flyttet inn på kjøkkenet

caroline berg eriksen kjøkken jumpsuit

Haha! At tiden kan gå så fort! Jeg har nesten ikke sett utsiden av kjøkkenet i dag, det er helt utrolig hvor mye tid som går med når du skal ta bilder underveis av det du lager. Men jeg ble ferdig tilslutt og jeg gleder meg til å dele med dere i morgen! Det ble heller ikke nødvendig med noe nytt utstyr på kjøkkenet, jeg klarte meg helt fint med blender og miksmaster, var bare litt mer tungvint. Jeg hev vel på meg forkleet rett før elleve og holdt fortsatt på da Nelia og Lars-Kristian kom hjem. Kan trygt si at jeg er drittlei av kjøkkenet nå, og det har aldri skjedd før… Men det går vel over til i morgen når jeg trenger kaffekoppen min 😉 

caroline berg eriksen kjøkken jumpsuit 2

________________________________________________________________________________________________________

Vi har nesten nettopp (les: snart 3 timer siden) spist middag oppe og sett på barnetv, det er noe vi aldri gjør, spiser med Nelia foran tv, men i dag var unntaket, ettersom bordet nede er så fint dekket 😉 Gleder meg til å vise dere, jeg synes i hvert fall det ble veldig fint. Tenkte å ta bildene i morgen når lyset er bedre, så da får det stå sånn litt, det er jo bare hyggelig 🙂 

Jeg er forresten så støl i dag, på helt merkelige plasser. Tror det kan være boksingen? Så for å myke opp litt, står en joggetur på planen nå, den jeg egentlig skulle ta for tolv timer siden.. Det blir ikke i regnet, men på mølla. Tenkte å hive meg på siste innspurt av Pretty Little Liars, men da vet jeg at løpeturen blir halvveis, så det er kanskje bedre at jeg deler det opp med intervaller først og en langsom nedtrapping med PLL etterpå. Hmmm 🙂 Uansett! Ha en fin kveld, så sees vi litt oftere i morgen ♥ 

33 kommentarer

 1. blir mange spennende innlegg fremover da ! gleder meg 🙂 ha en herlig kveld !

  1. Caroline

   Ja, håper du liker det 🙂

   Ha en fin kveld du også, snart natta! 🙂

 2. Så kul du ser ut! Hvor kommer jumpsuiten fra? Likte både den og det forrige antrekket

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Denne har jeg brukt mest som kosedress, men den blir vel kanskje brukt til noen hæler ila. sommeren også 😉 Den er fra Nelly 🙂

 3. Ut fra snappene dine kommer borddekkingen til å bli superfin <3 Gleder meg til å se. Og den drikker ser jo bare helt fantastisk god ut 🙂 Ha en fin løpetur 🙂

  1. Caroline

   Å, det håper jeg at du synes den er også 🙂 Har kost meg masse med det 🙂

 4. Hei Caroline!
  Jeg elsker bloggen din, og den har blitt spesielt bra den siste tiden♥️
  Du er så kreativ og inspirerende!
  Klem :))

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 5. Tina Testad

  Hei.
  Første kommentaren min

 6. God aften 🙂

  Har du fått slappet av litt underveis idag også, høres ut som en svært slitsom dag for deg, synes det alltid virker som du har så sinnsykt mye å gjøre.

  Jeg vet du liker å ha mye å gjøre, det har du skrevet før, men synes du ikke det er viktig å slappe av litt også, ikke bare på kvelden når man er utslitt etter dagen fordi man nesten ikke har slappet av noe da.

  Jeg sier ikke hva du har gjort eller ikke, men får alltid inntrykk av at du er så vanvittig busy hele tiden og det å ha altfor mye å gjøre er heller ikke bra, det er viktig å slappe av også før man er utslitt.

  Jeg sier dette fordi jeg bryr meg, hadde jeg ikke brydd meg hadde jeg heller ikke giddi å sagt noe bare så jeg har det på det rene.

  Ha en fin kveld og anbefaler virkelig mindfull ness. Noen ganger må man bare slappe av og skyve de oppgavene man har til neste dag.

  Jeg har alltid spurt meg om følgende: Dersom jeg kommer igjennom alt jeg skal på what to do lista, men er helt utslitt og har nesten ikke gjort noe jeg har hatt lyst til å gjøre i løpet av dagen, hvor mye verdt det er det? Det er ved å gjøre ting man har lyst til, man henter energi til det man synes er slitsomt eller det man ikke har så lyst til.

  Ønsker deg alt vel

  1. Caroline

   Takk for omtanken, Thea 🙂

 7. Martine

  åå den drikken så god og fresh ut! Kunne du delt oppskfriten med oss? 😀 ha en fin kveld videre. klem

  1. Caroline

   Det kommer oppskrift 🙂

 8. Ingrid T

  Husker ikke om det var på snap, insta eller på bloggen din jeg leste at du dreiv på å pressa 8 sitroner til noe matlaging. Men kom på at jeg kunne tipse deg om å ha de i mikroen i noen sekunder før du skviser ut safta. Da får man visst ut mer. Ellen DeGeneres som la ut tipset på Instagram 😉 Gøy å følge deg og L.K på snap forresten:)

  1. Caroline

   Takk for tips 😀

 9. Leser bloggen din ofte og har aldri lagt igjen en kommentar.
  Men må bare si at det er utrolig hvor mye tid du bruker på å holde oss lesere «oppdatert» 🙂
  Har fått mer og mer respekt for deg etterhvert når jeg ser kvaliteten på
  det du legger ut- ikke noe lettvint-opplegg 🙂
  Når man i tillegg følger dere på snap, er det bare så gøy!!! Du er dyktig!!!

  1. Caroline

   Det krever en del arbeid, ja, men jeg elsker denne jobben 🙂

   Tusen takk, Tina! 🙂

 10. Kunne ikke du lagt en bloppis? Det hadde vært så moro! 🙂

 11. Hei!
  Hvor langt har du kommet på PLL?
  Hvor ser du det?

 12. Sarperaz

  Må bare si du taper kampen på snapchat altså, selv om jeg liker å følge deg. Jeg LER av LK sine stories. I går med de lysestakene!? *3 x ler så jeg griner smiley* Han er så morsom!!

 13. Kunne du fått til og lage en Spotify liste med din musikk engang 🙂 ?

 14. Kommer tydelig frem at du elsker jobben din når du legger så mye tid og energi ned i et innlegg! Gleder meg til å se 🙂
  Dør litt innvendig av å vente på nye episoder av PPL! Får likevel min daglige dose ved å følge jentene på snap 🙂
  Ha en fin dag!

 15. Kan du publisere en spilleliste som du hører på når du trener? Bruker du f.eks. spotify? Der er det jo så lett å dele lister 🙂

 16. Hei! Lurte på en ting angående Glo Minerals concealeren 🙂 Vet du hvilken som er lysest? Jeg har kjøpt en av dem nå, men bruker alltid bare den ene siden, også må jeg kjøpe ny..

 17. Du ligger ut så mange gode utskrifter, men det er umulig å finne de igjen hvis det har gått en måned eller 12 🙂
  Hadde det vært mulig å dele kategorien mat opp i f.eks middag, frokost, dessert/kaker, digg ??

  Hvis jeg ikke vet nøyaktig hva jeg skal søke på, så må jeg bla meg gjennom innlegg for innlegg, og det tar litt tid.
  Bare et lite ønske 🙂

 18. Jeg må bare påpeke at du i det siste har sett helt fantastisk ut! Ikke at du ikke har gjort det før, men det har vært noe ekstra over deg i det siste. Håper du får en fantastisk dag, Caroline:) klem

 19. Anette S.

  Du er så FIIIIN, Caroline! Det øverste bildet var helt nydelig:-) Gleder meg til masse spennende innlegg som kommer:-)

 20. elisabeth

  Hei

  Hvor har du kjøpt de Ball glassene hen?

 21. Ragnhild

  Hei

 22. Ingvill

  Du har ikke mulighet til å lage et innlegg om kjoler man kan bruke når man er gjest i sommerbryllup? 😀 Gjerne kjoler man kan «bruke igjen» etter bryllupet til feks sommerfester, altså ikke altfor pyntet i seg selv 🙂

 23. Nydelige bilder!

 24. Har du begynt å bruke eyeliner? Ny sminkerutine? 🙂 Synes øynene dine er så markerte nede også plutselig 🙂

 25. Hei! Har fulgt bliggen din siden 2010 og eslker deg! Første gang jeg skriver her og må si du er en herlig inspirerende person.

  Jeg ser ppl på netflix nå og er snart ferdig med sesong 3. Hvor kan jeg se de andre sesongene på nett? Netflix har kun 3 sesonger :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *