natt til 1. mai og kvinnfolk bak rattet

roser striper natt til 1 mai caroline berg eriksen

God kveld til deg og hurra for at det snart er mai! Det er virkelig langt-inn-i-sjelen-lykke, for nå er sommeren like rundt hjørnet! I dag er jo den store partydagen for mange, men jeg kan ikke huske forrige gang den var det for meg. Tror faktisk vi må tilbake til 2007, da jeg møtte Lars-Kristian på byen etter at han hadde spilt kamp. Vi hadde vært på et par dater allerede, og det endte med at vi delte taxi hjem 🙂 Men det er en historie som ikke skal på bloggen – poenget mitt er: det er lenge siden! Uansett: jeg koser meg i stedet med et glass rosé her hjemme, sammen med han jeg var med hjem for 8 år siden ♥ 

________________________________________________________________________________________________________

roser striper natt til 1 mai caroline berg eriksen rosevin

________________________________________________________________________________________________________

Så noe litt mindre romantisk: veien hjem i dag. Fy søren for en melkerute som endte i typisk Caroline-stil. Etter instruksjoner fra pappa, skulle jeg kjøre en vei hjem fra fergen som var kortere enn den jeg vanligvis kjører. Men da hans veibeskrivelse plutselig ikke stemte overens med navigasjonen i bilen, som hele tiden ville ha meg til å ta en u-sving, gjorde det meg innmari usikker. Og ikke bare usikker, men ganske frustrert også. Nelia var så trøtt, og hun fant ikke roen, noe som selvfølgelig førte til at hun gråt til tider. Så jeg prøvde å synge henne i søvn, samtidig som jeg skulle ta en avgjørelse, og da ble jeg bare nødt til å svinge inn på nærmeste grusvei og prøve å snu der. Det var så smalt, men jordet på begge sider var helt flatt, så jeg rygget litt bakover og PANG. Jeg satt fast. Akkurat der jeg hadde valgt å rygge, var det en fin kant som viste seg å være ganske høy, så jeg kom meg ikke av flekken. Herregud. Jeg svettet og bannet og fikk nesten angstanfall. Redningsbiler og flaue bortforklaringer flimret over netthinnen, men så kom helten: en utrolig likanes kar i en mye mer praktisk bil enn min. Og han brukte jammen i meg tiden sin til å sette seg inn i både det ene og det andre som skal til for å trekke en Tesla. For en reddende engel!

Så kjære deg, dersom du av eller annen grunn har forvillet deg inn på bloggen min, så sier jeg hjertelig tusen takk hundre ganger til! Jeg var hjemme 1 time senere enn forventet, og rødmer fortsatt. Noe så pinlig! 

roser striper natt til 1 mai caroline berg eriksen 2

Så nå skal jeg le av meg selv noen minutter til før jeg skal slange meg på sofaen med min bedre halvdel. Mai – velkommen! 

29 kommentarer

 1. haha, det er sånn som skjer ! Så bra noen ville hjelpe deg da 🙂 Dere får ha en herlig kveld !

 2. Hihi, jeg hadde nok blitt rimelig stressa selv. Godt det finnes snille og hjelpsomme sjeler når en føler seg helt lost. Godt dere kom dere hjem i god behold, hvertfall. Bedre sent enn aldri!!
  Ønsker deg en nydelig kveld 🙂

 3. Uflaks da

 4. Haha, Caroline! Du er jo ei tøff ei du også, som fortelle alt og alle om de litt mer pinlige hendelsene i livet ditt. Ingen er perfekt, men du ga meg jaggu en god latter 🙂 Må innrømme at jeg måtte ringe samboeren da jeg freaket ut da den veien jeg tenkte å ta ut av byen i dag, til min store fortvilelse var stengt. Det er vanskelig å pønske ut en ny rute med rushtrafikken pesende rundt deg. Småsvett sa du? jada 😀

  Håper du hadde en fin kveld i kveld! Heldig du er som får fine blomster er du også 😉
  Klem fra meg<3
  https://sofiemortensen.com

 5. Karoline

  Har du forsatt den bilstolposen etter Nelia? Den fra 7 AM ? Ville du evt solgt den?

  1. Caroline

   Vi har den fortsatt, men sparer den til nestemann 😉

 6. Ida Marlene

  Haha, jeg kjenner meg SÅ igjen i historien din :p Min er litt annerledes, men ikke mindre flau av den grunn 😉
  Aner fred og ingen fare den morgenen før jeg skal på jobb. Setter meg inn i bilen – og står BOM fast på gårdsplassen. Prøver meg på alle triksene i boka som mannen har lært meg, vugger den fordømte bilen frem og tilbake, men ingenting skjer og jeg skjønner at jeg må atter en gang (jeg har visstnok en uvane å sette meg fast på forskjellige steder på gårdsplassen), med lua i henda gå bort til gårdseieren og spørre om han kan hjelpe meg løs. Noe han gjorde, men det endte med at han måtte finne frem traktoren og dra meg løs! Er det mulig?! Også sier han til meg like før jeg drar; Ja Ida, nå må du kjøre forsiktig for det er litt glatt på veiene nå. Jeg svarer; Jada, null stress!
  Men stresset var jeg ettersom jeg var 15 minutter forsinket til jobb, og der – i en sving tar jeg en liten 360 og kjører snuta på bilen i grøfta. Ingen skade skjedd på bilen eller sjåføren annet enn selvtilliten der og da ;p Ydmyk ringer jeg naboen igjen og forteller hva som har skjedd og spør pent om han kan hjelpe meg løs – igjen. Som den gode mannen naboen min er, så kom han med traktoren og fikk meg løs for andre gang den dagen 🙂
  Hurra for gode menn! (Du kan jo tro mannen bli bittelitt oppgitt over kona si da hun fortalte ham historien senere den dagen ;))

 7. Haha uff, kan tenke meg det var pinlig, men det er godt å høre at det finnes snille mennesker der ute som hjelper en stakkars kvinne bak rattet i nød 😉 Godt du kom deg hjem til slutt!

 8. Så bra det gikk greit. Slik kan alle oppleve, og det er så fortvilende. «Gamle-Caroline» ville ha utelatt dette i sin perfekte verden. Det er godt å se at du kan være åpen. Kos dere i helgen!

  1. Det er vel ikke så mye å være åpen om dette her. Hvis man ikke kan fortelle om noe sånt, da vet ikke jeg.

 9. Gud som jeg elsker deg på snapchat 😉 er inne å skjekker om det er lagt ut mer maaaaange langer om dagen! *rødme* er så flott å s æe deg i litt mer «naturlige» hverdagslige situasjoner å om bloggen har inspirert meg så er det nesten (tror det eller ei) som om snap inspirerer enda mer! Å btw så er Lars Kristian utrolig morsom å følge. Lo meg ihjel av forrige innlegg 😉 dere er søte. Fortsett å inspirer å legg ut! Stor klem

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

   Stor klem til deg også <3

 10. Hei! 🙂 Bruker du et spesielt objektiv når du tar bilder med blurry bakgrunn, eller bruker du kun høy blenderprioritet (lavt F-tall) på et vanlig objektiv? Får det liksom ikke helt til når jeg forsøker med «standard»-objektivet, spesielt ikke ved portrettfoto. Har nok et kamera av mye dårligere kvalitet enn deres, men det skal vel fungere på omtrentlig samme måte likevel?

  1. Prøv et 35- eller 50mm objektiv, så er denne effekten lett å få til, selv på fullautomatisk valg. 🙂

 11. Jeanette

  har du eller mannen lest saken om at kokosolje ikke er sunt? står på vg sin vektklubb side,men det går ikke an å legge inn link her.Merker jeg blir så irritert når det er ingen som vet om det faktisk er sunt eller ei!

  1. Er ikke det typisk da. I det ene øyeblikket sier de at noe er sunt, i det neste usunt, og ekspertene er uenige. folk blir jo helt forvirret.
   Det eneste som er sikkert er at det er farlig å leve – man kan dø…. og ingen har hittil overlevd.
   Jeg tror det meste er sunt/usunt – det kommer an på mengdene. Selv gulrøtter er usunt i store mengder (for mye betakaroten).
   Så lev livet og slutt å bekymre deg for alt som er usunt. Til og med sjokolade er sunt i – i små mengder.

  2. det er en professor og en ernæringsfysiolog som er enige om at det IKKE er sunt, så jeg vet ikke om jeg er enig i det du sier det er ingen som vet om det faktisk er sunt eller ei. Jeg har igrunnen ventet på at noen skal komme og si at det er usunt, for ærlig talt: Hvordan kan man i rimelighetens navn tro på at noe som 100 prosent fett er sunt og slankende?

   1. Lars-Kristian Eriksen

    Jeg synes det er meningsløst å diskutere om en matvare isolert sett er sunn eller usunn :/ Alle matvarer kan være både sunne og usunne, det kommer helt an på konteksten og hvilke mengder som konsumeres. Selv fisk kan være usunt om mengdene blir store nok, det samme med f.eks olivenolje, grønnsaker, frukt og andre matvarer som er allment akseptert som sunne.

    Kokosolje kan fint inngå som en del av et sunt kosthold. Om den er kolesteroløkende eller fører til en ugunstig kolesterolprofil har jeg ikke satt meg inn i, men det er jo totalen som teller og et kosthold består jo av mange andre komponenter enn bare kokosoljen.

    Når det gjelder de mange helserelaterte påstandene så er jeg mildt sagt skeptisk. Jeg ser at lege Berit Nordstrand skryter av at det er mer enn 1500 studier som demonstrere positive helseeffekter av kokosolje, og så legger hun frem rotte- og pilotstudier som eksempler. Om det er det beste hun klarer å hente frem så er jeg som sagt, mildt sagt skeptisk.

   2. Enig med deg i det !!

 12. Haha, det kan jeg tenke meg var flaut ja! Jeg rødmer litt sammen med deg 🙂 bra det gikk bra, og at det finnes reddende engler rundt omkring!
  Jeg lurer på noe: kunne du lagd et innlegg om loosefit-bukser og hvordan man kan style de, både til jobb og fritid? Jeg har en ganske konservativ kleskode på jobb, og trenger tips til hvordan jeg kan bruke disse buksene.
  Ha en fin 1.mai 🙂

  1. Caroline

   Uff, takk for medfølelsen 😀

   Det kan jeg notere ned i listen over fremtidige innlegg 🙂

   Ha en fin dag du også <3

 13. Hvor er genseren din fra? Veldig fin 🙂

  1. Caroline

   Ellos 🙂

 14. Hei 🙂

  Hvor langt er spisebordet deres? Vurderer å kjøpe heaven dining chairs, og lurer på om det vil passe med 4 stoler til et bord med lengde 180.

  1. Caroline

   Det er ca. 220 🙂 Usikker på om 180 vil gå, det kommer litt an på hvordan bordbena er 🙂

 15. Haha, bra du fikk hjelp i hvert fall 🙂
  Og koselig historie om deg og LK 😀

 16. Den historien om deg og lars-kristian? Tror alle skjønte at det var da dere hadde sex første gangen…Morsoms historie om det med bilen da,har skjedd med meg før også! Rimelig flaut å stå der å forklare hvorfor du ikke klarer noe så teit og enkelt som å snu en bil. Jaja,da har man noe å le av…

 17. På Lars Kristian sin snap så jeg at dere bruker en kraftig lampe for å få godt nok lys inne på kvelden. Hvordan lampe er det, kunne veldig trengt en sånn selv 🙂

  1. Caroline

   Det er bare en helt vanlig arbeidslampe 🙂 Du får sikkert tak i på Clas Ohlson eller noe lignende.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *