror ikke du tok helt fri selvom vi ikke hørte fra deg:-)

  Stå på, du er litt av en superwoman vil jeg si.

  God søndag og forsatt fin pinse.

  Hilsen fast leser:-)

 9. Ikke rart du er nummer 1 blogger 🙂 setter pris på at du ikke leverer halvhjerta produkt, da er det bedre å ta seg litt fri, og det fortjener du også 🙂 Vi har bare blitt så bortskjemte med bloggen når du er så flink, så er nok derfor noen kommenterer det og savner de vanlige » 3 om dagen» 🙂

  1. Caroline

   Tusen, tusen takk C.S 🙂 <3

  2. det er veldig lenge siden hun har vært nr 1 🙂

   1. Hvem som er nummer en bestemmes ikke fra dag til dag, M, men over tid. Caroline hadde den mest leste bloggen fra januar – april. At noen er forbi henne en eller annen dag betyr ikke at hun ikke er mest lest.

    I tillegg er Caroline selvstendig. Hun har ikke en stor avis som pusher frem blogginnleggene hennes hver eneste dag og gir såkalt uorganisk trafikk som er av liten verdi.

 10. Synes det er lurt av deg og gjøre som du føler for, å følge magefølelsen slår aldri feil! Det krever mer å være mamma med oppfølging når barna vokser til, de sover mye mindre og er mere aktive! Du gjør en glimrende jobb på bloggen din og i går leste jeg mye fra omtrent Nelia ble født og guri land for en tøff runde du hadde etter fødselen med nyrebekken betennelse og sykehus innleggelse! På bildene fra den julaften, tenkte jeg at herlighet hvem skulle tro at henne er syk! Du ser alltid så godt ut :-)) Og mange av blogginnleggene var som å få et nytt blad å lese i, alt er så gjennomført og fint presentert på bloggen din :-)) Fant en lasagne og noe annet som må prøves ut 🙂 Så keep on the good work og tommel opp for deg og ditt :-)) Ha en super fin søndag videre med familien din :-)) Klem

 11. Synes at du hadde vært kjempeflink om du hadde mestret halvparten! Imponert av deg!

 12. Kjøre deg!

  Synes du er fantastisk, jeg! Vil heller ha færre, men skikkelige innlegg heller enn tre om dagen samme hva, som bare er halvveis! Synes du gjør det så bra, og håper du fortsetter med den fine balansen du har. Masse lykke til med studier! Tenker du ror deg i havn jeg 🙂 også: takk for at du deler litt om Nelia med oss. Det er så fint å se dere – spesielt bildene av dere begge/alle. Stå på, kjære deg!

 13. Flotte stemningsbilder. Nelia er virkelig en skjønning 🙂
  Du, ikke ha dårlig samvittighet for en fridag i ny og ne. Det er både naturlig, fortjent og forståelig og vil på ingen måte skade populariteten til en så veletablert kvalitetsblogg 🙂

 14. Kjersti

  Flotte dere er☀️ Nelia er jo bare nydelig lita tulle
  Jeg lurte veldig på om den beige chinos buksa var fra hm,og om du har kjøpt den i Skien el på nett? Så den på nettet for noen uker siden,men da var den utsolgt i min str Det er den med litt høyt liv ikke ssnt?
  Ha en fortsatt strålende pinse alle tre el 5 med voffsene❤️
  Klem fast leser i flere år

 15. Du gjør en kjempe bra jobb.. Mor, kjæreste, jobb og student 🙂 Imponerende 🙂

  Håper du fortsetter å skrive, uavhenging av antall innlegg per dag 🙂

 16. Ragnhild

  Jeg fikk nesten panikk i går da du ikke oppdaterte bloggen, jeg lurte på hva som kunne være galt. Er Caroline syk, er Nelia syk, har noe skjedd? Men så var det heldigvis bare en helt fortjent fridag! De fleste med 100% jobb har hatt tre (!) langhelger i mai grunnet røde dager, og du har ikke tatt fri en eneste lørdag eller søndag. IMPONERENDE! 😀
  Nyt helgen på hytta og lykke til med lesingen fremover! Jeg gleder meg å se alt du får til. Du inspirerer 🙂 <3

  Stor klem!

 17. Du har uten sammenligning Norges beste blogg, ingen tvil i verden at du hadde vunnet en eventuell seriøs avstemning, uavhengig av bloggplattform og det tullet tidligere i år med Vixen Awards der du ikke stakk av med seiren. Stå på Caroline, elsker å følge bloggen din!

 18. nelia er så herlig, og så fine foreldre hun har<3 studere, blogge, være mamma, kjæreste og mye mer, i mine øyne er du superwoman og fortjente absolutt en dag fri!

 19. Synes alltid du blogger bra, helt klart den beste og mest inspirerende bloggeren i norge!!:-)

 20. Mathilde

  Studiene og å være mamma er mye viktigere en at du skal bare fokusere 100% på bloggen 🙂

 21. Så utrolig flotte bilder dette var, og det ser virkelig ut som at den lille familien din koser seg! Du ser flott ut! 🙂

 22. Tenk på deg selv, livet ditt og dine studier, Caroline og husk dette:
  «Å svikte seg selv for ikke å svikte andre, DET er det største svik!»
  ~Neale Donald Walsch~

 23. Så utrolig fine bilder! Nelia er jo bare så skjønn! <3
  Det at du tar deg en fridag nå og da er så vell fortjent 🙂
  Kos deg masse på hytta!

 24. Synes ikke du skal kjenne på behovet om å forklare deg en gang! At du tar deg fri en gang i ny og ne er fullt forståelig. Det er mer enn en gang jeg har klødd meg i hodet over alt du får tid til…!

 25. Hei 🙂
  Hvor en den buksa du har på deg fra?

  <3

  1. Caroline

   Den er fra h&m 🙂

 26. Kan du komme med studietips? Gjerne hvordan du leser pensum? Synes det er så vanskelig å huske det man har lest noen ganger. Takk på forhånd:)

 27. Caroline

  Heei! Elsker bloggen din den er bare super, spesielt når du kommer med treningsinnlegg! blir så inspirert! Må bare spørre hvor buksa du har på deg er fra? Den var utrolig fin 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Caroline 🙂 Den er fra h&m 🙂

 28. Det er så fortjent, du leverer alltid så bra:) Gjør det som er best for deg, og nyt livet !

 29. Ingvild

  Du er en så utrolig inspirerende person, Caroline! Lurer på om du kunne skrive litt om deg som liten og som ungdom og tenåring? Det hadde være veldig interessant! Det er sikkert flere Yngve lesere som også kunne ha glede av å lese om det! Ha en god dag videre!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *