mødre på vift

caroline berg eriksen antrekk på vift

God morgen til deg! Endelig er det nye designet på plass, og dette har vi jobbet lenge med! Hva synes du? Jeg vet at mange ikke liker denne read more-knappen, men jeg tror det er en vanesak. Det er en pil under innlegget etter at du har trykket på read more, og der kan du enkelt bla deg fremover eller bakover. Jeg skal få svart på en del av kommentarene deres i løpet av dagen, forresten, det har vært så mye annet som måtte styres med i det siste, at jeg ikke har fått tid. Men jeg snaper det når jeg har svart alle 🙂 

________________________________________________________________________________________________________

caroline berg eriksen mat på vift

Åh, jeg hadde en så utrolig fin kveld i går. Siri og jeg var mødre på vift, med litt vin, god mat og masse skravling. Tror faktisk ikke vi fikk sett på menyen før det hadde gått nærmere tre kvarter. Haha! Siri har jo nylig blitt mamma til to skjønne tvillinggutter, så vi hadde uendelig med ting og prate om, og jeg føler vel egentlig at vi kunne ha sittet på samme sted og pratet enda, om vi ikke hadde blitt hentet og kjørt hjem. Jeg var i seng halv to, men fikk sovet helt til syv i dag (haha) og føler meg veldig uthvilt. Solen skinner jo! Det må være derfor. 

caroline berg eriksen mat på vift2

caroline berg eriksen mat på vift3

________________________________________________________________________________________________________

Jeg hadde planer om å starte dagen med frokostfredag, men da synes jeg plutselig det var for lenge siden forrige innlegg med bare skravling til dere, og jeg er jo så glad i det. Så oppskrift på et nydelig lavkarbobrød skal jeg dele med dere senere i dag i stedet. Jeg skal også trene litt senere i dag enn jeg pleier, for det er ikke lenge til jeg har en avtale i byen, så jeg må hive meg rundt.

Jeg har forresten så lyst til å plante ute denne helgen! Får ta meg en runde i byen etterpå og se hva jeg finner 🙂 Vi sees senere! Ha en kjempefin fredag i solen så lenge ♥ 

158 kommentarer

 1. Martine

  Jeg har vært fast leser av bloggen din i mange år, men jeg kommenterer svært sjelden. Jeg likte designet bedre før 🙂 ha en fin dag i solen!

  1. Enig med Martine.. Det er tungvint at man må klikke inn på hver sak i steden for å bare scrolle nedover :/

 2. Så nydelig kjole! Hvor er den fra? 🙂

 3. Love you with this dress and also you hair looks so wonderful <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 4. hørtes ut som en herlig kveld! Håper du får en super fredag !

 5. Love the new look of the blog, but now I have lost the possibility to translate it in to english. Is it possible to add something like that to your page that google translate could translate your posts or I will try to figure it out myself 🙂

  1. Caroline

   Hi!

   We will look in to that, but for now you can use https://translate.google.no/ and paste in the url 🙂

 6. Liker det nye designet kjempegodt, skikkelig stilig 🙂 Er ikke noe fan av «read more» knappen, for alt på lastes inn på nytt.. Men det er vel en vanesak som du sier. God helg!

 7. Synes ikke det er noe galt med «Read more»-knappen. Den gjør at forsiden på bloggen bilr mye mer oversiktlig og ryddig! Og hvem vil vel ikke ha det, tenker jeg? 🙂

  Håper du får en superfin dag i dag!
  Klem til deg <3
  https://sofiemortensen.com

 8. Hei! Litt tilbakemeldinger på det nye designet – siden du spør 🙂 Headeren synes jeg er helt nydelig. Liker at du har gått tilbake til å ha bilde av deg der, og selve bildet er jo helt fantastisk fint. Mykt, behagelig, og det gir en fin sommerfølelse å se på det. Liker også fonten, og renheten i selve designet. Jeg er ikke veldig entusiastisk over read more – men som du sier, det er sikkert noe man venner seg til. Så er det siste verken positivt eller negativt, men når jeg så på bloggen din igår når endringen var lagt inn var det første jeg tenkte at du hadde gått over til United Bloggers. Det ser jeg jo nå som jeg kikker ordentlig at du ikke har, og når jeg sammenligner designet hos deg og designet hos Marna (for eksempel), ser jeg at det er jo ikke likt, men det var likevel noe med sort-hvitt og renheten å gjøre at hjernen min gjorde sammenligningen i farten igår. :p Totalt sett så synes jeg nesten også selve bloggen svelges litt av reklamen bak, for den er såpass powerful akkurat den som er av deg der nå, og tekstområdet er kanskje litt smalere enn det var?

  Sånn ellers så la jeg merke til at man kan høyreklikke på linker igjen, men det er sikkert bevisst 🙂

  Dette virket jo veldig pirkete ser jeg nå, det var ikke helt meningen. Alt i alt synes jeg bloggen ser veldig fin ut med det nye designet 🙂 Spesielt den nye headeren er superfin som sagt. Du ser ut som en 70-talls drøm 🙂

 9. God fredag! Gratulerer med nytt design. Helt ærlig så liker jeg ikke så godt å måtte klikke så mange ganger, men headeren ble fin! Du har hatt så mange fine innlegg i det siste. Har ikke fått kommentert så mye, men ble inspirert av borddekkingen din skravleinnleggene er så koselige! Det kribler i meg også etter å plante i krukkene, det er jo så nydelig med blomster! Ha en kjempefin fredag og helg <3

 10. FLinkis. OG veldig bra design selvom jeg savner å lese hele innlegget på fronten. Bare et tips, lett å endre i innstillinger selv på WordPress. Om LK ikke får det til så melder han meg. GI gass, dette likte jeg og ikke minst menylinjene. Stilig!!
  http://bloggkurset for de som vil lære å blogge <3

 11. Sunniva

  Bloggen ble kjempefin nå! Utrolig kjekt å klikke seg inn til et helt nytt design 🙂

 12. Jeg måå bare kommentere igjen. Virkelig elsker den «nye» bloggen 😀 Liker spesielt at det kommer opp innlegg fra langt tilbake i tid, som vi kan trykke oss inn på. Også er jeg veldig spent på «Caroline-TV» funksjonen? Hvis du starter din egen nett-tv blir jeg i så fall veldig glad 😀

  Tror mange er negative da nordmenn generelt ikke liker forandringer 😉 (satt på spissen).. Så etter noen dager vil alle ha blitt vandt til det 🙂 Ha en fin dag!!

 13. Christina

  Elsker det nye designet!! Elegant, stilrent og ryddig. Tommel opp fra meg 🙂

 14. Hei. Noen innspill!

  Siden er lys, fin og fresh!
  Jeg synes ikke det gjør noe med «read more» – det er nok en vanesak, ja. Er jo mange som har det nå, det kommer vel an på hva man liker. Jeg så på siden i går kveld, og da var det store forbokstaver på alle ordene i overskriften, og det er det nå også (Mødre På Vift) men dette kan sikkert endres lett i themet, jeg synes personlig ikke det er noe særlig (i hvert fall ikke på norsk) og på bloggen er det godt språk, så det er synd med slike ting som «skjemmer». Dette er lett å ordne. Hvis dere ikke vet hvordan dere skal endre det, er det bedre å bruke caps lock på hele overskriften, slik det blir når man har klikket seg inn på posten.

  Ellers er ikke siden helt god på iphone/ipad ennå. I går kveld så jeg den svarte drop down-menyen lå over skjermbildet, men nå ser det ut til at den er helt borte og lagt i footer? På mobil ser det også ut til at teksten er midtstilt og det ser ikke helt fint ut, det synes jeg du har gjort superbra før, ved å midtstille bildetekst, men selve blogginnlegget ser bedre ut venstrestilt.

  My shop:
  På My shop bør dere jobbe med scriptet der man skal søke på merker, det funker ikke helt – får ikke klikket på alle merkene etc.

  Ellers: dette med My shop, det kan sikkert bli bra. Men få orden på merkingen din. Det er vel bare annonselenker via tradedoubler dette her og det er rett og slett helt utrolig rart at dere ikke har sørget for at det var på plass skikkelig merking før lansering av nytt design.

  1. Skjønte at dette var mamsi/Victoria , på måten å skrive på. Litt krass. Var bare å gå inn p KG så har hun lagt ut der at hun har kommentert her.

  2. Hei! Veldig fint og rent 🙂 Som språk-nerd så reagerte jeg også på at alle ordene i overskriftene var med stor forbokstav. Spesielt synlig ble det da du skrev 17.Mai, for der skikker norsk seg fra engelsk ved at vi nettopp bruker liten bokstav (mai, torsdag osv).

   1. *skiller.. Ja du, skjønte det sikkert 🙂

  3. Caroline

   Det skal være på plass nå. Scriptet der må forbedres, men det er ikke førsteprioritet akkurat nå 🙂

  4. Victoria

   Seriøst? Det var da trist å høre!! Hvilken skole var det? Det er jo ikke noe hyggelig.

   1. Vivian

    Men du er jo en mobber, Viktoria? Mobbet du ikke Per Sandberg i innlegget på bloggen din om den famøse t-skjorta han brukte? Du kalte han noe sånt som en tosk og en jævla liten mann, om jeg husker rett. Er ikke det å mobbe da? Eller er det greit å karakterisere et medmennesker sånn, siden deet «bare» er Per Sandberg? Kanskje det er det eksemplet som er brukt på den skolen?

   2. Jeg får høre med dem. Jeg tror nok ikke det, altså. Ville ha
    vært et merkelig eksempel. Men jeg skal sjekke!

  5. Synes det var en skikkelig sleivete kommentar, Eva. Først rakker du ned på Victoria og de såkalte ‘disiplene’ hennes – og så at ‘resten av landet’ (faktisk!) rister på hodet av henne…. Si meg – har du virkelig ikke fulgt med i media? ‘Resten av landet’ rister på hodet av Victoria og hva hun står for? Neppe.
   Så på slutten av kommentaren din gir du alle CBE sine leserne egenskaper du overhodet ikke kan vite om de en gang har….. Tror jeg må riste litt på hodet av deg jeg. Men ønsker deg en fin kveld fordetom:-)

 15. Hei! Designet er fint, men jeg synes også denne Read-More knappen er fryktelig irriterende! Hvorfor har du det, egentlig? For å få flere klikk (ala nettavis)?
  Hvis ikke, så synes jeg det er mye bedre når en fritt kan bla seg nedover 🙂

 16. Syns det nye designet er dritfint, men som alle andre, slitsomt å måtte trykke seg inn på hvert innlegg, det kommer jeg nok ikke til å gidde hvis det er flere innlegg på en gang jeg ikke har fått lest. Syns du burde høre på hva leserne dine vil, og fjerne det igjen!

  1. Camilla

   Enig!:)

 17. Så deilig med read more-knappen! HURRA!

 18. katrine

  Kjempefint design, veldig ryddig og enkelt! Vet ikke om du vil ha tilbakemelding på det, men her er nå mine tanker. Er selv ingen fan av «read more» funksjonen, men det er jo selvsagt din blogg og din avgjørelse:) Men er det ikke mulig å få til at tittelen på forrige innlegg står sammen med den pila du snakker om, slik at man da kan se om man har lest det forrige innlegget eller ikke før man trykker?

  1. katrine

   Helt nydelig header forresten!:) Du kler så godt det brune håret, er jo ikke nødvendig å bli lysere bare fordi det går mot sommer (ref.instagram) 😉

 19. Hei!
  Lurte på om du kunne lagd et innlegg med forslag til antrekk i bryllup?

 20. Fint design forresten! Men da jeg gikk inn på gamle innlegg la jeg merke til at når du og andre svarer på kommentarer, så ligger de ikke under hverandre på samme måte som før. Var tidligere lettere å se hva både du og andre hadde svart på i kommentarfeltet. Bare en tilbakemelding 🙂

 21. Denne more funksjonen kan nok komme til å koste deg noen lesere. :-/ Jeg personlig bruker å stikke innom bloggen når jeg venter på bussen, sitter på bussen, har pause på jobb, ligger i senga med kaffe på morgenkvisten osv. Da ofte på mobilen, og da er det greit å bare sveipe seg nedover, nå må man bruke more å vente på at en ny side skal lastes inn, så må man gå ut derfra igjen for å få oversikt over de andre innleggene, for å så klikke seg inn på et nytt. Ja vi har blitt lat, og ja vi vil klikke minst mulig. Det enkle er ofte det beste. Og helt klart her. Jeg har aldri orket å lest blogger hvor jeg bare har fått utdrag av innlegget og har måttet trykke meg inn på det for å se resten. Men håper at de fleste greier å venne seg til det. De mest ihugga fansa hadde vel lest alt uansett hvordan de måtte få fatt på informasjonen. 🙂 Men at det er fint å se på, det er det 🙂 Du ser forresten fantastisk ut med mørkt hår! Helt ny glød på deg 😀

 22. Dwightinha

  Personlig synes jeg headeren er for stor og forstyrrer for innlegget. Med » read more» knapp er det nok fler enn meg som ikke gidder å lese mer enn innledningen. Jeg liker lette løsninger, den er et tilbakeskritt. Det positive, foreløpig, er at reklamene ikke er så dominerende.

 23. Forferdelig irriterende design 🙁 Dessverre. Dette var «stressende».

  Og for å være ekstra pirkete og kritisk, du har jo en million andre og finere bilder av deg, så velger du dette… ?

  sorry 🙁 men regner med du ønsker tilbakemeldinger.

 24. Marie :)

  Det var en utrolig stilig kjole! Og skoene også, du ser så flott ut 🙂 Denne gangen fungerer ihvertfall det nye designet, og det nye bildet var veldig fint! Syntes du kler aller best det håret du har nå 🙂 Det er forresten veldig moro å kunne følge dere på snap 🙂 Ha en super dag 🙂

 25. God fredag til deg 🙂 I går fikk jeg bestilt meg Nike ( de sorte) trenings skoene til saltrening og tre par Kari Traa sokker 🙂 Når jeg skriver nå så ser jeg ikke hva jeg skriver fordi hele feltet med home category osv har dette ned på comment feltet hehe så blir jo spennende å se hva ipaden har gjort om på ordene mine!

 26. Neeeei… Huff, som du seier reed more er så unødvendig.. Ellers ser det veldig bra ut!

 27. Synes det nye designet ditt er utrolig fint. Det eneste som trekker litt ned er den «read more» knappen, for jeg liker å se hele innlegget på forsiden, men det er jo bare meg 🙂 Som du sier så er det jo en vanesak. Og jeg er SÅ misunnelig på deg som klarer å stå opp så tidlig og være uthvilt! Ha fortsatt en fin dag fine du! 🙂

 28. Jeg elsker det nye designet!! Du må ha en fin dag, du også:)

 29. Hater at en må trykke på read more for å lese et innlegg.. Dette ødelegger bloggen din veldig. Jeg leser bloggen din daglig, men dette er virkelig mange step back..

  1. Enig!

 30. OFF, hater den knappen der… Jeg kommer ikke til å gidde å laste inn alle inleggene dinepå nytt for å lese alt… Det er tungvindt og irriterende. Får en tommel ned og færre besøk i uken fra meg

 31. Hei! Jeg liker det nye designet veldig godt! Lettere å bla tilbake hvis det er noen innlegg jeg har gått glipp av 🙂 Ha en fin dag 🙂

 32. Hej Caroline 🙂 Rigtig fint design! Stilrent og stilfuldt – passer rigtig godt til din i forvejen amazing blog! Tror også at det er en vanesag om man kan lide «read more» funktionen. Og btw så er det dejligt med sådanne indlæg, så hyggeligt når du er i «skravling» mode 😉 Glæder mig til opskriften.
  Rigtig god dag til dig og din familie!

  https://bycoba.com

 33. Annelien

  Love the new layout off your blog!!!
  But unfortunately I can’t change the language anymore… I’m from Belgium so I litterly don’t understand any word of the Norway language…

  Keep up the good work 😉

 34. Kristina

  Helt riktig, virkelig hater sånn read more knapper på blogger, blir så mye styr for bare å sjekke igjennom en blogg liksom. Så det var leit, men ellers digger jeg selvfølgelig bloggen din 😉 Kunne du ikke fått en sånn bloggfeed som de har på unitedbloggers, hvor bloggen kommer i vanlig form, mens på forsiden ser det slikt ut? :S

 35. Hei! Jeg skrev en lengre kommentar under forrige innlegg, men ser at bare første setningen kom med, resten er forsvunnet. Hva er det som gjør dette? Har hendt før også.
  Tar det på nytt nå da 😉 Jeg syns det nye designet er veldig bra! Stilig, oversiktlig og brukervennlig. Den read more funksjonen syns jeg er grei, da er det raskere å scrolle nedover for å få oversikt over innleggene. Liker også det «you might like», gamle innlegg i samme kategori som foreslås!
  Nei, dette ser profesjonelt og bra ut! Dere har all grunn til å være fornøyde 🙂
  Riktig god helg 🙂

 36. Camilla

  «Read more»-knappen er så irriterende! Jeg mister helt lysten til å lese en blogg når man må klikke seg inn på hvert eneste innlegg! Jeg ser bare ulemper, så utrolig irriterende.

  1. Theresa

   Folkens: Den knappen trenger dere bare å trykke på EN gang. Når du er «inne» er det jo piler til nyere og tidligere innlegg, akkurat som før. Og Caroline: Supert at pilene er flyttet til over kommentarfeltet og ikke helt i toppen som før – da er det raskere å bla seg frem og tilbake 🙂 God helg!

 37. Bloggdesignet er veldig fint ! 🙂

 38. Daniela

  Bloggen ser veldig fin ut! Read more knappen og oppsettet blir uvant i starten, men synes at det gjør at bloggen ser enda mer oversiktlig ut! Må jo bare bli vant med det 🙂

 39. Kathrine

  Syns det nye oppsettet er kjempe fint, jeg.
  Mye mer ryddig og oversiktlig.
  Har ikke noe problem med å gå inn og ut av et innlegg.

  Ønsker deg og dine en fin helg. Deilig med så fint vær i starten av helgen 🙂

 40. Jeg liker ikke det nye designet ditt… Det blir for tungvindt å klikke seg inn og ut av innleggene. Hvis jeg skal lese 3-4 innlegg etter hverandre, er det litt frustrerende at når man har lest det nest øverste innlegget, og går ut av dette, må man scrolle ned til det tredje innlegget igjen. Savner det gamle designet allerede 🙁

  1. Charlotte

   Eller, du kan bruge pilene under hvert indlæg, som nemt sender dig videre til nye/ældre indlæg 🙂 Inden grund til at klikke sig ind og ud af hvert indlæg.

 41. Designet er kjempe fint 🙂 Når jeg så det bildet på toppen av deg tenkte jeg på vakre Kate hertuginne av Cambridge 🙂

 42. Veldig fin header og layout, men litt usikker på hva jeg synes om «Read more»-knappen. Blir vel sikkert vant til det da, som du sier! 🙂 Eneste som foreløpig irriterer meg med det nye designet er at overskriftene før man går går inn på innleggene har stor forbokstav i hvert ord, ikke bare i første ord. På engelsk blir det jo riktig (med mindre ord som «the» osv får store bokstaver), men på norsk ser det både rart ut og er feil i følge grammatikk-reglene våre. Regner med at du som journalist også er opptatt av dette, da du ellers har et veldig godt språk! 🙂 Ønsker deg og dine en flott helg! <3

 43. Christina

  Kan jo være en vanesak med den read more -knappen, men tviler egentlig.. Liker bedre slik det var før 🙂

 44. Det hørtest ut som en fin kveld 🙂 Alltid gøy å catche opp med venninner, og spesielt over en matbit og to 😉 Ha en fin dag videre 🙂

 45. Jeg får dessverre ikke til å trykke på pilene. Kanskje det er noe med browseren min? Jeg bruker Chrome på Mac. Ellers helt nydelig design!

 46. Hei Caroline!

  Hvor er den fine kjolen fra?☺️
  OG, den nye siden din ser super ut!

 47. Nå virker ikke categories funksjonen på ipaden min… Trykker på den men ingenting kommer opp :-/

 48. Kjempe-fint design, oversiktlig og enkelt! Slitsomt og tungvint å trykke på read-more?!?! Det er jo bare å løfte fingeren å trykke ?!?! Tommel opp fra min side ihvertfall

 49. Kjempe-fint design, oversiktlig og enkelt! Slitsomt og tungvint å trykke på read-more?!?! Det er jo bare å løfte fingeren å trykke ?!?! Tommel opp fra min side ihvertfall

 50. Fjern read more knappen 😀

 51. Greit design, men liker absolutt ikke ‘read more’-knapp. Er bare en blogg, og når det blir så mye «jobb» å skumlese et innlegg ender det med at jeg ikke gjør det. Har (ubevisst) sluttet å følge andre blogger som har startet med det samme, så blir nok mye mindre besøk fra meg fremover dessverre.

  1. Må dessverre si meg enig her 🙁 United Bloggers har jo dette, og det er så irriterende å måtte klikke for mye, særlig for meg som leser mye på iPhonen (noe jeg regner med mange andre gjør også), og da er det ikke like praktisk. Når det er sagt så er designet utrolig stilfullt og originalt, slik som det skal være for en ekte bloggdronning 🙂 Ha en fortsatt fin dag, du er så inspirerende om dagen!

  2. Hei Caroline.

   Jeg må si meg enig med Ida. Bloggen din er inspirerende og et fin å lese som et «pust i bakken», men det nye designet er nesten for moderne for meg. Det er veldig pent og ser ryddig ut, men funksjonaliteten ble det så som så med.Det blir som Ida sier veldig mye mer med det å bare lese et blogginnlegg, og jeg vet med meg selv at jeg ubevisst har sluttet å lese en del blogger da de kom et lignende design…

   Når det er sagt – innholdet på bloggen din er inspirerende, så jeg håper det ikke vil føles for «tungvint» 🙂

  3. jeanette

   Enig :,(

 52. Hei Caroline!
  Eg liker det nye designet, men har eit lite spørsmål! =) Eg finn ikkje «mat» under «Category»? Eg elsker å bruke oppskriftene dine, så no lurer eg veldig på kvar eg kan finne dei? =) Eg trur kanskje ikkje alle kategoriane kjem opp, men det går ikkje an å scrolle seg nedovr dei, då scrollar berre sjølve siden seg..=/

  Ida

  1. Jeg sliter med samme problemet…

  2. Caroline

   Hei Ida 🙂

   Hyggelig at du liker designet! 🙂 Jeg skal notere det ned, men akkurat nå har vi en del andre utfordringer som må prioriteres. Men tusen takk for tilbakemeldingene 🙂

  3. Ranveig

   Jeg sliter også med det samme. Kommer endelig inn på kategorier, men finner ikke noe under mat. Heller ikke noe søkefelt. Veldig kjedelig.

 53. Nydelig dame men rød leppestift gjør ingenting for deg. Tvert om! Kombinert med hårfarge bidrar der til at du ser dradd og mye eldre ut. Er nå min mening, og mulig du går for den stilen. 🙂 ellers dritbra «ny» blogg. Ryddig layout og read me er vane 🙂

  1. Jeg syns det motsatte! Caroline ser kjempe fin ut med røde lepper. Hadd jeg kledd det like godt hadde jeg hatt det hver dag! 😀

 54. Flink du/dere er, likte dette designet kjempegodt og særlig headeren 🙂 Du får himla mange kommentarer, så kanskje denne faller gjennom sammen med andre positive kommentarer. Jeg villehvertfall bare skryte litt av deg og LK. Jeg har fulgt bloggen lengre enn lengst og gleder meg til å benytte meg av bryllups- og babytips når den tid kommer, men nå bare elsker jeg alt ved denne bloggen. De siste mnd har dere framstått så utfattelig profesjonelle. Dere får ut innlegg etter innlegg, det ene inlegget med høyere kvalitet enn det andre. Jeg er målløs! Du bruker en HEL dag på kjøkkenet for å få ferdig noe vi kan ha glede av, du dekker det vakreste bordet, du forteller om trening i neste innlegg, etter det et antrekk eller venninnekveld. Hjelp, for en supergod jobb du gjør! 🙂 Nå skal man ikke sammenligne, men du er absolutt dronningen av denne bloggverden. De andre kan ikke måle seg med det dere leverer nå, enestående. Og til LK: dette er fotografering på høyt nivå. Du leverer gode bilder av Caroline gang på gang på gang. TAKK! Ha en fin helg 😉

  1. Martine

   Er så enig med deg! Dere imponerer bare mer og mer:D Er så gøy å klikke seg inn her og dere gjør en super jobb!

  2. Jeg kunne ikke vært mer enig!! 🙂

  3. Caroline

   Tusen takk, Silje! Det var en ufattelig hyggelig kommentar å få 😀 Og tusen takk til dere også, Martine og Malin <3

 55. Likte designet, men dette med å måtte klikke på «read more» er så sykt stress, og jeg fikk ikke pilen til å funke heller. Men hva med å ha en link øverst som heter blogg feed, da hadde jeg hvertfall giddet og lese slik som før 🙂

 56. Synes her har blitt kjempeflott, liker det nye look og ‘read more’-knappen! Og få dere et favicon tilhørende bloggen, det vil være prikken over i-en! 🙂

 57. Therese

  Designet er jo veldig pent, men funksjonaliteten ble det så som så med. Har dessverre sluttet å lese flere blogger jeg likte godt etter at de fikk «read more» knappen. Det tar for mye tid og blir så tungvint synes jeg. Ellers håper jeg dere får en super helg, jeg er nettopp hjemme fra en liten joggetur i skogen, hadde ikke tid til mer enn 5km, må lese til eksamen (matematikk). Gleder meg til jeg er ferdig, da blir det mye mer jogging, svømming ute og sykling:) Tror det blir en fantastisk sommer:P

 58. Jeg liker veldig godt det nye designet! Rent og pent, og fint bilde av deg 🙂 Til de som klager over read more knappen kan jeg tipse om at når du leser via bloglovin kommer du direkte inn på hele innlegget og trenger ikke å trykke read more. Så det plager hvert fall ikke meg 🙂

 59. Jeg kan dessverre ikke følge med på siden din lenger. Når jeg trykker på read more og jeg forstørrer skriften, så går skriften utenfor skjermbildet, så jeg må bevege meg fram og tilbake og finner ikke så lett neste linje når jeg holder på slik. Jaja, sånn har det vært hos andre bloggere og det ble tilslutt slik på din side også. Jaja, sånn kan det gå! Mye annet jeg kan bruke tiden min til. Takk for all inspirasjon jeg har fått de siste 7 årene.

  1. Takker også for meg. Dette nye designet er utrolig irriterende. Takk for mange fine år som inspirasjon. Nå blir det til at jeg må finne en ny blogg å følge som er som du hadde bloggen din før.

   1. Caroline

    Hei anonym! Det er litt vanskelig å forstå kommentaren din, da kommentaren til Elin ikke lenger er gyldig. «Read more» funksjonen er tatt vekk for de tre seneste innleggene, og funksjonen med zoom og tekst som går utenfor bildekanten er ikke noe annerledes på dette designet enn på det forrige. Kan du beskrive nøyaktig hva det er som er irriterende?

 60. Heeii likte ikke det nye, når man trykker på read more så kommer man inn i innleget og må tilbake for å lese gamlere innleg, så der mistet du en lesere 🙁 slitsom å tilbake også helt opp også hel ned uff :/

  1. Caroline

   Du må ikke gå tilbake for å lese eldre innlegg 🙂 Det er en knapp helt nederst som enkelt tar deg videre til neste post! 🙂

 61. Det går ikke å gjøre det slik at det siste, eller eksempelvis de siste to innleggene kan vises i sin helhet, også kan resten vises slik som nå, at man må trykke «read more»?
  Men ikke noe problem for meg å trykke meg inn uansett. Bare en vanesak.
  Beste bloggen uansett hva 🙂

  1. Det var en kjempegod idé! Jeg har også sluttet å lese bloggere med Read more-knapp, men hvis de to siste innleggene hadde blitt vist i full versjon, men videre inngang på de neste ville jeg definitivt fortsatt å lese bloggen. Ellers synes jeg designen er litt uoriginal og likner for mye på mange andres (når du først skulle fornye deg, mener jeg), men du er jo ikke den som er så veldig tidlig ute stilmessig, så det har kanskje ikke vært målet ditt her heller.

 62. Christine

  Hei Caroline.

  Fintdesign, men den «read more» knappen er utrolig irriterende som mange sier. Jeg tror ikke det er en vanesak. Hvertfall ikke for mange. Jeg leste tidligere en blogg som jeg elsket.

  Hun fikk ny blogg og denne knappen, jeg prøvde en stund, men merket at jeg etterhvert ikke gadd å trykke inn på innleggene. Nå er jeg bare innom den bloggen en gang i mnd ca, istedenfor hver dag, som jeg var tidligere. :/ Den fjernet mye av gleden ved å lese på bloggen dessverre. Håper du fjerner den. 🙂

 63. Nydelig nytt design på bloggen! Og jeg digger «read more»knappen! 🙂

  1. Kjempe fint ble det! Og jeg er også en av de som liker den knappen 🙂 Har ikke lest bloggen så veldig lenge, kanskje det er derfor jeg ikke har blitt nok vant til det gamle utseendet og dermed slipper å vende meg til det nye.

 64. Jeg liker det nye designet ditt jeg! 🙂 Og dessuten er det din side – jeg leser bloggen din uansett hva slags opplegg du ønsker å ha på den… Syns det er fascinerende at folk «hater» og lar seg «stresse» av read more-knappen, haha..! Folk må ha det bra hvis det er en knapp på en blogg som er stressmomentet i hverdagen 😉
  «Favorittbloggen min, men jeg gidder ikke lese innleggende pga en knapp». Allright….

 65. Neeeeei! «Read more»-knappen er utrolig irriterende! Jeg liker å bare scrolle nedover! Hvis du vet folk ikke liker read more-knappen, hvorfor har du det da? Det har faktisk vært slutte-å-lese-blogg-grunn for meg flere ganger, barnslig nok…

 66. Synes desginet er superfresht veldig profesjonelt, helt i stil til den høye kvaliteten du ellers leverer! Og for en nydelig header du har fått, helt stunning! 🙂 MEN jeg kan ikke fordra «read more». Selv om det ikke er så vanskelig å trykke på knappen gjør det dessverre bloggopplevelsen masete og tungvint.
  Hva med å gjøre slik som de har det hos United Bloggers, hvor forsiden er slik som din i tillegg til en blogg feed-knapp hvor alle innleggene kommer under hverandre? 🙂

 67. Ragnhild

  Hei Caroline! Liker det nye designet, men kan ikke finne igjen «arkiv» ? I allefall ikke når jeg leser fra mobilen 😉
  Ha en fin helg!
  Klem <3

 68. Cathrine R

  Likte nok bedre når man kunne så hele innlegget med en gang, men er nok som du sier, bare en vanesak 🙂 Men resten av det nye designet er jo skikkelig lekkert – veldig stil- og smakfullt.

  Kjempe koselig med et skravleinnlegg| 🙂 Og du ser jo, som vanlig, helt fantastisk ut, virkelig flott 🙂

  Ha en topp dag og kveld, det er jo fredag! 🙂

  Stor klem

 69. Det er et bredt, svart felt øverst på siden når jeg leser fra mobil. Det dekker ca 1/4 av skjermen og gjør det vanskelig å se bildene ordentlig. Er det en feil, eller blir det sånn fremover?

 70. Jeg liker det nye designet! 🙂 Én ting jeg ville endret, var font-vekten på menyen. Så tynn som den er nå, så ser den hvite skriften veldig uklar ut på den svarte bakgrunnen. Bare bittelitt tykkere skrift ville gjort seg. 🙂

 71. Vær så snill å dropp stor bokstav i hvert ord i overskriftene – Det Ser Helt Utrolig Dumt Ut, og Hindrer Leseflyten

 72. Ingrid'

  Ja, «read more» -knappen var skikkelig irriterende, tror nesten ikke jeg gidder å lese bloggen på grunn av den!

 73. Må vel egentlig hive meg på resten av kommentarene her… Rart med det, at en så enkel ting skal irritere så mye. Men jeg er også en av de som har (ubevisst) sluttet å lese de med read more knapp. Uff, vi må jo fremstå som veldig late mennesker, hvis DET er et ork. Men å lese blogger er noe jeg gjør når jeg har ekstra tid/slapper av, og ikke noe jeg MÅ, dermed er det faktisk enklere å bare hoppe over når det blir tungvindt å klikke inn, forså å gåtilbake til listen over blogginnlegg. Så får vi se, kanskje er bloggen så spennende å følge at det er vært bryet..? 🙂

 74. Cathrine

  Bah, jeg liker ikke denne read more knappen, dere er bare sinnsykt irriterende. Blir et ´ork´ å lese, så det gidder jeg ikke. Tror ikke det er en vanesak.

  1. Jeg er så enig så enig.. Jeg leste mange blogger før, men nå i det siste er det bare denne igjen, men med det nye designet så tror jeg faktisk jeg er ferdig i bloggverden. Synd at man ikke vil høre på de som «kjøper» produktet.

 75. Får ikke søkt eller lett i meny når man bruker mobil? Jeg finner hvertfall ikke disse finksjonene..

 76. Hei Caroline 🙂 Jeg mangler her en liten knapp med kategoriene av måneder. Ha en fin dag 🙂

 77. camilla

  Huff og huff! Hater denne read more knappen 🙁 Den har fått meg til å slutte å følge diverse bloggere…. Nå får vi se om du blir den neste. Kjipt, for jeg har alltid likt innholdet du har, men dette designet er grusomt.
  Uansett, en flott mor er du, og en «frikveld» har du nok fortjent.

 78. Elsker blogger, og spesielt din! Men denne redd more knappen må du ta bort.. Helt ubrukelig, og sykt irriterende. Sluttet å følge de som har dette.
  Så vær så snill og bytt:)

 79. Kristin

  Det nye designet ble altfor tungvint kjære Caroline :/ Er ikke en rød tråd, strukturert eller enkelt. Er avhengig av å lese bloggen din, men i dag har jeg kun sett på bilder. Fint hvis du endrer tilbake. Designet ditt var noe av det beste med bloggen 🙂

 80. Ragnhild :)

  Jeg er dessverre ikke så glad i read more-knapper på blogger. Kayture er en blogger jeg i utgangspunktet liker svært godt, men dessverre har hun også denne read more-funksjonen. Det bidrar til at jeg aldri gidder å lese bloggen hennes, og følger mye heller med på instagram i stedet.
  Men ellers var designet fint da 🙂

 81. Anniken

  Elsker virkelig den nye headeren din Caroline, for ett nydelig bilde 🙂 Dessverre er ikke jeg er heller ikke noe begeistret for «read more» knappen. Håper jeg venner meg til den… Uansett, jeg ønsker dere en fantastisk helg!

 82. Gunnhild

  Likte muligheten jeg hadde å bla i arkivet tidligere, velge måned og år, ser ut til at det har forsvunnet.

 83. Hei liker ikke den nye read more knappen tungvint…:(

 84. Misliker virkelig «read more» ! Jeg vil bare lese når jeg kommer inn her, ikke klikke! Mistet desverre en leser i meg!

 85. Nydelig forsidebilde og det ser fint ut. Men den read more knappen er ordentlig ordentlig ordentlig frustrerende. Vær så snill å se om det er noe du kan gjøre for å fjerne den. Det ødlegger leseropplevelsen

 86. Ranveig

  Skjønner at meningen med denne forandringen her, er å gjøre det lettere for oss lesere. Men når så mange klager burde dere kanskje revurdere dette? Jeg kommer fremdeles ikke inn på categorier, og hvor er søkefeltet?
  Bruker fremdeles iPad. Kan dere være snille å svare på dette, slik at jeg kan fortsette og lese bloggen din?

 87. Hei hei, Caroline! Liker selv ikke «read more» knappen, synes det blir litt uovesiktilig, og litt tungvint… men men .. blir sikkert vant til det 🙂 Ønsker dere en kjempe fin fredagskveld! 😀

 88. Christina

  Liker ikke read more knappen. Jeg liker å bla ned å skumlese til jeg finner noe interessant, det blir vanskelig nå.

 89. Liker ikke read more knappen! 🙁

 90. Jeg liker det nye designet, veldig fint og ryddig 🙂 MEN skulle veeeldig gjerne ønske du ikke hadde «read more»- knapp!!

 91. Madelen

  »Read more» er greit når man leser bloggen daglig, men hvis det går noen dager mellom hver gang så blir det litt mye jobb, og da blir det til skumlesing og at jeg ikke får med meg halvparten en gang. Veldig synd, for jeg likte designet, og jeg liker bloggen din 🙂

 92. Kjempefint design utseenemessig! Nydelig og naturlig header.
  Må dog desverre si meg enig i kommentarene over, utrolig dumt med «read more» knapp. Det bli slitsomt å måtte gå inn på en ny side hver gang, og det vil sannsynligvis resultere i at mange ikke orker å klikke seg inn om de ikke finner kjempe intressant stoff i løpet av de første setningene.

  Ha en fin helg Caroline.

 93. Så vakker du er, Caroline! 🙂

  Tenker at read more er en grei funksjon. Det hender seg at jeg leter etter et innlegg lenger ned på siden, og da er det faktisk fint å slippe å bla igjennom så mye. Tommel opp! 🙂

 94. Er så enig med første og andre kommentaret! Bloggen var mer oversiktlig før og nå frister det ikke å klikke seg inn her lenger..dessverre!

 95. Utrolig pent design! Men enig med mange her – liker virkelig ikke read more-knappen… Det er kanskje bare en knapp, men det gjør hele lese-opplevelsen mye mer tungvint.

 96. Karianne

  Hei!
  Har lest bloggen din i flere år men aldri kommentert før. Men nå må jeg desverre joine «hylekoret». Det første jeg tenkte når jeg så det nye designet var ikke ‘Oj så fresht og stilig» (for det er det). Men «Åh nei, nei, nei ikke read more……» For meg endrer det hele flyten og leseopplevelsen. At en så liten ting kan irritere så mye er jo ganske tullete men det er gjør det altså. Jeg vet det er piler som jeg kan klikke på for å komme til neste innlegg men disse ligger på toppen av kommentarene så etter å ha lest gjennom de må jeg skrolle opp igjen. Tungvint. Og spesielt om man ikke har lest flere av de siste innleggene…. Jeg håper ihvertfall det endres tilbake. Når det er sagt så fortjener du masse skryt og bloggen din er en stor inspirasjon på flere områder og den oser kvalitet! Du er super flink i det du gjør!

 97. Kjempefint og proft design- og bildet av deg er heeelt smashing!:) Hvis jeg skulle pirke på noe, måtte det være at den etterhvert beryktede read more- knappen kan være litt irriterende og liksom ødelegge «flowen» litt, men for meg er det ikke så kjempeviktig! Kommer nok til å fortsette å lese bloggen din uansett!:)

  Ønsker deg og familien en kjempefin helg:)

 98. Mariann

  Jeg likte ikke dette designet!

 99. Jeg må dessverre si meg enig med mange her, Read more er utrolig upraktisk! Jeg har gradvis unngått disse bloggene som har gått over til det. Dette først og fremst pga det funker dårlig på telefon( iPhone ), og opplever ofte å komme bort fra selve bloggen.

  Flott blogg og nytt design, kommer til å følge deg videre.

  Men det er ikke alltid nye løsninger er det beste!

 100. Martine

  Jøss, det er snakk om ett tastetrykk 😮 hvor late går det ann å bli. Syns det ble delikat og proft utseende jeg 🙂 Dette er den eneste bloggen jeg leser da. Alt annet er stort sett jalla, det dere to driver med er i en liga for seg selv! God helg, kos dere!

 101. Veldig irriterende og lite brukervennlig design 🙁

 102. Jeg liker at det du må klikke for å lese resten. Da laster bloggen mye raskere og jeg får grei oversikt over innlegg du har lagt ut siden sist. Håper du beholder den funksjonen! Synes det nye designet er veldig bra 🙂

 103. Jeg synes det nye designet ditt var utrolig stilrent og fresht!:-) Er enig med deg i at denne «read more» knappen bare er en vanesak, men gamle vaner kan (for mange ser det ut som) være vonde å vende. Selv ser jeg ikke dette som tungvint i det hele tatt, heller mer ryddig og oversiktlig. Stå på Caroline!:D

 104. Ganske utrolig at folk mener at det er stress for å måtte trykke på read more! Hvis det er «stress» kan ikke de ha mange utfordringer i hverdagen 😉 Null stress. Vi leser for vi ønsker det! Kjempe flott blogg 🙂

 105. Ann Karin Andersen

  Innom flere ganger om dagen, men gidder ikke klikke, klikke, klikke. Har vært gildt å følge med. Ha det fint

 106. Read more knappen ødelegger mye av bloggleseropplevelsen for min del i hvert fall. Den blir på sett og vis for tungvint og et irritasjonsmoment som gjør at jeg velger å forlate sida di, i stedet for å lese. Bloggen føles oppstykket og mister mye av sitt typiske preg. Dette er utrolig synd med tanke på at bloggen din er så fin ellers! Håper denne funksjonen fjernes, hvis ikke er jeg redd jeg må si meg enig med noen av de andre her; at jeg sannyligvis kommer til å se innom mye sjeldnere.

 107. Marthe Andersen

  Hei Caroline! Jeg har vært fan av bloggen din veldig lenge men uff jeg må si jeg hater når det er en sånn les mer knapp på blogger!!! Jeg har sluttet å lese flere blogger fordi de har begynt med den type design så var veldig leit å se at din har blitt sånn også 🙁

 108. Liker ikke read-more knappen jeg heller. Vanskeligere å følge bloggen og å få en flyt

 109. Designet er lekkert, men det funker overhodet ikke på iPhone. 1/4 av skjermen er dekket av det svarte feltet, man ser ikke bildene og heller ikke nedtrekksmenyen.

  Og så synes jeg at du bør slutte å la leserne dine gå løs på folk som er kritiske i kommentarfeltet ditt. Det ser ikke særlig pent ut for en som hevder p aldri baktale folk at du lar leserne dine gå til personangrep på folk som kommer med konstruktive kommentarer slik Victoria har gjort her. Hvorfor kan du uke svare Victoria når hun spør om reklamemerking? Og hvorfor smiler du igjennom slike kommentarer som du har gjort her? Det er hent garantert ikke sant at mamsi blir brukt som eksempel på mobbing av folk som holder foredrag på skoler rundt om.

  1. Beklager skrivefeil i forrige innlegg, der det står «uke» skal det være «ikke» og der det står «smiler» skal det være «slipper». Det er vanskelig å skrive kommentarer fra iPhone fordi man ikke ser hele teksten sin. 🙂

  2. Caroline

   Vi skal ta en nærmere titt på det med iPhone, men vi har ikke opplevd noen problemer med våre enheter, og vi har heller ikke oppdaget dette i noen av testen vi har kjørt. Er det svarte feltet der hele tiden, eller kommer det opp når du skal kommentere? Hvilken iPhone har du, og er den oppdatert?

   1. Helene

    Jeg har en ny iPhone 6. Det er sikkert noe som kan korrigeres, det er særlig dumt at hele nedtrekksmenyen ikke er synlig og dermed heller ikke kan klikkes på.

   2. Helene

    Og det svarte feltet er der hele tiden når jeg skroller i bloggen.

   3. Caroline

    Det var rart, det er ikke sånn hos oss :/ Jeg skal si fra til de som jobber med det.

 110. Jeg syntes designet ditt ble veldig fint! Rent, pent og oversiktlig!:) Men jeg syntes kommentarfeltet ble utrolig rotete!!:( Man ser ikke forskjell på hvilke kommentarer som er besvart under på en samme kommentar. Det så man mye bedre før:) Når du kommenterer f.eks!

 111. Vi trenger litt sånne pauser innimellom vi mødre 🙂 SÅ koselig det høres ut som du har hatt det. Og antrekket var superfint 🙂

 112. Nydelig headerbilde!
  Jeg har ikke helt vent meg til det nye designet ennå. Foreløpig får jeg ikke lastet inn gamle kommentarer og synes kommentarfeltet ble litt uoversiktlig. Ellers er helhetsinntrykket veldig bra ! Jeg regner med det det blir litt startproblemer, så skal prøve å være tålmodig 🙂 Ønsker deg en fin lørdag 🙂

 113. Karoline

  Hei☺Kjempe fint design på blogger, og som du skriver så er read more innstillingen en vanesak☺Jeg lurte litt på hva og hvor klesplagget som du har på deg i headeren kommer fra? Den har en nydelig farge

 114. Hei! 🙂 hvor er kjolen fra? Helt nydelig!

 115. Hvor er de fine, sorte skoene fra? 🙂

 116. Neineinei til read more knappen! Det er så irriterende og det gjør at jeg trykker videre til den neste bloggen heller enn inn på innleggene dine – dessverre. Fjern den så blir alt godt igjen 😉

 117. Johanna

  Jag tycker att designen är jättefin men håller med många andra om att read-more knappen är otroligt jobbig, hade varit mycket bättre om du tog bort den 🙂 Keep up the good work! 🙂

 118. Margrethe

  Designet var virkelig kjempe fint. Stilrent og klassisk. Men beklager å måtte si det, men «read more» knappen…dette er så fryktelig tungvint. Og hvis det har gått et par dager siden jeg har lest bloggen din, så er det veldig slitsomt å trykke «read more» på 5-6 innlegg…

  1. Caroline

   Hei Margrethe 🙂 Hyggelig at du liker designet!

   Du trenger ikke trykke 5-6 ganger på «read more», alt du behøver er å bla deg videre til neste innlegg ved å trykke på pilen nederst i innlegget.

 119. Henriette

  Hei! Designet er veldig oversiktlig og fint, men eg likar ikkje read more-knappen. Kanskje dåkker kan gjere det som united bloggers-bloggane: komme inn på heimesida med read more-knapp, men ha ein blogg feed-knapp sann alle innlegga kjem i full størrelse for dei som likar det? 🙂

 120. Ann-Karin

  Åj, dette blir en vanesak ja.. Selve designet var lekkert – men read-more knappen må jeg (også) klage på.. For meg var det irriterende å måtte trykke frem og tilbake for å kunne lese hvert innlegg, da jeg ikke er inne og leser daglig. Da holder det ikke at bare de tre nyeste innleggene er i full lengde.
  Og side-rammen, om man kan kalle det – fort gjort å trykke opp en ny fane da ja (sleipt reklamelesingstriks?).
  Veldig lekkert og fint med designoppsettet – men flere haker å bite seg merke i..

  1. Caroline

   Har svart på dette mange ganger nå… Du trenger ikke trykke deg frem og tilbake.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *