new port silk

d

Hei! Nå er det en knapp time siden jeg kom inn døren til hotellrommet, og jeg har så gangsperre at det ikke er gøy engang. Vi var personlig trener for hverandre i går, og caset vi fikk utdelt var en mann som ønsket å øke muskelmassen. Dermed ble det ganske tung styrke på meg, så jeg er så vanvittig stinn. Dagen i dag fortsatte med testing av maks i diverse øvelser, og det var bare så pain å gjennomføre med så støl kropp. Men alle stilte jo likt 😉 Og ja, jeg satt forresten personlig rekord i planke – 5 minutter! GØY! 

Jeg tenkte bare å si hei før vi setter kursen hjemover, og så vil jeg vise dere noen bilder av et sommerlig antrekk jeg brukte før helgen. Gleder meg til været blir som dette igjen! 


gha_1jfe

(annonselenker) shorts mango / topp mango / tunika ganni / sandaler zara / veske mulberry / solbriller ray-ban 


Håper dere har hatt en fin dag

33 kommentarer

 1. For et herlig sommerantrekk! Den kimonoen skulle jeg gjerne likt å ha med meg til Italia i sommer <3 Har fått en liten kimonocrush i det siste, haha! 😀

  Satser på at finværet kommer tilbake i helgen. Reiser nedover til Oslo på torsdag og jeg trenger litt sommervær, etter all drittværet vi har hatt i Trondheim den siste tiden. Blir skikkelig humørsyk av slikt skiftende vær hele tiden.

  Klem til deg<3
  http://sofiemortensen.com

 2. Kjempeherlig sommerlig antrekk!:)

 3. Wow this outfit is so colorful and cute 😀 Perfect for the summer.

 4. Blir i godt humør av bildene på denne blogen 🙂 God kvalitet, fine farger, fine utsnitt. Passe mange bilder.. Hyggelig å stikke innom i blant 🙂

 5. Lena Marie

  Hei!
  Jeg lurer på om du har noen restaurant/café anbefalinger i Oslo? Skal bo på hotell i Oslo i forbindelse med jobbkurs over ganske lange perioder fremover, og spiser lavkarbo og tåler ikke melk. Hotellet har ikke spisesal så frokost må bli medbrakt knekkebrød.. Haha

 6. Dere er så flinke til å velge ut steder å ta bilder! Jeg ble veldig glad av å se disse bildene i hvert fall 🙂
  Jeg synes det er synd at folk (meg selv inkludert) finner så mye å pirke på, -om det er brunfargen (ganske uskyldig pirk), at folk mener dere har for mye barnevakt (ufine kommentarer i mine øyne), at du klager uten å vite hvordan det er å ha en «ordentlig» jobb-eller hva det måtte være. Og ofte er de kommentarene som liksom skal sette dem som pirker «på plass» verre enn den opprinnelige kommentaren… Det er bare så underlig at en blogg som i mine øyne sprer så mye glede og positive vibber har et kommentarfelt som til tider absolutt ikke gjenspeiler det. Så ville jeg til slutt bare beklage om jeg selv har spredd negative vibber her i kommentarfeltet. Og så håper jeg at du kan klappe deg selv på skulderen og tenke «bra jobba», -med studiene, familien og allting! Det er synd at du hele tiden må forsvare deg selv og dine valg, og jeg bare håper at du tar til deg alle gode kommentarer fra folk som vil deg vel.

 7. Perfect as always!Love the tulips in the background!

 8. Så fin tunika! Håper forresten at du vil dele litt fler treningsprogram med oss fremover – elsket mageprogrammet som du la ut for en tid tilbake – så effektivt! Synes det er så vanskelig å finne frem i internettjungelen av treningsprogram, så håper alltid på å snappe opp noen tips her.

 9. Jeanette

  fem minutter med planken? Jeg klarer ikke 1 minutt engang,hehe

 10. Så flott og sommerlig antrekk! Jeg elsker skoene 😀

 11. Lekkert, utrolig hvordan du alltid har solskinn på dine bilder:-) …..

 12. så forfriskende å se en blogger som ikke MÅ være superbrun året rundt 🙂 sunt forbilde!

 13. Såå herlig antrekk! kjenner jeg gleder meg til sommer nå altså!
  Ble først litt redd for at du skrev innlegget både på norsk og engelsk – slik som mange andre bloggere gjør – synes det er såå slitsomt! men en translate-knapp er jo smart 🙂

 14. Så glade og freshe bilder, love the outfit 🙂 Høres ut som du har hatt noen veldig spennende dager i vår kjære hovedstad, vel hjem : )

 15. Sommerlig og fresht! Fargerike og avslappede klær som passer fint en deilig sommerdag. 🙂
  Personlig ville jeg nok valgt litt mer «dempede» sko, og kanskje en mindre veske. Synes skoene er lekre, men de kolliderte med resten av antrekket her.. Uansett, deilig med sooool!!!! 🙂

 16. Hei Caroline,
  Dette har absolut ingenting med inlegget å gjøre men håper det er ok at jeg spør deg likevel.
  Jeg gravid for første gang og som du sikkert vet medfører dette masse spørsmål, jeg prøver meg og fyrer løs 🙂

  1. Ser du brukte angel sounds under graviditeten, var du fornøyd med disse og følte du deg helt trygg på å bruke de til tross for delte meninger ift om de er trygge eller ikke?

  2. Ser også at både du og Nelia bruker Burts bees produkter, hva tenker du om disse etter flere har reagert på dem og etter innslagene på TV2 hjelper deg? Hva anbefaler du av produkter til baby nå i dag? Samme som før?

  3. Valgte du å ta kontrollene hos lege eller jordmor eller begge? Hvorfor?

  4. Hva bruker du av vaskemiddel/skyllemiddel til babytøy?

  5. Hvilke bleier mener dere er best? Leser my negativt om både Pampers og Libero, mens veldig mange er fornøyde med Rema og Coop sine. Hva er deres erfaringer?

  Setter veldig stor pris på om du tar deg tid til å svare og vil dele dine erfaringer.

  Klem <3

  1. Bleier er utrolig individuelt, så jeg ville prøvd hva som passet aller best til mitt barn, ikke andres:) for mange barn reagerer på bleiene til feks libero eller pampers, mens andre reagerer på rema og Coop, mens andre igjen ikke reagerer på noen. prøv deg frem angående bleiene er det beste tipset:)

  2. Kariann

   Dette lurer jeg og litt på. Spesielt dette med Burt Bees.
   Jeg ble anbefalt fra babyshop å bruke den oljen når lille var en måned og utover. Men når hun bikket et halvt år fikk hun eksem. Om det er oljen som var skyld i det det vet jeg ikke. Eller kombinasjon av at hun var mottakelig for eksem. Så legger ikke skylden på Burt Bees, men har blitt veldig skeptisk. Hehe
   Men hun har blitt mye bedre etter vi har gått over til A-Derma hver morgen og kveld, Natusan sine produkter i badevannet. Nå er hun ett år, så vi bruker ikke olje mer. Men jeg kommer nok ikke til å bruke Burt Bees igjen på neste baby.
   -Kariann 🙂

 17. Kariann

  Hei hei:)
  Du jeg litt litt med å finne frem på bloggen. Nå er jeg jo på mobilen, men hvordan kan jeg søke meg tilbake til jule innleggene dine, eller fjor sommer feks. 🙂
  -Kariann

 18. Fasinert over hvordan du er deg selv helt ut. Elsker måten du kler deg på og viser selvtillit. Noe å se opp til!

  1. Caroline

   Tusen takk, Ingvild 😀

 19. Maja J.

  Hei Caroline! Leser bloggen din hver dag, og henter mye inspirasjon fra deg hver dag 🙂 Har en tilbakemelding til deg angående det nye designet. Jeg syns det var veldig kjekt når det var en arkivknapp, vet ikke om det er bevisst at den har forsvunnet? 🙂

 20. Flott antrekk:-) Hvordan er den shortsen på størrelsen?

  1. Caroline

   Helt normal 🙂

 21. Flotte deg.
  Som alltid flotte bilete. Alt klær den smukke 🙂
  Til alle som kritiserer og dømmer deg og dine for alt. Kvifor les de bloggen? Det er ok vi er forskjellige og har forskjellige meiningar, men når alt vert negativt er det veldig dumt. Caroline og hennes fantastiske familie, venner, reiser , hus og andre ting er flott. Spennande reise Caroline med sine delar med oss alle.
  Caroline med sine har det sikkert som oss fleste sine utfordringar i livet.
  Carolines blogg er til stor glede. Stå på!!!

  Ha ein strålande dag.
  Klem

 22. Åh, gleder meg ekstra mye til sommer når jeg ser slike herlige bilder 😀

 23. Hei Caroline.
  Alltid kjempe fine bilder, som vanlig 🙂 Du har en dyktig fotograf;) Hvilke objektiv bruker dere som regel på antrekksbildene? Sånn ca blenderåpning bruker dere for å få så fin blurry bakgrunn?

  Mvh Nina

 24. caroline

  Hei:)
  Lurte på om du kan lage et innlegg, eller eventuelt svare her, på hvordan man best mulig finner maksen sin i øvelser?
  Når jeg kjører f.eks dødløft eller squat synes jeg det er vanskelig å legge ut på maks, så jeg legger på litt etter litt med kilo til jeg ikke klarer mere. Men da er jo kroppen «sliten» etter de første forsøkene og man kunne kanskje klart flere kilo om det var første forsøk.

  Hva sier «teorien»?:)

 25. Hei!
  Flott innlegg med fine bilder! 🙂

  Hva er prisen på den vesken? Og har du link til den? 🙂 vet du om liknende vesker til lavere pris? 🙂

  1. Caroline

   Den kostet 10.000,- hos Mulberry i Oslo den gang jeg fikk den 🙂 Usikker på prisen den dag i dag, men vet at den har flere utsalgssteder, også på nett 🙂

 26. Hei!
  Du ser ut som modell rett fra et moteblad! Og for noen fantastiske fine krøller! Har du lyst til å lage tutorial av frisyren din en dag? 🙂

  Linn

 27. Stinn? Det er vel litt feil bruk av ordet eller.. Søkte det opp for å finne ut om jeg hadde rett og det hadde jeg.. Fikk oppstappet, så med stinn mener vel du støl, Eller? Haha.. Mye mulig du bruker det ordet som støl der hvor du kommer fra, men for meg virker det helt rart!

  1. Caroline

   For meg er det ikke feil, jeg følte meg rett og slett stappet i muskulaturen. Dvs. den var mett og hadde fått nok styrke på en stund 🙂 Om det er rett eller galt vet jeg ikke, jeg bruker det gjerne om å være støl, men på en litt annen måte 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.