forsmak av sommer

forsmak av sommer caroline berg eriksen

God kveld til deg! Denne dagen har gått fort, og enda er den ikke over 🙂 Straks etter dette innlegget skal jeg virre rundt i huset og rydde opp i kaoset etter at den lille tornadoen vår kom hjem fra barnehagen. Det er leker overalt, og i dag rakk vi bare å rydde oppe etter sengetid. Hun leker og koser seg veldig for tiden, både for seg selv, men med oss også. Og det er jo så utrolig fint ♥ 


forsmak av sommer caroline berg eriksen2forsmak av sommer caroline berg eriksen lars-kristian eriksen

Jeg tok på meg sommerkjolen i dag, kjøpte den på bikbok for noen dager siden sammen med denne kransen, og i dag føltes som en fin dag å prøve det på. Perfekt til grillmat og kveldssol. Ååå, jeg blir så glad av denne årstiden! 


Det blir ingen kveldsøkt på meg i dag, men heller baking av frokostmuffins til i morgen tidlig samt lesing av pensum. I dag handler forelesningene om motivasjon, og lite motiverer meg mer enn det! Gleder meg jo bare til å hoppe i treningstightsen igjen i morgen tidlig! 

Og du, ikke glem at både intensiteten i, og motivasjonen for, en treningsøkt er forskjellig for absolutt alle. Det som er målet mitt er garantert ikke målet ditt, og det som motiverer meg, motiverer ganske sikkert ikke deg. Eller venninnen din. Eller naboen din. Så ikke sammenligne deg med noen andre enn deg selv, verken når det gjelder trening eller noe annet. Det er kun du som bestemmer hva som gjelder for deg. Ingen andre! Jeg mente absolutt ikke å skape dårlig stemning med min første post i dag, jeg følte bare at jeg kunne gjort så innmari mye mer etter fridagen jeg hadde fra treningen i går. For meg er en økt gjerne mer enn 30 minutter tilsammen, men samtidig har jeg jo også sagt flere ganger tidligere, spesielt etter at jeg ble mamma, at øktene ofte blir litt kortere. Men som sagt, i dag var ikke en økt på 30 minutter, hvor 20 av dem var intensive, noe som var optimalt for meg. Men alt er bedre enn ingenting. Alltid! 


Ønsker deg en fin kveld ♥ 

32 kommentarer

 1. Helt enig i at man ikke skal sammenlikne seg med andre! Det å heller konsentrere seg om mitt er mye bedre enn å konsentrere seg om andre! Sykt bra innlegg:D

  1. Caroline

   Så bra! Tusen takk 🙂

 2. Johanne Kristine

  Antrekket ditt var kjempefint og takk for inspirerende ord <3
  Jeg håper virkelig at du og dine har en super kveld videre!

  1. Caroline

   Tusen takk, Johanne Kristine! Håper du har en super kveld videre også 🙂

   Klemmer!

 3. Sommerkjole og grilling hørtes virkelig fantastisk ut på denne nydelige torsdagen! Her tilbringes dagen dessverre på lesesalen, men om noen uker skal jeg ta igjen det tapte! 😉
  Smiler litt hver gang jeg ser bildet i headeren din, det ser det ut som du holder en mobiltelefon i høyre hånd 🙂
  Ha en super kveld videre!

  1. Caroline

   Haha, det har jeg ikke tenkt på :p Skal få byttet det ut etter hvert 😉

   Masse lykke til med eksamen, Yngvild 🙂

   Klem din vei!

   1. Det var ikke noe negativt ment! Får meg jo i godt humør hver gang jeg ser det 😀
    Tusen takk! 🙂
    Klem tilbake!

   2. Haha! Jeg har trodd helt til nå at du hadde mobilen i hånden på det bildet…. :p

 4. Så skjønn du var her!

 5. Noe av det viktigste jeg lærte av min PT, var at jeg måtte slutte å sammenligne meg med alle andre. Det er jo helt latterlig at jeg sammenlignet meg selv, med de store og sterke gutta, når jeg selv aldri hadde løftet en vekt, eller trent en eneste gang i løpet av 22 år..

  Nå sammenligner jeg meg bare med meg selv, og de eneste gangene jeg blir skuffet over en treningsøkt, er hvis jeg vet at jeg kunne gitt mer. I dag ble det ukens første treningsøkt på meg, 35 minutter på mølla, noe jeg er strålende fornøyd med, mtp dagsform og betennelse i kroppen. 🙂

 6. Kanutten

  Hei! 🙂

  Jeg trener på Elixia, prøver å få til 3 dager i uka, kanskje mer. Men jeg sliter med å komme ned i vekt. Jeg sliter med kostholdet og lurer på om du kunne lagt ut et eksempel på kosthold morgen, lunsj, middag og kvelds. Eller så lurer jeg på om du kommer til å ha PT timer?

 7. Christine

  Hei!
  Fint innlegg og de aller fleste vil nok være enige i at en må sammenligne seg med seg selv når det gjelder trening, vi har jo ikke like forutsetninger! Tror nok at grunnen til at flere reagerte (jeg ble også litt betuttet ;)) på forrige innlegg var at det ikke kom så godt frem at dette var i forhold til deg 🙂 -og da kan en jo føle seg litt «mislykket» når en halvtimes løping er det en har kapasitet til, ihvertfall når en ikke har trent så mye før! Vanligvis er jo også treningsinnleggene dine veldig motiverende uansett hvilket utgangspunkt man har og sånn tror jeg de vil fortsette å være også! Ha en fin kveld! 🙂

 8. Hei fine deg! 🙂

  Får selv sommerfugler i magen av vår-været, tenk at det snart er juni allerede. Og ikke minst sommerferie når siste eksamen er overstått! Ville egentlig bare titte innom og rose deg for den nydelige, glade og motiverende stemningen du har skapt på bloggen din de siste månedene. Det er virkelig et avbrekk i hverdagen å klikke seg innom her.

  Også må jeg bare si at jeg er SÅ glad for at du endret navnet på bloggen din, for før ville hurtigutfylleren i nettleseren min ha meg inn på «fotball.aftenbladet» i stedet for «fotballfrue», sånn går det når man deler PC med samboeren 😉

  Stor klem til deg <3

 9. Ååå den motivasjonen. Jeg har mye mer motivasjon til å trene nå enn jeg hadde for et par år siden. Nå er det nesten blitt noe jeg er blitt avhengig av…. 🙂

 10. Gud for en nydelig kjole og en nydelig jente!

 11. Så fine og sommerlige bilder! Kjolen var nydelig <3 Her har vi også grillet i dag, mmm 🙂

 12. Amanda Strand

  Hej Caroline! Jag är en av dina svenska läsare. Du har en bra blogg med fina bilder. 🙂 Jag har en fråga, vart har du köpt den där vita klänningen du har på bilden? Den var jätte fin och somrig. Med vänlig hälsning Amanda

  1. Det står i blogginlägget – den är från Bikbok 🙂

 13. WOW, så vakker du er! Jeg vet ikke om du har mulighet, men jeg har ikke trent på noen måneder, også har lyst til å komme i gang igjen (du har inspirert meg litt) og da lurte jeg på om du har noen tips til meg om hva jeg kan begynne med? Er glad i både løping og styrke:-)

 14. Hei 🙂 Herlige bilder, for en deilig vårstemning!! Her er det iskaldt og blåser så bladene fyker :-/
  Men du, er det ikke arkivfunksjon her på bloggen lengre? Jeg finner det iallfall ikke :-/ lette etter de innleggene om barneutstyr/barnevogner.

 15. Kan du hviske til din kjære at han har glemt å lukke smekken, ref kaffe-servering-snappen i morges

  Det ble min første kommentar etter å ha lest bloggen din siden 2013. Syns du er veldig dyktig. Takk for et fint pusterom i hverdagen.

  Klem fra Siv.

  1. Caroline

   Haha 😀 Nei, det er bare skjorten som har en mørkeblå stripe slik at det ser sånn ut :p Haha, måtte se to ganger selv nå 😀

 16. Så smuk du er og som I dog alle 3 hygger jer 🙂
  Ønsker jer en dejlig pinse.

 17. Hei Caroline!

  Skal i bryllup i helga og funderer over om jeg skal bruke bunad i kirken og deretter bytte til kjole, men jeg har aldri vært i bryllup så jeg vet ikke hva som er normalt :S Hva pleier du å gjøre? 🙂

  Hihi, tenkte på å spørre deg for du vet jo ALT 🙂

  God helg!

 18. Wow! Hvor er denne nydelige kjolen fra? 🙂 Så gøy å følge dere. Så søte dere er. 🙂

 19. Har du naturlig krøllet hår, eller krøller du det så og si hver dag? Syns det er så fint!! 🙂

 20. What a lovely dress!
  And you have got wonderful hair!
  I have seen those flowers at the store Primark.
  And I think it is a «must have» this summer to wear flowers in the hair 😉
  Very, very nice.
  Jeg elsker sommeren!

 21. Hei! Har du vært å fikset på leppene igjen? Jeg er inne i tankeboksen ang leppefyll, men synes det er svært vanskelig å vite om noen er profesjonelle eller ikke. Hvor bruker du og dra, og er du fornøyd?

 22. Cathrine R

  Du er så fantastisk du, Caroline 🙂

  Når jeg ser deg og LK sammen så blir jeg så glad, jeg blir så glad av å se hvor glad dere er i hverandre 🙂 Høres sikkert litt rart ut, men dere to sammen gir meg en god følelse 🙂

  Ha en fin dag, nå er jo helgen her 🙂

 23. herlig bilde av deg og kjolen må jeg bare få meg 🙂 fin pinsehelg til deg og dine 🙂

 24. Hei! Lurer på om du har tips til hvilke høyhælte sko som kan være fine til jeans om sommeren? 🙂

 25. Väldigt trevlig blogg du har. Fina bilder 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.