gratulerer med dagen

17. mai 2015 lasse eriksen caroline berg eriksen.

Hurra for Norge! Vi er en smule sent ute til frokost, så jeg ville bare innom for å si at du må kose deg masse idag! Spis is, pølser, drikk champagne, brus eller vann! Nyt at alle rundt deg er blide og glade ♥ Følg meg gjerne på snap i løpet av dagen – CaroBergEriksen 🙂 

17. mai 2015 nelia berg eriksen caroline berg eriksen. hundene

17. mai 2015 nelia berg eriksen caroline berg eriksen.2

24 kommentarer

 1. Hi hip hooray!Have a great celebration with your family!You have such a beautiful country.

 2. Jannicke

  Gratulerer med dagen
  Digger slipset til LK, hvor har dere kjøpt det? Jeg har samme bunad som deg, bare sort.
  Håper dere får en flott dag!

 3. Hipp Hipp Hurra! Gratulere med dagen <3

 4. Ha en super feiring!

 5. Gratulerer med dagen!
  Så flotte dere var. Bortsett fra slipset til LK da, hehe…
  Kos dere i dag og nyt det fine været, her pøser det!

 6. Therese

  Neimen så søt liten budeie:P (Nelia mener jeg, hehe) Kjempefint slips LK har på seg også, dere matcher skikkelig jo:)

 7. Jeanette

  fint slips på mannen din!

 8. Gratulerer med dagen! Her var det full fres tidlig med junior som sprang rundt i tigerpysj og bunadssko (han har sko på hjernen akkurat som mor, haha).

  Jeg må bare spørre; hvorfor har LK Løken-slips? Trodde han var fra Ålesund?

 9. Gratulerer med dagen alle sammen og Norge 🙂 Åhhh så utrolig fine dere er alle sammen inkl fest pyntet hunder 🙂 Så langt hår Nelia begynner å få, ikke lenge til du kan begynne å leke frisør med håret hennes hehe …Fin var henne i bunad 🙂 Bunad er bare kjempe fint, heldige vi som har det :-))

 10. Gratulerer med dagen til alle dere! 😀 håper dere har kost dere masse, og fortsatt får en fin kveld videre! Jeg kjenner godt på kroppen at nå er det godt å være ferdig som russ!

 11. Hei og gratulerer med dagen jeg er en stor fan av bloggen din og jeg synes du har såååå fint hus så jeg lurte på om du kunne legge ut litt bilder av huset ditt som f.e.k. soverommet❤ håper jev får ønsket mitt oppfylt

 12. Vel overstått 17.mai! Nydelige bilder, nydelig par og en nydelig bunad! Men jeg kan ikke dy meg for å kommentere bunadsslipset. Er oppvokst på tjukkeste bygda og er opptatt av tradisjoner (kanskje vel i overkant), og et bunadsslips hører absolutt ikke hjemme på 17.mai! Det virker dessverre «harry», og «ødelegger» også for din nydelige bunad som sikkert er skreddersøm og ekte håndverk. Hadde vært mye finere med classy slips. Ikke fint å blande ekte tradisjon med «noe som ligner». Og det har ingen ting med om slipset er billig eller dyrt. Det er bedre å kjøre «ren» stil, eller eventuelt å investere i en herrebunad. Ikke ment som kritikk, men bare et velment råd 🙂 Ellers takk for en fin blogg med mye inspirasjon, gode treningstips og ikke minst oppskrifter. Ha en fin mai videre! 🙂

  1. Synes det er supert å bruke gamle kulturelementer i nye plagg, verden går jo faktisk fremover.. Leste også på NRK sine hjemmesider at det er så stor etterspørsel etter slipsene at husfliden vurderer å produsere dem selv 😀

  2. Bettina

   Og jeg klarer ikke å dy meg for å kommentere tilbake til deg. Hvis ikke bunadslips kan brukes på 17 mai – når mener du at det liksom skal brukes? Aldri? Nei, men bare fordi et slikt slips ikke hører hjemme på 17 mai i din verden, så betyr ikke det at du bestemmer hva som er passende for den enkelte på den fineste dagen i året.
   «Velment råd» skriver du, og så presterer du å kalle et annet menneske «harry» på nasjonaldagen. Jeg er sikker på at LK følte seg flott i sitt stilige slips, som så absolutt (i likhet med bunader) er laget av både skreddersøm og ekte håndverk. Jeg kopierer inn en tekst fra hjemmesiden til selskapet som lager disse slipsene, så du selv kan se at dette både er norsk og tradisjonsrikt, og ikke «noe som ligner».
   «TIDEN STÅR IKKE STILLE
   Det er endringstid…Tradisjon møter innovasjon i Sptzbrgns bunadslips. Gjennom generasjoner har folkedraktene endret seg og all kulturarv er resultatet av menneskets iherdige søken og evne til nytenkning og lengten etter forandring. Våre slips er inspirert av broderi-elementer fra noen av norges mest kjente og folkekjære kvinnebunader. Velkommen til et nytt begrep og en ny tradisjon. Slipsene er håndbroderte og montert for hånd. Solid håndverkskvalitet og bruk av ren norsk ull og ullgarnstoff gjør slipsene unike og tidløse.»

   Hilsen en som tilbragte dagen i lundebydrakt, med en mann flott antrukket i lundebyslips!

 13. Wow! Du er alltid kjempefin i bunaden din, men nå som du fikk mørkt hår til – utrolig vakker!

 14. Kjære Caroline <3 Dette er på ingen måte kritikk, men en bønn fra ei som har opplevd det verste! Ser på flere snaps at du har beltet inder armen i bilen, og kan også se ut som du har det over magen… Hvis dere krasjer sånn, trenger ikke være stor fart en gang, vil du overleve men du vil så store kompliserte indre skader! 🙁 Det holder ikke bare å bruke bilbeltet, det må brukes riktig! Beltet skal ligge over hoftebeinet og over skulderen, altså over bein. Hvis bløtvevet i magen eller riddbeina skal ta i mot kroppen din vi alt innvendig bli most! Det er den brutale sannhet. Og om du hadde det slik bare akkuat da snappebe ble tatt, vil jeg komme med et ønske om at du er bevist og har beltet riktig plassert for å påvirke flest mulig! Jeg har nesten mistet lillesøsteren min pga indre skader av at hun hadde beltet slik, og det var ikke et unikt tilfelle. Bruk bilbelte, men bruk det riktig!! <3

  1. Caroline

   Da tror jeg du har sett feil, for jeg har alltid beltet på meg på vanlig måte :/ Men om det var tilfellet at jeg hadde beltet på meg på feil måte, så setter jeg pris på at du sier i fra! 🙂

   1. Nei hun har ikke sett feil. Jeg så også denne snap’en og du har belte feil. Om det bare er for bildets skyld, det kan jo være… Men ekstremt farlig ved kollisjon – det er det! Snap’en ligger fremdeles tilgjengelig så det er bare å se den en gang til.

   2. Caroline

    Ja, den snapen, ja 🙂 Jeg har bare tatt armen ovenfor beltet for å kunne løfte på den. Kjører ikke snånn 🙂

 15. Gratulere med dagen Caroline.
  Flott familie og flotte antrekk.

 16. Gratulere med dagen Caroline.
  Flott familie og flotte antrekk.

 17. Så fine dere var 🙂 Jeg så kjempemange fine bunader på 17.mai i år! Litt rart at det er først nå jeg begynner å sette pris på sånt liksom.. Kommer vel med alderen! 😀

 18. Jeg håper det slipset der var tull?! Hahaha

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.