morning bliss

caroline berg eriksen kaffe morgensol 3

Er det noe jeg elsker med Siljan, så er det morningene på denne årstiden. De er så rolige at du ikke hører annet enn fuglekvitter. Jeg husker at jeg nesten ikke fikk sovet om kveldene da vi nettopp hadde flyttet hit, for etter 6 år i hovedstaden var jeg så vant med å sovne til lyden av trikken, naboer som pratet eller folk som gikk forbi utenfor på gaten. Nå er det omvendt. Jeg sliter med å sove når jeg er i Oslo fordi det er så mange lyder, og jeg er så vant til denne stillheten.

caroline berg eriksen kaffe morgensol flash tattoo 2

Denne stillheten har vært viktig og ganske avgjørende for et altfor travelt hode flere ganger, og jeg er så glad i å bo her. Jeg kan ikke se for meg at vi noen gang skal flytte herfra, men vet at vi i fremtiden vil nærmere familien. Jeg er absolutt ikke klar helt enda, men det blir jeg vel kanskje aldri heller. 

caroline berg eriksen kaffe morgensol 4


Nå skrev jeg meg helt bort. Jeg ville bare si god morgen 🙂 Tenk at det er 17. mai i morgen allerede! Jeg gleder meg! Vi skal på frokost til Siri og Kristoffer, og det blir så fint å se de skjønne tvillingguttene igjen. Nelia gleder seg også, hun har jo fått baby på hjernen den siste tiden, og leker med sin baby her hjemme hele dagen. Det startet etter at vi hadde vært på besøk hos dem forrige gang 😉 

caroline berg eriksen kaffe morgensol flash tattoo

Dagen i dag handler om forberedelser til i morgen, jobb, lesing og kamp på Skagerak Arena her i huset. Det er alltid så spennende og veldig god stemning på 16.mai-kampene. Tvitvi! Jeg må pakke kofferten i dag, for jeg reiser jo til Oslo på kvelden 17. mai. Men først: trening! Dette blir ukens femte og siste økt, i morgen får trimmen være å gå i tog og spise is 😉 Vi sees litt senere, ha en kjempefin lørdag så lenge ♥ 

caroline berg eriksen kaffe morgensol

31 kommentarer

 1. Wish you also a Good Morning and I understand it so well how important the silence and nature for you is in such moments.
  For me it’s the same and I am thankful that I can enjoy similar mornings in the Bavarian country side.
  Lovely greetings from Bavaria/Germany, Rena http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Now I had to google Bavaria 😀 It really looked amazing! Lars-Kristian has travelled a lot through Germany, Austria and Switzerland when he was young. They always went through areas such Bavaria 🙂

 2. Hei

  Er du ikke fornøyd med å ha trent 5 ganger denne uka? Bare lurer siden du skrev at på 17 mai så får trimmen være å gå i tog.

  Jeg synes 5 økter er veldig bra. Kroppen trenger jo også hvile, så 2 hviledager i uka er jo flott 😉

  Jeg lurer på en ting; tror du man kan trene når man går på antibiotika for komplisert urinveisinfeksjon? Hva hadde du gjort?

  Jeg har trent, men blir ikke frisk

  1. Caroline

   Jo, jeg er kjempefornøyd 🙂 Men det er jo ikke nødvendigvis antall økter som er avgjørende, men kvaliteten på de 🙂 Jeg mente uansett ingenting spesielt med det, bare at jeg ikke rakk noe trening i morgen 🙂

   Jeg ville spurt legen din om det sistnevnte 🙂

   1. Hei! Kan du ikke dele treningsloggen/ dagboken din for denne uken? Vet du har pratet om å endre litt på forholdet mellom ulike treningsformer, så det hadde vært fin inspirasjon 🙂

  2. Ikke noe galt i å trene når du har UVI, hvis du ikke er frisk enda, kan det hende bakterietypen du har, ikke reagerer på antibiotikaen du har fått. Vil anbefale deg å levere ny urinprøve til legen, så de kan sende den til dyrkning, for å finne ut om du trenger en spesiell type antibiotika. Er det nyrebekkenbetennelse du har derimot, vil jeg IKKE anbefale deg å trene, før du er 100% frisk 🙂

   Hilsen helsesekretær 🙂

 3. Hvor lenge og hvordan pleier du å trene? Funker intervaller i oppvarmingen på mølla, eller er dette noe en bør ta etter styrkeøkten?
  Har lagt merke til at du trenger 30 min kondisjon+30 min styrke, løper du bare vanlig på mølla da?
  Kos og klem 🙂

 4. Skjønner godt hva du mener med den stillheten! Elsker å kunne gå ut tidlig i morgenkåpe uten at naboen stirrer. Høre fuglesang, er helt magisk! Ha en fin lørdag, og god 17.mai:-) Her er det full fart med dugnad på skolen i dag og hele morgen! Får nyte 17.mai igjen til neste år:-)
  Klem

 5. Lurer veldig på hvor klærne dine fra i går var fra, blant annet toppen og kimonoen, håper du vil dele det? 🙂

 6. Lurer veldig på hvor klærne dine fra i går er fra, toppen og kimonoen blant annet, håper du vil dele det? 🙂

 7. God morgen:) Dette var et herlig «skravleinnlegg»! Elsker denne typen innlegg. Fikk en ro over meg selv nesten av å lese og se på disse bildene:) Nå får jeg gjøre litt skolearbeid, finne frem finstasen til imorgen og forberede litt 17.Mai frokost og bakst:) Elsker slike travle dager der jeg har mye kjekt å gjøre, skulle bare helst ikke hatt det skolearbeidet akkurat idag;)
  Ha en fin dag og en fin 17. Mai.

 8. Den stillheten du snakker om, den er helt fantastisk 🙂 jeg elsker den jeg og!
  Ønsker dere en strålende fin 17. mai i morgen! Det er helt spesielt å gå i barnetoget med barnet sitt for første gang 🙂 blir vel det for dere i år? 🙂

 9. Der er fantastisk smukt med jeres omgivelser 🙂
  Og du er fabtastisk smuk i morgen outfittet og med en lille smuk tattoo 🙂
  Ønsker jer en rigtig god weekend og du er velkommen forbi !

 10. Du er så heldig. Vi bor ikke langt fra motorveien og selv om området er rolig forøvrig er det constant sus fra motorveien hele tiden. Åh – jeg elsker stillhet. Det er så deilig av og til 🙂

 11. Så nydelige bilder 🙂 Rå stilig morgenkåpe:-) Den tattoo’n du har på hadde jeg på meg for noen dager tilbake også, stilig 🙂 Her regner det i dag, men jeg hører musikk korpset øver til i morgen og da håper jeg på oppholdsvær om ikke annet! Er så trist for alle og spesielt barna som gleder seg såååå til 17 mai dagen, alt er så mye bedre med sol og fint vær på nasjonaldagen enn øs pøs regnvær! Ønsker dere en super fin lørdag og en herlig 17 mai i morgen :-)) Hipp hipp hurra..

 12. Hvor er koppen med gullstripene fra? – så nydelig:) Ønsker deg en strålende helg!

 13. Have a great «17mai» celebration and good luck to your husband!
  Found the translation button!Many thanks!
  Kisses and hugs from Greece!

 14. Kristina =]

  Sjønner deg så godt angående den stillheten. Er selv oppvokst på «landet» og nå når jeg befinner meg i Trondheim kjenner jeg at jeg savner den totale stillheten. Det er ikke så ille her vi bor nå da, er et greit nabolag og ikke midt i byen der alt bråket er. Men det er noe helt eget på landet 🙂
  Så lurer jeg veldig på hvor den morgenkåpen din der er fra? Den var vertfall nydelig!
  Ha en flott dag videre da. Og god 17.mai på forskudd 🙂

 15. Ingenting er som rolige morgener. Hvis det er noen lyder jeg vokner til om morgenen må det være traktor, lam eller fuglekvitter. Så herlig å bo på landet, men som deg vet jeg at jeg kommer til å flytte om noen år.

 16. Du er så altfor fiin <3

  Hahahah, digger humoren til LK :p Ler meg ihjeel! Han må ha masse lykke til på kampen 🙂

 17. Hei fra Sarpsborg 🙂 Hvor er den lysestaken(e) dere har på bordet der dere har tv fra? Den med mange staker til kronelys. Den er så fiiin 🙂

 18. Anniken

  Hei Caroline 🙂
  Håper dere får en kjempe fin 17.mai feiring i morgen!
  Hvilket merke er det på kaffekoppen? Har vært på utkikk etter slike en stund, men vet ikke hva de heter.

  Hilsen fra meg 🙂

 19. Skjønner så godt hva du mener med stillheten! Jeg bor på landet i Norge, men etter jeg flyttet til London syns jeg det er bedre å sovne til litt lyd, haha. Utrolig hva man venner seg til 🙂 Flotte bilder forresten! Håper du får en fin feiring i morgen <3

 20. Tenker dere på å flytte til Ålesund? 🙂 Der er det helt nydelig! Der får man virkelig ro i sjelen <3

 21. Coffee, sunshine, calm. I woke up to wind, 12 degrees…and yes, a cup of strong coffee too!

  http://www.allnnothing.com

 22. Stillhet er så bra! Flyttet for noen år siden fra et «veikryss» til skog og fuglekvitter. Nydelig! Ønsker dere det beste for 17. mai <3

 23. Hei Caroline så fine bilder av deg
  Du er en pen jente
  Så fint antrekk du har på deg
  det kledde du da
  Hvor lenge har du blogget?
  så fin blogg du har
  Ha en god 17 mai

 24. Hei, har faktisk et spørsmål til Lars Kristian. Jeg er selv toppidrettsutøver og holder meg helt unna alkohol under sesong, og minimalt ellers. Til tider synes jeg det kan være kjedelig i sosiale settinger.
  Jeg ser at dere tar et glass om kveldene sånn i ny og ned. Går ikke det utover restitusjonen, eller er det kanskje forskjellig fra person til person? Jeg skjønner at du kanskje holder deg unna alkohol før kamper, men treninger er vel like viktig? Jeg lurer egentlig på hvordan forhold du har som toppidrettsutøver har til alkohol.

  Fra Thea
  Gratulerer med dagen, og kos dere masse på 17. mai.

 25. Hvor er kopp og kimono fra?

  1. Caroline

   Kopp fra Josefines Lysthus i Sarpsborg og kimono fra Ganni 🙂

 26. Hei Caroline – en stund siden jeg skrev noen ord her hos deg nå… Uansett så er jeg innom hver dag å titter 🙂 Bloggen din er blitt så utrolig fin, den var fin før – men nå stråler den lissom… fantastiske bilder og alltig gøy å se inn til deg og alt det vakre og fine du viser… Inspirasjon til 1000 ღ Lurte på hvor lang denne sorte kimoen er? – og hvor lang du er? – jeg er 180 cm høy og lurer på om den blir veldig kort – har satt stor pris på svar, det hadde hjulpet masse 🙂 Ha en fortsatt fin uke, klem fra Mette

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.