itsy bitsy teenie weenie little chair

caroline berg eriksen nelia berg eriksen ny stol2

Dagen min startet halv syv, men det har skjedd noe absolutt hele tiden, og jeg har ikke rukket å sette meg ned før nå, så: hei søndag! Veldig gøy at så mange av dere likte det forrige innlegget, da blir det spennende å se hvordan svarene blir i neste del 🙂 

________________________________________________________________________________________________________

Vi har fått verdens skjønneste nye møbel i hus, en liten rosa godstol. Og jeg skal si det var en jente som var fryktelig stolt da hun forstod at den bare var hennes! Nå er det ekstra stas å se på Prinsesse Sofia eller Ole Brumm før leggetid, og når hun sitter i denne, går det også som en lek å pusse tennene. Nå står hun heller ikke kliss inntil skjermen lenger, som hun gjorde før, og hun maser heller ikke om å komme opp i den store sofaen, så sånn sett vil jeg si at dette er det beste kjøpet jeg har gjort på en stund. 

caroline berg eriksen nelia berg eriksen ny stol1caroline berg eriksen nelia berg eriksen ny stol3caroline berg eriksen nelia berg eriksen ny stol4caroline berg eriksen nelia berg eriksen ny stol

(annonselink) Stolen er fra Kids Concept, og jeg kjøpte den HER

________________________________________________________________________________________________________

Jeg fikk husmorsånden over meg i går, og bakte både granola, knekkebrød og prøvde meg på litt nytt. Så det du ser i skålen over er vaniljeproteinhjerter, men jeg var ikke hundre prosent fornøyd, så det er ikke noe poeng i å dele oppskrift helt enda, synes jeg 😉 

Snart skal jeg knyte på meg joggeskoene og løpe meg en lang søndagstur, ukens femte og siste økt! Ellers har vi fortsatt besøk og solen står høyt på himmelen. En fantastisk søndag ser det ut til å bli, og enda bedre når det blir seier over Rosenborg i kveld 😉 Klem! 

53 kommentarer

 1. Hei 🙂 Vær så snill ikke ta dette som en anklage jeg bare lurte om Nelia ikke får komme oppi den store sofaen? Altså om hun ikke får lov? Leser bloggen din daglig og synes den er veldig bra

  1. Caroline

   Absolutt, men når hun er oppi der, vil hun helst turne rundt, og da er jeg redd hun skal falle og slå seg. Så jeg føler meg tryggere når hun sitter i denne 🙂

 2. The cutest chair for the cutest girl <3
  xx from Germany/Bavaria, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Jeanette

  hehe,så utrolig skjønt altså! Må visst ta å bake litt i dag jeg også.Må bare si at krempannekaken du la ut oppskrift på for en stund siden er helt utrolig god! Spiser den til frokost et par dager i uken,og den metter leeenge ,noe som er supert.Også er det jo så lett og raskt å lage

  1. Caroline

   Så hyggelig at du likte den 🙂

 4. Det skal vel litt til for å klare å slå Rosenborg♥, men det er vel lov til å drømme. 😉

  1. Caroline

   Haha :p

 5. Hei, hvor har du kjøpt det tv-bordet ? 🙂

  1. Caroline

   IKEA 🙂

 6. Aw, så søtt! Så herlig for den lillle jenta 🙂 Ønsker dere en fin søndag <3

  1. Caroline

   Ja, hun elsker den <3

   Ha en fin søndag du også 🙂

 7. Nelia er så utrolig skjønn! Håper og tror at det blir en fantastisk dag for oss Rosenborg-fans jeg 😉

  1. Caroline

   Tuuusen takk, Nina 🙂

 8. Anette S.

  For en søt stol, tipper hun er stolt som en hane (høne?:-)) nå ja! Ei skikkelig herlig tulle dere har, og gu så lik hun var Lars-Kristian på det øverste bildet:-)

  1. Caroline

   Det er hun 😀 Ansiktet lyste opp da hun fikk den <3

 9. Hælledussen,dette må jo være den søteste stolen ever. Også rosa i tillegg,smelt 🙂

 10. Hei! Kanskje et teit spørsmål, men jeg lurer på om det er slik at du «erstatter» karbohydrater med fett?

 11. Såå herlig , den var superfin ! Perfekt å ha en egen, liten stol til prinsessa !

 12. Trur du burde omformulere det stykket om mas-sofa-Nelia… Tipper der blir et voldsomt spetakkel om at du ikke vil ha henne i sofaen osv osv…
  Siden folk elsker at henge seg opp i ting du skriver som kan feiltolkes, og som folk mer enn gjerne feiltolker med vilje.

  1. Caroline

   Burde kanskje det :p Men nå har jeg i hvert fall forklart hva jeg mener i kommentarfeltet her 🙂

 13. Beautiful Princess!!!Gorgeous pink chair!
  I was wondering if you coul make a»house tour» post some day!
  Good day!

  1. Caroline

   Maybe I can do that 🙂

   Thank you sweetie!

 14. Hun der altså, for en søt liten sukkerklomp 🙂 Artig alder fremover nå med mange nye ord som kommer 🙂

  1. Caroline

   Ja, det er jo bare herlig 🙂 Håper du har en fin søndag!

 15. Hei, btw elsker bloggen din!
  Lurte på om du hadde noen tips til å få roser til å stå litt lenger en 1-2 dager ?☺️

  1. Sett de på fryseren over natten, aldri bytt vann på de men ta heller jevnlig å fyll på med lunket vann nnår det begynner å bli «tomt».
   og husk å snitte de litt med jevne mellomrom, altså ta vekk noe av det døde vevet på bunnen. Bruk en skarp kniv til dette og skråsnitt de 🙂
   Og så må du også ta vekk de fleste bladene, ettersom de «stjeler» mye av næringen som gjør at rosene holder seg.

   Jeg gjør dette med mine, og de holder seg godt over 1 uke. Lærte det forøvrig på gartnerskolen også, så tror det er noe i det 🙂

   1. Takk for svar☺️

  2. Caroline

   Hmm. Sørger for at de har friskt vann etter et par dager, setter dem kaldt om natten, kutter stilen på skrå og bruker blomsternæring 🙂 Så tar jeg alltid vare på kvitteringen og bytter dem om de tar kvelden før det har gått 5 dager 😉

   1. Takk for svar!

 16. Så søt fin stol til Nelia 🙂 Bra hun liker den og koser seg i den hehe fremfor å turne rundt i store sofaen! Kan fort bli au au… Ha en strålende fin søndag :-))

 17. Hei! Jeg er elsker virkelig å løpe, og har gjort det hele livet mitt. Men jeg er en gammel håndballspiller, som sliter enda med overbelastninger i knær, og beinhindebettendelse i en alder av 17 år når jeg er ute å løper. Jeg løper lett på foten, og bruker gode sko med såler som er spesiallaget til min for. Men enda sliter jeg med knær og legger. Jeg lurte på om du som også er så glad i å løpe har opplevd noe plager med bein? isåfall hva? og har du noen tips som kan hjelpe?
  Ellers, kos deg videre med søndagen Caroline!:)

  1. Karoline

   Tenkte jeg kunne gi noen tips, da jeg har slitt med kraftig beinhinnebetennelse over fem år, og vonde knær selv.

   Først og fremst er det viktigste å gi betennelsen en pause fra belastning. Da gjerne ro, sykle eller ellipsemaskin istedenfor løping. Bruk av kompresjonsstrømper har også hjulpet meg veldig. Men den avgjørende tingen som har gjort meg nesten kvitt betennelsen er trykkbølgebehandling. Vidunderbehandling for min del:) hørt mange andre også har blitt kvitt betennelsen på den måten. Så er det viktig at når betennelsen har blitt bedre, å starte forsiktig med trening. Tren kun i motbakke og mykt underlag. Motbakke i skogen er det beste (både for knær og beinhinnebetennelse)

   For knærne mine hjalp det veldig å trene styrke på bein. Leg extensions, knebøy på balanseputer ol. Forhør deg med en kiropraktor som har peiling på idrettsskader. Voltarengele er fint å smøre på om du skulle ha ordentlig vondt. God bedring:)

   1. Takk Karoline! Jeg har også slitt en del med beinhinnebetennelse og har rett og slett sluttet å løpe. Nå klør jeg etter å begynne igjen ute. Hater motbakker, men liker beinhinnebetennelse andre mindre, så jeg får vel prøve litt da 🙂

   2. Takk for supre tips, men har dessverre vært x-antall ganger hos både fysio og kiropraktor med forskjellige behandlinger uten hell!
    Jeg får vel bare prøve å smøre meg litt med tålmodighet:)

 18. Mathilde

  Utrolig skjønn stol 🙂

 19. Eva Veronika

  For en kommentar: «Hun maser heller ikke om å få komme opp i den store sofaen» …..
  I all verden. Får IKKE Nelia komme opp i den store sofaen i lag med dere??
  Hun kan vel IKKE det… For da får dere vel en liten «Barneflekk» på den…

  1. Caroline

   Jo, selvsagt får hun komme opp i sofaen med oss 🙂 Har aldri hevdet noe annet.

 20. Vakreste Nelia,hun er så utrolig nydelig!

  1. Caroline

   Ja, hun er så nydelig <3

 21. Hvor er stuebordet fra? 🙂

  1. Caroline

   Det er fra TM Design 🙂

 22. Hei! så fin stol til lille Nelia! <3
  Jeg lurer på noe, når du skriver en lang løpetur, hva mener du? altså hvor lang løper du? Jeg er jo glad i å løpe men kroppen min tåler ikke det som jeg hadde ønsket… jeg tror at jeg er "laget" mer til å løpe fort fremfor lang 🙁 ja ja, det er bedre enn ingenting! 🙂

  1. Caroline

   45 – 60 minutt 🙂

 23. Heia Stabæk! Vi vil ha uavgjort mellom Rosenkål og Sodd. 🙂

 24. Å såå søtt- DEN søte vesle prinsessa i den søte stolen. Sukk <3

 25. Hvor er den klokka som står i hylla på veggen bak fra? Har lett etter noe i den stilen så lenge.. 🙂

  1. Caroline

   Beklager, men det husker jeg faktisk ikke 🙁

 26. Janicke

  Åh så skjønne jente dere har 😀 Hun ligne veldig mye på Lars Kristian syns jeg 🙂

 27. Det morsomme konsentrerte blikket på arvingen!

  1. Caroline

   Haha 😀 Viktig å få med seg alt på Disney Junior 😀

 28. Hanna Jaqueline

  Hvor er dine fine knopper/greb på dit tv-bord fra? 🙂

  1. Caroline

   De er fra lisbeth dahl 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *