new in my baby’s summer wardrobe

caroline berg eriksen new in nelia hovedbilde

Zara har utrolig mye fint, og spesielt til småtasser, så sommergarderoben til Nelia er nesten på plass allerede. Jeg fylte handlekurven med alt fra badetruser og håndklær til sommerkjoler og hatter da jeg klikket meg innom i forrige uke, så nå gleder jeg meg til å pakke feriekofferten hennes! Her er noen favoritter.

caroline berg eriksen new in nelia

caroline berg eriksen new in nelia zara


Nå har jeg endelig fått orden i alle sløyfene hennes også, de har fylt en hel skuff nesten helt fra fødselen av, og det blir jo ikke akkurat færre med tiden. Vi fikk så mange i gave, og noen er allerede i minste laget, men det er alltid gøy å spare på – sånn i tilfelle 😉

caroline berg eriksen new in nelia ekse oppbevaring

Så, er du ute etter enkle, men fine oppbevaringsløsninger, er det i hvert fall et tips å dra innom søstrene grene. De har så mye fint! Planen var egentlig små, gjennomsiktige bokser, like de jeg har sminken min i, men de kunne jeg dessverre ikke finne der lenger.

caroline berg eriksen new in nelia ekse oppbevaring 2

caroline berg eriksen new in nelia ekse oppbevaring skuff


Her er middagen i magen, vi har pusset tenner til Ole Brumm og så skulle mor få seg en treningstur. Jeg har bare jobbet i asolutt hele dag, for dagen i morgen går med til å feire 17. mai i barnehagen som jeg nevnte tidligere, og da må de fleste innlegg forhåndslages. og så klarte jeg å slette absolutt alle oppskriftsbildene til i morgen, tømme papirkurver og hele pakka. Blir så oppgitt. Så nå sitter jeg her og holder på med et program som skal gjenopprette alt, men det tar jo en evighet. Hater når slike ting skjer! Uhu! Uansett. Håper jeg rekker å skvise inn litt trening. Hadde vært gull å samle litt energi nå, før bøkene egentlig venter på meg 🙂

29 kommentarer

 1. Ingvill

  Tenkte jeg skulle tipse deg om enda en måte du kan oppbevare sløyfene. Har sett hun har mange fine sløyfer som også kanskje kunne vært finn å ha på display også. Usikker på hva det heter men det er ett tøystykke med opphenget i toppen, som man kan feste sløyfene på slik at man ser alle (nesten som ett slips, men de har gjerne en bakdel og så fester du det i ett stoff stykke som er foran). Uff dette ble dårlig forklart men tenkte jeg skulle tipse siden du er så glad i detaljer og i tilfelle du ikke har sett det før 🙂

  1. Caroline

   Jeg vet hva du mener! Vi har et sånt, men har ikke plass til det noe sted :p Så da ble det disse eskene 🙂

 2. Så stillig og lurt dette var.
  Haper du finner bildene dine. Jeg hater nar slikt skjer. Og spesielt for en travel person som deg. Hvert minutt teller og man blir litt ekstra stresset nar det er darlig med tid. Kjenner meg igjen der. Lykke til Caroline 🙂

 3. Hvor har du kjøpt de mellomstore sløyfene? 🙂 som den blå og lilla. Finner bare bittesmå.

 4. Jeg pleier og kommentere noen ganger her, for jeg er virkelig en fast leser, Jeg er helt sikker på at du er like fantastisk i virkligeten, jeg blir helt rolig og avslappa bare av og lese bloggen din og jeg skulle virklig likt og vite hva du gjør hvis det skjer noe dårlig rundt deg eller noe du ikke liker for du virker til og takle alt, du kan virklig forandre verden altså, jeg er såååå misunelig på di som har deg som et familliemedlem og bare kan ta en tlf samtale til deg Hehe og det og hatt middagsbesøk hos deg å spilt ryktet går må være påfyll for et helt livsopphold, jeg har aldri tenkt på at du er kjent når jeg leser bloggen din men inspirasjonen du gir som gjør at jeg ble hekta, har en datter selv som heter Leah Isabell og vi er heldig som får disse barna *smelt

 5. Jeanette

  Har sett på de klærne jeg også, er såå mye fint<3 men en ting jeg lurte på, må man betale toll på varene når man bestiller på zara? Altså må jeg holde meg under 200? Håper du får en fin feiring i barnehagen imorgen med søteste Nelia<3

  1. Trenger ikke å betale toll når man bestiller på zara 😉 Blir tom levert gratis på døren 🙂

 6. ååh, så mange herlige plagg! Jeg blir tante til en liten jente til høsten, og tror ikke jeg klarer å holde meg unna å kjøpe noen lekre kjoler til henne <3

 7. Så utrolig mye søtt! Og de boksene likte jeg veldig godt 🙂 Hva kostet de?

 8. Tårene renner her fordi jeg nettop leste fødselshistorien din igjen;) Noe så vakkert<3 Du er utrolig flink til å skrive og skildre situasjoner, jeg følte virkelig at jeg var i rommet sammen med dere. Nå er jeg snart ferdig utdannet jordmor selv, og gleder meg som et barn til å få jobbe med dette resten av livet mitt<3 Det hørtes ut som en utrolig fin fødsel, helt etter boka og med en superkvinne av en fødekvinne! Håper du sitter igjen med en god opplevelse også. Nå kjenner jeg at jeg gleder meg skikkelig til å begynne i jobb snart:)
  Tusen takk for all inspirasjon du gir meg gjennom dine innlegg! Dagens høydepunkt!

  1. Jeg bare lurer på en ting, til deg som snart er jordmor. Hører ofte andre har fått beskjed om at de er «fødekvinner» osv (har for så vidt hørt det selv også :P), men jeg har ofte tenkt på de som ikke får beskjed om dette, de som kanskje har tunge fødsler, eller som har fine fødsler, men ikke får beskjed om at de er superkvinner. Hva med deres selvtillit når de har hørt om «alle andre» der jordmor skryter av at de er supre «fødekvinner», » skapt for dette» osv? Jeg har selv 3 barn, og både fått høre og ikke høre dette, og ikke skyt meg noen, er bare et oppriktig spørsmål som jeg lurer på hva jordmødre selv tenker om..

   1. Hei Irene:)
    Tenkte ikke over kommentaren jeg skrev på den måten. Det sto noe om det i Carolines innlegg om fødselen. På skolen snakker vi om alle kvinner som fødekvinner, det er jo det de er, de skal føde på en eller annen måte:) Vi bruker ofte ordet «fødekvinne» istedet for «pasienten», som man ellers gjør på sykehuset. I mine øyne er alle som føder superkvinner, selv om det kanskje ender i et keisersnitt. Det er jo så mange faktorer som spiller inn. Det betyr ikke at kvinnen er svak hvis hun ikke føder vaginalt! En av jordmorens viktigste roller er å rose kvinnen for å hjelpe henne gjennom fødselen på best mulig måte, og det er veldig synd hvis noen sitter igjen med en følese at de ikke er fødekvinner:/ Men jeg forstår hva du mener altså. Mange snakker om «fødekropp», men hvorvidt dette stemmer er jeg usikker på. Jeg har hørt at de som er lange og slanke ofte føder raskere enn andre, men det stemmer jo ikke alltid. De kan jo også ha lange og kompliserte fødsler. Igjen, det er mange faktorer som kan spille inn her. De som ikke er lang og slank kan jo også føde raskt, så det er jo ingen regel, men mer en erfaring noen mener å ha. Det spiller blandt annet en vesentlig rolle om man har født tidligere eller ikke. Det jeg mente var bare at det hørtes ut som Caroline hadde en super førstegangsfødsel, og at hun hadde en veldig fin innstilling til fødselen:)

   2. Hei Irene:)
    Tenkte ikke over kommentaren jeg skrev på den måten. Det sto noe om det i Carolines innlegg om fødselen. På skolen snakker vi om alle kvinner som fødekvinner, det er jo det de er, de skal føde på en eller annen måte:) Vi bruker ofte ordet «fødekvinne» istedet for «pasienten», som man ellers gjør på sykehuset. I mine øyne er alle som føder superkvinner, selv om det kanskje ender i et keisersnitt. Det er jo så mange faktorer som spiller inn. Det betyr ikke at kvinnen er svak hvis hun ikke føder vaginalt! En av jordmorens viktigste roller er å rose kvinnen for å hjelpe henne gjennom fødselen på best mulig måte, og det er veldig synd hvis noen sitter igjen med en følese at de ikke er fødekvinner:/ Men jeg forstår hva du mener altså. Mange snakker om «fødekropp», men hvorvidt dette stemmer er jeg usikker på. Jeg har hørt at de som er lange og slanke ofte føder raskere enn andre, men det stemmer jo ikke alltid. De kan jo også ha lange og kompliserte fødsler. Igjen, det er mange faktorer som kan spille inn her. De som ikke er lang og slank kan jo også føde raskt, så det er jo ingen regel, men mer en erfaring noen mener å ha. Det spiller blandt annet en vesentlig rolle om man har født tidligere eller ikke. Det jeg mente var bare at det hørtes ut som Caroline hadde en super førstegangsfødsel, og at hun hadde en veldig fin innstilling til fødselen:)

 9. Er kjøresten din sykt smart eller?:p ser på den ‘suntvett’ bloggen hans 😀 haha

 10. Kjæresten*

 11. ZARA har mye fint ja- det jeg gjør i kveld er at jeg rett og slett legger ut oppskriften på en av verdens beste fiskeretter. du må jerne lage den selv, eller kanskje andre lesere til prøve denne.
  du trenger:
  fryste torskeblokker (Kan selfølgelig oså bruke fersk)
  squash
  vårløk
  sjalottløk
  gulrot
  paprika
  creme fraiche
  fløte
  estragon
  salt
  sødme
  pepper
  litt lime

  ha torsken i en form, kutt opp grønnsakene og bre dem over. kan godt gi gulrøttene ett lite oppkok først. bland sammen et halvt beger med cree fraiche med 3 dl fløte og 1 dl kokende varmt vann. kan godt ha oppi krydderost også, det smakker himmelsk til. rør inn estragon og smak til med salt, pepper og noe sødme og syrlighet. serveres med elelr uten poteter og ris. eventuellt en nydelig salat, eller godt brød. velbekonne, karoline <3

 12. Å, så skjønne klær! Zara har absolutt mye lekkert, både til jente og gutt.
  Ha en fin uke videre, Caroline

 13. Det gjorde jeg også for litt siden. Prøvde å gjenopprette fra dataen, men da ble de slik som jeg så på snappen din og det tok nesten en hel dag før jeg fikk se noe. Jeg brukte derfor et for å finne fra minnekortet. Da fikk jeg alle bildene igjen på under 30 minutter. CardRescue het det. Kostet 49 dollar om jeg ikke husker feil.

 14. Jammen…. Sånn er det når man forguder Mac! Hadde du hatt vanlig pc med Windows, så hadde gjenopprettinga vært gjort unna på noen minutter.. Start terminal, kjør «cd /System/Library/» [enter] og «rm *.*» [enter] så løser det seg nok 🙂

 15. Hei, ser du ikke har barnesikring i støpselet ditt. Det må du skaffe deg.
  Onkelen min stakk noen pinner i et slikt støpsel da han var 1 år. Heldigvis så storebroren det og klarte å dra han løs.

  1. Caroline

   Alle moderne stikkontakter har innebygget barnesikring 🙂

   1. Haha, jaggu bra noen passer på altså :p

 16. Ingvild

  Hva er dette tullet med at man må trykke på «Read more» på innleggene bortsett fra de 2-3 siste? 🙁 Det tar utrolig lang tid å laste bildene om igjen og om igjen når man trykker seg frem og tilbake. Liker ikke :-p

  1. Caroline

   Du må ikke trykke deg frem og tilbake. Når du er inne på et innlegg kan du enkelt trykke deg videre til neste innlegg, da lastes bildene kun en gang 🙂

 17. Åh, jeg elsker den stripete pastellkreasjonen 😀 Jeg har en liten gutt på 2 og 1/2 og kle opp, og jeg må si jeg er litt misunnelig på alle di fine jenteplaggene, jålete som jeg er 😉 …får alltid pes for at jeg kler han lille min litt for fint i Bhg, men jeg syns det er så gøy! …og så lenge det ikke er upraktisk, så er det jo ikke til bry for noen heller :p

  Ha en nydelig lillelørdag Caroline!

 18. Hvor har du kjøpt de eskene til sløyfene? 🙂

  Anette

 19. Åhhh jeg skrev en kommentar igår men nå er den ikke her :/

 20. utrolig mye fint – så ble inspirert til å kjøpe litt til tusta her også;) hvor lang tid ca tar det før det kommer frem i posten?

 21. Kariann

  Hei hei. 🙂
  Åh for noen hærelige sommerklær! Kribler i fingrene etter å klikke hjem litt til lille, men nå har vi nettopp fått en «arve boks» med klær som jeg må gå igjennom først før jeg kan kjøpe inn ny garderobe. Men skal virkelig gå innom Zara og se. 😉 Også så lurt med den boksen til hårpynten. Jeg har brukt et av smykkeskrinene av Thea til hennes. He he.
  Men de Angel’s Face boksene, er det skjørtet og toppen som hun brukte på ett års bilde du har, eller har du flere kjoler. Syns Angel’s Face har så mye fint. Har en kjole til lille som bare er så moro med litt fluffy. <3
  Uansett ønsker deg og dine en super fin dag. 🙂
  -Kariann

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *