årets første rekebord

rekebord første mai caroline berg eriksen 2

God morgen til deg! Jeg bestemte meg for at det var arbeiderens frihetsdag for meg i går også, etter dagens første innlegg som viste seg å ta en evighet å lage, så da ble det bare familiekos og avslapning resten av dagen. Kjempegøy at dere likte innlegget, forresten 🙂 

________________________________________________________________________________________________________

Vi fikk besøk fra hovestaden av broren og tanta til Lars-Kristian som blir her denne helgen, og det er så hyggelig! Vi disket opp med årets første rekebord og avsluttet med jeg ler så jeg griner-ansikt alle sammen, etter 3 runder med ryktet går. Haha, jeg forguder det spillet. Virkelig. 

rekebord første mai caroline berg eriksen 3

rekebord første mai caroline berg eriksen 4

rekebord 2015 første mai

rekebord første mai caroline berg eriksen reker

rekebord første mai caroline berg eriksen

rekebord første mai caroline berg eriksen skål

________________________________________________________________________________________________________

I dag sov jeg helt til kvart over åtte, uten vekkeklokke eller Nelia som våknet halv syv slik hun pleier, så jeg føler meg virkelig uthvilt. Nesten litt for uthvilt, for når jeg sover lenger enn jeg er vant med, kjenner jeg det plutselig i hodet. Men det går vel over når jeg har fått i meg dagens første kaffekopp. I dag skal Lars-Kristian på trening, men jeg blir her med besøket vårt til jeg møter han i byen litt senere for litt bilder og ærender – vi skal på sandkassejakt! Har funnet ut at Nelia bare må få seg en sandkasse 🙂 Ha en nydelig lørdag, dere! 

42 kommentarer

 1. Såå koselig! reker er jo fantastisk godt! Bare synd jeg har en mann som ikke spiser noe som har vært i havet … haha

  1. Caroline

   Nei, så kjipt!!

 2. Mmm rekebord! Det er sommer det..! Så herlig 🙂 Og så må jeg bare si at du så så fin ut her! Kjole eller jumsuit?? God helg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂 Jumpsuit 🙂

   Klem!

 3. God lørdag! Sandkasse er den ultimate uteleken. Våre unger har lekt masse i sandkassen alle andre steder enn hjemme 😀 Ikke vet jeg hvorfor- men sånn var det bare.

  Ha en fin helg!

  1. Caroline

   Så merkelig! Blir spennende å se hvordan det blir her 🙂 Hun koser seg fælt ute med grusen vår, så tenkte at en sandkasse må være bedre :p

   Ha en fin helg du også 🙂

   Klem!

 4. Hvor er spisebordet fra? 🙂

  1. Caroline

   Det er fra TM Design 🙂

 5. Jannicke

  Vi kjøpte sandkasse (160*160) med sånne sittebenker som blir til lokk. Kjøpte gjennom XL bygg. Men angrer på at vi ikke bygde selv med mer slitesterke materialer. For materialene som er brukt er veldig tynne. Første lek og ryggen knakk. Men vi fiksa det med ekstra skruer. (Bare et tips)
  Koster kanskje litt mer, menn absolutt verdt det. Det skal jo tåle at ungene leker der. 🙂 morro m sandkasse. Vår blir brukt daglig. Har to gutter på snart 3 og 8 år. 🙂

  1. Caroline

   Takk for tips, er jo noe lignende vi har sett på 🙂

 6. Christin

  Mulig du har skrevet det før, men hvor er spisebordet fra? Og hvor stort er det? Tusen takk for svar 🙂

  1. Caroline

   Det er fra TM Design 🙂 Jeg tror det er 220 x 100.

 7. Linda Andersen

  Reker fristet veldig nå

  1. Linda Andersen

   Jeg må ha klart å kommet borti klipp ut, for jeg skrev mye mer enn det

 8. Kristine

  Hei, jeg elsker loff og reker, men har startet så smått med lavkarbokosthold. Er det en ting jeg ikke kan se for meg at blir det samme uten god gammeldags loff er det reker. Hva tenker du? Har du noe godt alternativ, eller synes du også at det bare mååå være ordentlig vare til reker? Setter pris på svar:)

  1. Caroline

   Det er jo vanskelig å erstatte loffen, selv spiser jeg det som en slags rekesalat 🙂

 9. Hei fine Caroline:-) og nam, for et rekebord:-) har et lite spørsmål til deg jeg. Har ei jente som er akkurat gammel som Nelia, og har alltid vært liten. Men nå har lengda stoppa helt opp:-( hvor lang er Nelia? Skjønner om du ikke vil svare 🙂 kjenner bare ingen med jente på akkurat samme alder. Klem!

  1. Caroline

   Jeg ønsker ikke å dele vekt og høyde, men det går litt i rykk og napp, helt normalt det 🙂

   1. og det er jo greit, men hvorfor vil du ikke dele det?

   2. Hvorfor skal man dele det? Det er jo en privatsak, akkurat som egen vekt og høyde. Hvorfor er det viktig for deg å vite hva Nelia veier og hvor høy hun er? Hadde Caroline og LK delt det også så hadde det hagla inn med stygge kommentarer om det ene og det andre. Nei, noe må man kunne holde for seg selv også får folk respektere det uten å stille spørsmålstegn ved det.

    Mari: Ta kontakt med helsesøster, det er hun som kan hjelpe deg med det du lurer på, ikke Caroline. Dessutten er det du skriver om ganske vanlig.

   3. Steike, så hårsåre folk er! Jeg har ingen behov for å vite hva hun veier eller hvor lang hun er, jeg lurer bare på hva grunnen er for hvorfor hun ikke ønsker å oppgi dette… da det er vanlig i min vennegjeng. Men bevares… beklager så meget.

   4. Ehm. Beklager da. For min del var jeg kun intr i Nelias lengde fordi hun er akkurat gammel som min datter og er også av dem «nette og små». Det var ingen interessesak foruten at jeg bare ville sammenligne for å se om min ligger langt under normalen. Og ja, har selvfølgelig konfrontert med helseslsøster. Ville vel ikke være så rart at jeg er intr i hvor lange andre barn er på 18-mnds alder.

  2. lite tips er å ringe helsestasjonen 😀 de har nok gode svar.

  3. Så lenge hun spiser greit, og utvikler seg normalt, så skal du bare slappe helt av. Jentungen her er i huset er 2 år (mars 2013) og hun brukte vel 80 i nesten et halvt år før jeg trengte å bytte til 86.. Slik at det er helt normalt at de ikke vokser kjempefort på like lang tid som når de var baby, det stagnerer gjerne etter 1 årsdagen =)
   PS: Helsesøster ville nok gjerne sagt ifra om de mente det var noe å bekymre seg for =)

   1. trøttkråke

    Dattra mi bruker str 80. 7 mnd 🙂 alle er forskjellige

  4. Christine

   Vekt og høyde er så individuelt fra barn til barn. Jenta mi har alltid vært litt mindre enn vanlig for alderen,men så lenge hun følger sin egen kurve så er vi fornøyde. Brukte str.86 i godt over 1/2 år før hun gikk over til 92 før jul,nå skyter hun i været og bruker mye 98. Hun er ett år eldre enn din datter og Nelia,men ville bare vise at det er ikke unormalt. Var en periode i fjor hvor datteren min ikke vokste noe,og helsesøster sa det var helt normalt.

  5. Hei! Jenta mi er 18 mnd, relativt lita. Er 78 cm lang og ca 11 kg. Bruker fortsatt 74 i klær og noe i 80. Veldig individuelt for hver enkelt, mye forskjellig innenfor «normalen» 🙂

 10. Hei! Hvor har du kjøpt de Fiine bordbrikkene?:)

 11. Marianne

  Det så godt ut!
  Har et spørsmål som egentlig ikke har med innlegget å gjøre, men jeg er på utkikk etter en farget dagkrem, eller bb-krem, siden det går mot sommer og jeg ønsker litt lettere sminke. Har du noe å anbefale? 🙂
  God helg! 😀

  1. Christine

   Hei.
   Håper det er ok at jeg tar meg frihet til å svare her, da jeg har oppdaget en helt fantastisk type bb cream fra suki.
   Link her fra hudpleieblogger hildechristina.com: http://www.hildechristina.com/suki-tinted-active-moisturizer/
   Denne for du kjøpt på skinlove.no. Jeg kan ikke få rost den nok, veldig trygg krem å bruke for alle med sensitiv hud.
   Jeg vet ikke hva Caroline bruker da, men ingenting slår denne kremen iallfall.

 12. Beautiful table!The shrimp meal sees so delicious!
  Wishing you a very good saturday, also!

  1. Caroline

   Thank you Lela <3 Have a nice saturday you too!

 13. Så flott og delikat rekebord du ordna til 🙂 Reker er godt og virkelig sommer mat! Kos dere med besøket deres og god helg til dere alle :-)) Så fint du også tok deg fri i går, var jo tross alt arbeidernes fridag, så det fortjente du 🙂

 14. Lag sandkasse sjøl,så får dere litt størrelse på den.Vi hentet sand i nærmeste grustak,de har ulik type sand mye mere sand for penga.Vi valgte pussesand.Husk ev.duk i bunnen. Så kan man bestille kattenett på nett,om dere har katter i nærheten som er på utkikk etter en do.
  Sandkasse er morsomt uansett,men morsomt når den er stor ,og slik att man kan grave dyypt.

 15. Perfect table. Enjoy the weekend? Where your jumpsuit from? Also looking for receipes rejesalat… God weekend:)

 16. Hvilket objektiv har du brukt på disse bildene :D? Fantastiske bilder som alltid, dere er så flinke begge to til å ta gode bilder!

  1. Caroline

   Sigma 50mm Art f1,4 🙂

 17. Reker er kjempe godt, men såååå mye bedre på vinteren spesielt januar/februar! Så hvis dette er årest første reker har dere gått glipp av noe stort! Nå er jo rekene små og vassne!!

  1. Caroline

   Vi hadde skalldyr i januar eller februar en gang, da jeg var hjemme hos mamma og pappa, fordi mamma alltid vil ha det tidlig på året pga. sesongen 😉 Kongekrabbe, reker og blåskjell 🙂 Men det er årets første rekebord her hjemme hos oss.

   Synes ikke rekene er små og vasne nå, synes det smaker helt nydelig som sommermat 🙂 Men det er smak og behag 😉

 18. Elsker den gule/oransje 70-talls jumpsuiten du hadde på snap i dag! Hvor finner vi den? 😉

 19. Hei! Hadde vært gøy med et lite tilbakeblikk om hvordan dere bodde før dere kjøpte dette huset! 🙂 Kom plutselig til å tenke over at jeg vet ikke noe om hvordan du bodde tidligere

 20. Heihei!
  Den vasen var veldig fin! Hvor har du kjøpt den?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *