17. mai 2015

d

God morgen! Nå er jeg på plass i Oslo, jeg var fremme i natt, og med meg har jeg både Lars-Kristian og Nelia. Han fikk plutselig fri i et par dager, og selvfølgelig måtte disse dagene lande akkurat når jeg har skole i Oslo, men vi løste det med at de er med inn, så får vi tid sammen på kvelden når jeg er ferdig 🙂 Det blir lange dager fra ni til fem, men jeg skal være tilstede her på bloggen likevel! 


Vil selvfølgelig starte dagen med å dele noen bilder med dere fra gårsdagen 🙂 Vi hadde en utrolig fin feiring, med 17. mai-lunsj hos Siri og Kristoffer som strakk seg fra tolv til nærmere fem, og så dro vi i Brekkeparken, spiste is og skravlet i solen. For et vær vi hadde! Nelia storkoste seg også, og var nesten våken hele dagen. Her kommer et lite bildebonanza. 

e

IMG_8710

IMG_8728

IMG_8700

IMG_8676

IMG_8671

IMG_8741

IMG_8668

IMG_8656

c

b

IMG_9180

IMG_9174

a

IMG_8993

IMG_8960

IMG_8942

IMG_8937

IMG_8865

IMG_8847

IMG_8843

IMG_8812

IMG_8832

IMG_8810

IMG_8765


Håper deres feiring var minneverdig! Ha en deilig start på uken, så sees vi litt senere ♥ 

96 kommentarer

 1. Martine

  Så flotte dere var, alle sammen! Og heldige med været! Her i Oslo var det grått og antydning til regn store deler av dagen – og selv i bunad ble det litt småkjølig.. Men men – 17.mai er 17.mai, og det er koselig uansett!

  Men fikk ikke hun Siri ganske nettopp to herlige tvillinggutter? Og så får hun plass i bunaden allerede??!!? Wooow, det er ikke annet enn imponerende!

  Lykke til på skolen idag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Jo, det fikk hun! Hun er kjempeflott <3

 2. Sarperaz

  Flotte bilder! 🙂 Hvor får man tak i slips til mannen med bunadsbroderi?

  1. Caroline

   Jeg kjøpte det hos Hasla i Markveien i Oslo 🙂

  2. Kristina

   De selger dem også hos Norway Designs 🙂

 3. Kristin

  Så ut som dere hadde en fin dag, og Nelia er jo bare så skjønn 🙂

  Men en helt annen ting – bruker du fortsatt Sunspa selvbruningsspray? Jeg er på utkikk etter en selvbruning og lurer på om man blir oransje av den og om det er lett å få skjolder av den? Jeg har likblek hud, og regner da med det er Originalen jeg må bruke? 🙂

 4. Herligheet så mange fine bilder! 🙂 Og Nelia må bare være den søteste ungen som finnes!

 5. […] (PS. Caroline har delt masse fine bilder fra dagen vår sammen! Ta en titt her!) […]

 6. Haha, lange dager fra 9-17?? 😀
  Den var god 😉
  Da undrer jeg meg litt over disse «hektiske» dagene dine, når du syns det er lenge å sitte noen dager à 8 timer på skolen… 😉

  1. Når hun i tillegg jobber fulltid med bloggen, er vel 8 timer på skolebenken ganske lenge. 😉

  2. Caroline

   9 – 17 er en lang dag 🙂 Hvert fall når jeg i tillegg jobber full tid med bloggen og er småbarnsmamma 🙂

   1. Monika

    Jeg jobber 09-17 hver eneste dag, 5 dager i uken, og er butikksjef så det blir mye mer enn det også. Har også et lite barn som deg, med hus og hjem som skal stelles (uten vaskehjelp) og er i tillegg gravid med nummer to 😉 Og dette er jeg absolutt ikke alene om! Ja, du blogger, men du har veldig frie dager. Du kan se for det hverdagene om du hadde vært bundet 09-17 hver eneste ukedag. Tenk deg litt om før du klager over «lange dager» 😉

   2. Det er helt klart mer whining her enn i innlegget til Caroline! Så det klarte du fint, Monika! 🙂

  3. Tenk å være så nedlatende.. Hjelpes

  4. Ida Mari

   Så frekt sagt!!! At du skal uttale deg om det blir jo bare helt feil. Du vet vel ikke hvordan det er å sitte på skolebenken fra 9 til 17, blogge samtidig, være mamma, for så å rekke å få tid med mannen din på de få fridagene han har…??? Caroline har et mye høyere tempo enn mange i hverdagen, så bruk heller energien din til egenvurdering enn å mene så mye om andre. Man kommer lenger med ydmykhet og forståelse!

 7. Hei!
  Utrolig fin bunad du har, jeg lurte på hvor den er fra?

  1. Det er en Løken drakt, fra Østfold.

  2. Caroline

   Tusen takk 😀

   Den er fra Østfold 🙂

 8. Neliane

  Må bare spørre. Du har en kjekk mann, men på bildene her ser han nesten gul, gulbrun ut i huden? Er det noe med lyset, spesielt det første. Dere andre ser «normale» ut, men LK ser rett og slett ut som han har «80 tall» brunkrem på :-)). Men du verden hvor fine dere er i 17 mai klær. Pluss for slips som matcher 🙂

 9. Så flotte bilder.Her var Nelia veldig lik deg.

 10. Dwightinha

  Nydelige bunadsbilder, og Nelia er kjempesøt i sin. Men som den ihuga bunadsentusiasten jeg er etter å ha sydd fem forskjellige helt fra scratch, gjør at jeg har såpass respekt for denne unike kulturarven vi har til å si noe pent om slipset til din kjære. Det er helt på kanten på absolutt alle måter. Misforstå meg rett, han er alltid stilig, men vi bør ha litt respekt for det håndverket og arven vi har å forvalte. Håper ikke det er China made…

  1. Du er oppdatert, Dwightina…. Disse slipsene som man nå får til mange ulike bunader er IKKE billige «kinakopier»!

  2. Elisabeth

   Disse slipsene har vel selv flere fra Husfliden og Bunad og Folkedraktrådet uttalt at de synes er morsomme og kreative. De blir laget av det samme ullstoffet som bunaden det skal matche, og blir brodert med Raumagarn. Jeg synes dere så flotte ut! 🙂

 11. Så fine bilder! Ser ut som dere hadde en helt super feiring 🙂 Og Nelia er bare så nydelig <3 Lykke til i Oslo!

  1. Caroline

   Tusen takk! Vi koste oss masse <3 Håper du også hadde en fin feiring 🙂

 12. såå herlige bilder! ser ut som en fantastisk dag – og ekstra kjekt når man har barn sikkert! det er jo barnas dag! <3

 13. Flotte bilder, flotte folk, ser ut som dere hadde en herlig 17mai. Elsker bunaden din, kanskje forde jeg har den samme i sort hehe. Veldig koselig innlegg. Ha en fin dag.

 14. Litt mye selvbruningskrem på fruen og mannen:):)

  1. Camilla I

   virkelig? Hva slags unødvendig kommentar er dette? Hvis du ikke er voksen nok til å ikke si noe med mindre det er snilt, og hvis du føler at dagen ikke er komplett med mindre du har lagt litt hat på andre mennesker, så foreslår jeg at du stiller deg foran et speil neste gang trangen kommer over deg!

   1. Unødvenig, javel! Hat? Det var nå å dra den litt langt, så betydningsfulle er dere vel ikke..

   2. carina

    hvorfor skal jeg stille meg fremfor ett speil? hva i alle,har det med saken å gjøre.Det var ett smil der pga tydelig en redigeringsfeil.For å stave det, så var det en fleip,hvem som helst forstod vel den??!!

   3. Caroline får vel tåle tilbakemeldinger også i den negative retninger slik hun setter seg selv i «alles» søkelys, særlig når det gjelder klær, sminke og utseende generelt. Langt fra hat til å kunne si sin mening. Og her er jeg helt enig – særlig Lars Kristian har en ikke naturlig ansiktsfarge – for mye av et eller annet. Dere er begge mer enn flotte nok til å fremstå mer naturlige.

   4. Lærte du aldri det du at «hvis du ikke har noe fint å si, så kan du holde det for deg selv»? 🙂

  2. Enig – ser ikke hverken særlig naturlig eller bra ut. Dere er flotte nok som det er – ikke nødvendig med så mye kunstig farge.

   1. Lars-Kristian Eriksen

    Gudrun: Det er bare hvitbalansen i bildet som var litt feil, det er rettet opp i nå.

 15. Therese

  Nelia er utrolig blid og søt!

 16. Å, skikkelig fine bilder!

 17. Martine

  Hei 🙂 Kan du lage ett innlegg med hvilket kamera dere bruker og hvilke objektiver dere har og hvilke dere bruker til forskjellige ting?

 18. Hælledussan så hærlig Nelia er! <3 Og flotte bilder, ser ut som dere koste dere masse. Og så gøy å se på snap. Måtte ta noen screenshot for det slipset av Lars Kristian er jo kjempe stilig. Atle ønsker seg slikt, bare kjipt de ikke selger Vest-Agder slips. Men nå har min mamma (som har sydd min, sin egen, pappas og mine søstres bunad) sag at hun skulle fint klart å laget et Vest-Agder slips hvis det var ønskelig. 🙂
  Her hadde vi vekselvis sol og fint vær, og regn, kaldt og surt. Men alt i alt ble det en nydelig 17.mai. Thea i super søt matroskjole. <3 Er så fint på de minste. 🙂
  Huff nå babler jeg meg bort. Er bare så glad i 17.mai. Må gjerne kikke innom bloggen min; minlillelovetann.blogspot.com for å se hvordan den ble feiret på en av sørlandet vakreste plasser. He he.
  Ønsker deg ei fin skoleuke!
  -Kariann

 19. Herregud, for ei nydelig datter dere har! Flotte bilder 🙂

 20. Hei,

  nydelig bilder. Men kor lik dattera er sin pappa

 21. Frk Frydefull

  Oi, her har hudfargene gått helt bananas! I beste fall er det Photoshop sin «feil» …
  Og det slipset … uff nei …

  1. Føler du deg bedre nå frk Frydfull? Hva får noen mennesker til å bestemme seg at nå skriver jeg en kommentar til andre mennesker, kun med negative ting. Hva gir det deg, hva er poenget, føler du deg bedre når du kan kritisere andre. *rister på hodet*

   1. Neliane

    Og hvorfor bryr DU deg….? La folk få kommentere litt kritisk hvis de føler for det, sålenge det ikke er stygge ord eller hatefullt. Kritikk får man tåle på en offentlig blogg med bl a reklameinntekter i millionklassen, ærlig talt. Tåpelig det der «Carolinepolitiet»……

   2. Caroline

    Neliane: Fair enough, men du får tåle at folk er uenige med deg når du først kritiserer 🙂

   3. Jeg er ikke noe «Caroline-politi», men unødvendig kritikk og negativitet er jeg sterkt i mot uansett hvem det er rettet mot. Vi er så flinke til å si til barn at de må være snille mot hverandre, men som voksen glemmer veldig mange dette. Det er ingenting godt som kommer ut fra kommentaren til «frk frydefull» så hvorfor komme med den i det hele tatt? Jeg er nok mer «dytter-folk-ned-fra-høye-hester-politi» tror jeg..

   4. Føler du deg bedre nå, Eva? Hva får noen mennesker til å bestemme seg for at nå skriver jeg en kommentar til andre mennesker, kun med negative ting. Hva gir det deg, hva er poenget, føler du deg bedre når du kan kritisere andre. *rister på hodet*

 22. Karoline

  Kjære navnesøster og nydelige bloggerdronning 🙂
  For noen flotte bilder, det ser ut som dere hadde en nydelig dag.
  Etter å ha lest litt gjennom kommentarene dine nå, håper jeg virkelig de lager en serie i Norge som er lik Trolljegerne fra Sverige. Det å sitte bak en skjerm og kommentere hvordan folk ser ut og hva de gjør galt hver eneste dag virker utrolig enkelt for noen, men hvor enkelt er det når de blir konfrontert med det de holder på med? Jeg så en episode her om dagen, hvor ei dame daglig la inn kommentarer om det ene og det andre hos en blogger med barn, men da trolljegeren kom, la dama seg helt flat og gråt som bare det. Husk at de fleste som kommenterer det negative, kun leiter etter feil hos andre for å føle seg bedre selv og de har det virkelig ikke godt.
  Selv kan jeg ikke få rost deg nok. Du står på, uansett hva, og du ser like nydelig ut hver dag. Tusen takk for at du lar oss følge deg og livet ditt!
  Karoline

 23. Hello Caroline,
  do you usually speak bokmål or nynorsk? Do you speak both of them? 🙂

 24. Hello Caroline?

  Do you usually speak bokmål or nynorsk? Do you speak both?

  Have a great day 🙂

  1. Nobody in Norway SPEAKS bokmål or nynorsk, they are both a written language. We speak different dialects depending what part of Norway we are from, and Caroline speaks a dialect that is relatively closer to bokmål than nynorsk 🙂

 25. Du verden. Dere ser helt gule ut i huden. Håper det er for mye spraytan…

  1. Føler du deg bedre når du kommenterer slik Astrid . Fatter ikke hvilken oppdragelse folk har fått. Kommentere på slips så negativt , ansiktsfarge osv. Hold nett trollet inne. Her deler hun flotte bilder fra gårsdagen med oss. Vi ser det er lagt mye arbeid bak innlegget. Flotte bilder av kjempe fin familie. Virkelig. ..skjerp dere. .

 26. Så fine bilder., og gratulerer så mye med gårsdagen.

 27. Så utrolig fint å ta bunadsbilder ved det flotte gamle stabburet 🙂 Kjempe stilig at LK har slips i samme mønster og farger som din bunad, stilig 🙂 Gøy å se på fine bilder… Så koselig at du kunne ha med deg mann og barn til Oslo denne gangen, selv om du er sent ferdig på skolen får dere noen timer i sammen før det er natta 🙂 Kos dere i Oslo :-))

 28. This may be a silly question, but how do you translate your blog to English??

  1. Go to google.com, search for carolinebergeriksen.no/ and then click on «Translate this page». It will open in English. 🙂

 29. Jeanette

  Hei. Beautiful May Day. Tusen Takk 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  What happened to language translator key option on your site?

 30. Jeg får opp masse gamle bilder fra den forrige leiligheten og bryllupet deres. Stemmer det?

 31. Du skal vere opptatt fra 9 til 17 og du kaller det for en lang dag? Er ikke du klar over at de fleste jobber 730-1530 HVER ENESTE DAG? Og gjerne lenger også? Du trenger virkelig en reality check altså..

  1. Caroline

   Jeg skal være på skole fra 9 – 17, ja 🙂 Før jeg dro på skolen jobbet jeg én time med bloggen, når jeg kommer hjem fra skolen jobber jeg kanskje 2-3 timer til med bloggen. Lang dag, ja 🙂

  2. Hvis jeg jobber 8 timer eller sitter 8 timer på skolen og jeg fortsatt har en del som må gjøres når jeg kommer hjem, så syns jeg også det er en lang dag, og jeg har ikke barn heller. Caroline må jo ikke nødvendigvis ha mer enn andre å gjøre for å få lov til å kalle det en lang dag – hun må vel få lov til det på en «normalt» lang dag hun også vel. Hjelpes…

  3. Hadde du noen gang deltidsjobb ved siden av skolen, da du var elev ved videregående eller studerte? Det blir ganske lange dager når du er på skolen i 8 timer, og deretter skal jobbe 4-6 timer etterpå. Jeg husker hvertfall at jeg ble sliten av slike dager..

  4. Elisabeth h

   Er vel ikke alle som i tillegg kjører tur-retur Siljan -Oslo i forbindelse med arbeidsdagen og i tillegg blogger før og etterpå,så,ja,Caroline må få lov til å synes det er litt hektisk på en sånn dag. Det er merkelig hvordan f eks Caroline ikke kan få ytre en eneste lille smule om at noe er litt slitsomt uten at noen på død og liv skal kritisere og sammenlikne med andre og bagatellisere osv. Det er hennes liv og hennes opplevelse av hvordan denne dagen føles for henne,og ingen har rett til å underkjenne hennes følelser.

 32. Så flotte bilder:) To spørsmål; hvorfor har Lars-Kristian valgt å ikke ha bunad? Veldig kult med matchende slips, hadde vært kult med egen bunad 😉 Og så lurer jeg på om venninnen din jobber som modell? Mener jeg har sett diverse bilder av henne i forskjellige reklamer..! 🙂

 33. Hva er det med det ene øyet ditt?

 34. Hei! Jeg synes det er så vanskelig å vite hva man kan spise når man vil gå over til lavkarbo. Jeg har ikke noe problem med å kutte mel, pasta og ris. Jeg har vent meg til å spise bl. a lavkarbo brød og knekkebrød. Men jeg liker f. eks yoghurt og saft, dette har jeg måttet kutte siden det er mye sukker i vanlig saft og mange yoghurt varianter. Er det en «kræsj» å spise lettprodukter når man har et lavkarbo kosthold? Jeg liker f. eks skyr, God morgen yoghurt uten sukker og andre meieriprodukter uten tilsatt sukker men som er erstattet med søtning. Er det noe man IKKE kan spise når man går på lavkarbo eller er det så enkelt som å kutte ned på mel, pasta og ris? Er det også mulig å spise sukkerholdig mat en gang i blandt uten at man legger på seg? 🙂 Synes det er best å spørre seg siden du har et slikt kosthold, er vanskelig å stole på alt som blir skrevet rundt om kring på andre nettsteder 🙂

 35. Christine

  Utrolig klare og flotte bilder 🙂

 36. Så fine dere er- herlig familie! Og så mange flotte bilder! Ser ut som en storkoselig 17.mai:) Nelia kledde sin vesle bunad så godt, matcher mamma (regner med at fargen ikke var tilfeldig?;))

  Vi hadde regn og vind der jeg feiret- i hjembyen min, men var likevel koselig. 17.mai er 17.mai uansett- tradisjoner, familie, kos og gøy. Det er uansett noe helt spesielt når man har fått egne barn, noe du sikkert også syns <3 Gleder meg så til at vesla skal få sine egne gode minner- fra 17.mai'er og andre dager. Hun er et halvt år eldre enn Nelia, og det er ikke lenge til de begynner å faktisk HUSKE ting, hehe, da blir det ekstra moro!:):)

  Ha en kjempefin mandag:)

 37. Anniken

  Nydelige bilder, Nelia er så skjønn
  Men jeg håper for hennes del, og deres, at hun var våken nesten hele dagen og ikke bare nesten våken hele dagen…

  1. Really!!?? Snakk om og analysere det som analyseres kan…..:-O

   Skjærpings Anniken!! Du gjør deg selv til en stor latter for maaaange tusen lesere! Vurdert å bruk tida di til noe fornuftig istedenfor?? Som feks å gå litt i deg selv?? dette var dagens kommentar for min del,ha en fortsatt «flott» kveld:-))

   1. Tror ikke det bare var Anniken som «gjorde seg selv til en stor latter for maaange tusen lesere» her. Dropp «en», så blir det riktig. I rettskrivningens navn.

   2. Må si kommentaren din Bente var tusen ganger verre enn Anniken sin.

    Hennes er jo ikke ille i det hele tatt. Hun kom jo bare med en morsom bemerkning til feil i setningsoppbyningen. (Ala: Skyt ham, ikke vent til jeg kommer. Skyt ham ikke, vent til jeg kommer). Tror ikke Anniken har sittet å finlest innlegget for å finne en skrivefeil, slik du antyder.

    Når det gjelder å gjøre seg til latter for mange tusen lesere, så sier jeg bare; snakk for deg selv. Makan til surmaga kommentar med overdrever bruk av tegnsetting! Kanskje det er du som burde gå litt i deg selv?

  2. Hva mener du med det???!

 38. Så utrolig fin familie dere er!:) Jeg synes du er så utrolig flink med å sette bord til spesielle anledninger og lurte på om du kunne laget et innlegg om hvordan du tilberedte småretter som du har bilder av i dette innlegget?:)

 39. Stilig med matchende slips 🙂
  Ser du har fått flere tilbakemeldinger på «Read more…» Før leste jeg bloggen helt tilbake til der jeg slapp sist, men nå blir kun de tre nyeste lest. Det nye designet er greit, men «Read more» er sjeldent positivt noe sted :/

  1. Mener du _seriøst_ at du ikke gidder å lese resten av bloggen hennes, fordi du må trykke på et par knapper? 🙂 Ser virkelig ikke problemet!

 40. cristhel

  Morsomt at du syns 9-17 er lange dager , Hehe!
  0

  1. Caroline

   Det er en lang dag når du i tillegg har full jobb og et lite barn 🙂

 41. Har folk glemt hvordan det er å gå på skolen? 9-17 med undervisning er krevende for konsentrasjonen og en lang skoledag! Det er veldig sjelden skoledager er så lange. 8-timers jobb er ingenting i forhold til 8-timers undervisning. På skolen lærer man nye ting hele tiden, mens på jobb gjør du mest sannsynlig en del som du også gjorde i går, og dagen før, og dagen før..

  Dessuten blir jo Caroline kritisert for at hun aldri viser «svake» sider, men med en gang hun sier hun er «menneskelig» blir hun kritisert for å klage unødvendig. Er dette samme mennesker som kritiserer begge deler?

  1. Altså jeg avsluttet bacheloren min i fjor, og har nå jobbet i snart et år. Selv uten barn og blogg syns jeg at 8-timers skole er en veldig lang dag. 8-timers jobb derimot må man tåle, og det har jo Caroline aldri klaget på 🙂

   1. Caroline

    Sara: Det kommer jo også veldig an på hva man er vant til 🙂 Jeg styrer jo som regel dagene mine selv, og da er det noe helt annet å sitte 8 timer på en «skolebenk» og bli undervist 🙂

   2. Ja, ikke sant, men jeg syns faktisk at det var veldig krevende selv når jeg var vant med det. Har på følelsen at du er som meg, og vil gi fullt fokus når man først er på skolen, og da sover iallefall jeg godt om kvelden etterpå 😉

  2. Dette med at 8-timers arbeidsdag ikke er noe i forhold til 8-timers dag på skolen, er jeg ikke helt enig i. Det kommer helt an på arbeidsplassen man har. Jeg jobber i et yrke hvor ingen dag er den samme, og hvor hver eneste arbeidsoppgave krever ekstrem konsentrasjon og det er lite rom for feil. Er helt enig i at 8 timer på skolebenken er en lang dag, men det er litt nedlatende ovenfor enkelte arbeidsgrupper å si at 8 timer på jobb er lettere. 🙂

   1. Beklager, jeg dro nok kammen over litt for mye her. Jeg tror likevel de fleste arbeidsplasser inneholder en god del rutinearbeid, mens ved de fleste studier (som er så krevende at de har 8-timers skoledager) så kan du virkelig aldri bruke hodet nok. Det er alltid noe mer å lære eller å lære bedre. Jeg har selv en jobb som krever full fokus og hver lille feil kan få store konsekvenser, men jeg syns fortsatt at skolen var mye mer krevende (og jeg savner det #nerd)

 42. Fine bilder! Ser ut som dere hadde en herlig dag 🙂
  Jeg bare lurte på om du kunne dele deres tanker ang alkohol på ‘barnas dag’?

 43. Petronella

  Midtstopperne var savnet i 17. maitoget igår 🙁

 44. Hei!
  Jeg lurer egentlig bare på hvor man får tak i slik hvit lue som nelia har på seg?
  Veldig fine

 45. 9-17 er en lang skoledag. Vanskelig å konsentrere seg så sent på dagen.
  Nydelige bilder av dere. 🙂 Måtte ta screenshot av slipset til Lasse. SÅ KULT! Håper å få tak i til rogalands-bunad.

  Klem fra vestlandet, som faktisk var heldige med været denne 17. Mai.

 46. så nydelige dere var, alle tre<3 og nelia har jo blitt såå stor! Skjønneste lille jenta dere har fått

 47. meistern

  lange dager? jeg går siste året studie, og har skole fra 8-16 hver eneste dag :p

  1. Caroline

   Har du full jobb og barn i tillegg? 🙂

  2. Når ble det en konkurranse å ha lengst arbeidsdag? Det er tydelig at det er krevende å leve et studentliv, såpass har jeg skjønt i kommentarfeltet, men de fleste studenter har ikke fulltidsjobb og familie, ved siden av studiene.. Dette har jo blitt rene «pappa’n min er sterkere enn pappa’n din» konkurranse.. 😉

 48. hvordan lagde du de faantastiske beligske vaflene? Oppskrift og metode?

 49. Ooooh, beautiful photos!
  Very cute!

  http://www.czechblondyn.cz

 50. Hei. Hvilken størrelse hadde nelia i denne festdrakten? Er den stor i størrelsen? Utrolig fin drakt!vet at posten er noen år gammel altså

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *