søndagsfrokost ute

caroline berg eriksen forkost veranda kari traa

God morgen til deg og hei søndag! Nelia og jeg var oppe tidlig som vanlig, var stille som mus fordi vi ikke ville vekke pappa som skal spille kamp i Stavanger i dag. Han fikk frokost på sengen da tiden var inne, og den tok han med seg ut på verandaen. Så spiste vi mens Nelia lekte i sandkassen sin. Veldig fin start på dagen 

________________________________________________________________________________________________________

caroline berg eriksen forkost veranda

Var ikke dette fargerike settet fint? Tikse heter det, og er fra Kari Traa. Det er sommerull og er veldig fint å ha innerst på for eksempel løpeturen eller på fjelltur nå som luften fortsatt er litt skarp. Du finner genseren på dagstilbud hos Get Inspired i dag, 40 prosent – her.

________________________________________________________________________________________________________

Etter hvert skal vi ut på en løpetur med vognen, men jeg har litt jobb å gjøre innen den tid, så det passer fint at Nelia sover allerede. Jeg må bare være veldig effektiv for å få mest mulig unna, for det er faktisk umulig å få noe gjort når hun er våken 😉 Vi snakkes senere – ha en deilig søndag så lenge ♥ 

34 kommentarer

 1. Du er så utrolig flink med hus og hage

  1. Caroline

   Tusen takk, Karina 🙂

 2. Så nydelig ullsett. Hvilken størrelse har du på deg?

  1. Caroline

   Det er så fint! Jeg har xs 🙂

 3. Ååh, så deilig å starte dagen med ute-frokost 😀 vår <3 må gi skryt for designet, forresten, det ble utrolig fint og leservenlig med 3 innlegg før "read more" – og gøy at det dukker opp linker til gamle innlegg (det er da jeg skjønner hvor lenge jeg faktisk har lest bloggen..!) Ha en fin søndag i sola 🙂

 4. Hi Caroline.
  I don’t know if it’s my computer or not but in the Category section on your blog I can’t fint a topic about your workout. What should I search for to find it? It’s really inspiring to read about.

  1. Caroline

   that is so nice to hear, thank you, Anne! Here is a link https://carolinebergeriksen.no/category/trening/ 🙂

 5. Har lest bloggen din av og på i flere år. Nå er det helt klart PÅ 🙂 Jeg synes den har gått igjennom en fantastisk endring etter at dere fikk Nelia 🙂
  Kjempe variert innhold og gjennomarbeidet til fingerspissene! Du er et kjempe forbilde Caroline 🙂

  1. Caroline

   Så utrolig hyggelig å høre, Desiree! Tusen takk 🙂 Håper du har en nydelig søndag! 🙂

 6. You are so wonderful in shape and I love your colourful suit! Happy Sunday 🙂
  xx from Bavaria/Germany, Rena http://www.dressedwithsoul.com

 7. Takk for info. Bestilte genseren i medium. Synes Kari t klær er litt små.

  1. Caroline

   Veldig enig! Skulle legge det til i forrige svar, men rakk ikke før Nelia måtte ha oppmerksomet :p Kan fint gå opp 1 strl. jeg ville gjerne hatt 1 strl. større i dette settet 🙂

 8. For en deilig start på søndagen! 🙂 Her blir det eksamenslesing og en treningsøkt på Barry’s Bootcamp senere!
  Ønsker dere en fin søndag <3 Digger det nye designet ditt forresten!

  1. Caroline

   Så digg! Og tusen takk, fine deg! 🙂

   Stor klem!

 9. Så fin din nya header är, älskar den gula klänningen du har på dig där! Vart är den ifrån? Kramkram!

  1. Caroline

   Den er fra mango, det er en jumpsuit 🙂 Flere bilder her https://carolinebergeriksen.no/2015/05/03/70s-jumpsuit/ 🙂

 10. Er nysgjerrig på gifteringen din, er det den som heter princess cut diamantring eller exlusive diamantring du har? 🙂 Synes det er så vanskelig å se på bildene 🙂

  1. Caroline

   Jeg tror det er ekslusiv, men jeg må nesten sjekke i diamantsertifikatet før jeg kan si at jeg er helt sikker 🙂

 11. Fast leser

  Hei!

  Nå får du nok kommentarer på dette, og jeg må nesten bare slenge meg på – den reklamevideoen som fyller hele skjermen når man klikker seg inn på bloggn din idag og som begynner spille lyd med en gang var ikke særlig gøy. Jeg husker for en tid tilbake at du hadde en liten reklamevideo i slutten av innleggene dine for en stund som også spilte lyd, men at du fikk fikset på dette. Kunne det vært en ide å flytte videoen ned til under innlegget igjen?

  Folk får den med seg uansett når de skal lese kommentarer eller kommentere, for dette tror jeg kan bli enda mer irriterende for folk enn «read more»-knappen. Dette er ment som konstruktiv kritikk fra en fast leser som er veldig glad i bloggen din 🙂

  1. Caroline

   Jeg skal videresende dette! Tusen takk 🙂

 12. Jurgita

  Det er gøy å se dine tidligere blogginnlegg… du har etter hvert fått en raffinert og fantastisk diva-aktig stil !!! Ekte bloggdronning ! Bra jobba og SÅ velfortjent !!!
  og til eventuelle surpomper der ute: NEI, det betyr IKKE at hun var stygg før, det er kun ment som et kompliment at nå er Caroline på sitt beste både stilmessig og bloggmessig 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, Jurgita! Jeg har jo uten tvil funnet meg selv mer og mer siden jeg startet å blogge, en blir mer voksen med årene, og det kjennes godt 🙂

 13. Kamilla

  Hei! Først av alt, – elsker det nye designet på bloggen! Ser så proft og fresht ut! 😀 Ellers ville jeg bare komme med noen ønsker for innlegg fremover. Hadde vært supert med en bikini/badetøy-guide og sommerkjole-guide (gjerne både til strand og til kveld). Begynner jo å nærme seg sommerferien med stormskritt for mange og kjenner jeg trenger litt inspirasjon for å finne noe nytt og fint til å putte i kofferten når den tid kommer 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig at du synes det, tusen takk 😀

   Takk for tips, det skal jeg notere meg 🙂

 14. såå herlig! ha en finfin søndag<3

 15. Ser du har fått link til din egen «shop» her inne, men ingen av linkene virker. Antar det er fordi den ikke er i gang ennå? PS, ser det er klær osv du selger – men det hadde vært innmari kult om du importerte lavkarbohelsekost…
  slik at man enkelt får tak i ingredienser til de tinga du lager. Bare en ide 🙂

 16. Den «you might like»-greia er så SYKT gøy!! Jeg ser tilbake på gamle blogginnlegg fra sånn 2010 og merker hvor mye dere har forandret dere på bilde- og skrivefronten (jeg mener du kanskje var mer personlig da), men jeg føler at det er samme personene, jeg kjenner liksom igjen deg i de gamle blogginnleggene, og det mener jeg er viktig i en blogg, at man ikke mister seg selv etter så mange år. Stå på Caroline!! (ps så syns jeg personlige blogginnlegg er kjempekoselig å lese, bare sånn hvis du lurer på om det faller i smak :-))

 17. Camilla

  Det var et veldig fint sett!
  Koselig med frokost ute i det fine været:-)
  Kom til å tenke på en ting.
  Kunne du ha filmet mens du la basis sminken din og lagt det ut her?
  Synes du er så fin!

  Ha en fortsatt fin søndag:-)

 18. Meget smukt træningssæt 🙂
  De stærke farver klæder dig.
  Så I har fået sandkasse til Nelia, dejligt.
  Og jeg hilser held og lykke med kampen i Stavanger, samt en god Mors Dag 🙂
  Jeg har selv forkælet min mor med lidt af hvert allerede.

 19. Vil bare si at jeg elsker det nye designet på bloggen din, men så har jeg to spørsmål.
  Har du valgt å slutte med «read more» knappen?
  Og «my store» hvilke klær er det som er er? er det alle klærne du har eller hva??

 20. Sunniva

  Hei! Jeg lurer veldig på hvilken lengde det er på extension-håret ditt? Jeg lurer også på om du kunne sagt noen få ord om Hairtalk vs. Balmain Hair, for du har vel prøvd begge typene om jeg ikke tar feil? 🙂 Håret ditt er kjempefint!

 21. Hei, likte veldig godt skoene dine 🙂 Hvilket merke/modell er det?

 22. Koser meg vær gang jeg er innom bloggen jeg

 23. Sminker du deg før du skal trene, for å ta bilder til bloggen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *