black lace dungaree

caroline berg eriksen blondeshorts walk 2

Ble veldig usikker på denne snekkerbuksen da jeg pakket den opp, og desto mer skeptisk da jeg tok den på meg og oppdaget at hele var blonder, og dermed ganske gjennomsiktig. Det la jeg ikke merke til på bildene i nettbutikken, for å si det sånn. Men jeg løste det ved å ha en sort trang shorts under sammen med en sort skjorte. Synes resultatet ble kjempefint, løst og comfy, så nå gleder jeg meg til å bruke dette igjen! Sort på sort er nok den beste kombinasjonen her, og når det gjelder tilbehør, kan så og si alt bli for mye, ettersom snekkerbuksen er så mye i seg selv 😉 


caroline berg eriksen blondeshorts mobil 2caroline berg eriksen blondeshorts bakcaroline berg eriksen blondeshorts veskecaroline berg eriksen blondeshorts mobilcaroline berg eriksen blondeshorts detaljercaroline berg eriksen blondeshorts walkcaroline berg eriksen blondeshortscaroline berg eriksen blondeshorts sko

(annonselenke) blondesnekker ganni / skjorte h&m / sko bianco by camilla pihl / veske adax / solbriller rayban / klokke daniel wellington


Kan ikke helt forstå at kvelden er her allerede, jeg har ikke rukket i nærheten av det jeg skulle, så minst 3 punkter gjenstår på listen min, men hei! Det er jo helligdag! Da er vel det meste lov 😉 I tillgg skal det siste punktet gjennomføres nå og to-tre timer frem i tid: studier! Jeg må gjennom x-antall forelesninger før samlingen med skolen til uken, det er målet mitt. Og nå begynner tiden å bli knapp. 

Skal få presset inn middag og sosialt samvær med svigers mellom alt også, og så skal jeg tidlig i seng 🙂 Føles som jeg var på fylla i går, har hatt så av og på hodepine i hele dag, livredd for migrene. Men jeg har holdt det i sjakk med paracet 🙂 Sikkert fordi det ble så sent i går. Liker ikke. Uansett, ville bare ønske dere en fin kveld ♥ 

[showhide type=»post» more_text=»show english translation» less_text=»show less»]

I was very unsure about this lace dungaree, but I think I managed to pull it of by wearing only black and almost no accessories. It is really comfy and I think a couple of high heels and maybe a tee will make it so pretty for a night out too. 

I have too much left on my to do-list today, I don’t know what happened. I really can’t understand that it’s bedtime in a few hours already. I have to use some time on my studying today. I have a meeting with my school in Oslo next week and I have to be prepared. So that’s mostly what the rest of my evening will look like: studying and eating dinner. I have to enjoy that my in-laws are visiting too, so we are planning on a glass of wine before bedtime 🙂 

Now: let’s read! Have a nice night you guys ♥ 

[/showhide]

36 kommentarer

 1. Julinissen

  Hei Caroline!

  Jeg lurer på, redigerte du bildene dine veldig mye når du startet og blogge og frem til rundt 2012? Dette er ikke forkledd kritikk, jeg er oppriktig nyskjerrig. Grunnen til at jeg spør er at jeg ser en helt annen kropp nå enn den du hadde på bilder i f.eks 2011, du så til og med ut som du var lengre(!) lemmer var lengre også.
  Jeg synes du er flott nå også, men forskjellen er bare så stor at jeg våger meg til å spørre.

  1. Caroline

   Nei, det gjorde jeg ikke 🙂 Det er jo en del år siden, så det er jo ikke utenkelig at kroppen min har forandret seg litt. Har jo tross alt vært gjennom en graviditet bl.a 🙂

  2. Jeg tror antrekk har mye å si og. Dette antrekket fikk beina til å se kortere ut.

 2. Hei Caroline!
  Jeg har sporadisk fulgt bloggen din opp gjennom årene, men det er ikke før nå nylig jeg virkelig har blitt inspirert av deg. Hver morgen når jeg våkner, sjekker bloggen din og blir så inspirert at jeg kommer meg ut av dørene. For bare en måned siden kunne jeg ligge inne hele dagen, synes synd på meg selv og spise godteri. Jeg er på mitt første studieår, rett etter videregående, og jeg må si at jeg har gått på en liten smell. Feil studie og motivasjonsmangel kan beskrive det siste året veldig godt.

  Nå har jeg fått meg fulltidsjobb istedet, men har ikke så lyst til å gi meg på studie og har tenkt at det ikke har vært mulig å kombinere begge deler (og jeg har ikke barn en gang). Foreldrene mine har alltid sagt at jeg kan få til det jeg vil, men det har jeg tydeligvis glemt dette året. Innså nå nylig at du studerer jo jammen meg du også, er småbarnsmor og driver norges største blogg. OG TRENER. Derfor har jeg bestemt at jeg skal få til det jeg vil, og har blant annet begynt å trene (det er jo mer konstruktivt enn å spise godteri) og får mye energi av det. Jeg tror at hvis du kan gjøre alle fire tingene, så kan jeg vertfall klare tre av de, for jeg har jo ikke et barn som trenger oppmerksomheten min døgnet rundt i tillegg.

  Jeg vil bare takke deg for at du står sånn på, for at du blogger og studerer og arbeider og deler biter av hverdagen din. Nelia er verdens skjønneste og det virker som om du har en super mann i tillegg. En dag håper jeg at jeg kan bli en like god inspirasjonskilde for andre mennesker som det du er, og det gleder jeg meg veldig til.

  Håper du og dine får en god helg.

  1. Caroline

   Uff, det er så fryktelig når sånt skjer 🙁 Godt å tenke på at året snart er omme da! 🙂

   Selv sliter jeg veldig med å få endene til å møtes, og jeg har nok i overkant mye å gjøre dette året :/ Jeg håper virkelig jeg kommer meg gjennom det på en bra måte 🙂

   Du trenger ikke takke meg, men det er veldig hyggelig at jeg kan inspirere deg 😀 Det er takk nok i seg selv <3

   Håper du får en fantastisk helg du også <3

 3. Ellinor

  du kler sort utrolig godt, gjerne helsort med en morsom detalj. vakkert hår du har nå, gyllent og fint. jeg syns du burde gå oftere med håret utslått og ikke-krøllet. syns du kler mindre fall i håret, faktisk. veldig pen her!!!
  lurer på en ting som jeg håper du kan svare på, har du noen venstrehendte i familien? søster?

  1. Caroline

   Tusen takk, Ellinor! Så hyggelig å høre 🙂 Ja, søsteren min er venstrehendt! Haha 🙂 Hvorfor spør du? :p

   1. Fordi jeg trodde hun var det, en følelse jeg hadde bare 🙂

 4. kråkebolle

  Kunne ikke se at det var snekkerbukse før du sa det.. men veldig fin da! Tror det hadde blitt finere med en hvit t-skjorte heller 🙂

 5. Hei Caroline. Vet du hvilken modell de Ray Ban-solbrillene er?

  1. Caroline

   Ja, justin heter de 🙂

   1. Takker 😉
    God 17.mai!

 6. Sorte plagg kan man ikke ha for mye av, rett og slett. Disse er nemlig en life-saver om travle morgene når man ikke vet hva man skal ha på seg, samtidig så kan det jo brukes til det meste senere. Denne snekkerherligheten var rett og slett nydelig! Så klassisk, feminin og elegant og veldig sommerlig, comfy og leken på samme tid! Havnet rett på ønskelista mi 🙂 Du stråler selvfølgelig som alltid på alle bilder, fine Caroline! Ha fortsatt en fin kveld 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Alexa 🙂

 7. Hvordan «underholder» dere svigers som er på besøk når både du og Lars Kristian må jobbe på helligdager som dette? Sitter de alene hjemme hos dere når du og LK trener for eksempel? Jeg føler meg alltid så stuck til huset når vi har besøk (og trener feks ikke når folk er her), mens det virker som dere lever ganske normalt:)

  1. Trur nok det er Nelia som underholder dem mest! 😉

   1. Caroline

    Haha 😀 Ja, de er ikke her for å besøke oss, men Nelia 😀 De er jo her såpass lenge at de skjønner at vi må jobbe, faren til Lars-kristian jobber jo selv når han er er 🙂

 8. Dear Caroline,
  I’m following your Blog since 1 1/2 years. Your photos are great and I’m always enjoying them and now it’s so wonderful to understand what you’re writing about!! 🙂 Thank you for your work and translating everything on english!!!

  Greetings & a nice evening!!

 9. Vet det har vært tatt opp i kommentarfeltet tidligere, men siden det ikke gikk inn, så prøver jeg igjen. Det heter faktisk «så å si», samme hvor rart du synes det ser ut. Skjønner at du ikke vil ta en tilfeldig anonym persons ord for det, så legger ved noen linker:
  https://tux.aftenposten.no/spraak/spraak?action=question&id=5117
  https://www.sprakradet.no/sprakhjelp/Praktisk-grammatikk/Aa_eller_og/
  https://www.korrekturavdelingen.no/K4OGellerAA.htm
  https://www.korrekturavdelingen.no/Vanlige-skrivefeil-alfabetisk/K4VanligeSkrivefeil_s.htm
  (Dette er like mye til leserne dine altså. Ser at det skrives «så og si» nærmest overalt for tiden)
  Ellers må jeg bare få si at du ser helt fantastisk ut med det mørke håret! Blir nærmest slått i bakken hver gang jeg ser et bilde av deg. Ser at du lurer litt på om du skal bli blond igjen, så tenkte bare jeg skulle slenge inn mine «two cents»;)

  1. Hehe jeg er også rettskrivingsfreak 😀 Hm, heter det rettskrivning, eller rettskriving? Eller er begge deler lov?
   Men, men… greit å si fra, for jeg forventer faktisk at det er korrekt på «proffe» sider, jeg får liksom et slags amatørinntrykk når det kommer skriveleifer som jeg kaller det. Har man dysleksi, men driver en profesjonell side, bør man ta seg råd til å ha noen til å redigere teksten.
   Er det en vanlig ukommersiell hjemmeside/blogg – så kan man godt skrive på dialekt om du vil, spør du meg…
   men slike blogger som «fotballfrue», der må man forvente litt mer proff rettskriving.

   Jeg er ganske irritert på et par venner av meg, de sier Å om alt.
   «jeg å en venn av meg»… Greit nok at man sier «å», men det skrives og.
   Å settes foran ubestemte verb. Å sykle, å bade, å trille….
   I en setning med to slike ubestemte verb, kan man skrive: Jeg elsker å sykle og bade. Man kan altså ikke ha to å’er vedsiden av hverandre. Evnt. – mulig det er lov å skrive: Jeg elsker å sykle og å bade… men det blir litt sånn å – å – litt sånn stammete om du skjønner.

   Og en annen ting som irriterer meg, er voksne folk som ikke har lært seg regelen: Hver gang når – den gang da.

   1. Susanne

    Psst… Det er ikke noe som heter ubestemte verb…..

   2. Det går fint an å ha to «å» etter hverandre. For eksempel «Å lære å lese» – det er når man lærer å lese. Hvis man skriver «Å lære og lese», så snakker man om to handlinger, altså å både lære OG lese.

    Hvordan man snakker skal jeg ikke legge meg opp i, jeg har mange sosiolektord og dialektord som jeg skriver annerledes enn jeg sier dem. Det er vel ganske typisk norsk? Uansett skal Caroline ha for at de feilene hun har ofte er slurvefeil, noe som fort skjer når man skal ha ut et innlegg og har sett seg blind på sin egen tekst. Jeg skriver ofte feil på jobben min, men så fort noen bemerker det, så korrigerer jeg. Det opplever jeg at Caroline også gjør. Det er heldigvis lov å være menneskelig og gjøre noen feil i blant.

    Jeg skal ikke starte en stor språkdebatt her, men jeg ville vært forsiktig med å kaste stein i glasshus. Tegnsetting ved endt setning gjøres med et enkelt punktum, ikke flere etter hverandre. Det gir et veldig muntlig uttrykk.

   3. Det er da ingenting som heter ubestemte verb. Du snakker om verbformen infinitiv. Det er også en viss forskjell på talemål og skriftspråk her i landet, så i svært mange dialekter vil det være helt naturlig å si «jeg å en venn av meg». Det betyr ikke at man ikke kan sin grammatikk.

   4. Kristin

    Eventuelt forkortes ev.

    Just sayin’

 10. Så relaxed och snyggt, och ändå väldigt kvinnligt! I like <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 11. Hei Caroline 🙂 hvilken barne- og ungdomsskole gikk du på?

 12. Hei! Vil bare si hvor godt jeg liker antrekkene der du bruker lave sko, de appellerer så mye mer til meg i og med at jeg går kledd veldig «hverdagslig» og det fort blir for mye med heels 🙂 Håper på flere slike!

  Ønsker deg og dine en super helg og 17. mai!

  1. Caroline

   Ha en super helg og en enda bedre feiring, Marthe 🙂

 13. Utrolig lekkert! Svart på svart er jo alltid safe, og jeg syns det satte prikken over i-en at hele dressen var i blonder 🙂

 14. Det var veldig fint! Og JEG likte veldig godt bluseløsningen under! 🙂 Gjorde det hele mer elegant!

 15. You dont understand how happy I am that you have started to translate your blog! I´m swedish but I don´t understand Norwegian so I have been going here only to get inpsiration from the pictures but now I can finally understand what you´re writing about! So happy 😀

 16. Kjempe fin snekkershorts! Har selv blitt frelst av slike og gått til innkjøpt av både en i hvit og dongeri 😀

 17. Jurgita

  Hei ! Kan jeg spørre om hva slags smykke du har på deg på disse bildene? Det ser perfekt ut! Slike minimalistiske smykker er noe av det fineste jeg vet, særlig hvis de er i gult eller rose-gull.
  God 17. mai til deg og dine 🙂

 18. Du er så kul Caroline<3 Digger deg.

 19. Nydelig antrekk!! Hvilken str har du i snekkerbuksa? 🙂 er den normal i størrelsen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *