active education samling nr. 2 og rabattkode til dere

caroline berg eriksen active education personlig trener lokaler

I forrige uke var det duket for samling nummer to med Active Education, og jeg blir jo så gira og motivert etter slike dager med intensivt arbeid og mye informasjon. Hjernen har fått masse nytt materiale å jobbe med, og jeg gleder meg til å lære mer. 

caroline berg eriksen active education personlig trener screening

Denne samlingen kan kanskje kategoriserer som enda bedre enn den forrige, for denne gangen fikk vi virkelig prøvd oss i jobben som personlige trenere. Vi gikk grundig inn på dette med screening, hva som forventes av oss i møte med kunden, hvordan vi skal behandle den som ønsker å trene med oss, sette opp ulike treningsprogram ut fra forskjellige ønsker, behov og mål. Å sette opp treningsprogram digger jeg! Det kan være alt fra periodeplaner til enkle øktplaner, og vi får utdelt et case som forteller alt vi trenger å vite om personen vi skal trene. Herfra er det opp til oss. Det er veldig gøy, og her må jo både anatomien og kjennskap til øvelser sitte godt, derfor gleder jeg meg til å lese mer fremover. 

caroline berg eriksen active education personlig trener roing

Vi var også innom emnet om hvordan vi kan utføre diverse tester, og under denne biten fikk vi også testet oss selv innen blant annet roing, benkpress, knebøy og planke. Jeg satt jo personlig rekord på 5 minutter også – utrolig gøy!

caroline berg eriksen active education personlig trener

caroline berg eriksen active education personlig trener 2

Blant foreleserne denne gangen var Lars Mæland som blant annet er kostholdsveileder og barmarkstrener for det norske herrelandslaget i alpint. En utrolig dyktig mann som lærte meg masse, også en del om dynamisk oppvarming 🙂 


active education – en smakebit 

Dersom du går med en PT i magen, eller bare ønsker bedre treningsresultater med økt kunnskap, vil jeg anbefale deg en utdannelse som PT hos Active Education. Du må ikke jobbe som PT når du har tatt denne utdannelsen, det er mer enn nok at du bare er nysgjerrig på for eksempel hvordan du vet at du trener riktig. Det er ikke for sent å melde seg opp til høstsemesteret, og dersom du har lyst, har jeg i tillegg en rabattkode til deg! Du kan bruke carolineptv15 som gir 10 prosent rabatt på studieavgiften til det nett- og samlingsbaserte studiet i Norge høsten 2015 🙂 Rabattkoden varer ut 15. juni! Hvis du melder deg opp nå, så sees vi til samlingen i september, forresten! Klikk deg inn HER for å lese mer. 

23 kommentarer

  1. Caroline

   Hahaha! Jeg har en lang vei å gå kan du si 😉 Men jeg er utrolig fornøyd med 5 minutter, da 🙂

 1. Så godt å høre du får en solid og god utdanning. Er snart på bena igjen etter et forsøk med PT. Han kunne desverre ikke nok, så hadde jeg ikke vært sta, bedriftsleder og kunne reise påbegandling i arbeidstiden hadde jeg vært sykemeldt på 6 uka nå.
  Han sa han kunne og visste og det var trygt ut fra min diagnose ift rygg… Men det var feil.
  Stå på. Trenger dyktige, kunnskapsrike positive trenere som deg.

 2. Hei Caroline 🙂

  Så godt at du er tilbake igjen 🙂
  Regner med det var godt med en fridag.

  Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg snart om øvelser som går på rygg, armer, mage og bein? Øvelser du mener er best og som gir resultater 🙂

  Hadde satt stor pris på det 🙂

 3. Så gøy 🙂 var det noen som slo 5 min i planke? Har en kamerat som står i 6 min !! 😀

 4. Mathilde

  Jeg klarer 3 minutter med planken 🙂

 5. Vad tog du i de andra testerna? 🙂

 6. Prøvde å lese litt ang PT-utdanningen, men klarte ikke å se at det sto noe om hvor mange fysiske samlinger og dato for disse til høsten. Vet du hvor jeg finner dette? Hadde vært kjekt å vite hvis man skal kombinere utdannelsen med familie og jobb

  1. Caroline

   Du kan garantert sende en epost til skolen for å få svar på det du lurer på! De er veldig hyggelige 🙂 Tipper det er en samling på 4 dager i september og deretter en like lang i november, mot slutten 🙂

 7. Maria Christina

  Hei Caroline, takk for gode tips! Jeg lurte på om du snart kunne skrevet et innlegg med forskjell på ulike treningssko. Hva bør man bruke når man løper (gode merker og modeller), styrke og mer + hvem man kan kombinere. Er så mye på markedet og siden du har lang erfaring hadde jeg satt pris på et slikt innlegg, og sikkert mange andre også.

  Stå på. Mange klemmer 🙂

  1. Caroline

   Jeg har faktisk laget slike innlegg før 🙂 Klikk deg inn her https://carolinebergeriksen.no/2014/05/13/ukens-lesersporsmal-9/ og her https://carolinebergeriksen.no/2015/03/18/lopesko-favoritter-fra-get-inspired/ og spør om det er noe du lurer på 🙂

   Klemmer til deg!

 8. Hei!
  Jeg forstår at dere vil tjene mer penger på å drive denne bloggen:), men må bare si ifra at det nye designet deres er utrolig irriterende:)
  Banere og reklamevideoer tar så mye av plassen på bloggen at det ikke er til å tro:)
  Er det sånn dere vil det skal være?
  Og så har dere sikekrt betalt masse penger til de som skulle forandre bloggen. Noe de gjorde, bare ikke til det beste

  Bloggen var mye bedre før!

  1. Caroline

   Det nye designet har ingenting med å tjene penger å gjøre, det er ingen forskjell på inntektene på annonse hos meg nå kontra før designet 🙂 Det er mitt design, og ikke vårt – bloggen er jo min 🙂 Det kan godt hende at du legger mer merke til det nå, uten at jeg vet hvorfor. Det er som sagt ikke noe forskjell :/

   1. Takk for svar!
    Ja, da må jeg si at det var helt unødvendig å gjøre endringer.
    Særlig med tanke at du ikke vinner pengemessig på det.

    Du hadde ganske bra blogg (lett å lese, oversiktig) før, men nå ser jeg ikke hvor reklamen for Activ Education tar slutt. Reklame for noen blomster (video) tar overhånd, banere er så bredde at det virker som om det er nesten ikke plass til teksten du skriver og bildene dere legger ut.

    Det ser bedre ut på mobilen enn på MacBook riktignok.

    Vil si nok en gang at det er synd at det har blitt gjort forandringer som gjorde bloggen din rotete for min del.
    Du hadde ganske bra skrift i kommentarfeltet ,og man kunne lett se hvor du hadde svart.
    Nå er det som hos flere andre…
    Kanskje samma folka som jobber for dere som for andre.. Det er synd.
    Virker å være rotete sørlig med tanke på at vi vet at du liker at alt skal være fint. Det var det før
    Nå er det Post you might like og masse annet som tar fokus av det man ser etter

   2. Caroline

    Vi har bestemt designet helt på egenhånd, og tilbakemeldingene har vært gode 🙂 Bannerne har samme størrelse nå som før, det samme har teksten min og bildene.

    Noe smådetaljer har blitt justert etter tilbakemeldinger fra lesere, og noen vil bli det i løpet av de neste ukene.

    «You might like» er det mange som liker og har gitt uttrykk for det.

    Alt i alt er vi veldig fornøyde, men takker uansett for tilbakemeldingene dine.

 9. kristine

  Synes det er merkelig at de oppfordrer til å trene knebøy og generell styrketrening med sko på. Dropp skoene! De tåler ikke den ekstra belastningen som stang og vekter gir, og en øker balansen ved å bare ha på sokker. Like greit å bare ta av skoene med en gang 🙂

 10. Kan du si noe om teknikk på romaskin? Jeg drev aktivt med roing tidligere og hovedregel var at overkropp og armer ikke skal beveges før bena er strake. Driver og peser på mannen min om at han har feil teknikk på romaskinen i kjelleren, men så ser jeg at du også gjør det.. Kanskje det er forskjellige teknikker på maskin og i båt på vannet? Lærte dere noe om det?

  1. Caroline

   Nei, vi bare rodde alt vi kunne for å teste maks, så det var ingen snakk om eller fokus på teknikk :/ Tror ikke jeg skal uttale meg om dette 😉

  2. Willie: Da jeg skulle lære teknikk på romaskin skulle jeg ha strak rygg, brystet ut og strake armer, når bena ble rette, skulle jeg ta armene inn mot kroppen for et nytt «tak».. Hvis du skjønner hva jeg mener 😛

   1. Willie

    Ja LH, skjønner hva du mener. Det er sånn det er i båt også. Takk 🙂

 11. Anna Lisa

  Du er bare superflink og motivere masse, d har jeg nevnt tidligere
  Stå på, du har den beste blogg thats for shore
  Har et smp men nå må du ikke le , slik jeg gjør! D skrives så mye om bootcut på bukser.. er d sleng eller ?
  Sorry, jeg googlet d men finner ikke svar! Siden jeg leser bloggen din hver dag, falt d naturlig å spørre, haha
  Super kveld videre, å håååååååååper du svarer meg!
  Klem

 12. Camilla

  Jeg lurer på om du vet noe om hvor mye støtte en får av lånekassen til dette studiet? 🙂 Har tidligere sendt mail til activ education, men har ikke fått noe forstålig svar… ser studiet koster 44 500kr, blir alt dette dekket av lånekassen eller må en dekke endel selv?

 13. Karoline

  Hei, Caroline! Har nettopp meldt meg opp til kurset i høst. Gleder meg! Vet du ca hvor mange deltakere det er på kurset? Og rabattkoden fra deg, når skal den oppgis? Var ikke noen egen rubrikk å fylle inn i. Klem fra meg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *