monday relaxation

caroline berg eriksen bad badekar boblebad roser hestehale hoved første

God kveld til deg  Denne dagen har bare forsvunnet som så mange andre. Likevel, akkurat i dag har det gått litt ekstra fort, sikkert fordi jeg har forsøkt å følge to do-listen min slavisk, og det har på et vis gått, bortsett fra det å følge tiden. Det er helt umulig! Jeg er kanskje verdensmester i å bruke lenger tid på ting enn jeg har regnet ut på forhånd, så jeg burde minst ha en time slingringsmonn *note to self*


Etter barnehagehenting og middag, tror jeg det må ha vært noe med regnet som gjorde at vi plutselig fikk lyst på et bad. Det er noe vi gjør så altfor sjelden, og likevel føler jeg at et badekar er obligatorisk i et hus. Tenker alltid at vi må bli flinkere til å bruke det, men Nelia har vært den som har brukt det aller mest – og hun var med i kveld også. Så koselig! 

caroline berg eriksen bad badekar boblebad rosercaroline berg eriksen bad badekar boblebad roser nærtcaroline berg eriksen bad badekar boblebad roser relax 2

Kanskje det å bade er noe som må vokse på meg? Jeg kjenner nemlig at jeg allerede gleder meg til neste gang jeg har tid ♥ 

caroline berg eriksen bad badekar boblebad roser badesaltcaroline berg eriksen bad badekar boblebad roser nært 2caroline berg eriksen bad badekar boblebad roser rosebord drikke mason jar norgesglass blåbær bringebær

Et tips er å gjøre litt mer ut av ting, som roseblader og et godt badesalt for eksempel. Da blir det plutselig ti ganger bedre! 


Nå skal vi spise litt kveldsmat, en enkel, men utrolig god salat med blant annet røket laks. Mmmm! Deler oppskriften på onsdag! Håper dere har hatt en fin ukestart ♥

55 kommentarer

 1. Åh det er så deilig med et langt, avslappende bad! 🙂 Her er vi voksne altfor dårlige på å bruke badekaret, mens barna bruker det flere ganger i uka 😉 Det så veldig innbydende ut med roseblader i vannet… Litt mer innbydende for oss voksne enn skuta til Jake, kaptein krok og hele gjengen, de flyter i vannet her, haha! 😉 God mandagskveld 🙂

  1. Caroline

   Hahahaha, enig! Skal ikke se bort fra at det blir flytende her etter hvert også 😉 Hun synes det var fryktelig spennende med bladene, da :p

   Klem!

 2. Sikkert superherlig å ha et badekar! Jeg husker lillebroren min var superfan av å bade da vi bodde hjemme, men jeg var ikke så fan. Var noe med det å etterhvert sitte i vann som føltes litt skittent. Da er det bedre å vaske av seg skitten i dusjen med vann som bare renner bort. Men nå som jeg er voksen er jeg jo ikke så skitten da, haha, så kanskje det hadde funket bedre nå !

  1. Caroline

   ENIG! Det har vært litt av min greie også, den følelsen! Pluss at jeg blir så utålmodig.. Rastløs. Men 10 minutter er ok. Og en dusj før og etterpå, mtp. den første følelsen :p

   Klem!

 3. Birgitte

  Hei! Wow, du er så vakker!!!
  Jeg liker det nye designet kjempe godt, og hvertfall etter du fikk opp «next post» og «previous post». Når du svarer noen så ser det ut som en vanlig kommentar. Kanskje du sku hatt farge på din kommentar eller en utheving? Hvis du skjønner hva jeg mener 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk! Jeg skjønner akkurat hva du mener, vi skal ordne dette veldig snart 🙂

   Klem!

 4. Det så deilig ut! Du har en nydelig profil, Caroline. Så sterk og feminin.

  1. Caroline

   Å, tusen takk, Malin!

 5. Badekar er så deilig <3 Det er på "SKAL HA" listen min når vi en gang får ett hus med større bad 😉

  1. Caroline

   Det forstår jeg! Om vi skal bygge en gang, må vi ha et selv om vi ikke bruker det så ofte akkurat her :p

   1. Karina

    Hvis dere skal bygge så si ifra, jeg flytter veldig gjerne til siljan for en nydelig plass

   2. Karina

    🙂 🙂

   3. Caroline

    Det skal jeg! 🙂

 6. Ååh det så utrolig deilig ut med et bad! Og deen maten da!
  Jeg lurer på en ting! Skal du være med LK på fotballkampen mot brann på Levager/moan stadion?

 7. Jeg skal helt ærlig innrømme at jeg var kjempe kritisk til deg når det raste som mest i vinter. Jeg fortsatte å lese bloggen likevel og det er jeg glad for! Etter å ha sett hvordan andre bloggere oppfører seg, må jeg bare ta av meg hatten for deg. Du leverer det ene kvalitetsinnlegget etter det andre! Det virker som om de andre bloggerne har blitt helt oppslukt av å tjene mest mulig og få ting sponset, men du brenner virkelig for dette. Det ser jeg! Jeg oppfatter nesten dette mer som et magasin enn en blogg. 🙂
  Som sagt, hatten av for deg! Du er flott og gjør en kjempe innsats! ;))

  1. ENIG! Og det kommer 2-3 innlegg hver eneste dag, du tar deg ikke fri en hel helg (fra fredag kl 14:00 – MANDAGsmorgen!!(ref. til en annen blogger)) uten å gi beskjed, du klager ikke over jobben din, du trener 6 ganger i uken, ser alltid fresh ut, får tid til familielivet, tar deg av din datter. Herlighet, du er så flink!! 🙂 🙂

  2. Caroline

   Mari, tusen takk! Dette var helt fantastisk å lese!

   Stor klem 🙂

  3. Må slenge meg på denne. Du har alltid vært min favoritt blogger, og bloggen er virkelig i en klasse for seg selv. De fleste som har gått over til UB har blitt så utrolig lite troverdig. Du er bare min inspirasjonskilde nr 1!! Og dere virker bare som verdens beste foreldre for lille Nelia. Hun er veldig heldig 🙂

   1. Ragnhild

    Slenger meg på jeg også! I eksamensperioden her går dagene i kluss. Det føles som det er mandag hver dag. Jeg oppdager at det er søndag når jeg står utenfor butikken og den er stengt. På bloggen din renner det ut nye og freshe innlegg hver dag – uavhengig om det er hverdag eller helg. Jeg blir sliten av å jobbe hver dag i 1 måned og du jobber hver dag hele året. JEG ER IMPONERT!! Stå på – og som sagt før: uten deg hadde eksamensperioden vært ordentlig kjedelig.

 8. Hei Caroline:) Er ikke ofte jeg legger igjen en kommentar, men liker bloggen din veldigveldig godt, og er innom her daglig:) Her er et lite sitat/dikt til deg, og alle andre, som alltid har så mye å gjøre og føler at tiden går så fort:

  Du som tycker
  att dagarna går
  och livet flyr
  Ta dig samman
  och gör nånting
  onyttig.

  Ha en fin kveld!

  1. Caroline

   Så nydelige ord, E! Det får meg i hvert fall til å tenke litt i det minste <3

 9. Som så mange andre er jeg dårlig på å kommentere her på bloggen – enda den de siste fem årene har vært «obligatorisk» på selv de travleste dagene. Den kvaliteten du (og Lars-Kristian) holder på alt du foretar deg er imponerende, og så helhetlig at det er en fryd. Så tusen takk for inspirasjon og glede gjennom bloggen – du er helt fantastisk! Blogg-klem <3

  1. Caroline

   Veldig hyggelig å høre, Ine! Tusen takk for det 🙂 Du er fantastisk selv! Tusen takk for at du følger med 🙂

   Bloggklem tilbake 🙂

 10. I want a bathroom like yours!!!Perfect!!Seams like a very relaxed monday!New manicure I see!Lovely pastel color!
  Goodnight & sweet dreams!

  1. Caroline

   Thank you, Lela 🙂

 11. Hei. Jeg lurte på hvordan du kler deg nå du skal løpe? Feks, når det er litt varmere, kaldere, regner osv 🙂

  1. Caroline

   Jeg liker å løpe inne i regnet 😉 Men er det kaldt, tar jeg gjerne på meg ull innerst og en god løpejakke. Kanskje fleece også. Finnes gode løpebukser som er foret til bruk på vinterstid, blogget om en i desember 🙂

   Er det varmt, så blir det gjerne singlet og shorts, kommer helt an på. Vindjakke hvis det blåser 🙂

   Klem!

 12. Katrina

  Hei, du jeg kommer ikke inn på category på verken Ipaden el Iphonen min. Har de nyeste på markede. Håper det blir fikset snart. Han en fortsatt fin kveld og keep up the god work:)

 13. Venter på nytt badekaaar! Jeg kan ligge til jeg blir fisk! Har faktisk gått så langt at jeg har kokt vann for å kaste oppi etter varmtvannet er tomt, hehe.

 14. katrine

  Gikk nettopp og så på arkivet og kategorien «graviditet», og leste fødselshistorien din. Det var så rørende å lese, du skriver så bra at man lever seg litt inn i det og er nesten litt til stede. For en fantastisk historie! Og det er noe av det som gjør bloggen din så bra, du kan skrive og det hever kvaliteten mange hakk i mine øyne siden jeg ofte stusser når jeg plutselig leser noe med dårlig grammatikk. Da må man stoppe opp og gjerne lese setningen på nytt, det blir liksom ingen flyt. Du er skikkelig flink!:)

  1. Caroline

   Tusen takk, Katrine! Åå, jeg husker det som om det var i går! Men samtidig glemmer man smerten og alle detaljene, så jeg er veldig glad for at jeg skrev det ned såpass fort etterpå 🙂

   Klem til deg!

 15. Hilde Beate

  Bare et tips: Har du alenetid i badekaret, last ned litt spa-musikk fra f.eks YouTube. DET høyner badekar-opplevelsen

  1. Caroline

   Å, så herlig ! Takk, det skal jeg gjøre, Hilde Beate 🙂

 16. Adriana

  Det er så koselig at du tar deg tid til å svare på kommentarene du får inn! Klem<3

  1. Caroline

   Det skulle jo bare mangle 🙂

   Klem tilbake!

 17. Arh, det så helt himmelsk ut! Savner å ha badekar tilgjengelig kjenner jeg. Elsker det nye designet ditt forresten! Gøy at du skiller deg ut fra de andre bloggene. Veldig profesjonellt, slik som alt annet innhold her inne 🙂 Stå på – du/dere gjør en fantastisk jobb!

  1. Caroline

   Så høy å høre! Tusen takk, Helene 🙂

 18. Hei!

  Hvor har du kjøpt de fine glassene som du hadde bær og vann i?

  🙂

  1. Caroline

   Det har jeg kjøpt via etsy, men jeg vet flere og flere norske butikker har fått det inn den siste tiden også 🙂 Ikke like stort, men veldig fine!

 19. Elisabeth

  Hvor er badekaret fra?

 20. Henny88

  Awww, så digg!!! Vi er på utkikk etter hus for tiden og badekar er et must for meg. 🙂 Finnes ikke noe bedre enn å slappe av i varmt vann etter en stressende dag. 🙂

 21. For noen nydelige bilder, og jeg elsker hverdagsinnleggene dine! Vært en del av de i det siste (føler jeg haha), og det liker jeg godt:)) Fikk lyst å bade selv jeg nå! Forresten elsker jeg den nye designen:) Og veldig deilig at man kan lese tre innlegg uten å måtte trykke på read more, for mobilen min loader alt for sakte når jeg må gjøre det! 🙂

 22. Hvor er badesaltet fra? 🙂

  1. The Body Shop!

  2. Caroline

   Body Shop 🙂

 23. Ragnhild

  Det så fantastisk ut, og du er nydelig som alltid.

  Jeg må også si at jeg elsker mobilversjonen av nettsiden! Skulle til å legge meg og så på snap at bloggen var oppdatert, så da tenkte jeg å gå inn å se. Nå har jeg klikket gjennom innlegg langt tilbake i tid, og klokken har blitt altfor mye – men det var jo så lett (og gøy) 🙂

  Takk for all motivasjon og inspirasjon!

  1. Caroline

   Haha, så gøy :p Tusen takk, Ragnhild 🙂

 24. Åh dette er noe jeg virkelig savner altså. Når jeg er på hotell med badekar, så bor jeg nesten i badekaret. Haha. 🙂 MEN det tar fort lengre tid og som oftest vil man jo bare dusje og vaske seg ganske kjapt. Sånn har det blitt. Stresset generasjon vi har blitt. 🙂 Vi bør absolutt unne oss selv litt mer avslapping.

  Nydelige bilder av deg forresten Caroline. 🙂 <3

 25. Christine

  Kjenner jeg er litt lei av badekar nå,for vi har ikke vanlig dusj. Og det å vaske håret mitt blir en jobb,noe som irriterer meg. Men det er deilig å ligge å bløte seg der,særlig hvis man har feber og ikke orker å stå i en dusj.

 26. Åå det så sykt deilig ut! Er så vanskelig å få tak i badesalt fortiden. Hvor er badesaltet på bildet fra?:)

  1. Kristin

   Det er fra Fuji Green Tea serien fra The Body Shop! Nydelig serie^^

 27. Haha – jeg prøver også å følge to-do listene mine slavisk. Funker sjelden… 😀

  Jeg elsker også å bade, men blir fort rastløs også… Skulle ønske jeg var flinkere å slappe helt av av og til 🙂

 28. Kristin

  Jeg elsker å leve meg inn i «bloggverdenen» din, Caroline! Du/dere er så vanvittig flinke og ekstremt dyktige i det dere gjør, så stå på og vær så snill å ikke gi dere. Det er så gjennomført bra, og samtidig synes jeg det er herlig å se alle snappene dere legger ut. Føler liksom vi kommer litt tettere innpå dere tre! Ble relativt verpesjuk av den klemmekosemose snappen du la ut med Nelia <3 Men nå venter tantekos med min niese på 4 mnd i Lisboa på mandag, så det får holde til studiene er fullført… Kanskje…. 😉 Klem til deg!

 29. Elsker å bade selv, kan ligge i timesvis med serier på pc på en stol litt forran (så det ikke er farlig).
  Lurer veldig på hvor du har kjøpt det fine marmor lyset? Vil ha selv!!

 30. Cathrine

  Du har sikkert fått tips om dette før, men en badebombe eller boblebit fra Lush (https://www.lushnorge.no/) hever virkelig badeopplevelsen til neste nivå. De har en kjempefin butikk på Karl Johan også, du kan lukte deg frem fra Stortinget t-banestasjon 😉 Åh, skulle ønske jeg hadde badekar!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *