Lars-Kristian svarer del II

lasse min svarer lars-kristian eriksen caroline berg eriksen bak

Da er det klart for siste del i spørsmålsrunden hvor Lars-Kristian svarer. Denne gangen ville han svare på mine beste og verste vaner og uvaner, for det var visst veldig mange som spurte om nettopp dette. Han har vært veldig bloggflink og delt inn i topp 3, så her kommer listen som gjør meg ganske flau. Skal si han har satt ting på spissen her, men det er greit, siden han er så snill i starten 😉 

________________________________________________________________________________________________________

topp 3 gode vaner

1. Caroline vet at dagen før kampdag og selve kampdagen, er de to viktigste dagene i uken for meg. Vanligvis står vi opp sammen med Nelia rundt klokken 06 og deler på ansvaret med henne, men på disse dagene kan jeg sove så lenge jeg ønsker, og risikerer til og med frokost på sengen 😉 Alle måltider får jeg også servert, og kan derfor stort sett ligge med bena høyt og bare slappe av. Luksus! 

2. ting blir gjort, ordentlig! Når Caroline bestemmer seg for å gjøre noe, så gjøres det alltid 100 prosent. Det er aldri noe som blir gjort halvveis, og det gjenspeiles i det ferdige produktet som stort sett alltid er «flawless». Hun tenker på hver eneste detalj og vet nøyaktig hva hun vil. 

3. hun bryr seg ekstremt mye om familie og venner! Jeg har aldri møtt noen som prater mer i telefon med familie og venner enn Caroline. Spesielt mor og søster får sin dose, men også besteforeldre, svigerforeldre osv. Vi bor jo et stykke unna familien, og jeg merker på henne når det har gått en stund uten at de har sett hverandre. 

kjærestepar i gamledar caroline berg eriksen

________________________________________________________________________________________________________

topp 3 uvaner 

1. ryddeteknikk! Carolines definisjon på å rydde er å «legge Lars-Kristian sine ting på plasser hun ikke husker». Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har lett og lett etter noe som Caroline har ryddet bort. Å spørre Caroline er meningsløst, da hun aldri husker hvor hun har lagt det. 

2. tømmer ALDRI søpla! Caroline mener søppelposen aldri er full nok. Det er alltid plass til mer. Etter 8 år har jeg aldri sett henne bytte søppelpose.. 

3. Caroline er verdens mest irriterende person å krangle med… hun krangler ikke tilbake!!! Hun bare fortsetter med sitt, samtidig som hun sender ut tydelige signaler på at hun er kjempesint. Hun vinner ALLTID, og jeg må krype til korset for å be om unskyldning. 

37 kommentarer

 1. Haha! Må innrømme at jeg kjente meg igjen i noen av punktene ovenfor. Spesielt det med søppelposen, samboeren min kommenterer ofte på dette. Det samme med krangling. Uansett taktikk, er det alltid litt godt å «vinne» 🙂

  Klem fra meg <3
  http://sofiemortensen.com

 2. Det er ikke så mye som sjokkerer meg egentlig, bortsett fra at et ordensmenneske og en perfeksjonist som deg, ikke tømmer søpla! Hehe 🙂

 3. Knall bra svar på spørsmålsrunden Lars Kristian 🙂 Stå på Caroline du er verdens beste blogger ! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 4. Hehe… Kjenner meg igjen i den siste uvanen, det med å ikke krangle tilbake 😉 Liker jo ikke å krangle, men misnøyen må få sitt utløp, så da smeller det feks ekstra godt i skuffer og dører 😉

  1. Caroline

   Haha 😀 Og så blir de så frustrerte når de ikke får noe tilbake :p

   1. Marita

    😉

 5. Jeanette

  er smart å ikke bytte søppelpose da! for da MÅ jo Lars Kristian gjøre det 😉 og det er jo faktisk alltid plass til mer.Hverfall litt,hehe 😉

 6. Så fine svar, du har en god mann Caroline 🙂

 7. Vad skoj med gästinlägg! Ha en fin kväll 🙂

 8. Kjenner meg så godt igjen i det med søpla. Men jeg mener søpla er som med tannkremen. Du kan alltid få litt mer ut av den. Ha ha…. Mannen her i huset gjør ikke mye husarbeid og irriterer seg aldri på rot. Men at jeg overlesser søpla, DET irriterer han.

 9. Kristine

  Eg vil berre få sagt at du har ei heilt fantastisk utstråling. Har egentlig alltid fulgt med på bloggen din men dei to siste åra er eg innom bloggen din gjerne fleire ganga daglig. Syns det var veldig trist å lese om at du hadde redigert bilder tidligare og at det blei så blåst opp i media. Trist at nåken skal få deg til å føle at du trenger å redigere nåke. Eg syns du er nydelig og har ein nydelig liten familie. Er og veldig morsomt å følge deg og Lars Kristian på snap, morsomt å sjå litt meir til Lars Kristian og på ein måte bli litt bedre kjent med han og. Ville egentlig berre få sagt at du virka som ein fantastisk person og likar deg veldig godt og eg får alltid ein god følelse av å gå innom bloggen din. Du er jo berre så positiv og snill og god på bloggen og du henger aldri ut nåken eller snakkar ned om nåken og det er desverre veldig sjeldent ein ser i blogg verden. Blei ein litt lang kommentar no, haha, men håpar du fortsetter leeenge å blogge. For du er fantastisk! 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, så koselig å høre, Kristine 🙂 Jeg kommer nok til å fortsette så lenge jeg synes at det er gøy, og det er det jo når jeg slike gode lesere <3

   Ha en fin dag <3

 10. Så gøy å lese 🙂 du er herlig 🙂

  Syntes jeg leste de 3 siste punktene i del 1 😉

 11. Autentiske svar 🙂 jeg har akkurat tredd på en mexicansk lue (dere har sånne lesere og) og lurte på om du snart kan legge ut oppskrift på ordentlig fenafest? Med seterrømne, alt av grønnsaker, dillstuede poteter, sennep, litt sylte…

 12. Hei. Jeg har lest bloggen din i mange år men kommenterer skjeldent. Nå vil jeg bare si til deg at det er ekstremt god kvalitet på alle dine innlegg, spesielt de siste ukene. Du er fantastisk flink 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

 13. Så morsomt innlegg! Lars Kristian kan godt fortsette med slike gjesteinnlegg, veldig gøy å lese, Men jeg må bare si at høydepunktene i min sosialemedier-hverdag, er dere to på snap! Jeg kan ikke få nok av dere 😀 Og Caroline, du kan jo virkelig synge! Jeg har spilt av den snap’en alt for mange ganger nå, og jeg er imponert.

  Klem fra ei som alltid leser bloggen din!

 14. Hadde det ikke vært for at jeg bor alene, så hadde jeg nok aldri gått ut med søpla selv. Hater å knyte posen :/

 15. Hei Caroline. 🙂 Jeg har lenge tenkt å kjøpe meg en liten chihuahua, du har sikkert svart på dette før men hvilken rase er hugo? og hvor mye veier han? og er han veldig liten? Har en stund sett på en chihuahua, den veier 2,8 kg, er det mye for en chihuahua? Tenkte at de veide mye mindre enn det eller er jeg helt på jordet? :p

 16. Så det er derfor Caroline sier at dere aldri krangler!! Jeg har stusset litt over det, men der kom jo forklaringa! Tidenes eldste hersketeknikk!!

  1. Lars-Kristian

   Caroline har vel aldri sagt at vi ikke krangler. Å argumentere mot stråmenn, DET er verdens eldste hersketeknikk 😉

   1. Burde vel kanskje slengt på et smilefjes på den kommentaren ser jeg, jeg tok det som humor, beklager om det ble oppfattet som «argumentasjon mot stråmenn» 🙂 I mitt hode var den ment som «så det er DERFOR Caroline sier dere aldri krangler» med et glimt i øyet 😉

   2. og «aldri» krangler.. 😉 For hun har skrevet i en kommentar eller innlegg når det var snakk om forholdet deres, hvordan dere klarer å ha det så bra, at dere krangler sjeldent eller aldri og det er jo faktisk sant, for hun krangler jo ikke hihi 😉

   3. Lars-Kristian

    Jeg slang på et blunkefjes for å illustrere at jeg skjønte at kommentaren din var ment med glimt i øyet 😉

 17. Väldigt kul att LK fick svara denna gången, bra twist! 🙂 det kan ni gärna göra fler gånger.

  Bara lite synd att två av svaren om ovanor redan står i del 1.. :p

 18. Der lærte jeg noe nytt i krangleavdelingen

 19. Ingvild

  Funny! 😉 Dere er så fine sammen.

 20. Det er veldig morsomt å lese disse her altså. Dere er bra søte 🙂
  Caroline, det hadde vært veldig gøy om du lagde samme innlegg om Lars-Kristian! 🙂
  Ha en fin dag, begge!

 21. Madeleine

  Dette har ingenting med dette innlegget å gjøre, men ang snap. Så igår at caroline la ut snap av vått tøy fra bhagen. Vil gi dere et tips om verdens beste overgangsdress til bhage barn! Softshell dressen fra Nameit! Den er heeelt konge! Så bevegelig og fin for barna å ha på å blir ikke klam slik som regntøy. Den er nærmest vanntett. Superlett å vaske i maskin å tørker på null komma niks!! Beste kjøpet jeg har gjort til mitt barn!

  1. Hei!

   Takk for tips, hvilken modell? 😉

 22. christine

  God morgen! 🙂
  Idag fikk jeg lyst til å legge igjen en hyggelig kommentar med velfortjent skryt! Dette er virkelig en fin blogg på alle måter, inspirasjon, språk og fine bilder. Jeg liker også at du bruker bloggen innimellom til å fronte hjertesaker som det med førerhundene. Og selv om bloggen gir deg andre muligheter som krever din innsats så har du ikke nedprioritert bloggen, og vet du, det settes pris på! Jeg blir også glad når jeg ser gjenbruk på bloggen din! 🙂 Ha en fin dag!

 23. Morsomt innlegg, men dette ble jo bare gjentagelse av svarene i del 1. Hadde håpet på noe nytt og juicy ;P

 24. Jeg elsker å lese bloggen din.
  Kan du følge min ny blogg: http://mystylenorway.blogg.no/ ?

 25. Pernille Gunneng

  Kjære Caroline,

  Du har verdens beste blogg. Du er en super nydelig jente – både utvendig og innvendig. Takk for at du deler så mye med oss «der» ute :’)

  HuGs
  Pernille

 26. Kristin

  Mannen din kan godt ta søpla og rydde av bordet når du alltid lager til så god mat til han.

 27. Cassandra

  Så morsomt innlegg! Blir aldri lei av å lese bloggen din. Dere er perfekte sammen, med Nelia også! Du er en stor inspirasjon, Caroline 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *