in stripes and light blue

caroline berg eriksen lyseblå stripete msgm2

God morgen til deg! Jeg skulle egentlig ha startet dagen med en treningsøkt for mange timer siden, men så måtte jeg prioritere det ene etter det andre, og nå sitter jeg fortsatt her i treningstøyet. Men jeg har jo både hjemmekontor og alle muligheter til å trene hjemme, så det er jo bare i mitt planlagte system det blir kluss, og det liker jeg veldig dårlig. Uansett, noen dager går ikke alt etter planen samme hvor hardt du prøver, og ting må gjøres i andre rekkefølger. Det ordner seg tilslutt!  

________________________________________________________________________________________________________

caroline berg eriksen lyseblå stripete msgm walkingcaroline berg eriksen lyseblå stripete msgmcaroline berg eriksen lyseblå stripete msgm walk the walk

caroline berg eriksen lyseblå stripete msgm detaljer by malene birger philip lim

(annonselenker) skjørt msgm / jakke by malene birger / veske 3.1 philip lim / topp bikbok / øredobber hasla / pumps nly – utsolgt 

________________________________________________________________________________________________________

Jeg har en del ting å gjøre her ved kontorpulten før jeg durer videre ut på kjøkkenet for å forberede morgendagens oppskrift-onsdag. Der kan det bli en utfordring, for jeg skal bake en rawkake som blant annet inneholder cashewkrem, og da trenger jeg en skikkelig stavmikser eller kjøkkenmaskin med skarpe blad. Jeg har ingen av delene, så det spørs om jeg ikke må en tur inn til byen. Argh! I slike situasjoner er det skikkelig kjipt å bo så langt unna. Etter hvert blir det dekking av bord som jeg nevnte, og forhåpentligvis en løpetur enten mellom der, før alt eller etter alt 🙂 

Ha en nydelig tirsdag ♥

88 kommentarer

 1. Du ser helt smashing ut, og håret i hestehale kler deg kjempe godt!

  1. Caroline

   Tusen takk, snille du 🙂 Håper du har en fin tirsdag!

 2. Du er utrolig fin med håret bort fra ansiktet 🙂 (du er alltid fin da) Men ofte er det håret som blir fokuset, så dette kler du superbra 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 3. Wow!! Dette er det fineste jeg har sett på lenge. Og for noen flotte omgivelser å ta bilder i. Helt nyyydelig. Det er som om våren / sommeren kommer rett inn i huset når en får opp disse bildene på skjermen. Dette kan dere.

  Synd at skjørtet er utsolgt i min str, da jeg fikk lyst på det med en gang. Men jeg får jo veldig ofte lyst på det du viser frem. Det er helt utrolig hvordan du klarer å få alt til å se så fint ut. Det dukker opp kombinasjoner jeg ikke i min villeste fantasi hadde klart å tenke ut.
  Du er bare så utrolig stilig og du kler håret ditt slik veldig godt. For øvrig så jeg et program i går med Tyra Banks og du ligner bare så på henne. 🙂

  Ha en strålende dag, flinke, fine deg.

  1. Caroline

   Tusen takk, koselig med slike tilbakemeldinger 🙂

   Håper du hadde en fin dag, og at dagen i dag blir enda bedre <3

 4. Anna Jensen

  Vakkert! Dette var virkelig flott!

  1. Caroline

   Tusen takk, så utrolig koselig at du synes det 🙂

 5. WOW! Du kledde utrolig godt den stramme hestehalen:O Så minimalistisk og sofistikert!

  Noen ganger så kommer ting bare i veien for det man hadde planlagt. Vi kontrollfreaker må vel bare lære oss at vi ikke alltid kan ha kontroll på absolutt alt, selv om vi så gjerne vil.

  Klem fra meg <3
  http://sofiemortensen.com

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 6. katrine

  Ha en fin tirsdag skjønne deg!:)

  1. Caroline

   Tusen takk! Jeg har hatt en fin dag, selv om jeg føler at jeg stort sett har vært på kjøkkenet 😉 Blir gøy når resultatet ble så bra, da er det enda morsommere å dele på bloggen 🙂 Håper din tirsdag har vært fin også 🙂

 7. Du er den fødte modell! Du ser helt smashing ut. Ser alltid så fresh og velstelt ut, det er godt gjort med så mange jern i ilden.
  Ønsker deg en fin dag!

  1. Caroline

   Nei, har du hørt :O Tusen takk, snille du! Føler meg ikke alltid så fresh, det skal jeg innrømme 😉

 8. Bloggleser

  Hvorfor kan ikke vi sende snap til deg? Er så mye jeg vil spørre om ang mystoryene 🙂
  Du har sikkert mange flere på snapchat enn jeg kan tenke meg, men kunne jo vært fint å fått svar:)

  1. Jeg kom på noe morsomt :)!En dag når dere har litt tid til overs kunne dere kanskje hatt snapen åpen for å motta snaps? Bara en ide 🙂 Så får dere en liten bild av hvilke som følger bloggen 🙂 Bare noen timer for eksempel 🙂

   1. Caroline

    Det er noe vi absolutt kunne vurdert, men vi har såpass mange følgere begge to at jeg tror det hadde blitt mest slitsomt :/ Hele feeden hadde nok blitt overbelastet 😀

  2. Lars Kristian, Lars Kristian, du Lars Kristian 🙂 Jeg dæver bokstaveligtalt av dine snaps hahaha 😀 Du er hysterisk morsom med humor uten like 😉 Gleder meg som en unge hver gang du har lagt ut en ny snap :-))) Plz, fortsett som du gjør, spre masse glede og god latter 😉

   1. Caroline

    Haha 😀 Jeg må innrømme at jeg synes han er morsom jeg også 😀

 9. Mathilde

  Så fint skjørt og topp 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 10. For et lekkert antrekk! Elsker toppen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 11. Mia Friberg

  Wauw det klær’ dig utrolig godt med sådan en hestehale, og den blå bluse er virkelig flot til både hårfarven og den fine glød i dit ansigt!

  Jeg lurer lidt på hvilken øjenskygge du bruger? Den farve klær’ dig også rigtig godt 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Mia 🙂

   Her har jeg brukt coffee-palettet fra glominerals 🙂

   Klem til deg!

 12. Du er så nydelig! Absolutt en stor inspirasjon! 🙂

  Synes også at bloggen din har blitt bedre i det siste, uten at jeg helt klarer å sette fingeren på hvorfor.. Men i alle fall, keep up the good work! 🙂

  Hvordan ser treningsuken din vanligvis ut, mtp. fridager, fordeling mellom løping og styrke? 🙂 Jeg ønsker også å kunne ha muligheten til å trene hjemme, og har en del utstyr. Hadde vært supert med et innlegg om hvordan du legger opp treningen din! 🙂

  Håper du får en fin dag videre!

  1. Caroline

   Nei, så gøy å høre! Tusen takk, Linn 🙂

   Det kan jeg få til ! Nå for tiden er det styrke 3 ganger i uken, noen ganger 4. Løper som regel som oppvarming, gjerne 30 min. eller 45 min. Så trener jeg styrke i ca. 30 min. 🙂 Dagene mellom blir det som regel løpeturer på 45-75 min. 🙂

 13. Dette var favoritt antrekket mitt!:)
  Ha en fin dag.

 14. Hvordan kamera vil du anbefale som tar like bra bilder som en speilrefleks, men likevell er lite og ta med seg, og gjerne med selfie skjerm 🙂
  Hadde satt utrolig pris på om du hadde svart, vært på utkikk lenge 🙂

  1. Sara Katrin

   Olympus PEN EPL – 7 har fått veldig gode omtaler hos andre bloggere, blant annet Annette Haga, Cathrine Heienberg og Lene Orvik. Det er på str med et kompaktkamera, men har bildekvaliteten til et speilrefleks. Jeg har det ikke selv, men har veldig lyst på det. Kjekt å ha et kamera som ikke tar så mye plass – spesielt om jeg skal gå tur eller bare ut for å besøke venner.

 15. Utrolig fint antrekk! Likte skjørte veldig godt! Vil ha, vil ha! 😉 følger deg på snap, ser veldig godt ut det du lager! Vil lage noe godt jeg også siden vi har fri fra skolen (eksamenforberedelse) men er stuck med å øve *sukk*

 16. Camilla

  Ville bare innom kommentarfeltet for å si at dette er noe av det fineste antrekket jeg har sett deg i 😀 Du kledde det utrolig godt! Ha en nydelig dag videre!

  1. Caroline

   Tusen takk for at du sier det, Camilla 🙂 Håper dagen har vært fin 🙂

 17. Flott antrek og du er helt nydelig med stram hestehale :-)) Veldig fine bilder og omgivelser 🙂 Gleder meg til du skal vise 17 mai bord, tommel opp til deg :-)) Ha en fin tirsdag i ruskeværet…

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 18. Åh, dette var et nydelig antrekk, og du ser helt smashing ut! :)) Må si det er ett av de peneste antrekkene jeg har sett på deg!

  Ha en fin uke 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så koselig at du synes det 🙂

   Ha en fin uke du også <3

 19. Vanessa

  Sofistikert og klassiskt antrekk! Du kler også håret veldig godt i hestehale og samtidig syns jeg personlig at du kler håret best rett:) Ha en fin dag.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 20. For et fantastisk antrekk og herlighet så vakker du er med håret satt opp slik!
  Du ser smashing ut!

  Ha en super uke. Klem. 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Sandra 🙂

   Ha en super uke du også <3

 21. Har ikke du en sånn stavmikser som du kan sette på et lokk med boks (Philips)
  med kniver i? Blir nesten mel når jeg bruker den til å hakke nøtter.

  Skal du kjøpe noe nytt anbefaler jeg Bamix som er en helt rå stavmikser.
  trenger ikke vanlig mixmaster lenger når jeg nå har anskaffet meg denne.
  Følger med en kniv som blant annet hakker/maler isbiter og kaffebønner.
  Har aldri fått så luftig majones noen gang 🙂
  Gordon Ramsey elsker denne. Mage videoer på youtube hvor han viser hva den kan gjøre.

  Lykke til!

  1. Caroline

   Åååå! <3lig takk for tips! En sånn er herved skrevet opp på ønskelisten! 🙂

 22. Nydelig antrekk! Classy lady 🙂 Og selv om du jo alltid er vakker, syns jeg du er ekstra fin med slik stram hestehale! 🙂

  Ønsker deg en herlig tirsdag!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Håper tirsdagen din var fin <3

 23. SÅ nydelig du er på håret! Hadde vært morsomt å se deg med mer rett hår:) Veldig fin farve på genseren!

 24. Nydelige deg – du ser helt smashing ut altså!

  Ha en super dag! stor klem

 25. Må nesten bare få sagt det, du blir flottere å flottere for hver dag som går 🙂

  1. Caroline

   Renate, tusen takk!

 26. Nydelig skjørt, men stemmer det at det er 88% polyester og 12 % silke? Synes det var dyrt hvis det er så lite silke.

 27. Sunniva

  Det er ikke ofte jeg kommenterer, men WOW! Herlighet så flott du er. Elsker antrekket, og du kler virkelig hestehale. Jeg blir så inspirert!
  Ha en fin dag! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 28. Nydelig antrekk!
  Var det lenge siden du kjøpte toppen? Finner ikke den på nettbutikken lenger, skjønner du 😛

 29. Superfint antrekk:) Du kledde veldig godt lyseblå!

 30. Så utrolig vakker du er Caroline! Nydelig fargekombinasjon og så fint skjørt! 🙂

 31. Enig med flere her, så utrolig fint med håret vekk fra ansiktet og med slett hår. Du ser mye yngre ut også med håret sådan! 🙂

  1. Caroline

   Takk, es 🙂

 32. såå fine bilder! du ser helt fantastisk ut 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, hyggelig at du synes det 🙂

 33. Du er så nydelig, Caroline ♡ og det er kjempe moro å følge deg og LK på snapchat 😀 haha, luker humoren til mannen din!

  Klem til deg ♡

  1. Ups, skulle stå liker* Haha!

 34. Cathrine R

  Du er er så pen, du, Caroline 🙂 Utrolig fin på håret – føler ikke det er så ofte du går sånn på håret, du kledde det virkelig 🙂

  Ellers så var jo antrekket utrolig fint 🙂

  Fortsatt fin dag til deg og dine 🙂

  Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, Cathrine, så snill du er! Nei, det blir stort sett når jeg har ekstremt dårlig tid og ikke kan bruke mer enn MAKS 2 min. på hår :p Og før trening 😉

   Håper dagen har vært fin! Stor klem 🙂

 35. Hvilket merke er de brune sandalene herfra? 🙂 Lyst å prøve få tak i dem eller lignende 🙂

  http://carolinebergeriksen.no/2013/06/10/bodrum-i-bilder/

  1. Caroline

   Ja, hvor var de fra igjen :/ Bianco tror jeg? Eller om det var dna jeg kjøpte dem :/

 36. Elsker håret ditt, og alt med disse bildene! Du er den toppbloggeren som virkelig vet hva det innebærer!
  Jeg lurer på hvordan du gjennomfører 4×4 på tredemølla. Hvor mange km/t og har du noe incline? Hvor mange minutter pause, og hvordan gjennomfører du pausene? Går du, eller jogger du rolig (evnt. fart?) ? Tenkte å prøve å gjennomføre det i morgen. Er egentlig litt for glad i langdistanse, men kjenner at kropp og sinn trenger litt variasjon!

  Ha en nydelig kveld!!

  1. Caroline

   Tusen takk, Ann! Jeg blir så glad 🙂

   Jeg tar det på dagsformen, men som regel blir det 12 og 8-9 i pausene. Skal trappe oppover fra 12 nå denne uken, burde jo klare det snart :p Det er helt fantastisk med variasjon når du først setter i gang! Nå liker jeg nesten intervaller bedre 😉

   Klem!

   1. Tusen takk for svar! Nå gleder jeg meg enda mer til å prøve 🙂 masse lykke til med å trappe opp! Du er et forbilde!:)
    Klem tilbake!!

 37. Camilla

  Hei Caroline 🙂
  Takk for inspirasjonen du gir meg gjennom bloggen din og for all tiden du legger ned i innleggene! Jeg lurer på om du kan skrive et innlegg med tips til kjoler som passer seg i bryllup? Sommermånedene er jo høysesong for bryllup og jeg er sikkert ikke alene om ikke å ane hva jeg skal gå i 🙂
  Hilsen Camilla.

  1. Caroline

   For en fin kommentar, tusen takk Camilla 🙂 Det kan jeg gjøre litt nærmere sommeren! Det er så gøy å lage slike innlegg 🙂

   Klem!

 38. Hej Caroline! Vil du ikke lave et indlæg med ideer til sommer-bryllups-outfit som gæst? 🙂
  Tak for en god og inspirerende blog <3

  1. Caroline

   Absolutt! Det er jo flere som spør også 🙂

   Klem!

   1. Eiliin

    Kan du ikke også lage en mini-guide til oss som skal være forlovere?

 39. Oi oi oi, så flott du er, Caroline! Pent antrekk til en pen kvinne 🙂 Jeg tror jammen meg du hadde gledd en striesekk også… Haha. Ha en god tirsdag!! Lykke til med kaken, gleder meg til å se resultatet!! Hva betyr «raw» når man snakker om rawkake, forresten? Klem 🙂

  1. Caroline

   Hahaha! Jeg tviler 😉 Men tusen takk 🙂 Raw betyr at den ikke trenger noe tid i ovnen 😀 Raw food betyr vel mat som ikke er prosessert, ikke kokt og stort sett økologisk 🙂

   Klem!

 40. Alltså kvalitén på dina bilder är helt fantastisk. Du ser självlysande ut =) Snyggt!

  Missa inte att kika in på http://www.modevarlden.se om du vill få massor av inspiration inom mode och inredning.

  Kram Johanna

  1. Caroline

   Tusen takk, Johanna! Det er så hyggelig å høre 🙂

 41. Så fint antrekk! Er det lenge siden du kjøpte genseren? Og er den tynn i stoffet? Gleder meg til innlegg om 17.mai bordekking 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Ja, den er ganske tynn. Kjøpte den for et par mnd. siden :/ Så bra du gleder deg 😀 Klem!

 42. Så vakker du er 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, skjønne deg <3

 43. Du har sikkert svart på dette spørsmålet minst 100 ganger, men hvilket kamera har du? Synes bildene dine blir så sinnssykt fine! Hva ligger prisen for et slikt kamera på? Er det kameraet eller er det objektet du bruker som gjør at bildene blir så bra?

 44. Såå vakker! Også Snipetorp, da <3

 45. Disse fargene kledde deg virkelig! Med håret vekk fra ansiktet får du frem de vakre trekkene dine :). Og de slanke og muskuløse beina dine kan man rett og slett dø for!!!

 46. For et utroooolig kult skjørt 😀 Skulle ønske jeg hadde din fasong bare, hehe! Morsomme snaps fra dere begge. Har dere mange følger på snapchat egentlig??? 😀

 47. Camilla

  Heidu:)
  Må bare spørre! Går du uten strømpebukse her? Her ikke det utrolig kaldt enda?

 48. Så fin du er! Jeg blir jo ikke bare litt misunnelig – hehe. 🙂

 49. Pernille

  Hei!
  Vet det er innleg fra noen dager tilbake, men lurer veldig på hva de «kulene» (hvis jeg kan kalle det) på magen/brystet ditt er?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *