new in: punching bag

casall boksesekk caroline berg eriksen2

Jeg er alltid på søken etter nye treningsmetoder jeg kan gjøre hjemme, og da jeg plutselig kom over en video hvor instruktøren brukte en boksesekk, ble jeg så innmari inspirert at jeg umiddelbart startet å søke etter en for hjemmebruk. Og det fant jeg! Vi har allerede et oppheng i stuen etter Leandervuggen som Nelia brukte da hun var nyfødt, så det er jo helt perfekt! Boksesekken kan enkelt henges både opp og ned, og jeg gjemmer den bare på kottet til neste gang jeg skal bruke den. Utstyr som tar lite plass hjemme = tommel opp! 

________________________________________________________________________________________________________

let’s do this 

casall boksesekk caroline berg eriksen1

Å bokse har flere fordeler, for samtidig som det er en effektiv oppvarmingsøvelse ettersom du øker pulsen veldig fort, blir du også bedre på både forsvar (yey) og balanse, samtidig som du trener kjernemuskulatur og egentlig hele kroppen. Både styrke og kondisjon i ett, samtidig som du får blåst ut masse sinne eller stress 😉 

casall boksesekk caroline berg eriksen3

(annonselenker) boksesekken finner du her / boksehanskene er utsolgt, men de finnes her i sort – jeg har strl. small 

________________________________________________________________________________________________________

I første omgang blir det spark- og slagøvelser på meg, så skal jeg gjøre litt research og lage meg et treningsprogram med denne som jeg kan bruke et par ganger i uken. SÅ GØY! 

Håper dere har hatt en kickstart på uken også 😉 

49 kommentarer

 1. This is what husbands are for! Ok, that is a bad joke…Nobody’s laughing! Instead of punching…I’m going for a run! 🙂

  http://www.allnnothing.com

  1. Caroline

   Haha 😀 No ,mine is too sweet to be used as a punching bag 🙁

 2. Hei,
  Jeg lurte på om Lars Kristian (og deg, forsåvidt) fortsatt spiser lavkarbo?

  1. Caroline

   Jeg spiser lavkarbo, mens Lars-Kristian spiser litt periodisk 🙂 I noen perioder spiser han lavkarbo, mens han i andre perioder spiser mer karbo.

 3. Henriette

  Så kult 🙂 må si den var innmari lekker også, stilren og hvit :D<3 Må tipse om at den også kan brukes til mer en boksing, kjempegøy og ha litt akrobatik på slutten av en økt, f.eks situps på sekken en morsom øvelse som tar godt på magen ( smat kule bilder da 😉 )
  Ha en fortsatt fin dag

  1. Caroline

   Takk for tips 🙂 Håper dagen din har vært fin!

 4. Ser ut som du har hatt en god start på dagen hvertfall! 😀 Ah, gleder meg til jeg flytter ut og kan bestemme litt selv hva som skal rundt, for da gjør det ikke noe om jeg har noen knagger i taket til hverken bokseputer eller slynge! Ha en fin dag videre søte deg 🙂

 5. susanne

  Så gøy det ser ut! Og den så jo veldig pen ut, da! Men wow, 1,5t etter at du postet innlegget har begge deler blitt utsolgt 🙂 må være gøy å ha så stor påvirkningskraft!

 6. Jeanette

  Sjekk Les Mills BodyCombat! Lover du blir svett, sliten og støl på helt nye steder :p

  1. Caroline

   Takk for tips 🙂

 7. hei, hvilke sko er det du bruke på bildet caroline? 🙂

  1. Caroline

   Det er New Balance 🙂 Finner de hos Get Inspired!

 8. Ah, så kult! Moro med egen punching bag! Kjekt for når man er litt sint også 😀

  Sporty dame det der!:):)

  Ha en kjempefin mandag!:)

  1. Caroline

   Haha, man får ut litt aggresjon, ja 😉 Håper mandagen din har vært fin <3

 9. Boksing er mye mer slitsomt enn man tror! Prøv deg på intervaller 30 sek x 10 med 30 sek pause med harde slagserier, da skal jeg love deg at du blir utkjørt! 🙂 snakker av erfaring.. hehe

  1. Caroline

   Det er kjempehardt, gleder meg til å teste det ut mer 🙂

 10. Jeg håper du får hjelp til teknikker med boksing og kickboxingen slik at du får mest mulig ut av treningen og ikke sparker på deg skader? Bare her på bildet ser jeg feil, tror du tar et frontspark her kanskje?I såfall skal foten du står på ikke være vridd, ser ut som den heller litt ut mot venstre, og hofta og kne får en rar vridning når du treffer målet, litt for tilbakelent og albuene må mer inn (det er bare pirk altså og har ingen påvirkning med sekketrening altså!) ikke vondt ment, men etter 10 år som kickboxer vet jeg hva skader som kan komme av feilslag/spark. Hvor mye veier sekken din forresten? Jeg synd at de jeg lett kan ta opp og ned blir for lette når jeg sparker, min veier 60kg, så den henger I garasjen hehe :p

  1. Caroline

   Haha 😀 Har nok en del å gå på hva gjelder teknikk 😉 PT’en min driver med MMA, så regner meg jeg får noen tips der 😀

   1. Så bra! Da vil du få masse masse ut av en treningsform som er supermorsom! 😀 Have fun!!

 11. Jeanette

  Så på snapchat istad, så utrolig pen du er med en stram og rett hestehale 🙂 veldig kledelig!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 12. Ia Moseby

  Kjære Caroline,

  Jeg har vært leser av bloggen din i flere år og finner den kjempeinspirerende. Jeg liker at postene dine har så stor variasjon og du belyser ulike temaer så reflektert som du gjør.

  Jeg har fått inntrykk av at du engasjerer deg for både mennesker og dyr som uheldigvis opplever urettferdighet, forskjellsbehandling og som ikke lever like priveligerte liv som oss andre . Jeg er elev ved Seljord Folkehøgskule og var på barnehjemmet Balika Peace Home under jordskjelvet i Nepal. Barnehjemmet fikk store skader og barna lever per i dag i telt. Vi kom nettopp hjem og jobber nå på spreng for å belyse situasjonen til våre kjære venner i Nepal. Vi har opprettet en solidaritetskonto for å skaffe penger til gjennoppbygging av barnehjemmet og for å gi dem en trygg hverdag igjen. Jeg lurer derfor på om du kunne tenke deg å skrive et lite innlegg på bloggen din om vår sak og vise til Seljord Folkehøgskules facebookside for mer informasjon. Vi har mange filmer og bilder fra vi var i Nepal vi eventuelt kunne sendt deg om du ønsker å hjelpe oss. Vi har også laget en musikkvideo med egenskrevet tekst av noen av elevene med bilder og filmer fra barnehjemmet og Hattefjell her i Telemark.

  Jeg håper du har tid og ønsker å hjelpe oss belyse denne viktige saken!

  Hilsen
  Ia Johanne Moseby & Seljord Folkehøgskule.
  kontakt: Iajohanne.moseby@gmail.com

  Seljord FHSs facebookside: https://www.facebook.com/pages/Seljord-folkehøgskule/261595230616?fref=ts

  Musikkvideoen vår: https://www.youtube.com/watch?v=2_B1tLBIX-M

 13. Hold back the river <3 Min yndlings-sang helt siden James sang på Senkveld 😀 Gøy å følge dere på snapchat 🙂

 14. Vi har også boksebag i huset, to faktisk

 15. Vi har også boksebag i huset, to faktisk

 16. Vi har også boksebag i huset, to faktisk

 17. Anna Tomine✨

  Du gir meg veldig mot til å trene! Det at du forklarer på bloggen din, da føler jeg meg tryggere på høve jeg selv kan gjøre som jeg får til☺️
  Takk for mange tips

  1. Caroline

   Det er hyggelig å høre 🙂

 18. Denne kunne jeg har tenkt meg, men dessverre er den utsolg nå :/ Håper den kommer inn igjen 🙂 Ser vedig gøy ut i alle fall.

  1. Caroline

   Det er kjempegøy! Krysser fingrene for at den kommer inn igjen 🙂

 19. Sååå kuuult, men jeg tenkte på om det bare er å fyre løs eller kan det være lurt med litt informasjon først? Som feks. skader ved å slå/ sparke feil.. Ble fort utsolgt gitt hehe. Så mye det er å få tak i på Ellos da

  1. Caroline

   Kan nok lønne seg med litt teknikktrening, ja 🙂

 20. Hei, jeg har lyst til å bleke tennene mine på en klinikk. Har du noen anbefalinger i Oslo?
  Ha en fin kveld, klem 🙂

 21. Hei, dette så fint ut caro. Først vil jeg si at jeg sender deg disse meldinger for å gi deg inspirasjon siden du gir mange andre. Plutselig dukker opp her på bloggen og. Og en sulten meg vil lett finne på retter for deg. Her kommer forslaget

  Lakseburger
  Søringer med hvitvinssaus
  Hjemmelaget vårruller
  Kvæfjordkaka
  Kamskjellrisotto, dette er himmelsk
  Linsegryte

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 🙂

 22. Så stillig! Kan du ta oss lesere med på en typisk trening med Caroline? Altså at du tar for deg en og en øvelse med bilder og forklaringer? Hadde vært kjempekjekt med litt inspirasjon både når det kommer til styrke og løping 🙂

 23. Blir veldig glad for et trenings opplegg på boxesekken. Har en hengende ikke garasjen, som er fin å få ut litt energi på. Men gjerne et program 🙂

 24. Det er bokseklubb i Skien hvor du kan lære deg litt teknikk så du får mer ut av treningen 🙂

 25. Miriam Christine Hyldmo

  Så gøy det så ut! Og ekstra gøy når sekken ser så stilig ut, det er jo motivasjon i seg selv

 26. Miriam Christine Hyldmo

  Så gøy det så ut! Og ekstra gøy når sekken ser så stilig ut, det er jo motivasjon i seg selv

 27. kråkebolle

  Prøvd trx hjemme?

 28. Hei! 🙂 Jeg er en forholdsvis ny leser, en utrolig fin blogg:) Selv bor jeg på bygda og har ikke noe boksingstudio i nærområdet. Jeg syns derfor det er supert om du kjører på med et bokse-program som du planlegger, håper det kommer snart:D Blir også veldig glad om du lager programmer for styrketrening hjemme (uten for mye utstyr) :):) Klem, A

  1. Caroline

   Hei og velkommen <3

   Det vil nok komme noe sånt etter hvert 🙂

 29. cookiegirl

  Boksesekk linken virker ikke, kommer til en side hos Ellos som sier at det jeg søker ikke finnes. Samme med boksehanskene.

  1. Katrine

   Ja, jeg får den samme feilmeldingen. Finner heller ikke produktene ved å søke på Casall hos Ellos. Kanskje det er utsolgt allerede?
   Kult sett uansett!

  2. Caroline

   Den er utsolgt 🙁

 30. Hei Caroline!
  Jeg synes du har en fin blogg, og du er definitvt en inspirasjon for mange. Nettopp derfor lurer jeg på, er du feminist? Dette er et viktig tema, men så vidt jeg vet har du aldri tatt det opp.

 31. Hvor mye kostet boksesekken?

  1. Caroline

   Det husker jeg ikke :O Men mener det var rundt 700,- 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *