my latest buys: summer 2015

hoved zara birkenstock

Allerede neste måned reiser vi til varmere strøk, og jeg kjenner skuldrene senkes til bakkenivå bare jeg tenker på det. Det virker som en evighet siden forrige gang jeg hadde ferie, så å si at jeg gleder meg blir nesten for svakt. Nelia og jeg resier sammen med storesøster, mamma og pappa i en uke, mens de blir igjen en uke til. Lars-Kristian har bare 6 dager med sommerferie i år, og han har kamp den dagen vi resier, så han kommer etter oss så snart han kan. Heldigvis fikk vi booket han på samme fly som oss på vei hjem igjen, det er jeg veldig glad for. Fotballen er håpløs i feriesammenheng, men jeg er glad vi får noen dager sammen.

sandaler zara frynser sorte 2

________________________________________________________________________________________________________

I forrige uke bestilte jeg litt nytt til sommergarderoben til Nelia fra Zara, og samtidig ble det noen nyheter til meg. Jeg viste dere jo litt nytt forrige måned, og det var så populært, at jeg ville dele noen innkjøp for denne måneden også. Striper er alltid lekkert, så jeg klarte ikke å holde meg unna denne badedrakten og hatten. Sandalene minner meg veldig om et par jeg har sett fra By Malene Birger, men til dobbelt pris, så jeg falt helt for disse. Og disse solbrillene! Cat eye 

cat eye

Gleder meg til sommer og sol med dette Alt er forresten fra Zara, minus sandalene, som er Birkenstock. 

________________________________________________________________________________________________________

Ellers: Nelia har badet i sølevann i barnehagen i dag, så vi skal bade i såpevann og spise middag før det er lesetund og leggetid 🙂 Jeg svarer på kommentarene deres i forrige innlegg litt senere i dag! Håper dere har hatt en fin onsdag ♥ 

24 kommentarer

 1. Hei Caroline!

 2. Så snyggt, älskar den där klassiska riviera-stilen!! Hatten är bara underbar… <3

  1. Caroline

   Ja, sant den er fin? Er veldig glad i den stilen selv 🙂 Perfekt for sommer 😉

 3. I love this wonderful swimsuit and recently I bought also shoes with fringes. But I have to admit that I like your fringe shoes a bit more 🙂
  xx from Germany/Bavaria, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 4. studine

  Der var skoene ja 🙂 Finnes de i brun?

  1. Caroline

   Birkenstock, tenker du på? Det er jeg ganske sikker på 🙂

 5. Mathilde

  Så fin badedrakt 🙂

 6. Hvor skal dere på ferie? Hellas? 😀

  1. Caroline

   Ja, Lefkos 🙂

 7. Kjære vene, Nelia er såå nydelig <3 Snapvideoen til Lars-Kristian, hvor hun har på seg den rosa sekken *smelter*
  Du har forresten en kjempe fin sangstemme Caroline! Kan tenke meg Nelia koser seg ved leggetid, når du synger på sengekanten 🙂

 8. Hei! For en fantastisk badedrakt!:) hvordan er den i størrelsen? Hvilken størrelse har du?

 9. Vi reiser også på ferie om noen uker. Og jeg gleder meg sinnsykt. Nå var jeg nettopp på Gran Canaria med bloggnettverket mitt, men det skal bli utrolig deilig med en ferie med familien. En uke borte fra de på GC var tøft selv om det var gøy, så det var ikke helt det samme som familieferie 🙂

 10. Så utrolig fiin sangstemme du har! <3 Det er kanskje for mye å ønske seg at du skal lage en sang video? 😀

  1. hvilken sang var det du sang forresten :)?

 11. Åå, den badedrakten er så fiin! Blogget om den i går – men nå er den vel helt utsolgt! Tihi! 🙂
  Og fy så deilig det hadde vært med en tur til varmere strøk!

  Ha en deilig kveld! Stor klem

 12. Hva er navnet til Lars Kristian på snap? Jeg følger deg.

 13. Hei. jeg lurte på hva modellen på de birkenstock sandalene heter? 🙂 Jeg elsker forressten deg og Lars-Kristian på snap, det er litt gøy å se «behind the scenes» 🙂 Du stråler fortiden, Caroline! Og til slutt i denne litt rotete meldingen vil jeg si at det å lese bloggen din er et fint avbrekk og en ellers litt tung hverdag akkurat nå, så tusen takk for det 🙂 ønsker deg en fin kveld videre! Klem

 14. Bare Birkenstock du går for i år, eller har du gått til innkjøp av noen andre flate sandaler også? vil gjerne se 😀

 15. Hatten og badedrakten er som tatt rett ut fra den franske rivieraen. Veldig glamourøst! 🙂

 16. Takk for all inspirasjon til fashion clothing, Caroline!:) Du er virkelig en dame med eleganse, stil og sans, digger deg! Nå skal jeg gå i bestemors skap og finne gamle skatter:)

  _Camilla_

 17. Så mye fint:) Jeg har selv kjøpt meg en badedrakt for sesongen!

 18. Hvilken størrelse har du i badedrakten ? 🙂

  1. Caroline

   strl. S 🙂

 19. Mette Hald madsen

  Hej

  Hvor høje er hælen på dine Zara frynse sandaler?

  Mvh Mette

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *