boost your confidence

For veldig mange er god ånde et viktig punkt når det kommer til bedre selvtillit,  og det er kanskje ikke så rart – vi er jo i nærkontakt med andre mennesker daglig, og det å føle at pusten er frisk, er selvfølgelig ganske viktig for de fleste. Visste du at dersom du skyller munnen med SB12 i 60 sekunder hver dag, slipper du å bekymre deg for dårlig ånde de neste 12 timene? Det er jo et supert middel i kampen om litt bedre selvtillit 🙂 

sb12 bilde confidence blue eyes blå øyne

Nå har SB12 en konkurranse gående hvor stikkordet er nettopp selvtillit, og jeg har blitt utfordret av dem til å dele mine 3 beste tips for å booste selvtilliten. Før listen min kommer, må jeg bare få sagt at dette er et tema hvor jeg føler at du aldri blir ferdig utlært. Selvtilliten din vil vokse med årene, det kjenner jeg på meg selv. Jeg er så mye mer trygg på meg selv nå, enn hva jeg var for bare 5 år siden. Jeg har virkelig blitt  voksen, jeg vet hvem jeg er og hva som er viktig i livet mitt. Og ved å stole på seg selv, er det så mye lettere å automatisk få bedre selvtillit også. Likevel, dette med selvtillit kan variere fra dag til dag, det vil nesten alltid komme en periode hvor du føler at ingenting stemmer og alt er feil. For min del gjelder dette under for eksempel eggløsning. Jeg hater den følelsen det ofte gir meg, men tar meg selv i nakken og gjør små grep for at ting skal føles litt bedre og litt lettere. Her er mine tips til hva du kan gjøre for å få bedre selvtillit – enten hver dag eller i periodene som kommer og går.

________________________________________________________________________________________________________

1. gi deg selv gode komplimenter: hva er du flink til? Hva gjør du best? Hva liker du best med deg selv?  Si gjerne én positiv ting til deg selv hver dag, gjerne mens du står foran speilet om morgen eller om kvelden. 

2. ikke sitt i ro –  beveg deg! Jeg elsker for eksempel å løpe. Det gir meg så uendelig mye, det er da jeg er på toppen av meg selv og også da jeg får ideer og lar kreativiteten blomstre. Jeg kaller det løpetid, bare at det er min løpetid, og den er hellig – bare for meg. Endorfinene etterpå gjør at jeg nesten føler meg som en verdensmester, og jeg kan helt klart si at DA er selvtilliten helt i boks, uavhengig av hvordan jeg egentlig føler meg den dagen. Prøv du også! Ikke nødvendigvis løping, dersom det ikke er noe for deg, men finn din egen aktivitet som gir deg noe mer enn bare svette klær. 

3. føl deg bra: sørg for at du føler deg fresh når du forlater huset for dagen. Det kan være noe så enkelt som at du har tatt på deg en ny neglelakk, en ny genser eller at du har tatt deg litt ekstra tid til å fikse sveisen. Gi komplimenter til en fremmed eller  bare smil til verden! Tenk på hvem sin dag du kan snu, bare ved å være litt ekstra blid. Dere husker kanskje dette blogginnlegget? Det jeg skrev der er viktig, for dersom du du gjør dette, vil du automatisk føle deg bedre selv også.

________________________________________________________________________________________________________

For å være med i konkurransen til SB12, klikker du deg inn HER og lager ditt eget profilbilde. Da vil du få et i sort-hvitt med blå øyne, akkurat som det du ser av meg øverst. Premien for å delta er en skikkelig kul photoshoot som mest sannsynlig vil bidra masse for selvtilliten din, og du vil i tillegg få en egen makeup-artist som styler deg 🙂 Lykke til! 

38 kommentarer

 1. bloggen din ligger ikke på blogglisten lenger? er det meningen? eller er det kanskje pga det nye designet ?

  1. Caroline

   Det er pga. designet 🙂

 2. Har du linken til hvor du finner toppen?? 🙂

 3. Hei Caroline 🙂 Eg liker det nye designet veldig godt, men det med pilene er litt forvirrende for mej. Klikker alltid i feil retning först hahaha. Kasnskje det er mulig aa skrive «forrige»/»nyere»-inlegg under pilene?
  Önsker dej eit fint start paa uken!

  1. Caroline

   Hyggelig at du liker designet 🙂

   Det kommer til å komme tittel på de ulike blogginnleggene ved pilen. Håper det er tilfredsstillende 🙂

   Ha en fin start på neste uke du også <3

 4. Jeg vil gjerne gi deg ros for jobben du legger ned i bloggen. Den er veldig raffinert, moden og gjennomført. Jeg har fulgt deg fra lenge før du ble mor og sett hvor elegant du har tatt bloggen til nye høyder.
  For meg er det å lese her inne en tid for avkobling og inspirasjon. Har alltid likt bloggen din, men etter den turbulente starten på året du/dere fikk, syns jeg den er blitt enda noen hakk bedre. Tror det henger delvis sammen med at du nå ikke utelukkende viser frem perfeksjon, men noen ganger også kan ha innslag av at ting blir som de blir. Det er bra! Det gjør at leseren får et enda nærmere forhold til deg.
  Fortsett den gode jobben, Caroline. Du har mye å gi oss lesere.

  1. Caroline

   Tuse ntakk, det var veldig hyggelig å høre 🙂

 5. Jeg syns dessverre bloggen din har vært mye dårligere i det siste. Altfor mye reklame. Bare idag har det vært 3 innlegg på rad med annonser og reklame. Håper du gir plass til flere innlegg som tydelig ikke bare skal høste penger fremover 🙂

  1. Caroline

   Hei Silje 🙂

   Det er verken mer eller mindre reklame nå enn hva som har vært tidligere 🙂 Jeg synes antrekksposter er en fin måte å gi dere inspirasjon til nye klær, og siden jeg faktisk kjøper disse klærne av mine egne penger, så taper jeg faktisk på å gjøre det i det lange løp.

   1. Hva mener du med ‘å tape penger’?

   2. Caroline

    Det jeg mener er at jeg bruker mer, eller like mye penger på disse klærne, enn hva jeg faktisk tjener på å vise de frem. Så det er ikke noe jeg bare gjør for å «høste penger».

   3. Takk for raskt svar! 🙂 Jeg setter pris på at du setter leserne så høyt at du tar deg god tid til å se og svare på kommentarer. Ha en fin dag videre 🙂

  2. Marthe Cecilie

   Hvorfor skal hun ikke høste penger, gjør ikke du det i din jobb?
   Jobber du uten betaling ..?
   Åååå, jeg blir så lei av sånne kommentarer, bare les, og nyt, uavhengig omdet er annonse eller ikke..

   🙂

 6. Iren Kristine

  Jeg leste et nesten identisk innlegg på bloggen til Ida Wulf i stad. Får dere ikke så mye frihet av de dere reklamerer for når det kommer til hvordan reklameinnlegget skal se ut? Syns det er mer gøy å lese de reklameinnleggene der det virker som du bruker dine egne ord og erfaringer.
  Liker veldig godt det nye designet, forresten!

  1. Caroline

   Vi får svært mye frihet, og her har jeg valgt helt fritt hvilke punkter jeg skulle ha med 🙂 Men jeg er litt enig med deg, det er morsommere å skrive slike innlegg om produkter/tjenester som ingen andre har 🙂

   1. Iren Kristine

    Ja, det er mye morsommere når det er kun du (av bloggerne) som reklamerer for noe, syns jeg! Jeg tenker at hvis jeg hadde vært annonsør, så hadde det holdt med å betale Norges største blogg for å reklamere, du når ut til såpas mange at de ikke hadde trengt å bruke penger på å få andre blogger til å reklamere for det samme. Jeg tror også at det svekker effekten av reklamen når det blir mange innlegg som er svært like (selv om det kanskje er tilfeldig at de ble så like).

 7. Akkurat dette innlegget trengte jeg nå. Tror det er lurt å starte i det små, og finne gleder i livet utifra disse små tingene. Tusen takk, du er en inspirasjon 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Vilde! Hyggelig at du synes det <3

 8. filippa

  Hei! Bare lurer på noe siden du også sliter innimellom m hodepine/migrene. Er inne i en periode m mye stress og kjenner at d setter seg bak i nakken spes på v side. Ble liggende i 18 timer og var superdårlig – sinnsyk hodepine. Uansett ,merker jeg nesten blir redd for å få det igjen da j har slitt en del m d før men vært fin i 2 år.

  Er du redd for å få hodepine – spes når du skal viktige ting osv? Det setter iallefall meg HELT ut :((( så blir nesten litt nervøs når jeg kjenner antydning 🙁

  1. Caroline

   Det hender jeg blir litt stresset om jeg kjenner den minste antydning til at det kommer krypende :/ Det er ikke noe spesielt hyggelig, og da passer jeg på å roe ned med en gang 🙂

 9. Hei!
  Jeg savnet merking på dette innlegget jeg. Skal det ikke merkes hvis det er et annonsesamarbeid? De andre som har skrevet om dettw produktet/konkuransen har merket det nemlig. Irriterer egentlig vettet av meg når andre påpeker det, men jeg liker å hoppe glatt over innlegg som er merket med annonse. Det kan godt være at SB12 er bra og jeg skjønner at du må jo tjene penger. Men jeg liker å velge selv hva jeg vil lese; for bloggen din er jo super ellers!

  1. Og der så jeg det!
   «Annonse» merkingen kom ikke med på bloglovin’ -feeden. Kan det være det nye designet?

   1. Caroline

    Det er vel heller at Bloglovin ikke fanger opp «tager» 🙂 Jeg får ikke opp merkingen på rss-leseren min heller.

 10. Syns den toppen du har på deg på bildet er så fin, vil du dele hvor du har kjøpt den? 🙂

 11. Malene Røstgård

  Hei 😀 Kan du lage et innlegg om trening etter fødsel. mammamagetrening? 🙂 Hadde vært veldig fint å begynne å trene magen igjen 😉

 12. Malene Røstgård

  Hei 😀 Kan du lage et innlegg om trening etter fødsel. mammamagetrening? 🙂 Hadde vært veldig fint å begynne å trene magen igjen 😉

  1. Caroline

   Jeg tenkte å lage et innlegg med slike øvelser, flere som har spurt den siste tiden 🙂 Men i mellomtiden kan du gjerne sjekke ut dette http://carolinebergeriksen.no/2014/05/09/mage-3-favorittovelser-med-baby/ 🙂

   Klem!

 13. Det nye designet ditt er kjempefint 🙂 Jeg likte «read more» knappen og jeg, men skjønner at du valgte å fjerne den siden så mange misslikte den. Og headeren din er helt nydelig 🙂 Du er virkelig fotogen!

  Og selv om jeg vanligvis ikke sliter med dårlig ånde, er det situasjoner man havner i der man helst skulle ha vært på den sikkre siden likvel. Og så lenge man er usikker på ånden sin så går det jo ofte ut over hele selvbildet og utstrålingen, i alle fall for meg.

 14. Angelika

  Hei,

  Var veldig nysgjerrig på innlegget da selvtillit er noe de fleste sliter med. Ble bittelitt skuffet da jeg så at innlegget var annonserelatert. Det hadde vært kjempe fint om du kunne ha skrevet et innlegg om selvtillit da jeg tror at dette ville ha hjulpet mange 🙂

  Ønsker deg en kjempe fin dag videre og god 17 mai til deg og dine 😀

  1. Caroline

   Jeg har gjort det tidligere 🙂 Dette er mine egne ord og tips, så det har ingenting med annonse å gjøre, annet enn at jeg ble utfordret fordi kampanjen til sb12 handler om selvtillit. Jeg ville skrevet akkurat det samme om det ikke var en annonse 🙂

  2. magnhild

   Helt enig. Var klar for å lese et dypt innlegg om selvitllit og selvverd, men så viste det seg bare å være en annonse :/ Det blir dessverre litt mindre troverdig da :/ Du hadde kanskje skrevet det samme ja, men du hadde kanskje ikke skrevet det i det hele tatt om du ikke hadde fått utfordringen, Caroline? Skjønner at bloggen din bare syner overflaten og skal være inspirerende, men jeg savner litt dypere innlegg for tiden!

 15. Hei!

  Veldig fint innlegg! Men hvorfor må det være akkurat blå øyne?

 16. Marthe Cecilie

  Hvordan får du bare farge på øynene? 🙂

 17. Eller man kan bare ta seg en god gammeldags tannnpuss?
  http://www.nrk.no/livsstil/munnskyllevann-kan-vaere-skadelig-1.8107635

 18. Ja , hva tenker dere (Caroline og Lars Erik ) om det?

 19. Carolina

  how can I translate the web site?

  1. Caroline

   You can use google translate 🙂

 20. Kunne trengt en liten selvtillitsboost tror jeg.. Føler meg så shabby for tiden. Men har tatt et par av rådene dine tidligere med meg, og skal bli litt flinkere til å for eksempel fikse sveisen før jeg går ut 🙂 Alle monner drar er det ikke noe som heter det? 😉 hehe.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *