lady in red

caroline berg eriksen red skirt tibi cropped top ganni coat saint laurent gold chain bag

God morgen til deg Jeg har sett etter et rødt blyanskjørt en stund nå, for jeg synes det gir et antrekk så utrolig mye. Gleder meg til å style dette i sommer, hvite topper med bare skuldre og brun hud – mmm… 


caroline berg eriksen red skirt tibi cropped top ganni coat saint laurent gold chain bag windycaroline berg eriksen red skirt tibi cropped top ganni coat saint laurent gold chain bag half body

caroline berg eriksen red skirt tibi cropped top ganni coat saint laurent gold chain bag details

caroline berg eriksen red skirt tibi cropped top ganni coat saint laurent gold chain bag 2

caroline berg eriksen red skirt tibi cropped top ganni coat saint laurent gold chain bag sunglasses walking

(annonselenker) skjørt asos / kåpe ganni / veske saint laurent / solbriller le specs / topp tibi / sandaler asos / ringer h&m 


Vi våknet til tomme kaffeposer i dag, og det er skikkelig nedtur for to kaffeelskere som plutselig føler seg fullstendig lost når de ikke får sin vanlige start på dagen. Det er ikke tull, jeg ble som en trass treåring. Men Lars-Kristian tok på seg superheltdrakten og kjørte bort på besinstasjonen før klokken rakk å bli halv åtte. Selv om det bare var Friele filterkaffe han kom tilbake med, var det virkelig et digert plaster på såret som ikke gror før kaffebønner er i hus igjen. Ah, hverdagsproblemer! 

Jeg skal bare trene,  jobbe og lese i dag, en helt normal hverdag, akkurat som jeg liker den. Jeg skal også gjøre klart litt diverse til 17. mai-feiring i barnehagen i morgen, og det blir så innmari koselig! Nelia i tog for første gang, jeg smelter allerede! Ha en kjempefin tirsdag ♥ 

49 kommentarer

 1. Kristin

  Så vakker du er, Caroline!
  Utrolig flott antrekk, likte godt skjørtet ditt! Håper du får en nydelig dag 🙂

  1. Caroline

   Takk 🙂
   Hadde jeg hatt profilbilde, ville du sett at det ikke var CBE som svarte 😀

 2. Älskar väskan! Funderar på den eller en Chloe Marcie i svart till sommaren.

  Kram och ha en härlig dag!

  Andrea
  http://rawness.se/blogg/fitfemme

 3. Såå lekkert antrekk! vakre du !

 4. Du trenger et profilbilde så det er lettere å kjenne igjen kommentarene dine. Er så vanskelig å se hva som er svar innimellom.

  1. Enig. Eller et annet navn 🙂 Caroline B.E for eksempel.

 5. Kopi av Kim Kardadhian stil?

  1. Tror vi kommer til å vente til helvete fryser over, hvis Kim Kardashian noen gang kler seg så klassisk 😉

 6. This skirt is amazing! I love the lebgth. Fits you perfectly. 🙂

 7. Du er så flink! Jeg kan fortelle hvorfor du ikke får priser etc for bloggen din… Det er fordi du er i en egen klasse. Det ville vært urettferdig for de andre om du ble tatt med i betraktning!
  Ha en fin dag 🙂

 8. Hei Caroline!

  Tenkte å spørre deg, har du noen tips/ ideer til hva en kan servere på en 17.mai frokost? 🙂 tar gjerne imot tips

  1. Caroline

   Håper du ser dette selv om jeg er litt sent ute med å svare deg 🙂 Jeg ville servert en god blanding, men ha gjerne brød, rundstykker og knekkebrød tilgjengelig. Jeg har oppskrifter på alt sammen her på bloggen 🙂 Scones også, enkle å lage og veldig gode 🙂 Server for eks. lakseruller, eggerøre, masse deilig pålegg, waldorfsalat, hardkokte eller bløtkokt egg. Ja, det meste er vel lov? Klem og lykke til!

 9. Haha,det skjedde helt det samme med meg når jeg sto opp Idag,så kjipt

 10. Christina

  Pent antrekk! Jeg lurer på hva hårfargen din heter? Det var så fin brunfarge 🙂

 11. Kjempefint antrekk!:)

  Kan du legge ut antrekket Nelia skal ha på seg i barnehagetoget?
  Veslemor her hos oss skal også gå i tog i morgen, og jeg er litt usikker på hva hun skal ha på seg- været er litt ustabilt :/ Bunaden får vente til den ekte 17.mai;)

 12. hehe kjenner meg igjen når det gjelder kaffe. Er midt i eksamensperioden, og hver gang det er tomt for kaffe blir jeg nesten helt rabiat. stakkars samboeren vet ikke hva han skal gjøre, så i helgen fikk jeg tilslengt visakortet hans med følgende beskjed «ta det forbaska kortet å kjøp kaffe nok frem til juni». så nå har vi overfylt lager med kaffe i en lang tid!

 13. Har aldri gått tom for kaffe, men så har jeg alltid frysetørret, presskanne og filtermalt
  i tillegg til bønner som jeg bruker mest :))
  Anbefaler deg til å ta en tur til Kaffe og The spesialisten i Storgt. i Porsgrunn.
  Vært i byen i 30 år og et stort utvalg i te og kaffe i alle varianter.
  Klar for kamp i morgen? 🙂

 14. Kjempe stilig skjørt, blyantskjørt fasong er absolutt finest og du kler det kjempe godt 🙂 Så utrolig koselig med 17 mai feiring med barnehagen, ingen 17 mai uten masse glade barn:-)) Kos deg :-)) Hipp hipp hurra! Pssst. Kjøp inn en haug med kaffe dere normalt drikker, og sett det på handlelista før det er tomt neste gang! Da unngår dere kaffe krisa 😉

 15. Hei,
  syns det er voldsomt mye reklame på bloggen din nå med det nye designet.
  Det overskygger innholdet og er veldig forstyrrende syns jeg 🙁
  Ellers elsker jeg bloggen din, og hvor inspirerende du er!!
  Keep up the good work!

  1. Hei, Mia. Jeg lurer på hva du mener forskjellen er?

   Reklame-banneret på siden har jo alltid vært der, og det har alltid vært annonselinker til antrekk. Nå står «inneholder annonselinker» øverst i innlegget, i stedet for ved linkene slik det gjorde før. Jeg vil ikke «ta deg» på noe som helst måte, og lurer bare på hva du tenker. Jeg har personlig ikke merket noe forskjell.

   1. Hei, jeg fikk inntrykk av at reklamebanneret «rundt bloggen» har blitt større? I tillegg var det enda en reklame mellom banneret og headeren tidligere i dag. (Men dette er borte nå)
    Jeg syns det er forstyrrende, og litt irriterende. Skjønner at man må ha litt reklame, men dette virker så voldsomt…

   2. Caroline

    Bannerne har de samme målene som tidligere 🙂

   3. Takk, for svar 🙂
    Skjønner hva du mener med banneret rundt bloggen, men tror det bare virker større fordi reklamen er så voldsom med mye farger og objekter. Liker selv bedre når reklamen rundt er mer nøytral, slik som den siste for getinspired. Er enig med deg at denne er litt forstyrrende.

 16. Hey! How could I read your blog in English again? I´m sorry, I really can´t find it. After new design it´s impossible to find a place where can I turn on English…unfortunately can´t understand a single word of Norweigan… Thanks in advance.

 17. Lekkert antrekk! Rødt er så fint 😀

 18. Veldig fint! Klassisk:-)

 19. hva skal du trene i dag? <3

 20. Det nye er vel ‘my shop’ kategorien og samarbeidet med apprl, ganni osv. Masse reklame ihvertfall. Går inn på denne bloggen og tenker av og til at det meste er faktisk reklame. Muligens «sjappa» designbutikken som du tok bilder ved også er skjult reklame. Blir litt mye. Synd. Butikk. Butikk. Butikk.

  1. Caroline

   My shop er klær som jeg bruker i antrekksbilder o.l. Det er altså meningen at leserne som like antrekksbilder og klærne jeg viser frem, skal lettere finne disse igjen 🙂 Du trenger for øvrig ikke klikke deg inn på «My shop» om du finner det irriterende.

  2. Jeg lurer på hvorfor du synes det er så synd at hun tjener penger på noe du får som gratis underholdning? Forstår at man vil at reklamen skal være tydelig merket, men stusser sånn over de som mener at det er umoralsk at bloggere skal tjene penger på å drive blogg. Spesielt dersom myshop er et stort problem for deg, da det er en seksjon av bloggen som er ekstremt lett å unngå.

   Tviler vel heller på at det er skjult reklame for den butikken, det virker litt i overkant å dra det så langt 😉

   Jeg bare undrer hva grunnen er til at enkelte har så mye i mot at man skulle leve av blogging, når de ikke har noen kvaler mot å benytte seg av produktet.

 21. Marthe Cecilie

  Men heyyy.. Friele filterkaffi er jo den beste av filterkaffe i allefall 🙂

 22. Du er så flott! Det er alltid så inspirerende å kikke innom bloggen din.. noe som blir gjort daglig 😉 Vet at du bestiller en del fra Asos. Jeg skal i bryllup i sommer og har sett noen fine kjoler jeg tenkte jeg skulle bestille. Men lurer på hvordan størrelsene er (bruker gjerne xs eller 34 i kjoler…tilsvarer det uk 4 ?) Også lurer jeg på hvor fort det kommer i posten og om det er greit å sende tilbake om det ikke skulle passe eller om stoff/kvalitet ikke var som forestilt? Håper du vil svare meg på dette. Ha en fortsatt super tirsdag, spreke deg 🙂

 23. Fine Caroline =)

 24. Johanne

  Hei Caroline! Jeg har et spørsmål ang tannbleiking som jeg håper du kan ta deg tid te å svare på! Fikk akkurat et tilbud om å kjøpe «Premium home whitening system» til 499,- (tilbud). Har du prøvd denne eller kan gå god for denne? Hvilke andre merker anbefaler du viss ikke? Skriv gjerne med pris 🙂 tusen takk! Klem

 25. Fint antrekk. Angående feltet : «you might like» kom «shades of grey» opp fra 3 juli 2013. Jeg hadde akkurat nå behov for inspirasjon for grå klær og trykket derfor inn. Da jeg så det og leste alle de negative kommentarene fra både deg, leserne og LK ble jeg nesten litt oppgitt. Handlet ikke om klærne i det hele tatt, men om hofter og slikt var blitt bredere i graviditet. For et mas det var. Håper ikke slike ekstreme «dialoger-linjer» blir vanlig. Er destruktiv lesning. Kanskje man skulle revurdert «you might like» feltet, og heller la leserne måtte søke aktivt selv på det de ønsker å lese? Eller er det slik at det å se på disse foreslåtte sakene generer ny anonnseinntekt for dere. Ikke frekt ment. Ha en god uke!

  1. Jeg elsker at det har kommet opp et «you might like» felt, kjempegøy å lese gamle innlegg, for husker jo svært lite av det, så får bare enda mer inspirasjon 😀 Ville jo abefalt deg «millie» å bare droppe å lese kommentarfeltet, hvis du synes det er SÅ ille at du synes Caroline skal ta bort hele feltet..

   1. Millie

    Ville finne ut om det sto mer om klærne C.S., så ikke belær meg er du snill.

 26. msadmin

  Pretty!

 27. Sandra Yvonne

  Hei, Caroline. Ville bare si at dere tar så utrolig fine bilder på bloggen! Hvilket kamerea og linse bruker dere ? 🙂 Ha en fin kveld.

 28. Du har masse fine pyntede antrekk, men hadde vært så fint om du kunne lagt en collage eller lignende med litt mer casual tøy ala varm sommerdag, skole/student, etc og vist frem ulike feks shorts / topper/ sandaler osv du liker og ville godt med ? 🙂 bare helt casual all a round ting til alle ? 🙂 Hadde vært så gøy!

 29. I-landsproblem…

  1. Caroline

   I know 🙂

 30. Hei☺️ Lurer på hva som er favorittkaffen? Har du noen gode kaffetips til oss andre kaffeelskere!☺️☕️

 31. Dette må være det fineste antrekket jeg har sett deg i. Så flott, nydelig og sexy 🙂

 32. Utrolig lekkert antrekk 🙂 Elsker skjørtet!! 🙂

 33. Du er altså så vakker at jeg finner ikke ord. 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 😀 😀

   Så snill du er <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *