fringe shirt

caroline berg eriksen by malene birger shirt ysl saint laurent bag 2

Jeg har dilla på alt som har frynser for tiden, så for ikke lenge siden ble denne skjorten fra By Malene Birger min, og her om dagen så den sin første luftetur. 


caroline berg eriksen by malene birger shirt ysl saint laurent bag 6caroline berg eriksen by malene birger shirt ysl saint laurent bag 3caroline berg eriksen by malene birger shirt ysl saint laurent bag detailscaroline berg eriksen by malene birger shirt ysl saint laurent bag 5caroline berg eriksen by malene birger shirt ysl saint laurent bagcaroline berg eriksen by malene birger shirt ysl saint laurent bag 4

(annonselenker) jeans mango / veske saint laurent / skjorte by malene birger / solbriller zara / sandaler asos 


Nelia og jeg har gått lang tur i dag, det ble halvannen time powerwalk, og en pause på 20 minutter med pølse og is på deling. Så koselig! Jeg nyter virkelig denne tiden og synes det er så morsomt at hun utvikler seg absolutt hele tiden, sier nye ord kjempefort og synes det er så stas å være sammen med mamma. Det er så utrolig koselig, og jeg må nesten klype meg litt i armen hver gang jeg ser på henne ♥ 

Nå skal vi snart se kampen på tv, og så får jeg mest sannsynlig besøk av en venninne som også studerer, så da blir vi studybuddies i kveld! Det er jo egentlig veldig motiverende, selv om vi ikke studerer det samme 🙂 Håper deres søndag har vært fin så langt ♥ 

36 kommentarer

 1. Den var bærre lækker!:) Kjempestilig, nå fikk jeg også lyst på frynseskjorte:)

  Ja, de små er så herlige i den alderen Nelia er i nå- og det blir bare bedre;) De er så morsomme fremover. Her fyller veslegullet snart 2 år, og hun gjør og sier så mye morsomt. Må bare le 😀

  Kos deg med studiekveld- håper dere unner dere noe godt til, som gjør det litt lettere å komme seg gjennom;)

  1. Caroline

   Å, det kan jeg tenke meg 🙂 Tusen takk! Håper du har en fin kveld også 🙂

 2. Såå lekkert antrekk! Liker blusen 🙂 Ha en fin kveld med studering !

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Det samme til deg 🙂

 3. Det hørtes så utrolig hyggelig ut! Ha en fortsatt fin søndag, Caroline! 🙂

  1. Caroline

   Ha en fortsatt fin søndag du også, Sigrid 🙂

 4. Camilla

  Kunne du lagd et innlegg om hvordan du legger ansiktsminken din, liksom rouge og highlight osv, eller har du laget det allerede?:)

  1. Caroline

   Jeg har laget et på basis-sminke 🙂 Har du sett det? Kommer mer etter hvert 🙂

 5. Beautiful outfit , lovely purse & shirt!
  Have a great week!

  1. Caroline

   Thank you so much sweetie! A great week to you too 🙂

 6. Du har så mye fint! Jeg elsker stilen din!
  Hvordan er sandalene i størrelsen? Jeg har så lyst på de, men er så redd for å få feil størrelse.. Tusen takk for svar! <3

  1. Caroline

   Jeg ville gått opp en strl. ettersom tærne har lett for å stikke utenfor åpne sandaler 🙂

   De er mitt beste og rimeligste kjøp noensinne tror jeg, kan brukes til alt 🙂

   Klem!

 7. Emilie Moberg

  Takk for at du var så sporty og stilte opp på bilde sammen med oss sykkeljenter i dag

  1. Caroline

   Bare hyggelig, Emilie 🙂 Håper dere hadde en fin tur videre!

 8. Digger det nye designet, og likte godt løsningen med de tre øverste innleggene åpne, og så «read more» 🙂 Vil bare si ifra om at på ipad går det ikke an å scrolle i kategorifanen, fortsetter bare å scrolle i innlegget.
  Utrolig fine innlegg om dagen, og kult og moderne antrekk. Digger når du bruker jeans, mer anvendelig og enklere å kopiere 😉
  Ha en super kveld! Flere som sitter med bøkene i dag 🙂

  1. Caroline

   å hyggelig å høre, tusen takk, Guro 🙂 Jeg skal ta problemet videre!

   Klem til deg! Og goood lesning 😉

   1. samme problem har jeg på mac med safari 8.0.4. Må zoome ut for å få med de nederste kategoriene. Veldig fint design da 🙂

  2. Ranveig

   Har akkurat samme problemet som deg ang iPad. Har sagt ifra flere ganger, men ser ikke ut som det er noen som bryr seg :/

 9. Karoline

  Jeg liker det nye designet veldig godt! Veldig klassisk og rent 🙂 Bare lurte på hva «My Shop»-konseptet går ut på? Ha en fin dag 🙂

  1. Caroline

   Det er en provisjonsbasert butikk hvor jeg har valgt ut mine favoritter blant veldig mye 🙂 Jeg er innom daglig og fyller på med det jeg liker 🙂 Noe av det har jeg kjøpt selv også 🙂

 10. Så fint med nytt design! «Kose dere» med å studere i kveld da. Hilsen fra Fredrikstad

  1. Caroline

   Tusen takk for det, Elise! Det er jo heldigvis gøy å lese når det er noe en interesserer seg for 🙂 Ha en fortsatt fin søndag 🙂

 11. Det er jo verdens Aktivitetsdag i dag, så da var det ekstra koselig å høre at dere har gått tur 🙂
  Noe jeg skulle ønske du kunne skrive om, er hvordan være snill mot kroppen sin. Altså, trene og gi den sunn mat fordi det gjør at den fungerer bedre, ikke for å «straffe» den eller få «sommerkroppen»(sist jeg sjekket har man kropp hele året 🙂 ). Jeg ser du innimellom får kommentarer fra jenter som ønsker å punktslanke seg, eller som ikke er fornøyd med seg selv, eller som sammenlikner seg selv med deg eller andre. Så kanskje dette er et tema som flere vil finne interessant? Tvitvi med kampen, og fortsatt god søndag!

  1. Caroline

   Absolut! Tusen takk for innspill, Tina! Og tommel opp for verdens aktivitetsdag 😀

   Klemmer!

 12. Henny88

  Modell! 🙂 Elsker det nye designet. Klassisk og ryddig. Tommel opp!

  1. Caroline

   Du da, søta! Tusen takk 🙂 Klem til deg!

 13. Den var utrolig stilig. Du er jo alltid så fin 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Maria! Snille du 🙂

 14. Hei, hvilken størrelse har du i svart skjorten?

  1. Det lurer jeg også på. Er inne på nettet og skal bestille den nå, men er usikker på hvilken størrelse jeg skal ta. Antar den er stor i størrelsen?

 15. Herregud, må bare få si at jeg syns du ser helt fantastisk ut for tiden. Ikke at du ikke har gjort det før, men du ser så fornøyd, selvsikker og glad ut. Herlig når noen ser ut til å trives skikkelig med livet 😀

 16. NYDELIG bluse! Jeg elsker også alt med frynser om dagen 😀

 17. Du har lekre legger! 😀

 18. Så flotte bilder og skjorte – skjønner godt du måtte ha den! Må også påpeke at jeg synes buksen din var kjempelekker, satt som et skudd på de flotte beina dine 😀

  Ha en fortsatt fin kveld, Caroline! 🙂

 19. De sandalene er så utrolig fine! Problemet er at jeg er så dårlig til å gå på høye hæler. Du strutter jo stadig rundt på de, kanskje du kunne laget et innlegg med noen tips til hvordan man kan bli litt bedre på det? 🙂

  Ha en kjempe fin uke, klem<3

 20. Veldig stilig look! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *