Lars-Kristian svarer del I

Her kommer første del av spørsmålsrunden hvor Lars-Kristian svarer. Synes faktisk det var litt småflaut å lese noe av dette selv, og samtidig veldig koselig. Det er ikke hver dag slike spørsmål er et tema når vi er sammen, så du kan vel også si at jeg lærte noe nytt 😉 

________________________________________________________________________________________________________

1. Hvor mye betyr det for deg at Caroline støtter deg såpass mye som, iallefall jeg får inntryk av, at hun gjør? 

Det betyr veldig mye for meg! Hun er den personen  i livet mitt, sammen med den nærmeste familien, som jeg vet jeg kan regne med i alle situasjoner. Spesielt inn mot kamper så vet hun hva jeg trenger og ønsker, og det er en viktig faktor for meg i kampforberedelsene. 

2. Et annet spørsmål siden du er fotballspiller – skjønner Caroline mye av det som foregår i spillet (offside osv.) og er hun flink til å spille fotball? 

Hehe 🙂 Dette er et tema som jeg vet å ta opp om jeg ønsker noe å le av 😉 Caroline er, vel, hun blir flinkere og flinkere, men jeg regner ikke med noen dype analyser av kampene jeg spiller. Det viktigste for meg er at hun er opptatt av min opplevelse og hva jeg selv føler om fotballen. 

3. Hva er Caroline sin verste uvane? 

Caroline NEKTER å bytte søppelpose når det blir fullt. I stedet presser hun ned mer og mer, slik at når jeg neste gang skal kaste noe, ender opp med å måtte «flytte søppelet» over i en annen pose for å i det hele tatt kunne knyte igjen den opprinnelige posen…

4. Hvordan møtte du foreldrene til Caroline første gang? Var du nervøs? 

Jeg møtte Sissel for første gang da jeg skulle hilse på Caroline på den gamle jobben hennes. Det var ikke planlagt, så nervøs var jeg ikke. Det eneste jeg husker var at jeg forsøkte med en ice-breaker som slo helt feil ut… Dødskleint… 

lasse min svarer lars-kristian eriksen caroline berg eriksen foran

5. Hvordan er det å bo i samme hus med en perfeksjonist. På både godt å vondt? 

Oppsiden er jo at ting som regel er på stell, nedsiden er jo at jeg må bidra 😉 Neida… Jeg liker å ha det ryddig selv, så det går helt fint. Den største nedsiden, og utløseren til mange småkrangler, er når vi tar bilder til bloggen og hun pirker på det jeg ser på som ubetydelig detaljer. Men hun er jo «sjefen», så da føyer jeg meg… til slutt 🙂 

6. Hva gjør Caroline for deg i hverdagen som betyr mye for deg? 

Det er ikke mye som skal lyse opp hverdagen litt ekstra for meg. Jeg setter veldig stor pris på noe så enkelt som at hun tilbyr seg å lage frokost til meg 🙂 

 7. Hva er det ved Caroline du liker best og minst? 

Det jeg liker aller best ved Caroline, er at hun aldri snakker ned andre mennesker. Hun fokuserer på seg selv og hva hun kan gjøre bedre. Det er jo egentlig ikke noe jeg misliker ved Caroline, det er «feilene» hennes som gjør henne perfekt i mine øyne. Men om jeg skal plukke ut noe som inn i mellom frustrerer meg, så må det være at hennes definisjon på å rydde, noen ganger innebærer å legge mine ting på plasser hun sjelden husker.. 

8. Har du sett Caroline uten sminke og med ubarberte legger før? 

Jeg ser Caroline uten sminke hver eneste dag 😉 Ubarberte legger skjer nok litt sjeldnere, men det hender. 

9. Hva slags undertøy bruker hun? Leste i et blad at hun ikke var fan av g-streng. Hvordan unngår man trusekant uten? 

Hvilket undertøy? 😀 

10. Hvordan opplevde du stalker-episoden til Caroline? Da tenker jeg på han mannen som kom til huset deres. Hva skjedde og hvordan reagerte du? 

Jeg er en person som tar det meste med knusende ro, og det gjorde jeg forsåvidt også da hun ringte for å fortelle hva som hadde skjedd. På tidspunktet da hun ringte var jo situasjonen over, og naboene var oppe hos Caroline for å forsikre seg om at hun var trygg. Men det er jo klart at det hele var en ubehagelig opplevelse, hvor jeg satt igjen med en følelse av maktesløshet. Jeg var jo ikke tilstede og kunne derfor ikke hjelpe de to som betyr mest for meg i livet :/  Jeg blir sint på vedkommende som satt dem i en slik situasjon at de begge var livredde. Han oppsøkte dem på et tidspunkt hvor han visste at jeg ikke var hjemme, og det gjør det hele ekstra ille.

Det er jo en lang historie, men det begynte med at han la igjen kommentarer på bloggen og sendte Caroline tekstmeldinger. Noen var hyggelige, andre var ikke fullt så hyggelige. Noen var også godt forkledde trusler… Vi er 100 prosent sikre på at vedkommende har vært hjemme hos oss på et tidspunkt da vi var bortreist, og vi var jo derfor klar over at han kunne finne på å komme tilbake. Vi tok derfor noen forhåndsregler, uten at jeg skal gå i detalj på dem her.. Det neste som skjedde var at Caroline ringte meg etter en kamp i fjor sommer, og fortalte at han hadde kommet tilbake og forsøkt å ta seg inn i huset. Heldigvis hadde naboene våre kommet og han hadde derfor kjørt tillbake mot Skien, hvor politiet plukket han opp på veien. Det endte med bot og besøksforbud. Etter det har vi ikke hørt noe mer fra ham. 

11. Går Caroline mye med sko inne? Har sett på snapchat at hun både sitter i sofan og står på bordet med utesko? 

Hun går stort sett barbent eller med tøfler inne 🙂 

12. Jeg lurer på om du noen gang synes Caroline bruker for mye tid på utseendet? Hår, klær, sminke også videre? 

Både ja og nei 🙂 Om hun er klar til avtalt tid så har jeg ingenting å utsette på hvor lang tid hun bruker, men om vi kommer forsent til avtaler fordi hun ikke fant ut hva hun skulle ha på seg, da kan det gå en kule varmt 😉 

13. Hvordan ser du for deg at livet deres er om 5 år? Hva jobber dere med, hvor bor dere, hva slags interesser har dere, også videre? 

Jeg håper bloggen fortsatt består, og at jeg fortsatt spiller fotball. I tillegg har vi noen planer for de neste årene som jeg håper skal slå ut i full blomst 🙂 Hvor vi bor er vanskelig å svare på, ettersom fotballen bestemmer dette. Men om vi fortsatt bor her, så betyr det mest sannsynlig at jeg fortsatt spiller for ODD, og det er jo positivt. Om jeg ikke spiller fotball lenger, skal du ikke se bort i fra at vi har bosatt oss i Østfold ett eller annet sted. 

14. Hva gjør du for at Caroline skal føle seg litt ekstra verdsatt en dag? 

Caroline ELSKER fersk kaffe, så hver dag går jeg opp på badet med en nytraktet kopp til henne 🙂 Smilet er alltid like stort  Ellers er hun veldig glad i blomster, og da forsøker jeg å kjøpe inn noen nye av og til. 

lasse min svarer lars-kristian eriksen caroline berg eriksen bak

15. Da du og Caroline ble sammen, hadde hun noen vaner du synes var rare eller spesielle? 

Der og da var jeg jo så nyforelsket at jeg ikke så noe som var «feil». Men sånn i ettertid vil jeg vel si at det enorme behovet for å tupere håret var litt spesielt 😉 

16. Syns du noen ganger at det kan bli for mye fokus på Caroline, bloggen og de sosiale mediene hennes hjemme og i hverdagen? At oppmerksomheten går mye til mobilen eller pc, selv om det er jobben hennes? Er det noen ganger du skulle ønske det gikk mindre tid til dette? 

Caroline sin jobb er 24/7, og det er jo bare noe jeg må respektere. Men nå er det jo også slik at jeg er en relativt stor del av jobben hennes selv, og det har vel etter hvert bare blitt en livsstil for oss. Etter at vi fikk Nelia har vi blitt flinke til å legge bort sosiale medier slik at vi kan gi henne all oppmerksomheten vår. 

17. Hvordan er det å leve med en som er perfeksjonist til fingerspissene? 

Det har jo gått veldig fint hittil 🙂 For å være ærlig, så ser jeg mest positivt på dette med perfeksjonismen, den er ikke så ille at det er et problem for noen av oss. Tvert i mot så synes jeg den fører til mer positivt enn negativt, selv om det jo kan være et irritasjonsmoment noen ganger. 

18. Dere er veldig fine sammen ♥ Føler du at Caroline tenker på seg selv? Så en snap der det var bilde av Caroline og du skrev meg,meg,meg eller noe lignende. Syns egentlig det var litt frekt av deg, med tanke på at hun jo lever av å vise seg selv frem? 

Først: tusen takk 🙂 Angående snapen, så var det ment som en sarkastisk snap, og ikke noe negativt mot Caroline. Det blir jo mye Caroline på blogg og sosiale medier, slik er det bare, og jeg tror ikke det er mulig å ha en slik jobb som Caroline uten å ha noen narsissistike trekk. Det samme gjelder for min del, da jeg selv også er ganske så aktiv i sosiale medier. Men det er jo ikke nødvendigvis negativt med slike trekk, så lenge det ikke går på bekostning av andre i ulike sosiale situasjoner 🙂 

19. Hvordan forandret parforholdet deres seg etter at dere fikk barn? Både på godt og vondt? 

Jeg synes ikke det har forandret seg så veldig 🙂 Men jeg vil jo si at følelsene jeg har for Caroline har blitt enda sterkere nå som vi har Nelia sammen. Om jeg skal si noe negativt, så må det være at vi har mindre alene-tid. Vi liker jo begge å spise ute, dra på kino og reise, men det har vi ikke så mye tid til akkurat nå. Vi har for eksempel ikke besteforeldre her som kan ta Nelia en kveld. 

________________________________________________________________________________________________________

51 kommentarer

 1. Så morsomt og interessant innlegg 🙂 gøy med en litt annen vri på spørsmålsrunde 🙂

 2. Dette innlegget elsket jeg! Så gøy med spørsmålsrunde, og ikke minst en artig vri 🙂 Håper på flere sånne. God helg! 🙂

 3. Åh,så fine svar. Jeg får mer respekt av dere og liker dere enda mer. Jeg har selv ikke stilt noe spørsmål til dere, men de spørsmål dere har fått er supre. Så jeg håper du kan svare mer enn 25. Jeg leser bloggen hver dag, og jeg håper at Caroline vil fortsette i flere år til:)

 4. Victoria

  Hei Caroline og Lars Kristian! Kommenterer aldri blogger, men ville egentlig bare skrive en liten kommentar ang det som skjedde rett over nyttår. Syns dere fikk så mye ufortjent dritt og den saken fikk altfor mye oppmerksomhet. Dere virker som gode mennesker tvers igjennom og jeg syns det er helt sykt at folk har pirket gjennom bloggen til Caroline på den måten. Jeg er 20 år og kan helt fint forstå hvorfor Caroline gjorde som hun gjorde. Er helt sikker på at 98 % ville gjort akkurat det samme. Ta det som et komplimang, virkelig. Mennesker som bruker så mye tid på å finne feil på andre kan umulig ha det noe bra. Stå på videre, dere fortjener alt godt! Følger deg på snapchat Lars Kristian, digger «behind-bloggen» øyeblikkene 😉

 5. Flotte svar! 🙂

 6. Så søte dere er 🙂 Hehe ler og digger humoren til LK :-)))

 7. Elisabeth L

  Ble utrolig rørt av mange av disse spørsmålene, og så ærlige svar:-) dere er så heldige som har hverandre, og Nelia <3

 8. Så utrolig gøy og koselig å lese 🙂 Håper på flere slike typer innlegg!

 9. He is such a funny man and a great&supportive husband!Liked the most the answer about Caroline’s worst habit!!!!:-)))
  Wishing you the best!

 10. Godt jobbet av mannen, så gøy å lese sånne uhøytidlige innlegg. Gleder meg til del to, flotte svar.

 11. Tusen takk for at dere deler litt mer av hverdagslivet deres med oss! Elsker å følge dere begge på snap, «bak fasaden» fra dere begge. Takk, takk! Ønsker dere en forstatt fin lørdagskveld 🙂

 12. Kamilla

  Kjempekjekt med en annen vri på spørsmålsrunder, men litt kjedelig at «pefeksjonisme» blir tatt opp i så mange av de. Håper det blir plukket ut mer varierte spørsmål neste gang, siden det står del 1 😀

 13. såå gøy med svar fra Lars Kristian 😀

 14. Emilie Myhren

  Vil gjerne at denne kommentaren ikke publiseres på bloggen.

  Hei, har kikket litt på bloggen din å funnet ut at du/dere bruker lavkarbo. Noe vi her hjemme er veldig nysgjerrig og intr i å vite mer om. Har kikket litt på nettet, men blir ikke så mye klokere… Jeg er nemlig mamma til en liten perfekt jente på 2,5 år og har både litt mamma mage og i tillegg gått opp i vekt, noe som går veldig på min selvfølelse. Jeg er veldig interessert i mat og nysgjerrig på å lærere mer og mer om sunn mat. Det er der lavkarbo kommer inn, jeg vil så gjerne lærere og prøve dette. Og du er så inspirerende innen dette temaet! Så jeg lurte egentlig bare på om du ville hjelpe meg litt «igang» hva som går under kategorien lavkarbo og ikke? Har selvfølgelig kikket litt på oppskriftene dine fra før, men trenger en peke-pin 😉
  Håper veldig på svar fra deg.
  Emilie Myhren

 15. Hei! Lurte på hvilket GoPro kamera dere har? Og om dere er fornøyd med det? 🙂
  Fortsatt god helg!:)

 16. Veldig artig å lese! 😀 Kaffe og blomster- oh my! 🙂
  Og jeg er så veldig glad for at han stalkeren ble tatt, -det må ha vært så utrolig skummelt for dere. Skjønner ikke hvordan folk får seg til å gjøre noe sånt.

  **Siste del trenger dere ikke publisere, jeg bare lurte på om spørsmål 5 og 17 nesten det samme? Om det var meningen, så unnskyld på forhånd for at jeg hang meg opp i det 🙂 Det blir spennende å lese fortsettelsen! 🙂

 17. glemt en s i narsissistisk-

  1. Caroline

   Nei?

   1. Jo 🙂

 18. Dette var utrolig koselig og gøy å lese! Dere er så skjønne

 19. Hilde k

  Hei :). Dette blogg innlegget likte jeg kjempe godt! :). Jeg følger Lars Kristian på snap og det syns jeg er veldig morsomt. Syns det er så bra at Lars Kristian har kommet litt mere frem på bloggen i det siste :). Dere er råååå flinke. Helt klart forbilder begge to 🙂 <3

 20. Susanne

  Glad for at dere er glade sammen 🙂 Dere gir meg et bilde inne i hodet på hvordan jeg vil at mitt forhold skal være 😀

 21. Skjønne Lars-Kristian ♡ og skjønne Caroline! Blir jo helt forelsket i dere! Kjærlighet lenge leve ♡

 22. Dette var utrolig gøy å lese! 🙂

 23. Åååh, jeg måtte bare smile igjennom alle spørmålene! For en mann du har 😀 Liker humoren hans 😀 haha!

  1. Caroline

   Haha 😀 Ja, han er morsom :p

 24. Jeg skulle også ønske jeg bodde sammen med en perfeksjonist, for innimellom (ganske ofte) er det omtrent kaosrotete her hjemme. Og da blir jeg irritert, sliten og lei;) og ja, det er jeg som roter. Tipper jeg ville ha unngått å havne i de kaosrotete situasjonene om jeg hadde en perfeksjonist i hus:D

 25. Hei, fine blogg, kan være litt utenfor spørsmålene, men ikke sjekket opp, er du på Facebook, og evt om du er ,hvorfor har du valgt det?
  Mvh ei som ikke er det.

  1. Caroline

   Jeg er på facebook, ja 🙂 Jeg synes det er en kjempefin måte å følge med på hva venner og bekjente driver med 🙂

 26. Camilla

  Måtte smile da jeg leste dette:D Gleder meg til del 2:)

 27. hei et spørsmål til: å det spør jeg fordi jeg lurer på det. hvordan er det at caroline har så små pupper, i forhold til sex og det å bli tent lars kristian? har selv det problemet, og derfor lurer jeg på det. så verså snill å ikke le det bort.

  1. Hva i alle dager er det for et spørsmål å stille mennesker du ikke kjenner?

  2. Det er det sykeste jeg har lest. Hvis du har litt sosial kompetanse så spør du ikke om sånt..

  3. Oh lord.

  4. omg…. er det mulig!!!!

  5. Når du elsker noen handler ikke ting lengre om utseende. Dette vil du forstå mere av den dagen du er klar for å elske og bli elsket.

  6. Oj… Små pupper? Jeg synes de passer fint til kroppen hennes. (Ikke at det egentlig er min plass å mene noenting som helst om saken, men åh..Sånne ting kan såre.) Håper Caroline ikke ser/ klarer å riste av seg den kommentaren der. Den kommentaren der hadde gått rett under huden på meg iallfall. Mener å huske at Caroline svarte i et intervju en gang at hun begynte å redigere seg selv tynnere etter at hun hadde fått en (eller flere) ufine kommentarer om lårene sine her på bloggen. Jeg forstår ikke hva som kan få folk til å komme med slike kommentarer, samme om en sliter med det samme selv eller ei. Jeg velger å tro at folk ikke forstår hvor vondt og hvor mye spor en liten kommentar kan sette… Caroline er nydelig i mine øyne, forhåpentligvis også i sine egne. Og den godheten som hun utstråler, -den kommer til å være der uansett hvordan det ytre ser ut.

 28. Hei Caroline! Jeg husker jeg startet å lese bloggen din lenge før dere flyttet fra Oslo. Dagen dere giftet dere var jeg på fotballcup i Umeå, og jeg satt med mobiltelefonen og oppdaterte nettleser hele tiden for å få med meg siste nytt! Det er rart å tenke på hvor fort tiden flyr – det føles ut som det var i fjor sommer. Jeg synes du har utviklet deg som en veldig dyktig skribent, og jeg har alltid hatt sansen for innleggene dine. Du virker som en utrolig varm og tvers igjennom snill person. Det er ofte jeg tar meg selv i å tenke at det hadde vært gøy å bli kjent med deg, og at du virker som en person alle har godt av å ha i omgangskretsen sin! I fare for å høres litt vel ivrig ut stopper jeg her. Tusen takk for at du fortsatt underholder og inspirerer meg! Stor klem fra Astrid 🙂

 29. For et utrolig artig innlegg! Jeg må si jeg syntes bloggen din har blitt MYE bedre den siste tiden. Det er aldri noe å utsette på den.. Du er flink til å oppdatere, det er variasjon på innhold og den ser bare helt fantastisk ut. Og det gjør dere og! Syntes dere begge har taklet presse som var meget godt – dere er et godt eksempel på at alle kan gjøre feil noen ganger, men faktisk komme så mye sterkere tilbake 🙂 Stå på videre, begge to, på alle fronter! Dere er bare helt herlige.

  Og forresten, ELSKER at dere begge snaper såpass mye. Er så gøy å følge med litt bak fasaden!
  Ha en fin søndag videre, og HEIA ODD!!!! 🙂 🙂

 30. Så morsomt innlegg! Du og dere har den siste tiden være så flinke til å være litt mer åpne om feil, og morsomme ting som skjer i hverdagen. Så tommel opp!

 31. Så utrolig flott innlegg:-) morsomt å se livet ditt i noens andre øyne enn deg selv. Angående stalker- episoden. Har du skrevet et eget innlegg om det, isåfall kan du linke til det?? Leste det først nå, og det måtte ha vært en veldig ubehagelig situasjon for dere begge. Syntes du foresten er en utrolig sterk dame. Ha en fin søndag og kos deg masse med familien din:-)

  1. Caroline

   Så hyggelig at du likte det 🙂 Nei, jeg har vel aldri skrevet noe innlegg om det :/ Det var helt fryktelig, og jeg kan ikke huske sist jeg var så redd 🙁

   Håper søndagen din også var fin 🙂

 32. Kari-Elise

  Dette var veldig morsomt å lese 🙂 God søndag!

  1. Caroline

   Koselig at du likte det 🙂

 33. Enig med Silje over her, dere er lit mer åpne nå om feil og mangler hvilket gjør alt litt mer troverdig! Tommel opp for det! Ingen er perfekte, eller har perfekte liv, ikke engang dere. Nå for tiden viser dere ikke bare et glansbilde…Fortsett sånn 🙂

 34. Supergøy med dette innlegget 🙂 Gleder meg til del 2! Og her i huset har vi samme problem, med meg og søpleposen.. Tømme søpla må jo være verdens kjedeligste ting

 35. Jeg er litt sen, men har så lyst til å stille et spørsmål til Lars Kristian! Caroline har jo satt sammen så utrolig mange fine antrekk i flere år nå, har du en (eller flere) favoritt(er)?

 36. Så utrolig undertrykkende!

  1. Caroline

   Hva mener du?

 37. Et veldig underholdende innlegg 🙂 Lo godt av enkelte svar 😀

 38. Hei Caroline 🙂
  Først må eg si at eg syns du er helt fantatsisk og at Lars kristian stiller so opp for deg når det kjem til bloggen er kjempe bra 🙂 Har fulgt deg på bloggen i noken år og må spør kor finner du alle inspirajsonen fra? Innleggene dine er so lett å kjenne seg igjen i og du skriver på ein måte som gjør det lett for oss som ikkje har barn også 🙂
  So søt Nelia er, ho er virkelig heldig som har so flotte foreldre 🙂
  Ønsker deg , Nelia , Lars- kristian og hundane ei flott veke 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *