swiss skin renewal

hoved

Nå er det nesten nøyaktig 1 måned siden Swiss Clinic sin Swiss Skin Renewal ble kåret til Årets Innovasjon i Swedish Beauty & Cosmetics Awards, og jeg startet å teste dette ganske fort etterpå, fordi jeg ble så nysgjerrig. 


Swiss Skin Renewal er et produkt som skal reparere arr, fjerne rynker eller behandle cellulitter. Jeg har testet rolleren som er 0.2 mm. Denne er til bruk i ansiktet, og jeg har brukt den på hakepartiet hvor jeg tidvis har litt underliggende talg. Dette er små prikker som du ikke ser før du strekker huden eller som synes i et spesielt lys (for eks. sterkt sollys), så innmari plagsomt synes jeg ikke det har vært, men jeg kan gjerne leve uten. Tidvis får jeg også noen nupper i pannen, spesielt ved stress og når jeg drikker dårlig med vann, så jeg har rullet her også. 

du trenger

Da jeg mottok produktene, kunne jeg ikke helt forstå effekten av disse tre redskapene, men etter at jeg fikk testet ut rolleren på huden, ble jeg litt klokere. Det er ikke vondt, men du kjenner virkelig at det er noe som skjer. Rolleren består av små pigger på 0.2 mm. som du ruller ned i huden, den lurer huden til å tro at den er skadet, slik at den produserer ny hud, og det er derfor eventuelle hudproblemer forsvinner. 

roller 02


slik gjør du 

Det er viktig at du bruker Swiss Sanitizing Spray på området som skal behandles. Dette er en anitbakteriell spray som desinfiserer huden. Den skal brukes til å rengjøre skin roller etter behandling også. Bruk god tid og rull 3–4 ganger på samme område, før du bytter retning. Rull minst 4 retninger: vertiskalt, horisontalt og diagonalt begge sider. 

oversikt alle produkter swiss clinic

Ettersom rolleren lurer huden til å tro at den er skadet, er huden 330 ganger mer mottakelig for serum og kremer etterpå, og derfor anbefales det at du bruker Rejuvenator direkte etter behandling. Dette er en gel som skal jobbe med å fornye huden. Det er disse produktene sammen som gjør at huden blir bedre, du kan ikke bare bruke rolleren alene, men er avhengig av gelen også, ettersom den ikke inneholder fett som en krem gjør. Du kan lese mer HER

swiss gel

Jeg vet ikke akkurat hvor lenge den er anbefalt å brukes før du skal se resultater, men jeg ser selv det er en liten forskjell hos meg allerede nå. Det er i hvert fall verdt et forsøk, og ettersom den har vunnet pris og får mye god omtale, synes jeg den er utrolig spennende å prøve, og derfor ville jeg tipse dere også 🙂 Tenk om den kan hjelpe noen med virkelig dårlig hud eller bedre cellulitter, det ville jo vært fantastisk! Swiss Skin Renewal har gjort fantastsiske endringer hos mange, det er bare å lese mer om dem.

Det er anbefalt å behandle huden i 5–7 dager, la huden så hvile i 1 uke før du forsetter behandlingen igjen, så jeg er i gang med runde 3 nå. Ettersom du blir litt rød, er det best å gjøre behandlingen på kvelden. Alle produktene jobber best sammen, så du trenger både roller, spray og gel om du vil teste dette og få en effekt. Rolleren alene vil ikke være nok. Du kan bestille gel og roller HER og Sanitizing Spray HER. Og dere, Swiss gir leserne mine 15 prosent rabatt ved bruk av koden CAROLINE15 🙂  


Og helt tilslutt om nålene: den minste lengden skal brukes på tynn og ømfintlig hud som ansiktet, den mellomste kan brukes på aknehud eller aldrende hud, mens den lengste er til behandling av blant annet cellulitter. 

77 kommentarer

 1. Overraskende at du ikke nevner at huden bruker 1 mnd på å fornye seg. Man vil ikke se noe særlig resultat av noen produkter før etter dette. Derfor bør man ikke gi opp etter kort tid uansett om man bruker kremer eller annet som skal hjelpe for akne.

  1. Caroline

   Her er svar fra Swiss Clinic: «-Det är helt korrekt att cellförnyelsen tar ca 28 dagar, Men då denna behandlingen medvetet skadar huden väldigt lindrigt så blir läkningen lika lång som en vanlig läkning av ett sår 7-10. Som exempel när man skrapar upp och får ett ärr.

   Själva hemligheten är att man påskyndar processen att skapa ny hud men också att förlänga själva läkeperioden. Detta sker dels genom att Skin Rollern stimulerar kollagenproduktionen men också då man aktiverar makrofagerna i huden med Rejuvenator och aktivt stöttar hela processen. Men det är korrekt att det kan ta uppemot 14-21 dagar innan man uppnår önskat resultat.»

   1. amalie

    …men selv om det tar overhuden 28 dager å skifte ut alle cellene vil man få den umiddelbare effekten av minde synlige overflatiske rynker og mer glød lenge før dette. Grunnet økt blodsirkulasjon og en lett plumpingeffekt av huden man får av rullen. Så jeg er enig med C

  2. det er fordi bloggere som regel ikke egentlig kan en dritt om hudpleie. husker ikke hvilken blogger det var med hun skrev i hvertfall om formula 10.0.6 serien, og det er bare dritt mot huden! de utnytter hvor lite folk vet om produktene sine. kanskje denne funker, men kunnskapsmangel har alltid provosert meg.

 2. Anette S.

  Disse produktene har jeg også vært nysgjerrig på lenge så nå er kanskje tiden inne for å teste dem ut:-) Sliter med endel uren hud, spesielt nå når jeg ammer, så om det virker så godt som de sier så hadde det vært fantastisk:-)

  Har ikke hatt tid til å kommentere så mye i det siste, så nå må jeg bare få sagt tommel opp for det nye designet ditt:-) Og tusen takk for «remember me» knappen;-)

  1. Caroline

   Det er bare å prøve, mange har positive erfaringer, meg inkludert 🙂

   Tusen takk, hyggelig at du liker det 🙂

 3. Elsker denne 🙂 🙂

 4. Hei!

  Denne reklamen syns jeg var veldig unødvendig. Du skriver «Jeg vet ikke hvor lenge den er anbefalt å brukes før du skal se resultater, men jeg føler selv det er en liten forskjell. Det er i hvert fall verdt et forsøk, og ettersom den har vunnet pris og får mye god omtale, synes jeg den er spennende å prøve, og derfor ville jeg tipse dere også.» Dette er dyre produkter du altså mener leserne dine skal kjøpe fordi du hvertfall føler en liten forskjell? Tror en del lesere kan bli lurt til at dette produktet er noe de MÅ ha, og til den prisen må man vel kreve mer enn at det er verdt er forsøk? Hvertfall mtp at jeg tipper gjennomsnittslønnen til leseren er betraktelig lavere enn din egen. Hvis den virkelig er så bra at du mener leserne dine burde bruke mye penger på den burde du hvertfall skrive om de små prikkene på haken din ble borte og hvilke resultater du fikk helt konkret!

  Jeg mener ikke å være frekk eller lage dårlig stemning, men jeg syns denne reklamen var veldig lite troverdig, og dermed uinteressant for leserene!

  1. Mari-Ann

   Produktene er ikke så dyre da….herregud

   1. Silje M.

    Enig Mari- Ann.. :/ Men du vet- bitches will be bitches- and with that give the good girls a bad name.. Og stakars jente som bruker tid på å slenge kamuflert dritt med kun et ørlite pirkepoeng, noen mennesker asså..

 5. Bini (sveits)

  beste produkter;-) men dere må virkelig passe på med sol etter behandlingen!!

  1. Vil det si at om jeg bruker produktet på kvelden før jeg legger meg, så kan jeg ikke sole meg dagen etter, selv med solfaktor 30?

   1. Caroline

    Jeg ville satset på spf. 50 🙂

   2. Ok, tusen takk!

 6. Caroline,

  I cannot translate your website to English since you changed it. Help!!!

  Mandy U.S.A

  1. Caroline

   You can use google translate 🙂

 7. Kjøpte min på ebay…etter anbefaling av en hudpleier. Kjøpte selvsagt ikke den kjipeste med betalte bare 100 kr. Funker som bare det…ingen kviser lenger…heller ingen flassete hud i pannen. Bruker fet salve i ansiktet etter behandlingen og våkner med silkemyk hud morgenen etter!

  1. Kan du linke til den du kjøpte? Var jo en hel haug på ebay, vet ikke helt hva jeg leter etter 😛

   1. Ja ett eldorado der…men har dessverre ikke linken lenger. Den var lilla 0.5 mm og merket med best rated og kostet ca 50kr. Tror mange av de er samme type men forskjellig sender. Noen kan være litt dårlige nåler på har jeg lest engang. Jeg kjøpte 0.5 og 1 , fra ulik sender og begge har gode nåler…mine venner er og fornøyd. Jeg bruker Bephanten salve etterpå som fås på apoteket.

  2. Silje M.

   Dere burde være veldig forsiktige for jeg bestilte på wish og endte opp med 2 hele millimeter nåler istedenfor 0,2 mm. Har vært inne på en del skrekk- eksempelsider og folk har ved bruk av disse fake som har feil form på nålene og på noen- for mange nåler rett og slett skapt fryktelige arr i ansiktshuden, magen og rumpa stort sett. Så please vær forsiktige ift lengde på nålene, og som sagt er ofte de fake rollerne utstyrt med en slags A- formede «nåler istedetfor de sylskarpe på Swiss originalen- dette kan føre til de fæle hudskadene jeg har lest om og sett bilder av.

 8. Read more knappen er tilbake 🙁 🙁 🙁

  1. Caroline

   Ser det, sikkert skjedd noe når vi oppdaterte wordpress :/ Har sagt i fra til teknisk.

 9. Kathrine

  Det kommer ikke frem på bloglovin-appen at det er reklame. Kanskje siden det er en del av designet på bloggen? Vet ikke om du får pes for det, så tenkte bare å tipse 🙂

  1. Caroline

   Nei, bloglovin har ikke vi noe å gjøre med, så det er ikke vårt ansvar 🙂 Men takk for at du sa i fra! 🙂

 10. Kristin

  Har du ingen strekkmerker? Ikke lyse engang? Mange har det uten å se dem, så selv om du tror du ikke har fått det iløpet av feks svangerskapet kan det hende du har streker under huden. Se godt på rompe/lår. Det er her det er mest spennende med dermarollers. Tror du det kan fjerne lyse strekkmerker? Hvis du har det noen steder på kroppen (som 80-90% av alle damer etter fødsel) så må du teste dette også! 😀 hadde vært gøy å se

  1. Roll Evolution er nok det kjappeste og mest helsebringende å bruke for å kvitte seg med cellullitter. Vi åpnet nylig studio i storgata i Porsgrunn, og kundene mister cellullitter og overflødig postgraviditetsvekt på ekstremt kort tid. Jeg må si at jeg selv som instruktør er helt forbauset. Slå opp Nona’s Beauty Home på facebook så finner du oss 🙂
   Du er også hjertelig velkommen Caroline, men nå har jeg allerede nevnt det for deg en gang, samt sendt mail til peterpeters, så har intet ønske om å mase mer på deg om å prøve dette, selv om jeg er sikker på at du hadde blitt overveldet 🙂
   Mvh Silje 🙂

 11. Hei 🙂

  Så bra at du er fornøyd med det:) du har så fin hud 🙂

  Ser at det er flere bloggere den siste tiden som reklamerer for dette. Hva er grunnen til det egentlig? Hvor mye får du for å reklamere for dette?

 12. Denne har jeg brukt i over ett år etter at Komikerfrue reklamerte for den på sin blogg. Helt fantastisk både dermarullen og produktene fra Swissklinikken…

  1. Hvor kjøpte du den hen? Direkte hos swiss eller ebay? Er i tvil om hvor jeg bør bestille nemlig, ebay er jo helt klart mye billigere, men vil ha et skikkelig produkt. Har aknearr på haken som jeg føler ødelegger hele ansiktet mitt. På forhånd takk for tips Anne 🙂 Forresten- er det DU? Fra Nona’s? Du fortalte meg jo om den under timen din idag, hvis det er du 😀

 13. Leste i det innlegget om blindeforbundet at du egentlig ikke ønsket at så mange bloggere skulle skrive om samme sak som deg. Denne har jeg sett på sikkert 10 store blogger, inkludert de som deler plass med deg på toppen.
  Med hundene skrev du at det var ok ,men ikke ideelt, siden det støttet en god sak. Hva med denne da? Er det altså bedre når det bare er kommersielt? Slik det fremstår ønsker du altså å støtte gode saker alene (selv om du får betalt for det), men kommersielle aktører som sikkert betaler mye mer er ok å skrive om som en del av mengden. Virker som alt beror på hvor mye penger du får for det.

  1. Caroline

   Hei Andrea!

   Jeg ønsker at innholdet på bloggen skal være så genuint som mulig, dessverre er ikke det alltid mulig når det er store selskap og pr-byråer som håndterer salg av annonseinnlegg. I dette tilfellet ble dette innlegget avtalt i midten av april, og i mellomtiden skrev flere andre bloggere om produktet. Årsaken til at det gikk så lang tid fra innlegget ble avtalt til det ble publisert, var fordi jeg ville teste produktet ordentlig, slik at jeg kunne være så trygg på kvaliteten som mulig. Jeg reklamerer ikke for produkter jeg ikke føler at jeg kan gå god for, og penger har aldri noe å si på den avgjørelsen. Det er nok av aktører som vil annonsere hos meg, og jeg er heldigvis i en slik situasjon at jeg kan si nei til de som jeg mener ikke er av god nok kvalitet, uten å måtte tenke på at jeg taper penger 🙂

 14. Nå har jeg bestillt!! Kjempespent på å teste ut denne!! Gøy gøy!! 🙂

 15. Jeg har hatt lyst til å teste denne, men har en jobb der jeg er veldig i fronten, og har derfor ikke hatt tid – fordi jeg er redd jeg blir sår og knallrød og ikke kan gå med sminke første dagene etter å ha brukt produktet? Stemmer dette?
  Savner også et bilde – eller gjerne en film, der du bruker produktet, og hvordan huden ser ut rett etter behandlingen. Hvor rød man blir osv…

  1. Caroline

   Det kan jeg jo få til, bilder før / etter behandling av rødheten! Vil gjerne bruke den litt til først 🙂 Jeg blir ikke nor særlig rød dagen etter, ikke noe mer enn at det lett dekkes med litt concealer 🙂 Men det kan jo være at det er individuelt? Jeg bruker jo 0.2, den går ikke så dypt, så jeg vil tro at en med lengre pigger vil skape mer rødhet 🙂

   1. Jeg bruker 1.0 mm i ansiktet, og er likevel ikke fryktelig rød dagen etterpå. Bruker du foundation er det uansett ikke noe problem, skal ikke mye til for å dekke over den lille rødheten jeg opplever i alle fall. 🙂

 16. Har testet ut disse produktene siden januar og jeg er kjempefornøyd!! Har en aldrende hud, og 0,5mm fungerer helt supert:-) Ikke har jeg uren hud på hakepartiet lengre heller. Brukte min i 28 dager sammenhengende første måned og deretter 28 dager pause. Nå brukes den annenhver uke. Tipp topp tommel opp!!!

  1. Caroline

   Så bra at du er fornøyd 🙂

 17. Var det ikke du som ikke hadde problemer med huden :p. Synes du tidligere ved flere annledninger nevnte at du aldri slet med kviser o.l

  1. Caroline

   Jeg har sagt flere ganger at jeg kan ha problemer med huden i perioder hvor det er mye stress o.l 🙂

  2. Var den nødvendig Kine? Blir så irritert av gribbene som hiver seg over Caroline ved minste, lille anledning! Tenk på deg sjæl du!

 18. Jeg bestilte SwissRolleren i går, faktisk før jeg leste innlegget ditt. Er sanitizer- sprayen et absolutt must? Studentøkonomien tillater ikke de helt store utskeielsene, så jeg tenkte å spare litt penger ved å unnlate å kjøpe den.

  1. Caroline

   Jeg vet ikke :/ Men den desinfiserer jo, så det er jo veldig lurt å bruke den. Men rens huden GODT før du bruker den i hvert fall, og skyll også rolleren i varmt vann etter bruk, og så før bruk igjen 🙂

   1. Rolleren må desinfiseres. Noen koker visstnok sin, men synes selv det er lettere å bare bruke desinfiserende middel. SwissClinic sier selv at rollerne deres ikke er laget for å ligge i desfiniserende (spurte dem over mail), men helt ærlig føler jeg det nærmest er en nødvendighet, så jeg gjør det uansett om rolleren da begynner å «squeke» eller lage en pipelyd nå når jeg ruller med den. For 100-lappen får du kjøpt 750 ml med desinfiserende på ethvert apotek, den varer lenge! Om du har en ren og sprayflaske kan du eventuelt tømme over, og deretter spraye – om du heller vil det.

 19. Jeg har kjøpt dette produktet, og brukt det tidvis, ser litt forandring! Nå tenkte jeg å fylle på med antibac-sprayen, men koden din fungerer ikke på kun det. Den fungerer imidlertid hvis jeg kjøper hele settet (som jeg allerede har…). Skal det være riktig, at koden kun skal fungere på hele settet, men ikke hvis du kjøper bare noen av enkeltelementene du nevnte i innlegget?
  Tenkte jeg bare skulle høre om det var rett, for jeg synes ikke det kom tydelig nok frem i innlegget. 🙂

  1. Caroline

   Den gjelder ikke for sprayen :/ Men kanskje jeg kan fikse det! Jeg hører med dem 🙂

 20. Hvor lenge varer dette tilbudet? 🙂

 21. Jeg ville bare kjøpe sprayen, men fikk ikke 15% på denne.. Gjelder tilbudet bare for komplett pakke ?

  1. Caroline

   Ja :/

 22. Hei Caroline 🙂 Jeg får ikke rabattkoden til å fungere!? Gjelder den bare på varer over 500 f. eks? Jeg har allerede dette settet, men har ikke fått kjøpt Sanitizing Spray, så tenkte å gjøre det nå. Ikke det at -15% fra eller til er så nøye på den prisen (110,-), men ville bare høre 🙂
  Ha en fortsatt fin dag 🙂

  1. Caroline

   Det gjelder kun på settet, og ikke på sprayen :/

 23. Heisann!
  Hvet du om man kan bruke dette produktet for å fjerne arr etter operasjon (skulder)?

  PS: elsker bloggen din!

 24. Jeg er nysgjerrig på disse produktene. Men problemet mitt er at jeg har veldig ømfintlig hud og reagerer på mange ansiktsprodukter. Kan ikke bruke facescrub blant annet. Blir flammende rød. Hvordan fungerer dette for oss med den type hud? Noen formening? Fulgt bloggen din i noen år nå Caroline og selv jeg som har passert 40 (hjelp!) finner masse inspirasjon her inne

 25. Anbefales på det sterkeste hvis du har ujevnheter i huden som pigmentflekker, røde arr etter kviser eller store porer. Har sett stor forbedring i huden. Personlig har jeg brukt 0,5 mm intensivt i syv dager, og så latt huden hvile minst like lenge. Anbefaler alle å kjøpe Sanitizing Spray elle bruke antibac overflatesprit som fås kjøpt på apoteket. Viktig å desinfisere rolleren før og etter bruk. Det siste man ønsker er å spre bakterier i huden. Den kan også kokes 🙂

 26. Meget skeptisk til å «skade» huden med vilje. Det må jo være litt som å hele tiden dra av en skorpe på et sår? Kan umulig være bra å manipulere celleproduksjonen på denne måten.

 27. Hei Caroline.

  Tror du denne vil virke bra på min røde hud? Jeg har på en måte en veldig rødflammete hud som verken er tør eller fet. Jeg finner på en måte aldri noe som virker til denne huden 🙂

 28. Hei 🙂 Vet du hvordan den virker på hudormer/sorte prikker på nesen? For det er gjerne noe jeg vil gjøre noe med 🙂

 29. Spørsmålet mitt har ingenting med innlegget å gjøre.
  Jeg følger både deg og LK på Instagram. Flere ganger har dere brukt ordet «si» til slutt i teksten på innleggene. Det må være da være noe dialekt dere har tatt inn? Eller?

  1. Caroline

   Vi sier det i Sarpsborg 🙂

 30. Kan denne brukes på sorte prikker på nesa?

 31. Kathrine Louise

  Det virker som om at mange har hatt effekt av denne! Jeg vant et slikt sett på en annen blogg, men fikk aldri tilsendt pakken – så kjedelig! Men, men, får se om jeg går til innkjøp av det senere en gang! God 17.mai helg forresten!

 32. Hei. Synes jeg har lagt merke til at huden din var annerledes for tiden.. En helt ekstrem ren hud og glød! er dette pga denne tror du? 🙂

 33. Hei! Hvor er settet du har på deg fra? Ganni?

  Ha en fin dag 🙂

 34. Hei Caroline!:) Etterlater rolleren små «hull» som kan ligne porer?

 35. Hei Caroline!:) Etterlater rolleren små «hull» i huden som ligner porer?

 36. Har lurt på denne da jeg sliter med nupper, noen acnearr og lignende, men har ikke turt å kjøpe den når den har vært anbefalt av andre bloggere – før nå! Full pakke bestilt! 😀

 37. Hudpleieren jeg går til er helt forskrekket over at folk kan bruke dette hjemme. Hun sier at det vil hjelpe pigmentflekker som ligger dypt i huden til å komme opp til overflaten og i tillegg ser jeg at du sier at det er greit å ikke bruke desifinfeksjon og bare vaske den godt. Huff.

 38. Jeg pleier ikke å bry meg om reklamer, men det virket veldig troverdig når det gjaldt skin renewal, så jeg bestilte en pakke. Har nå brukt den i 4 dager, og jeg må faktisk si at jeg merker forbedringer. Jeg har fått bedre hud og rynkene har blitt litt «mildere». Jeg skal gjennomføre en 28 dagers kur, for så å ta en pause på 28 dager. Det kommer til å bli mye snakk om denne fremover tror jeg og jeg har ikke fått et øre betalt for å skrive dette:)

  1. Caroline

   Såpass 😀 Så utrolig gøy å høre! Lykke til, gleder meg til å se hvordan du opplever det.

 39. Hei Caroline!
  Den sprayen….bare for å dobbel sjekke… Jeg ska også spraye den på huden før j ruller?!! Og vaske rullen med den etterpå:) Ser at mange har testet denne,tenkte at hvis DU tester den så kjøper jeg!:)

  1. Caroline

   Spray huden før du ruller 🙂 Etterpå smører du huden med gelen, og sprayer rullen for å desinfisere 🙂 Ikke spray huden to ganger 🙂

   Klem!

 40. Vet du om det er farlig å sole seg/solarium mens man bruker denne? Hadde satt veldig pris på svar om du vet. ☺

 41. Bestilt! Men jeg har hørt bedre resultater med 0,5mm, så jeg bestilte denne 🙂

 42. Men kjære deg. Hvorfor fortsetter du å retusjere bilder av deg selv? Forklar meg gjerne. Du er jo så pen jente! Virkelig! Du mister dessverre litt troverdighet med forandringen. 🙁

  1. Caroline

   Det er ingenting som er retusjert her, så jeg synes det er veldig synd at du bare trekker den konklusjonen etter alt som har vært.

 43. Hei caroline, kan du skrive et nytt innlegg om dette å si din mening? og evt legge ut før og etter bilder.

 44. Hei jeg har hørt at ulike kremer og produkter ikke skal brukes på yngre hud. Så jeg har prøvd å finne litt mer ut om swiss skin renewal, å jeg lurer på om dette kan brukes på min hud, jeg er altså 21. ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *