get inspired: sommerens must haves

get inspired new in 2

Nå har Get Inspired fylt opp lageret med veldig mye nytt og fresht treningstøy, det bugner over av deilige farger på sommershortser, topper og sko som bare venter på at du skal svette dem ut! I tillegg har de en rabattkode til deg på alle ordinære varer på 15 prosent, som gjelder ut søndagen – bare bruk kodeordet Treningsglede ved utsjekk! 

get inspired new in caroline berg eriksen

shorts nike / tee nike / sko nike 

Nå er det faktisk en liten stund siden jeg fikk noe nytt treningstøy selv, så selv om jeg sjelden sliter med motivasjonen, merker jeg fort at den går opp et par hakk så snart det er litt nytt i garderoben – til og med til tross for at jeg trener mest hjemme. Det er ikke tull, vi kler oss jo helst for vår egen del. Så dersom du har lyst på litt nytt før sommerens løpeturer, styrkeøkter eller sykkelturer utendørs, har du sjansen nå 🙂 Her er mine nyeste favoritter! 

________________________________________________________________________________________________________

add some colour to your wardrobe 

get inspired collage

1. treningsbag helly hansen 2. treningsbh nike 3. sko nike 4. genser nike 5. shorts nike 6. tee nike 7. topp röhnisch 8. hansker casall 9. wristband nike 10. joggesko asics 11. topp röhnisch 12. shorts röhnisch 13. treningstights nike 14. shorts nike 15. jakke nike 16. treningsbh nike 17. pulsklokke polar 18. sko nike 19. topp nike 

105 kommentarer

 1. Hei Caroline 🙂
  Jeg vet ikke om dette er en big deal, men kom over dette bilde:
  https://instagram.com/p/2ZaMWSFSNd/
  Dette er vell deg? Tenkt bare å si ifra i tilfelle dette er noe du ikke ønsker.
  Ha en fin fredag!

  1. Caroline

   Tusen takk for at du sa i fra! 🙂

 2. Katrine

  Wow! Det nye designet ditt!! Så fint og så deg på en måte!

 3. Jennifer

  Such a cute outfit! But I can’t read your posts anymore, there is no translation button..or did I miss it?

  1. Johanna Mia Maria

   I agree with you Jennifer! Or is it possible to do short summary in english?

   1. I really count on it. Some translation would be great 🙂

  2. Caroline

   We will have it in place during next week 🙂 In the mean time you can use https://translate.google.no/

   Just type in the url to the blogpost 🙂

 4. Ranveig

  Jeg kommer ikke inn på categorier og finner heller ikke noe søkefelt. Bruker IPad. Er det bare meg, eller flere?

 5. Så sinnsYkt irriterende med det der «read-more»!! kan dere ikke ta det bort? Har sluttet å følge mange blogger pga dette, det er rett og slett så utrolig tungvindt og irriterende! Håper dere går tilbake på det så man bare kan scrolle som vanlig 🙂 eller en kjempefin ny layout! 🙂

 6. Kjempefint design! Jeg har savnet «read more» så ble veldig glad 🙂 Syns det er veldig praktisk om jeg skal lete etter et innlegg for noen dager siden eller i en kategori. Hvis noen syns det er for mye stress å trykke seg inn og så bla seg fra innlegg til innlegg, så er de enten ikke dedikerte nok i blogglesingen, eller så må de ta et oppgjør med seg selv om hva som er stress.. Det er en pekefingerbevegelse liksom :O

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Reaksjonene på den er som forventet, men tipper det går seg til. Hvis ikke får vi se på en annen løsning, men hensikten er jo å få bloggen til å laste raskere 🙂

   1. Har aldri hatt problemer med at bloggen har lastet tregt de 4 årene jeg har fulgt deg. Men som andre sier, read more har gjort at jeg har droppet å følge blogger:( synes det ser så uryddig ut.

 7. Jeanette

  kjempefint nytt design du har fått her! Og headerbildet var jo bare helt nydelig!

 8. Nå funker det bra på iPad

  1. Caroline

   Ja, det var det første Lars-Kristian sjekket når han våknet i dag 😀

 9. Elsker det nye designet deres 🙂 Det gjør ikke noe om jeg må trykke på «read more»på de postene jeg vil lese, jeg har jo ikke hastverk når jeg er ikke og leser bloggen, det er jo noe jeg gjør for å kose meg! Det eneste jeg syntes er vanskeligere med det nye designet er å se hvilke kommentarer som er et svar til en annen, fordi de hadde et større innrykk på det gamle designet slik at det kom tydeligere fram.

  1. Caroline

   Hei 🙂 Så hyggelig at du gjør det, vi er veldig fornøyd selv også, selv om det gjenstår noen endringer! Vi har allerede sagt fra om det med «replies», og det blir forhåpentligvis fikset i løpet av dagen.

 10. Er veldig enig i det som blir nevnt om at «read more» er ekstremt tungvindt. Syntes heller ikke begrunnelsen om at dere kan bruke større bildefiler, og derfor bilder av større kvalitet, holder helt mål dersom det skal bli tungvint å bla seg nedover (eller nå: klikke seg fremover, bakover) for å se de. Mye av gleden ved å gå inn på bloggen til Caroline, og alle de fine bildene, var jo nettopp det å kunne scrolle seg nedover og bare drømme seg vekk. Selvom man har lest innleggene, er bildene ofte en inspirasjon man søker tilbake til. Denne «drømmeflowen» er bortevekk nå. Synd. Jeg er hvertfall ikke fan. Hadde heller valgt å laste litt lenger enn å bruke tid på å klikke meg inn på hvert bidige innlegg jeg ønsker å lese 🙂

  Og jeg syntes det er vanskelig å se hvilke kommentarer som svarer andre kommentarer, da «innrykket» ikke er særlig tydelig lenger.

  Utenom det, elsker jeg det nye designet. Litt svartere og mørkere toner passet utmerket 😀 Nydelig header, og utrolig smart «annonse-markering».

  1. Caroline

   Takk for tilbakemelding, Ida 🙂 Det med kommentarer regner jeg med blir fikset i løpet av dagen. Angående «read more» og resten av designet så har vi en løpende evaluering 🙂

 11. Mathilde

  Hei,
  Jeg lurte på om du hadde noen tips til meg ang løpe og treningssko. Jeg har str 44, og jeg finner ingen fine sko noen stender!

  Håper du har noen tips 😀

 12. Happy fredag, Caroline 🙂 Ville bare fortelle deg at jeg syns det nye designet på bloggen er kjempeflott!! Etter å ha sett en Röhnisch treningstights på deg flere ganger, bestillte jeg den til meg selv – hello motivation 😀 Det er alltid gøy med noe nytt på treningsfronten! Håper dagen din blir fabulous!

 13. Your English readers can’t read you anymore, such a shame! Will it be fixed soon?

 14. Cecilie!

  Det nye designet er absolutt et kjempenydelig design, men jeg er enig i tilbakemeldingen til veldig mange her. Det med «read more» syntes jeg ble ufattelig tungvint.

 15. Liker det nye designet på siden 🙂 Og kult at reklamen er en reklame der du er med 🙂

  Og turkis er min favoritt…. sporty og friskt, man blir rett og slett i godt humør av den fargen.

  Takk for oppskrift på lavkarbobrød – den må testes. Med nøtter blir det bare supergodt!
  PS! Er det lov med bittelitt syltetøy? Hvis man velger mer bær, mindre sukker? Eller sukkerfritt?
  Og hva med honning, det er jo karbo, men litt er vel lov? 😀

 16. Jeanette

  Hei, ønsker ikkje at denne kommentaren blir publisert 🙂 men eg har eit spørsmål til deg!
  Du er ei flott dame, som gir meg mykje motivasjon og inspirasjon! Eg lurte på korleis ei vanlig veke med trening er for deg? Manglar motivasjon og inspirasjon for trening, og lurte på om du hadde nokre tips?
  Mvh
  Jeanette

 17. Når jeg har trykket på «read more», lest teksten og vil gå ett blogginnlegg tilbake skjer det ingenting når jeg trykker på pila. Sitter på mac. Håper dette blir endret! 🙂

  1. Caroline

   Hei!

   Jeg tror det bare er midlertidig da jeg vet at de har planlagt å endre litt på den i løpet av helgen 🙂 Den har fungert helt fint tidligere i dag.

 18. Ida Charlotte

  Jeg er enig med det som blir sagt om read more-button. Aldri vært fan av den, og kommer nok aldri til å bli det. Det er mange blogger jeg ikke gidder å følge på grunn av det. Alt blir så tungvindt, og jeg sliter til tider med ustabil internett, og da tar det evig lang tid for meg å få sett innlegget jeg skal se. Mye mer flyt uten. Og mye mer brukervennlig uten. Mye av grunnen til at jeg begynte å følge deg for snart 4 år siden, var på grunn av den gode flyten på bloggen. Uten read more-button. Men ellers syntes jeg designet er helt greit. Stramt og profesjonelt. Og sien jeg først kommenterer, så kan jeg legge til at jeg syntes bloggen har tatt seg opp i det siste. Du er flink og står på. Keep up the good work 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *