17. mai – 2 oppskrifter

caroline berg eriksen rawkake ostekake bare grønt 17. mai2

God morgen til deg! Nå nærmer nasjonaldagen seg med stormskritt, og jeg vil være litt tidlig ute med å gi dere to oppskrifter som kan passe dersom du skal ha gjester på den store dagen. Jeg husker ikke helt når jeg startet med tips i forkant av 17. mai, men det begynner å bli noen år siden, og ettersom jeg elsker å holde på med slike ting selv, synes jeg det har blitt en fin tradisjon her inne. Tidligere har jeg gitt dere oppskrift på lavkarbo-pavlova, lavkarbo cupcakes, krydderkake med ostekrem og panacotta. Denne gangen gir jeg dere oppskriften på en helt fantastisk god raw-ostekake og lemonade – begge deler uten tilsatt sukker og begge deler helt latterlig godt! 

caroline berg eriksen rawkake ostekake bare grønt 17. mai

Kakeoppskriften fikk jeg av storesøster, det er denne kaken de skal servere hos Bare Grønt på nasjonaldagen, og du kan bestille den om du vil også 🙂 De har også dagens ostekake på menyen hver dag, så dette er bare en av veldig mange varianter 😉 Oppskriften på lemonade fant jeg hos Det Søte Liv, jeg har erstattet sukkeret med stevia. Stevia er faktisk helt magisk å bruke i lemonade! I kaker er jeg ikke så glad i å bruke det, på grunn av ettersmaken det gir sammen med kaffe, men i lemonade er det midt i blinken. So here goes! 

________________________________________________________________________________________________________

raw ostekake 

♥ 2.5 dl. valnøttkjerner ♥ 1.5 dl. dadler uten stein ♥ 4 dl. cashewnøtter ♥ 1 sitron ♥ 1 ts. vanilje ♥ 1 dl. smeltet kokosolje ♥ 1 dl. agavesirup ♥ 1 kurv jordbær ♥ blåbær ♥ bringebær ♥ kokosmelk 

caroline berg eriksen rawkake ostekake bare grønt 17. mai du trenger

________________________________________________________________________________________________________

slik gjør du 

Legg cashewnøttene i vann. Slik skal de ligge i ca. 8 timer eller mer. Start med bunnen. Til denne skal du bruke valnøttene og dadlene. La dadlene ligge i vann i ca. 10 minutter, da blir de lettere å jobbe med. Sleng begge deler i en blender, stavmikser eller kjøkkenmaskin og kjør til du får en seig masse. Når den er seig nok til at du kan lage en klump av den mellom hendene dine, uten at den smuldrer opp, kan du presse alt sammen ned i bunnen på en kakeform. Bruk en kakeform som er mindre enn 25 cm. i diameter. Min hadde disse målene og ble litt for flat, det er jo penest når kaken er høyere. Sett i kjøleskapet. 

caroline berg eriksen rawkake ostekake bare grønt 17. mai bunn

Hell vannet av cashewnøttene, og tørk dem godt, slik at de ikke er våte. Ha de i noe som moser dem godt nok til at det skal bli krem. Jeg brukte blender og stavmikser om hverandre, og fikk en kjempefin kremete masse av det. Sammen med cashewnøttene tilsetter du resten av ingrediensene, bortsett fra jordbærene. Når cashewmiksen har blitt kremete, kan du blande inn jordbær. Rør godt til det blir en tykk, fin masse, og hell den på toppen av bunnen. Så skal kaken settes kaldt i minst 12 timer. Du trenger ikke å bruke fryser, den blir best om den får stå i kjøleskapet. Dekk den til med noe. 

caroline berg eriksen rawkake ostekake bare grønt 17. mai topp ostekrem

Dersom du føler den ikke blir stiv nok etter 12 timer, og du har dårlig tid, kan du sette den i fryseren en times tid. Topp den med bær etter eget ønske før servering. Jeg brukte blåbær og bringebær for litt norske farger 😉 Ved siden av laget jeg en krem av kokosmelk. Dette lager du ved å følge oppskriften jeg har postet tidligere, her – det er kjempelett og utrolig godt! 

caroline berg eriksen rawkake ostekake bare grønt 17. mai5

________________________________________________________________________________________________________

lemonade 

caroline berg eriksen 17. mai lemonade uten sukker stevia

♥ 300 g bringebær ♥ 1.5 ts. steviapulver ♥ 0,5 dl vann 4 dl presset appelsinjuice ♥ 3 dl presset sitronjuice ♥ 5 dl vann ♥ 2 sitroner i skiver

caroline berg eriksen 17. mai lemonade uten sukker stevia du trenger

________________________________________________________________________________________________________

slik gjør du 

Press saften av sitroner og appelsin til du får ønsket mengde. Jeg brukte 8 sitroner, og når det gjelder appelsinjuicen, jukset jeg og kjøpte ferdig juice fra cevita. Vi har det alltid stående ettersom jeg som regel drikker et glass til frokosten min, så da sparte jeg meg for litt jobb. Varm opp bringebærene sammen med vann og steviapulver. Rør til bringebærene er helt knust. Når det har avkjølt seg litt, rører du inn presset saft fra appelsiner og sitroner. 

caroline berg eriksen 17. mai lemonade uten sukker stevia slik gjør du

Sil blandingen slik at bringebærstener og fruktkjøtt fjernes, bruk en skje og press blandingen godt ned, så du får med all saften. Sett kaldt. Før servering blander du inn 5 dl. kaldt vann og isbiter. Server i en stor mugge med masse isbiter og sitronskiver. Denne kommer jeg til å lage mye av fremover, den er utrolig god! 

caroline berg eriksen 17. mai lemonade uten sukker stevia 2

________________________________________________________________________________________________________

Flere bilder av bordet kommer etter hvert 🙂 Bestikket, serviset og glassene jeg har brukt, har jeg lånt hos Christiania Glasmagasin og Kitch’n på Herkules her i Skien. Det er altså ingen annonse eller noe annet i bildet, jeg ville bare dekke med noe litt annet enn det jeg alltid bruker, for å få litt variasjon og nye bilder, og stakk innom begge stedene helt på impuls for å høre om det var mulig å låne – og det var det. Så tusen takk! Og velbekomme ♥ 

86 kommentarer

 1. Cathrine R

  Du er ganske fantastisk, du vet det Caroline? Innsatsen du gjør i jobben din er virkelig imponerende 🙂

  Ha en fantastisk dag, vakre deg 🙂

  Stor klem

  1. Caroline

   Å, nå ble jeg så glad! DU er fantastisk! For en kjempefin kommentar, tusen takk! Stor klem til deg 🙂

 2. Hvor er kaka? Jeg ser bare bær.

  1. Cathrine R

   Da er det bare å slenge på seg brillene og se en gang til 🙂 Jeg så den med en gang 🙂

   1. Ahaha, jeg fikk lættis av det her 😀

 3. Tusen takk for kjempefine tips! Skjønner godt at du ble stående lenge på kjøkkenet i går, når jeg ser de fine bildene dine 🙂

  Klem fra meg<3
  http://sofiemortensen.com

  1. Caroline

   Tusen takk, Sofie 🙂

   Klem tilbake 🙂

 4. Lille Nelia er sååååå nydelig! Så snappen til Lars-Erik, hahaha, ååååååå!! :-DDD

 5. Hvordan ser spisebordet deres ut? 🙂

 6. Så fint du synger Caroline!! Hørte deg på LK sin snap nå! Nydelig!

  1. Caroline

   Haha, så flaut :O Men tusen takk 🙂

 7. så flott! 🙂 Hvor er den Glass karaffelen( eller hva nå man kaller det) på siste bildet fra? har lenge vært på utkikk etter noe slikt! perfekt til varme sommerdager på terassen 🙂

  1. Ja, det lurer jeg og på. Den så kjempe fin ut 🙂

  2. Hei!

   Vet ikke hvor denne er fra, men tar meg friheten til å svare da jeg selv kjøpte en slik for noen uker siden. Trodde egentlig det kun var dyre varianter å få tak i, men oppdaget plutselig til min store glede at de var å finne «overalt». De har billige typer på både Åhlens, Claes Ohlson og Nille bl.a. Sjekk nettsidene til butikken for pris og str. Gleder meg masse til å ta i bruk min! De er så fine! 🙂

  3. Tror denne er kjøpt på Kremmerhuset – ‘Dispenser med tappekran’ – http://kremmerhuset.no/node/6329?ref=103

  4. KamillaM

   Får en slik lemonade dispenser på Kremmerhuset 🙂

  5. Caroline

   Den er fra Kremmerhuset 🙂 Vet de har på Åhlens også 🙂

 8. Ser utrolig godt ut, kremen på kaka minner meg om hjemmelaget fromasj, nam 🙂 Greit å være litt tidlig ute med 17 mai forberedelser 🙂 Ikke så rart det gikk med noen timer på kjøkkenet ditt i går for deg, lagt ned mye arbeid i disse bildene flinke deg 🙂 Ønsker deg en fin fin onsdag :-))

  1. Caroline

   Å, du må lage den, så god 🙂

   Håper dagen din har vært fin, Anita 🙂

 9. Hei Caroline, gleder meg til å verte mine gjester på 17 mai med dine ideer:-). Hvor får man tar den store mugga med dispensor som du har juicen i?

  Takker på forhånd:-)

  1. Et lite tips, de har slike på Nille akkurat nå til 129kr, og på jernia og åhlens til 299kr

  2. Caroline

   Så hyggelig om du bruker tipsene mine 🙂 Den er fra Kremmerhuset! Men vet de har på Åhlens også 🙂

   Klem!

 10. Lisbeth

  Flott innlegg! Kaka ser veldig god 🙂 Kan kaka fryses over lenger tid? F.eks lage nå og fryse til 17. Mai??

  1. Caroline

   Ja, det skal gå helt fint 🙂

 11. Kanskje litt teit spørsmål, men jeg har alltid lurt på hva du gjør med alt du lager? liksom, om du lager kaker (eller annet godt) pga bloggen, hiver dere det etterpå da? eller spiser dere sånne ting hvilken som helst dag i uken?

  1. Dette er jo en kake med sunne, naturlige ingredienser! Et slikt kakestykke har nok en bedre næringssammensetning en mange forokoster ute i det langstrakte landet vi bor i (div frokostbalndinger, lyst brød med syltetøy/brunost osv). Caroline og LK, og hvem som helt bør ikke ha dårlig samvittigheten for å spise denne kaken hver dag, tvert om!

   Alt så veldig lekkert ut, Caroline!

  2. Caroline

   Vi spiser det gjerne midt i uka som i helgen, vi har ingen regler på når vi spiser kake eller andre ting. Alt med måte 🙂 Dessuten er jo ikke denne kaken direkte usunn, selv om den er veldig energitett 🙂

 12. Kan være jeg som er helt blind! Men ostekake uten ost? =D

  1. Caroline

   Haha 😉 «ostekake» Smaker ostekake 🙂

 13. Har du glemt osten i ostekaken? Eller et det en ostekake uten ost? 🙂

 14. Hei Caroline.
  Dette så utrolig godt ut. Kan være jeg overså det, men har du peiling på næringsinnhold per stykke? Hvis vi feks deler den i 8 stykker? Hva tror du ca kaloriinnhold er på hvert stykke?

  Vennlig hilsen Helena

  1. Caroline

   Det vet jeg ikke :/ Men det skal jo ikke være noen sak å regne ut 🙂

 15. Hei, flott blogg 🙂 hvor er den glass muggen du har den «røde saften i fra ?

  1. Caroline

   Tusen takk, Milla! Den er fra Kremmerhuset 🙂

 16. Dette så helt nydelig godt ut! Du er så kreativ og flink, Caroline 🙂 gjester som kommer til dere er jammen heldige 😉 gurimalla!

  Og du! For noen nydelige og delikate bilder 🙂 Kjempefint!

  Klem ♡

  1. Caroline

   Tusen takk, og takk igjen 😀 Snille du! Håper onsdagen fin har vært fin 🙂

   Stor klem!

 17. Therese

  Herlig innlegg! Hvor har du funnet den finne glasstanken med tappekran?

 18. Hello 🙂 Jeg har 2 spørsmål:
  1. når du rører inn jordbær, hvordan gjør du det? bare moser de i blenderen med alt det andre, eller moser du de først?
  2. når du lager en kolasje på bloggen din, hvilket program bruker du? eller bruker du bare photoshop?

  Klem <3

  1. Caroline

   jordbær, cashew, agave, vanilje, kokosolje (smeltet) og sitron sammen 🙂

   jeg bruker photoshop 🙂

   klem tilbake!

 19. Jeanette

  åhr,den lemonaden ser jo bare så forfriskende og god ut! Går vel an å bruke sukrin også,eller?

  1. Caroline

   Ja, det vil jeg tro! Det er bare å smake seg frem 🙂 Men som sagt, jeg foretrekker stevia i lemonade 🙂

 20. Ingrid E

  Ser utrolig digg ut! Er det mulig å erstatte stevia med sukrin tror du? Har veldig lyst til å prøve 🙂

 21. Jeg bare lurer på om det er en spesiel grunn til hvorfor du drikker appelsinjucie hver morgen? Har det noe med jern å gjøre? sliter litt med jern mangel selv… har du noen tips?

  1. Caroline

   Jerntilskudd 🙂 Jeg drikker egentlig et glasss juice bare fordi jeg synes det er så godt, spesielt etter morgentrening 🙂

 22. Mmm, det så digg ut!

 23. Mathilde

  Hei Caroline!
  Jeg blir så glad hver gang du legger ut en oppskrift som er vegansk, det varmer det store veganhjertet mitt.
  Du når ut til så mange, og det er så fint å se at du sprer budskap om at mat ikke må være laget av dyr!

  1. Caroline

   Så hyggelig at du synes det, Mathilde! Blir jo så inspirert av søsteren min 🙂

 24. Ingeborg

  Hei!

  Så flott innlegg, du er virkelig dyktig!

  Har begynt å følge deg på snap, og det synes jeg er veldig morsomt.
  Liker spesielt godt musikken, så lurte på om du kunne tenke deg å dele noen av spillelistene dine? de høres så digge ut 😀

  Klem

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Jeg vet ikke om det er mulig å dele lister fra wimp, men jeg kan sjekke! 🙂

   Klem 🙂

 25. Marianne

  Hei Caroline!
  Takk for fine oppskrifter, de gleder jeg meg veldig til å prøve <3
  Er det mulighet for å bruke en annen type nøtt enn cashew i kremen hvis man ikke tåler det eller peanøtter?
  Hva med valnøtt eller mandel kanskje?

  Ha en fin dag!

  Klem 🙂

  1. Caroline

   Det er jeg usikker på, men spør gjerne på facebooksidene til bare grønt, ellers skal jeg huske på å spørre selv også 🙂

   Klem!

   1. Marianne

    Takk, det skal jeg gjøre! 🙂

 26. Liker veldig godt matpostene dine, og enda bedre når det dukker opp litt råmat:-) Denne ostekaken må jo bare være himmelsk! Den skal prøves i gooood tid før 17.mai 😀 Tusen takk!:-)

  1. Caroline

   Fy, så god! Du må prøve 🙂

   Bare hyggelig! 🙂

 27. Hva er snappen til Lars Erik?

  1. Caroline

   LKERIKSEN23 🙂

 28. Jeanette

  Hei til deg Caroline, og tusen takk for oppskrifter!! Ser (og høres) vanvittig godt ut 🙂

  Spørsmålet mitt er: er det mulig å bruke en annen olje en kokosolje? – hva som helst, bare ikke kokosolje altså 🙂
  Jeg vet ikke om du også har fått med deg at forskere advarer mot kokosolje ettersom det er påvist at dette er den oljen som helt klart er verstingen mtp. kolesterol? (henviser til ny artikkel fra NRK: http://www.nrk.no/livsstil/_-ikke-bruk-feil-olje-1.12307948 ) Fikk ikke lenger så lyst til å bruke så mye mer kokosolje etter å ha lest dette, så derfor spørsmålet 🙂

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Hei Jeanette!

   Du kan fint bruke kokosolje, da det ikke er snakk om store mengder. Det er totalen i kostholdet som er viktig, og mettede fettsyrer, som du finner i kokosolje, kan fint inngå her så lenge det ikke blir for mye av det. Kokosolje øker også en del av kolesterolet som ikke er like sterkt assosiert med hjerte- og karsykdom, samtidig som det også øker en del av kolesterolet som er forbundet med lavere risiko.

  2. Hæ? Trodde kokosolje var supersunt jeg, fordi den innehar de mellomlange fettsyrene som ikke finnes så mange steder?? Blant annet har jeg hørt at kokosoljens fettsammensetning ligner litt på det som er i morsmelk, og skal være både antiviralt og ha veldig mange bra effekter på cellene.

   Jaja, forskere sier så mye rart, hehe, noen sier det ene og noen sier det andre. Tror nesten man bare her som ellers må bruke sunn fornuft og velge den gyldne middelvei: alt med måte 🙂

   1. Lars-Kristian Eriksen

    Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har satt meg så veldig godt inn i alle disse helse-effektene som kokosmelk påstås å ha. Men ut i fra mine kilder, som jeg anser som svært kapable til å vurdere den informasjonen med et kritisk blikk, så er dokumentasjonen veldig svak eller ikke-eksisterende.

    At morsmelk er antiviralt er vel pga. antistoffene fra mors blod, og ikke pga. fettsyrene. Men som du selv sier, sunn fornuft kommer de fleste svært langt med. Kokosolje kan fint inngå i et sunt kosthold, men jeg er skeptisk til de mange helsepåstandene som fremmes.

 29. Ser digg ut! Kanskje lurt å skrive om du mener saltede eller usaltede cashew 🙂 Du har ikke tenkt å ordne emojier på bloggen forresten? Ser så mye penere ut enn smileyer laget av tegn 😉

 30. så kjempe deilig ut:-) denne skal jeg prøve til 17 mai. Men i selve kremen på kaka, hvor mye bær skal i den? Jeg mener selve ostekremen. Det sto bare oppgitt ikke jordbær. Ha en fin dag 🙂

 31. Åååå vann i munnen! Takk for at du deler- og for at søsteren din er så snill å gi den til oss! 🙂

 32. Det ser super lækkert ud. Og jeg elsker simple opskrifter. Selv om jeg undrer mig over, at de er en «raw cheesecake», når der ikke er ost i den. Eller måske er jeg bare blind 🙂 Jeg skal i hvert fald have prøvet den, da jeg er stor fan af simple, sunde kager 😀

  En fin blog du har! Mange hilsner fra danske Isabel 😀

 33. Jeg ser at Lars-kristian er på banen her innimellom, og prøver meg derfor med et kostholdsspørsmål – jeg har levd på lavkarbokost i 2 mnd nå, og har enda ikke fått noe effekt, hverken på kilo, hud eller energi. Jeg har tidligere levd på lavkarbo over 2 år, og mistet overflødig fett, kviser, soppinfeksjoner og fikk knallgod søvn og masse energi. I tillegg har jeg nå et ABNORMT søtsug.
  Hva skjer ??

 34. Fredrikke

  Dette så utrolig fresht og godt ut! I år skal jeg og mamma lage lavkarbo-pavlova etter oppskriften din fra ifjor! Gleder oss 😀

  Jeg lurte også på noe, hvis det ikke blir for personlig å svare på: hvor mange gram karbohydrater spiser du om dagen med tanke på lavkarbo-kostholdet? Hvor mange gram er innafor? Tidligere i år så startet jeg å trene tung styrketrening fordi jeg ville gå ned litt i fettprosent og bygge muskler, og det var først da jeg virkelig fikk øynene opp for hvor mye «skade» alt for mye karbohydrater kan gjøre, om jeg kan si det på den måten. Jeg er 19 år, har spilt fotball og vært aktiv så og si hele livet, men brød var alltid en standard til mine tre av fire måltider om dagen. Nå som jeg har kuttet veldig ned på karbohydrater og brød og begynt med styrketrening i tillegg, har jeg merket store forandringer på kroppen, og fettprosenten stiger jevnt nedover.

  Synes det er veldig kjekt at du deler oppskrifter som ikke inneholder et lass av karbohydrater, og jeg gleder meg veldig til å prøve meg på kaka. Klem!

 35. Hei,
  Har sett flere ganger at du bruker lett-kokosmelk. Hvorfor det? 🙂

 36. Birgitte

  Blir så glad når du deler oppskrifter på raw food! Lurer på noe som sikkert er ganske teit, men har du bakepapir i bunnen av formen? (Nei, jeg baker ikke særlig mye kaker hehe) 😛

 37. ÅÅHH raw kaker altså- de er de beste! Denne ser nydelig ut, du er så flink!
  Gleder meg til den gangen jeg får besøkt Bare Grønt, vet jeg kommer til å elske stedet!

 38. Hørte deg på snap ang denne blogposten;) Sier du schøkken og ikke kjøkken? 🙂 er det pga Sarpsborg-dialekt eller noe?:)

 39. Åh for en fantastisk oppskrift! Tenkte å prøve meg på denne til helgen, den såg så utrolig god ut 🙂 Men jeg er ikkje så stor fan av dadler, vil smaken av dadlene være stor? Tusen takk for at du deler så mange gode oppskrifter, både middag og til kos. Jeg blir i et spesielt godt humør når jeg titter innom bloggen din 🙂 Følger både deg og Lars Kristian på snapchat, må si jeg får meg en god latter av hvor morsomme dere er. Må bare si hvor heldige dere er, livet deres virker så perfekt, og med den skjønneste datteren 🙂 Ønsker dere en god lille-lørdag, og håper dere koser dere resten av uken! Klem

 40. Den kaken så utrolig god ut! Takk for supert tips 🙂

 41. Elin S.

  Å kjære vene, dette så helt fantastisk ut! 😀 Denne har jeg veldig lyst til å prøve å lage, sikkert kjempegod 🙂 Så utrolig mye arbeid det må ligge bak dette, jeg blir så imponert. Bare de bildene, de er jo helt nydelige. Ser ut som de er tatt rett ut fra et magasin eller noe. Du/dere er virkelig kjempeflink(e), Caroline. Synes forresten det er så gøy å følge dere begge to på snapchat, får liksom en liten sniktitt på hverdagslivet. Dere virker så samkjørte også, et godt team 🙂 Du fortjener hvertfall all ære for bloggen din og det du gjør, heia Caroline!

 42. Har du forsøkt å lage mousse med avokado? Kjempe enkelt, avokado og litt kokkosolje og ønsket frukt i foddprossesor. Den blir så kremet og stivner raskt. Lager det også med raw sjokoladepulver og ønsket søtning. Kjempe deilig med sammen med den kakebunnen du har brukt i denne oppskriften 🙂 Google avokado keylime pie f.eks 🙂

 43. FOR noen fine bilder! Virkelig på et helt nytt nivå, du fortjener skryt Caroline 🙂

 44. Skal du ha lokale, kortreiste bringebær, så finner du de i gårdsbutikken på MUSTVEDT GÅRD. der finner du frosne,hele og rørte bringebær fra egen produksjon. Nydelig til kaker, desserter eller smoothies.
  I fryseren finner du også andre bær, og i hyllene mange typer saft, geléer og hjemmelaget syltetøy som er super god som kakefyll.
  Stikk innom da! Kanskje du fristes også av våre hjemmelagede lefser som du også finner i fryseren. Butikken er døgnåpen og selvbetjent.

 45. Karoline

  Lemonaden så kjempe god ut. 🙂 trur jeg må prøve å lagd den selv en dag.

 46. Lisbeth

  Hei. Den kaken så helt fantastisk ut, så den skal jeg lage til 17. maifrokosten. Men jeg lurer på den sitronen? Skal det være kun jusen fra den, eller med fruktkjøtt og alt. Håper på svar. Mvh Lisbeth.

  1. Caroline

   Beklager at jeg ikke har svart deg før! Det skal kun være saften fra den i denne kaken 🙂

 47. Hei Caroline!
  Skal lage den kaken her til 17.mai,men lurer på om det er vaniljesukker eller essens du bruker.Du skrev bare vanilje i oppskriften.

 48. Hei, Caroline! Jeg har lest bloggen din lenge, og er spesielt glad i oppskriftene dine! Den ostekaka ser kjempegod ut, og jeg tenkte å lage den i dag 🙂 Men lurer på om kokosmelka skal i sammen med cashewnøtter og jordbær, eller om den kun skal brukes til kremen ved siden av?
  Takk for en fin blogg!

  1. Det lurer jeg også på. Har akkurat bløtlagt cashewnøttene og skal lage kaka i morra, så hadde vært greit å få et svar på det 🙂 Takk for oppskriften Caroline!

 49. Hjelp! Jeg skal lage kaka i morgen men har glemt å kjøpe kokosolje. Hva kan jeg bruke istedet?

  1. Caroline

   kokosoljen er viktig pga stiveheten den tilfører, så det vet jeg ikke dessverre :/ du kan evnt ringe bare grønt og høre? de har åpent i morgen!

   Klem og lykke til!

   1. Takk for raskt svar Jeg tilsatte en liten bit banan og litt kokoskrem. Krysser fingrene for at det henger litt sammen når jeg tar den ut av kjøleskapet i morgen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *