bikini talk: summer 2015

Det er bare 3 små uker til avreise for vår del, og plutselig innså jeg at det er på tide med en aldri så liten bikinijakt om jeg skal finne noe før vi drar. Bikinimoten i år er ikke ulik fjorårets, så dersom du ikke hadde tre ganger så stor cupstørrelse i fjor sommer, som undertegnede her, kan du selvfølgelig bruke disse om igjen. Jeg synes uansett det er gøy å oppdatere bikinigarderoben, så jeg har tatt et dypdykk i jungelen av bademote der ute. Vi snakker maritime print, dyreprint, blomsterprint, ensfargede neonbikinier, pasteller, wrap-bikinier, badedrakter, high waist, low waist – nesten alt er representert! Så jeg tenkte å dele mine favoritter med dere. Endelig er sommeren her! 


bikinis summer 2015 hoved collage

1. lisa marie fernandez 2. marie meili 3. lisa marie fernandez 4. h&m 5. lindex 6. lindex 7. triangl swimwear 8. h&m 9. missya 10. lindex 11. maaji 12. h&m 13. lindex 14. missya 15. lindex 16. hot anatomy 17. vitmain a gold 18. hot anatomy 19. missya 


Fant du en favoritt? Jeg elsker bikiniene fra lisa marie fernandez, men de blir litt i overkant på prisnivå. Ellers har jo kjedebutikkene utrolig mye fint, som alltid 🙂 


32 kommentarer

 1. Åh, så mange fine bikinier <3 (note to self: dra på trening!)
  Ble skikkelig glad da jeg så at nr 10 var fra Lindex – den var jo så kul! Skal sjekke den ut IRL 😀

 2. Hvor reiser dere? Vi reiser også om 3 uker med barn på 18mnd:)

  1. Caroline

   Karpathos/Hellas 😀 Gleder meg noe så vanvittig!

 3. utrolig mye lekkert! Jeg pleier å kjøpe meg et par bikinier hver sesong, haha, klarer ikke velge bare en !

 4. Theresa

  Hei Caroline! Av ren nysgjerrighet: Lurer på om du ble spurt om å stille opp i det usminkede nummeret til Det Nye? Om du ble det, hvorfor takket du i så fall nei? Jeg syns det var et veldig godt og viktig initiativ fra Det Nye og ble overrasket da jeg leste at veldig mange ikke ønsket å være en del av det. Jeg er overbevist om at du, som alle andre norske kjente kvinner, ser fantastisk ut også uten all sminken og stylingen vi ser til vanlig 🙂
  Ha en fin dag!

  1. …og det har hun jo også vist. Vi har sett henne uten sminke og styling. På instagram for ikke så lenge siden f.eks. Fatter ikke hva som er så big deal med å vise seg uten sminke og krøllet hår, enhver idiot klarer det liksom – det er jo bare å rulle utta senga.

   1. Skjønner ikke heller hva som er så big deal med å gå uten sminke. Jeg går uten sminke så ofte jeg kan. Har bare som regel mascara å pudder på meg uansett. Hvis ikke folk liker meg for den jeg er så er det dem sitt tap.

   2. Millie

    Det var da voldsomt! Skulle tro DU hadde rullet ut av sengen på feil side «tine» . Det var vel et helt greit spørsmål fra Theresa???

   3. Theresa

    Jeg mente ikke at det er en «big deal» å gå uten sminke Tine og SV, men at det var et viktig tiltak å vise jenter, spesielt de yngre, at forbilder som Caroline og andre kjente kvinner også ser «normale» ut og ikke er redd for å vise sitt sanne jeg. Det er ingen hemmelighet at dagens samfunn er full av filter på alt av sosiale medier og retusjeringer i magasiner, og med det ikke viser et helt reelt bilde av hvordan vi mennesker ser ut. Det har jeg i grunn ingen store problemer med, men noen ganger tror jeg det er viktig å minne om hvordan virkeligheten er også.
    Fordi du, Caroline, er et forbilde og når ut til så mange lurte jeg på om du var blitt spurt om å være med i bladet.

 5. 8 , 6, 9 and 5!!!!My favorite!!!

 6. Angelica

  Kommer det oppskrift onsdag i dag 🙂

 7. Elisabeth

  Du må få noen til å se over engelsken din hvis du skal bruke det i slike poster 🙂 Se ‘badingsuit’ og ‘wraped bikinis’.

  1. Karoline

   For det e jo engelsken som er viktig her, og ikke bikiniene hun prøver å vise frem? ;);)

  2. Elizzzabeth- Din lille gramatikknazi, du 😉 Jeg er sånn jeg også, men lar det bli i tankene siden folk oppfatter det som særdeles irriterende oppførsel når sånne som vi hakker på skrivingen deres 😉 Men som Caroline sikkert er vant til innen nå, så hiver folk seg over enhver anledning til å «ta henne»… Jeg håper og tror du har en sterk psyke Caroline 🙂 Stå på og le hele veien til banken du, det har du fortjent! 🙂
   Har et veldig godt tilbud ang Roll Evolution til deg, men får jo aldri svar av Peter, så håper han formidler videre til deg snar- siden dette er noe jeg VET du vil tenne på 🙂
   Jeg kan nåes på 95 22 74 79 hvis det skulle være ønskelig 🙂

   …::: Silje ::…

 8. Det er så mye fint! Men jeg må nok bare bruke det jeg har, for jeg har så utrolig mange bikinier. Haha 🙂

 9. Var på bikinijakt forrige uke, men kom tomhendt hjem. Kjekt med litt inspirasjon:) Kanskje våger jeg meg ut på ny bikinishopping.

 10. Så mye fint! Jeg syns H&M har mange fine i år 🙂

 11. Martine

  Hei! Disse var lekre, sjekk gjerne ut våre bikinier på KappAhl også, vi har så mange fine i år!

 12. Karoline

  Hei! Har du en link til bikini nummer 14? Ha en fin dag 🙂

 13. åj jeg tror nr 3 er helt dødens flott på jenter med mindre frontparti! .. Jeg finner at den typen bikini ikke er pent på meg da det blir litt..mye.. men hærregud den må være flott ellers!

 14. Maria Solvang

  Hei, jeg bare lurte på hvilket program du bruker når du lager kollasjene dine?
  Syntes det var veldig fine bikinier:) Likte best nr 16.

 15. Her var det mange fine bikinier ja, takk for tips 🙂

 16. Hvor går turen i år? 🙂 Husk filmkamera! 😉

  Klem

  1. Caroline

   Hellas 😀 Det skal vi 😉

   Klem tilbake!

   1. Cecilie

    Hvor i Helleas? Vi skal nemlig til Santorini og Naxos i august 🙂

   2. Caroline

    Vi drar til Karpathos / Lefkos 🙂

 17. Supert innlegg 🙂 Tusen takk for at du deler slike innlegg med anbefalinger uten reklame. Tommel opp!

 18. Å kjøpte den fra Lindex i dag!! I knall rosa! 🙂 Kjempefin 🙂

 19. Mange fine bikinier <3 Problemet mitt i år er ekstra stor cupsize, ettersom jeg er høygravid i sommer. Satser på jeg finner noe som kan passe og likevel ser fint ut 😉

 20. Jeg foretrekker alle bikinier fra H&M og KappAhl jeg. Hihi. Synes de passer meg best. 😀 Også måå de være trekantbher 😀

 21. Har nr 13 og likhet på nr 1☺️

 22. Hei, Caroline! Jeg lurte på om jeg kunne spørre deg et rent «teknisk» spørsmål 🙂 Hvordan er regelverket for å legge ut sånne bilder som f.eks. denne collagen du har laget her? Jeg har egen blogg og er litt nysgjerrig på hva som er lov og ikke lov, siden jeg godt liker å lage slike collager selv 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.