spørsmålsrunde: Lars-Kristian svarer

spm runde

Det er ages siden forrige gang jeg hadde spørsmålsrunde, så nå synes jeg det er på tide igjen! Denne gangen tenkte jeg å gjøre det litt annerledes, så dere kan stille Lars-Kristian spørsmål dere lurer på om meg eller oss. Det er jo så mange av dere som liker å følge begge to på snapchat, så jeg tenkte at det kunne være litt gøy å gjøre det på den måten 🙂 Så fyr løs! Han plukker ut 25 spørsmål eller mer som blir besvart i nærmeste fremtid! 

caroline-berg-eriksen-skjærtorsdag-bare-grønt-snapchat-snap

109 kommentarer

  1. Er drømmen din å spille for real madrid eller er du fornøyd med å spille for ODD?
    Hvem er det du og Caroline ser mest opp til?
    Hvor mange barn ønsker dere eller er det nok med Nelia?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *