hageplass blir lekeplass

sandkasse med lokk caroline berg eriksen nelia 2

Etter veldig mange timer i hagen, var det godt å komme seg inn. Det startet jo å regne akkurat da vi hadde fått den siste sekken med sand på plass i sandkassen, så vi ble ganske våte, for da Nelia forstod hva hun hadde fått, skulle hun absolutt ikke inn med det første. Det var stor stas! 

sandkasse med lokk caroline berg eriksen nelia

________________________________________________________________________________________________________

tacokveld caroline berg eriksentacokveld caroline berg eriksen tacofat mat

Vi var faktisk ferdig med lørdagsmiddagen halv syv i dag , cirka tre timer før vi vanligvis ville ha spist den gangen vi ikke hadde barn 😉 Men det er jo så fint å spise sammen, og deilig å være ferdig litt tidlig, for nå sover hun søtt mens vi har kvalitetstid. Eller, kvalitetstid blir vel litt å ta i. Vi har tatt et glass vin, men det blir med det, for jeg er nødt til å bruke kvelden på lesing. Sånn som ting er nå, kan det virke som vi ikke ser sofakveldene sin ankomst før på nyåret igjen. Vi skal vel kanskje få presset inn en i ny og ne, men akkurat nå kjenner jeg bare at jeg er nødt til å lese. 

________________________________________________________________________________________________________

caroline berg eriksen sofa joggedress rødvin

Ikke en veldig spennende kveld på meg, med andre ord. Men jeg har hatt en kjempefin dag, og det håper jeg du har hatt også 🙂 

41 kommentarer

 1. Hei 🙂 hvor er matbrettet til nelia fra?

  1. Caroline

   Det er fra Stokke 🙂 Tror vi har kjøpt det på Barnas Hus.

 2. Så koselig med sandkasse for Nelia, kan tenke meg den blir flittig brukt de neste månedene 🙂
  Dagen her har gått til husarbeid, trening og en rolig bursdagsfeiring med foreldre og bestemor, så nå skal jeg bare kose meg i sofaen, ^^,

 3. Hei Caroline:) Vi har også det «sølebrettet» fra Stokke til mine små jenter, det er helt genialt:) Når melkeglasset ventes holdes det ihvertfall litt samlet;) Men vi har sugekoppene andre veien, med den lille koppen opp så man kan se mer av bilene, og de store ned så man får bedre sugeeffekt på bordet. Jeg synes forresten det nye designet ditt er kjempefint!! 🙂 Ha en fin lørdagskveld selv om du må lese!

  1. Caroline

   Ja, det var jo lurt 😀 Tusen takk for tips!

   Ha en fin lørdagskveld du også <3

 4. Jeg havnet på et gammelt innlegg fra 2013 da jeg klikket på et av de innleggene under «you might like». Det var innlegget da du fortalte oss om graviditeten, og det var så innmari moro å lese om det, så jeg endte likegjerne opp med å lese meg enda lenger ut i juni 2013. Gurimalla så fort tiden flyr! Og spesielt moro var det å lese om hvor mye du gledet deg til det lille miraklet, og fast forward til dagens innlegg så sitter dette lille mirakelet i en sandkasse og leker. Det har vært SÅ gøy å følge deg/dere, og jeg gleder meg til å følge med videre:-) Stor klem, ha en fin helg!

  1. Caroline

   Så koselig å høre, Ann 🙂 Tiden har gått helt uvirkelig fort! Håper du har en fin helg du også <3

 5. Hei. Så koselig med sandkasse til den lille. Hvor er den kjøpt?:) Tror jenta vår også må få en sånn. Digger bloggen

  1. Caroline

   Den er fra Maxbo 🙂 På tilbud nå faktisk 🙂

   Tusen takk, Pia 🙂

   1. Hei!

    Sitter på Mac… ‘Leave a reply’ fungerer ikke, jeg får ikke lov å skrive noe i felterne. Men ‘reply’-knappen virker, så nå skriver jeg det som svar til deg, selvom det ikke har noe med sandkasser å gjøre 🙂 Knappen (pilen) til forrige innlegg fungerer heller ikke – kan ikke klikke på den – men den til neste innlegg er OK. (Vet det ikke noe neste innlegg her ennå, men den virker på eldre innlegg). Ikke kritikk, bare til info, jeg tenker det er litt bugs med det nye designet. 🙂

   2. Caroline

    Hvilken nettleser? Er operativsystem og nettleser oppdatert 🙂

    Tilbakemeldinger er bra!

   3. Safari–og ja, jeg tror det hele er oppdatert. Har ikke problemer på andre nettsider. Takk! 😉

   4. Tilføyelse: Det er Safari 6.2.6, og nå etter den første kommentaren ser det ut som at «systemet» husker meg så ‘leave a reply’ fungerer, men knappen/pilen til forrige innlegg kan stadig ikke klikkes.

    🙂

   5. Caroline

    Pilene fungerer nå, men de jobber for å gjøre noen endringer, derfor kan du oppleve litt problemer 🙂

 6. Marlene

  Veldig kjekt med sandkasse i hagen 🙂 vi fikk snekret terasse med innebygd sandkasse i fjor sommer, den har blitt flittig brukt av guttene 🙂

 7. Hei Caroline

 8. Når dere spiser middag kl 6, spiser du kvelds da?

 9. Sitter her og kikker gjennom de gamle blogginnleggene dine 🙂 Må bare kommentere hvor vakker du har blitt etter du ble mor! Det er noe med det å bli mamma 😉 Du har fått en så sofistikert og fin stil, bildene på bloggen er fantastiske og alt er på stell! Du er en fantastisk inspirasjon for oss som starter med blogg, og gir oss masse å strebe etter! Håper dere får kost dere litt sammen og ikke bare jobber 🙂

 10. Ranveig

  Vil ikke virke masete, men jeg blir så fortvilet da jeg ikke får opp oppskrifter/mat under kategorier. Hva kan jeg gjøre? Søkefeltet er også borte. Vær så snill å hjelpe meg 🙂

 11. Solstråle

  Sandkasse er populært her også til lille jenta vår! Synes det nye designet var fint jeg;) ha en fin helg vidre:)

 12. Solstråle

  Åh du glømte å spørre hvor er den kjempe stillige trillebåren til Nelia fra:) synes de i metall er så tunge får de små å trille!

 13. Liker designet, men også enig med de som sier at det gjør noe med flyten når man må klikke/klikke tilbake etc, men jeg vil følge deg for det 😉

 14. Hei! Kvalitetstid eller voksentid? For meg er (nesten) hvert minutt med barna kvalitetstid, men jeg nyter likevel voksentiden etter at de har lagt seg 😉

  1. Man kan da virkelig ha kvalitetstid sammen uten barna og vel? 🙂

 15. Kunne du skrevet et innlegg om tips til små vesker til sommeren?

 16. Såå koselig med sandkasse! Kan tenke meg hun ble glad da 🙂

 17. Hei Caroline 🙂 For en flott blogg!! Jeg lurer på en ting. Jeg skal bestille GloMinerals concealer, og camouflage – før har jeg brukt fargene Natural – men når jeg bruker under eye concealer bruker jeg bare den ene farge (den lyseste). Har du prøvd noen av de andre fargene? Er de lysere?

  Ha en fin søndag 🙂 Klem.

 18. Så koselig med sandkasse 🙂 nå er jeg sånn pirkete, men et lite tips er at dere skulle hatt en duk i sandkassen slik at dere slipper ugress og at sanden renner ut under 🙂 Vi festet den inni på veggene med stiftemaskin 🙂

  1. Caroline

   Vi har duk 🙂

 19. Hei, ikke meningen å mase. Har spurt et par ganger nå om den stripete blå/hvite kjolen, om hvor man kan få tak i den. Sorry maset, bare la virkelig min elsk på den 🙂

  1. Sjekket på boozt nå, men finner ikke noe 🙁

  2. Caroline

   Å, den er fra mango! 🙂 Fra boozt.com 🙂

 20. Hei Caroline,

  Kan jeg være så frekk å spørre hvor tacofatet er fra?

  Takk 🙂

 21. Christine

  Nydelig speil 🙂 Ve du om noen lignende som ikke er så dyre? Har lyst på et speil med blank sølvkant, men finner det ingen plasser :/ Ha en fin søndag! 🙂 Klem

  1. Caroline

   Jeg vet ikke dessverre :/ Klem tilbake 🙂

 22. Hei! Er akkurat begynt å se etter sandkasse til gutten min, og er så usikker på størrelse. Hvilken størrelse har dere til Nelia, og synes dere det er passelig? Om hun skulle hatt besøk av 1 eller 2 venner, er det plass for alle å leke der?
  Bloggen din er kjempeinspirerende, jeg må innom hver dag 😉 – takk!

  1. Caroline

   Vi tok den minste, som er 120×120, og jeg synes størrelsen er helt perfekt 🙂 Går fint med en liten til oppi her, men usikker på om det vil være plass til flere enn det 😉 Tusen takk 😀

   Klem til deg!

 23. Hvor får man kjøpt det lekre speilet ? 🙂

 24. heidu!
  vet ikke om det bare er jeg som sliter med det, men bildene dine kommer ikke opp, men kan se dem om jeg trykker der de skal være, siden de da åpner seg i ei ny fane 🙂

  bruker firefox for mac

 25. Tenker Nelia kommer til å tilbringe myye tid der i sommer!! 🙂 Her har mine to brukt sandkassen masse 🙂 Vi har lekeplass rett utenfor her, og det er helt klart at sandkassen og huskene blir mest brukt 😉 Vannkanne så ho kan vanne blomstrene er også populært 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *